- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
yani benim için şu anda kolay çünkü yeni kg vermeye başladııım ama senin gibi ilerleyeen zamande bende maduree olcaaam
ayyy sen olmazsan olmaz zatibenle benle
gene olsa da yazsa yaptığı sporları@su321 hep 1,5 saat yürüyüş sonra da 100 squat yapardı hatırlamıyor musun
Yürüyüş bandı+bacak şekillendirici+twister+mekik aleti var en az 4 kişilik
Kız zıp zıp dediğin trambolin bu stepper ses yapmaz herhalde
aynen bu alet iç bacak kasını güzel çalıştırır :)Delta Leg Magic
Buna bakın mesela evde var yapması çok zor aslında az da yapsam çok etkili iç bacak acaip ağrıyor ilk yaptığımda
ayy evet bende bundan istiyorum ama alırsam eşim kızar artık yatak odasında yer kalmadıDelta Leg Magic
Buna bakın mesela evde var yapması çok zor aslında az da yapsam çok etkili iç bacak acaip ağrıyor ilk yaptığımda
gusur mu galaydımayyy sen olmazsan olmaz zati
Funny Jumps Zıplayan Ayakkabı
Kızlar bu nasıl
Benim masaj aletim yürüyüş bandının üzerinde ya aynı anda kullanılmıyorayyy sen olmazsan olmaz zati
gene olsa da yazsa yaptığı sporları
oh oh tamam işte
bende de yürüme bandı , mekik aleti , plates alet edevatı varisteyene titreşimli kemer hizmeti de sunarım
Akşam gidiyim de çıkarayım bari kendisi kiler de deaynen bu alet iç bacak kasını güzel çalıştırır :)
evet iç çorbanı ben günde 3 kase içiyorum daral geldi artıkBu akşam mutlaka yiycem değilse wc sorununu çözemem
Tavsiye etmiyorum kendi gücünle açıp kapadığın için çok zor yapmasıayy evet bende bundan istiyorum ama alırsam eşim kızar artık yatak odasında yer kalmadı
aynen çıkar çalış az ya aaaaAkşam gidiyim de çıkarayım bari kendisi kiler de de
Tavsiye etmiyorum kendi gücünle açıp kapadığın için çok zor yapması
Çekme Egzersiz Lastikli Deluxe Twist & Shape Stepper
bunların kullanımı daha kolay
Bu arada kızlaaaarrr
eski olanlar bilir geçen yaz ben burada spor yapanların listesini tutuyordum . spor yapanlar her gün bildirim yapıyorlar. ben de bütün hafta not edip hafta birincilerini seçiyordum. aynı nehirin kalori takibi gibi .
abcde_123 bunu öğrenince tepeme bindi gene yap diye
yapsam katılım olur mu ne dersiniz ?
Bu arada kızlaaaarrr
eski olanlar bilir geçen yaz ben burada spor yapanların listesini tutuyordum . spor yapanlar her gün bildirim yapıyorlar. ben de bütün hafta not edip hafta birincilerini seçiyordum. aynı nehirin kalori takibi gibi .
abcde_123 bunu öğrenince tepeme bindi gene yap diye
yapsam katılım olur mu ne dersiniz ?
Diyorum ya bana kendi gücümle çalıştıracağım aletler zor geliyor ip atlamaktansa trambolini tercih ederimaynen çıkar çalış az ya aaaa
ben iç bacak kaslarını pilatesin minik topuyla çalıştırıyorum. çok güzel çalıştırıyor o da :)
iyi ettin canikom , her şey fit olmak için
fena mı ettim söyle he fena mı
diyetin yanında sıkılaşmak iyi olmaz mı kızlarr
[/QUOTE]dakika olarak yarışma gibi olmazsa ben bildirim yaparım
çok üşengeciz yaaaaDiyorum ya bana kendi gücümle çalıştıracağım aletler zor geliyor ip atlamaktansa trambolini tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?