iyi ettin canikom , her şey fit olmak için
yok yok dakika olarak değil. herkes sporunu yapacak ve ben şu şu sporu yaptım diye bildirim yapacak
tabi 5-10 dk da olmaması lazım . gene en az 20-30 dk spor yapılmış olmalı . zaten sporun faydalısı da odur
çok üşengeciz yaaaa
Demek istediğimi anlatamadım mesela kendi kendime mekik çekmektense mekik aletiyle yapmak daha kolaykolaydan ziyade etki ettiği bölgeleri bilmek lazım,ihtiyaca göre alınması daha doğru
BenBu arada kızlaaaarrr
eski olanlar bilir geçen yaz ben burada spor yapanların listesini tutuyordum . spor yapanlar her gün bildirim yapıyorlar. ben de bütün hafta not edip hafta birincilerini seçiyordum. aynı nehirin kalori takibi gibi .
abcde_123 bunu öğrenince tepeme bindi gene yap diye
yapsam katılım olur mu ne dersiniz ?
tamam olur bana uyar,sana zahmet olcak ama
dakikasınıda bildiririm sorun değilde, dakika yarışması olmasın demek istedim bana uymaz öyle şey yarıştırır gibi
Yarışma olsun canım 1. olmamız gerekmiyor yeter ki yapalım yaptıklarımızı yazalımdakika olarak yarışma gibi olmazsa ben bildirim yaparım
iyi ettin canikom , her şey fit olmak için
tamam olur bana uyar,sana zahmet olcak ama
dakikasınıda bildiririm sorun değilde, dakika yarışması olmasın demek istedim bana uymaz öyle şey yarıştırır gibi
aynen o tuhaf olur zaten .
ayrıca zahmet ne demek her şey bizim için
tamam ozaman şu an için katılanlar :
ben
begum75
abcde_123
kız deniz seni de ekliym mimiraycan84
yanlız ilk günden bildirmi kırıcam, nasıl başlarsa öyle gidermiş de tabi inşallah öyle gitmeyecek dermişim
Ekle tabii dün sabah 40 dakika leslie 35 dakika yürüyüş bugün sabah yine 1 saat yürüyüş yapıldı öğle arası hariçaynen o tuhaf olur zaten .
ayrıca zahmet ne demek her şey bizim için
tamam ozaman şu an için katılanlar :
ben
begum75
abcde_123
kız deniz seni de ekliym mimiraycan84
Ekle tabii dün sabah 40 dakika leslie 35 dakika yürüyüş bugün sabah yine 1 saat yürüyüş yapıldı öğle arası hariç
Kızlar bu alıntıları hanginiz karıştırdınız bakiiiim
Kızlar bu alıntıları hanginiz karıştırdınız bakiiiimEkle tabii dün sabah 40 dakika leslie 35 dakika yürüyüş bugün sabah yine 1 saat yürüyüş yapıldı öğle arası hariç
canım ben gün de 60 dk yürümekten başka spor yapamıyorum çalıştığım ve bebeğim olduğu için benimki fix yani 60 dk yürüyüş başka eextra bişe yapamıyorum
kız daha nolsun yürümek spordan sayılmıyor mu . her gün bildirim yaparsan ekleyeyim seni decanım ben gün de 60 dk yürümekten başka spor yapamıyorum çalıştığım ve bebeğim olduğu için benimki fix yani 60 dk yürüyüş başka eextra bişe yapamıyorum
ama o alıntıları ben düzeltiyorum siz bozuyorsunuz olmuyor ki böyleKızlar bu alıntıları hanginiz karıştırdınız bakiiiim
sorma çözene kadarböle oldum
tamam kolay gelsin sana,bende azcık işlerimi yapayım, biriktiler yineee hadi ben gidiyorum spora . iyi bakın buralaraçok da şımarmayın ,ortalık dağılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?