♥haftalık kilo verme yarışması♥

iyi ettin canikom , her şey fit olmak için

yok yok dakika olarak değil. herkes sporunu yapacak ve ben şu şu sporu yaptım diye bildirim yapacak

tabi 5-10 dk da olmaması lazım . gene en az 20-30 dk spor yapılmış olmalı . zaten sporun faydalısı da odur

çok üşengeciz yaaaa [/QUOTE]

tamam olur bana uyar,sana zahmet olcak ama
dakikasınıda bildiririm sorun değilde, dakika yarışması olmasın demek istedim bana uymaz öyle şey yarıştırır gibi

dakikasınıda bildiririm sorun değilde, dakika yarışması olmasın demek istedim bana uymaz öyle şey yarıştırır gibi [/QUOTE]

aynen o tuhaf olur zaten .
ayrıca zahmet ne demek her şey bizim için

tamam ozaman şu an için katılanlar :

ben
begum75
abcde_123

kız deniz seni de ekliym mi miraycan84

kolaydan ziyade etki ettiği bölgeleri bilmek lazım,ihtiyaca göre alınması daha doğru
Demek istediğimi anlatamadım mesela kendi kendime mekik çekmektense mekik aletiyle yapmak daha kolay
Aynı şekilde motorsuz yürüyüş bandını kullanmaktansa motorlu daha kolay yani ikisi de aynı etkiyi gösteriyor

Ben

dakikasınıda bildiririm sorun değilde, dakika yarışması olmasın demek istedim bana uymaz öyle şey yarıştırır gibi

ben
begum75
abcde_123

kız deniz seni de ekliym mi miraycan84 [/QUOTE]

yanlız ilk günden bildirmi kırıcam, nasıl başlarsa öyle gidermiş de tabi inşallah öyle gitmeyecek dermişim

iyi ettin canikom , her şey fit olmak için

yok yok dakika olarak değil. herkes sporunu yapacak ve ben şu şu sporu yaptım diye bildirim yapacak

tabi 5-10 dk da olmaması lazım . gene en az 20-30 dk spor yapılmış olmalı . zaten sporun faydalısı da odur

çok üşengeciz yaaaa [/QUOTE]
Üşengeç olmasak kilolu da olmazdık
arkadaş evin duvarlarını sildiğini söylediğinde haftalık temizliğimi bile zor yaptığımı söylemiştim

ben
begum75
abcde_123

kız deniz seni de ekliym mi miraycan84 [/QUOTE]
Ekle tabii dün sabah 40 dakika leslie 35 dakika yürüyüş bugün sabah yine 1 saat yürüyüş yapıldı öğle arası hariç

yarından itibaren başlarım ben sorun deel zaten bi de illa mola günleriniz olur

ben
begum75
abcde_123

kız deniz seni de ekliym mi miraycan84
Ekle tabii dün sabah 40 dakika leslie 35 dakika yürüyüş bugün sabah yine 1 saat yürüyüş yapıldı öğle arası hariç[/QUOTE]
Kızlar bu alıntıları hanginiz karıştırdınız bakiiiim

Ekle tabii dün sabah 40 dakika leslie 35 dakika yürüyüş bugün sabah yine 1 saat yürüyüş yapıldı öğle arası hariç
Kızlar bu alıntıları hanginiz karıştırdınız bakiiiim

ne güzel spor yapmışsın kız sen öyle aferin :)

canım ben gün de 60 dk yürümekten başka spor yapamıyorum çalıştığım ve bebeğim olduğu için benimki fix yani 60 dk yürüyüş başka eextra bişe yapamıyorum
kız daha nolsun yürümek spordan sayılmıyor mu . her gün bildirim yaparsan ekleyeyim seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…