hangi sporu yapsam acabaozamaaaaannn :
deniz3344
abcde_123
begum75
disianka
ile spor listesini başlatıyoruz
katılmak isteyenler bildirebilirler bana
sorunlu bulduğun yerine göre plates yaphangi sporu yapsam acaba
çok talep var bana
seçemiyorum
canım sıkılaşmak istiyorsun sıkılaşacak spor yaphangi sporu yapsam acaba
çok talep var bana
seçemiyorum
tamam canım hafta içi hergün yaparım ekle ozaman yürümek işe gidip gelmek kastettiğim canımkız daha nolsun yürümek spordan sayılmıyor mu . her gün bildirim yaparsan ekleyeyim seni de
sorunlu bulduğun yerine göre plates yap
Bi gün jillian bi gün pilates yapayım en iyisicanım sıkılaşmak istiyorsun sıkılaşacak spor yapşimdi ne kadar zora gelirsin bilemedim ki :)
ben bi ara leslie yaptım. sıkıldım. hatta videonun sesini kapatıp müzik açmıştım bi süre .
bi ara zumba yaptım . şu nestle nesfit sponsorluğunda çekilen versiyonu. onu sıkılmadan eğlenerek yapıyorum. terletiyor da.
sadece pilates bana göre değil. bi spor arkasından bazı hareketlerini yapıyorum sadece.
şuan da jillian yapıyorum işte.
tamam canım . hareket harekettir. yürümek yerine araç da kullanabilirdin .tamam canım hafta içi hergün yaparım ekle ozaman yürümek işe gidip gelmek kastettiğim canım
jillan sıkılaştırıyormuş aynı zamanda. çünkü içinde hem cardio hem egzersiz yapılıyor. hopla zıpla yat memkik çek ,kalk hopla zıpla yat şınav çek ,kalk hopla zıpla yat kalça çalışBi gün jillian bi gün pilates yapayım en iyisi
hem kardiyo hem sıkılaşma
olur olur mantıklı
bu akşam jillian ile başlayayım
Sorunlu bölgem basenlerim
göbeğim de kalın
hep bir inceltirim onları o zaman bu program ile
jillan sıkılaştırıyormuş aynı zamanda. çünkü içinde hem cardio hem egzersiz yapılıyor. hopla zıpla yat memkik çek ,kalk hopla zıpla yat şınav çek ,kalk hopla zıpla yat kalça çalışdurum bu yani haberin olsun . ilk gün böcek gibi yerlerde debelendim ben. şimdi alıştım biraz
ozamaaaaannn :
deniz3344
abcde_123
begum75
disianka
ile spor listesini başlatıyoruz
katılmak isteyenler bildirebilirler bana
Sakin ol canımKızlar esim beni fazla tolere ediyor yani nasil desem fazla iyi davranıyor yani şöyleki sanki bi hata işlemiş ama pişman olmuş sonra kendini affettirmeye çalışıyormuş gibi açıkçası sabahtan beri bunu dusunuyorum ev islerimde duruyor yani bugün yemek yapmayacağım tolere etsin bakalım yani napsam bilemiyorum kendimi toplamam kendime aldığım notları okumam kuran okumam lazim ama bu dusuncelerden sıyrılıp toparlanamiyorum bir türlüüstelik sütümde azaldı bu düşüncelerden ötürü depresyon vaktim mi geldi benim
Kızlar esim beni fazla tolere ediyor yani nasil desem fazla iyi davranıyor yani şöyleki sanki bi hata işlemiş ama pişman olmuş sonra kendini affettirmeye çalışıyormuş gibi açıkçası sabahtan beri bunu dusunuyorum ev islerimde duruyor yani bugün yemek yapmayacağım tolere etsin bakalım yani napsam bilemiyorum kendimi toplamam kendime aldığım notları okumam kuran okumam lazim ama bu dusuncelerden sıyrılıp toparlanamiyorum bir türlüüstelik sütümde azaldı bu düşüncelerden ötürü depresyon vaktim mi geldi benim
canım ben ayda iki kilo anca verebiliyorum hatta bazen daha az çünkü ölümüne rejim yapmıyorum hatta rejim yapmıyorum da kendime göre stratejilerle zayıflamaya çalışıyorum işte. bir ömür boyu kalıcı olsun hep böyle yapayım diye.olursun canım heralde 69 dasın şimdi 4 kg bir ayda rahat gideer
hoşgeldin fıstık, iyiyiz çok şükür, sen nassın?havalar nasıl kız oralarda sıcak tır haa şimdiKizlar ben geldim nasilsiniz :) ugrâyayim arada bari.
Doğru söylüyorsun yaevde durmaktan devreler yandı heralde, herşeyi takma kafana al bebişini çık dışarda gez
sende benim kafadansın, bende diyet diyet diyorum ama herşeyi yiyiorum,sadece ölçülü tutmaya çalışıp,birazda tatlı ve k.hidratı azalttım, böyle yapıncada aynı senin gibi ayda 2 kilo bile zor gidiyo ama olsun, o ölümüne diyetler bana görede değil memnunum bu haldencanım ben ayda iki kilo anca verebiliyorum hatta bazen daha az çünkü ölümüne rejim yapmıyorum hatta rejim yapmıyorum da kendime göre stratejilerle zayıflamaya çalışıyorum işte. bir ömür boyu kalıcı olsun hep böyle yapayım diye.
Sakin ol canım
bebeğin olduğu için eşin ilgili davranıyordur ne güzel işte :)
salma kendini
sen de özen göster ki daha da şevklensin adam
Doğru söylüyorsun yaama kesin bir şey yaptı bu napicam ben ya allahım bir şey yaptıysa karşıma çıkarsın inşallah ... begus valla havada güzel ben niye evde oturuyorum tamam yarın belki çıkarım dışarı... offf offf içim darlandi içerde bi ses seni aldattı diyo delirdim galiba hayır hislerimede güvenirim biliyormusun ruyamdada gördüm zaten önce yeşillik ormanlık alanda elele askla yürüyoruz sonra hava kararıyor yine eleleyiz ama ayni zamanda çirkin bi kadının daha elini yavaşça tutuyor ben görüyorum ama zaten çirkin boşver diyorum sonra içim sıkılıyor kadını iteleyip kadının elini ben tutuyom ortalarına geçiyordum esimin elini tutmasin diye sözde karanlık ya etraf kaybolmamak için eleele tutsmak zorundaymisiz offf için yanıyor eğer bi şey yaptıysa artik sevmicem eşimi karar verdim ben bi tek kızımı sevicem erkek degilmi gözü felan kaymıştır kesin sevmicem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?