- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
aa o nerden çıktı kız, töbe töbe lohusa sendromundamısın yoksa sen, bak fazla yanlız kalma, erteleme çık yarım saatte olsa gez gel
sen gördüğün rüyanın etkisinde kaldın galiba, olurmu öyle şey hiç, eşimi sevmiycem demek te ne demek duymıyım bidaha
kime gözü kaycak ayrıca öyle bakar geçer erkekler,hepsi yapar bunu biz bile bakıyoruz bazı hatunlara onlarında dikkatini çekiyor elbet ama bu büyütecek birşey değil, takma
H Heart of Gold Canim biliyorsun iki hafta kurali var adini gecen hafta silmedim. Yoktun diye simdide hevessizsin 3 haftadir bildirim yok Devam edecek misin
cennet tabide gidebilene, sen şimdi bozma moralini eşin gelince çıkın gezin, güzel güzel havanızı alın, hatta dışarda yiyin yemeği, değişiklik iyidir canım. bunalmışsın sen birazEvi dağıttım baya bir toplayim o zaman esim erken gelirse onla çıkarım gıcık oluyorum su anda kendisine ama napayim en iyisi ben evimi temizleyip birde susleneyim kendime geleyim azcik tesekkur ederim kızlar için yanıyor neden boyle oldu bilmiyorum hayırlısı olsun bu dünya ne zor ya en iyisi cennet yemin ediyorum
anaaa gidiyon mu kızteşekkür ederim canım...arada foruma bakarım yine. ama beni listeden çıkartabilirsin. emeklerin zahmetin için teşekkürler.
Kızlar esim beni fazla tolere ediyor yani nasil desem fazla iyi davranıyor yani şöyleki sanki bi hata işlemiş ama pişman olmuş sonra kendini affettirmeye çalışıyormuş gibi açıkçası sabahtan beri bunu dusunuyorum ev islerimde duruyor yani bugün yemek yapmayacağım tolere etsin bakalım yani napsam bilemiyorum kendimi toplamam kendime aldığım notları okumam kuran okumam lazim ama bu dusuncelerden sıyrılıp toparlanamiyorum bir türlüüstelik sütümde azaldı bu düşüncelerden ötürü depresyon vaktim mi geldi benim
tamam ekledim isminiBende katiliyorummm yehhuu en ihtiyacımız olan jilian level 2 yaptım zaten bugün biliyorsunuz
ben işleri bitiremedim amma sen sporu bitirdin hadi yine iyisinspor bildirimi
jillian level 1 / 4.gün yapıldı (30 dk)
pilates bölgesel (15 dk )
yarın bitirirsin amaaann boşverben işleri bitiremedim amma sen sporu bitirdin hadi yine iyisin
Maşallah maşallahspor bildirimi
jillian level 1 / 4.gün yapıldı (30 dk)
pilates bölgesel (15 dk )
en güzel yöntemdir küçük beden kıyafet almak :) iki kere denedim o yöntemi ikisinde de işe yaradı :)Daha şubat ayında yaz için 36 beden pantolon aldım
giriyorum pantolonlara ama çok sıkı duruyor rahatsız oluyorum
alt kısmın 4 5 cm incelmesi gerekiyor
gaz verin banaa
2 hafta gibi bi sürede artık o pantolonlara girmek istiyorum
sıcaklamaya başladım efil efil giyinmek istiyorum
yarın bitirirsin amaaann boşver
O dediginden bende istiyorum spor bildirimi yaparak gaza geliriz belkiDaha şubat ayında yaz için 36 beden pantolon aldım
giriyorum pantolonlara ama çok sıkı duruyor rahatsız oluyorum
alt kısmın 4 5 cm incelmesi gerekiyor
gaz verin banaa
2 hafta gibi bi sürede artık o pantolonlara girmek istiyorum
sıcaklamaya başladım efil efil giyinmek istiyorum
Yanlış yerden ölçmediysek bundan 2 ay öncesi falan 99 cm di basenlerimen güzel yöntemdir küçük beden kıyafet almak :) iki kere denedim o yöntemi ikisinde de işe yaradı :)
şimdik şekercanım biliyorum sen ortalama bi kiloya ulaştın ve görüntün de öyle çok göze batıcı bi durum anladığım kadarıyla. o yüzden sana heves gelmiyor spor için. benim gibi olaydı o basenler görürdüm seni
o totonu kaldır spor yap . şartlarını zorla. bak ben bugüne kadar regli ike spor yapmadım. hep dedim ki reglim bitsin başlarım . yapamıyorum edemiyorum falan . bu sefer yapmadım öyle :) 4 gündür yapıyorum mis gibi sporumu .
Olc yine kız yokmu mezuraYanlış yerden ölçmediysek bundan 2 ay öncesi falan 99 cm di basenlerim
O zaman da bi 57 58 kilo falandım sanırım
İlahi sen.ben de çok sabırsızım. mesela 4 gündür spor yapıyorum ya ,aynada bakıp duruyorum kendime değişme var mı diye. yahu bi dur daha 4 gün oldu. mum muyum ben ericem 4 gündeilahi ben
Ayy hadi inşallaho 2 ay önceydi . şimdi zayıfladın daralmıştır ölçüsenin kalça ölçün benle aynı bile olsa daha düzgün durur boyundan dolayı. çabasız olmuyo be canım hiç bi güzellik kaç senedir yazın hep aman oramı gizle aman buramı gizle derken güzel bile giyinemez oldum. bu yaz düz normal tişört giyecem yaw
galibaİlahi sen.Kiz bende oyleyim spor yapanın psikolocisi böyle oluyo demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?