♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evi dağıttım baya bir toplayim o zaman esim erken gelirse onla çıkarım gıcık oluyorum su anda kendisine ama napayim en iyisi ben evimi temizleyip birde susleneyim kendime geleyim azcik tesekkur ederim kızlar için yanıyor neden boyle oldu bilmiyorum hayırlısı olsun bu dünya ne zor ya en iyisi cennet yemin ediyorum

H Heart of Gold Canim biliyorsun iki hafta kurali var adini gecen hafta silmedim. Yoktun diye simdide hevessizsin 3 haftadir bildirim yok Devam edecek misin

teşekkür ederim canım...arada foruma bakarım yine. ama beni listeden çıkartabilirsin. emeklerin zahmetin için teşekkürler.

cennet tabide gidebilene, sen şimdi bozma moralini eşin gelince çıkın gezin, güzel güzel havanızı alın, hatta dışarda yiyin yemeği, değişiklik iyidir canım. bunalmışsın sen biraz

kız gördüğün rüyanın etkisinde kalmışsın sen . evde durmaktan bunalıma girdin heral. ben de evde durmaktan bunalımdayım da durup durup nişanlıma sarıyorum
hisle insan mı yargılanır gııı . bana iyi davranıyor diye etiketledin adamı ilahi yani. al kocişini çık gez azcık havalar da güzelken

Bende katiliyorummm yehhuu en ihtiyacımız olan jilian level 2 yaptım zaten bugün biliyorsunuz
tamam ekledim ismini

Daha şubat ayında yaz için 36 beden pantolon aldım
giriyorum pantolonlara ama çok sıkı duruyor rahatsız oluyorum
alt kısmın 4 5 cm incelmesi gerekiyor
gaz verin banaa
2 hafta gibi bi sürede artık o pantolonlara girmek istiyorum
sıcaklamaya başladım efil efil giyinmek istiyorum

en güzel yöntemdir küçük beden kıyafet almak :) iki kere denedim o yöntemi ikisinde de işe yaradı :)
şimdik şekercanım biliyorum sen ortalama bi kiloya ulaştın ve görüntün de öyle çok göze batıcı bi durum anladığım kadarıyla. o yüzden sana heves gelmiyor spor için. benim gibi olaydı o basenler görürdüm seni
o totonu kaldır spor yap . şartlarını zorla. bak ben bugüne kadar regli ike spor yapmadım. hep dedim ki reglim bitsin başlarım . yapamıyorum edemiyorum falan . bu sefer yapmadım öyle :) 4 gündür yapıyorum mis gibi sporumu .

yarın bitirirsin amaaann boşver

Bende öyle dedim artık
O dediginden bende istiyorum spor bildirimi yaparak gaza geliriz belki

ben de çok sabırsızım. mesela 4 gündür spor yapıyorum ya ,aynada bakıp duruyorum kendime değişme var mı diye. yahu bi dur daha 4 gün oldu. mum muyum ben ericem 4 günde ilahi ben

Yanlış yerden ölçmediysek bundan 2 ay öncesi falan 99 cm di basenlerim
O zaman da bi 57 58 kilo falandım sanırım

o 2 ay önceydi . şimdi zayıfladın daralmıştır ölçü senin kalça ölçün benle aynı bile olsa daha düzgün durur boyundan dolayı. çabasız olmuyo be canım hiç bi güzellik kaç senedir yazın hep aman oramı gizle aman buramı gizle derken güzel bile giyinemez oldum. bu yaz düz normal tişört giyecem yaw

Ayy hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…