Aaa neden olmasın olmuşturdeğişim olmadı diye ölçmedim hiç
Bakalım o zaman akşam nedir durum diyeAaa neden olmasın olmuştur
Bide kilo almak zor derler hicte degil.galibainsan hemen olsun istiyor . mesela 4 gün tıka basa yesem görüntüm hemen değişir yemeyip spor yapınca niye hemen değişmiyooo
Bakta bizede deBakalım o zaman akşam nedir durum diye
1 cm bile olsa insan sevinir :)
ben de çok sabırsızım. mesela 4 gündür spor yapıyorum ya ,aynada bakıp duruyorum kendime değişme var mı diye. yahu bi dur daha 4 gün oldu. mum muyum ben ericem 4 gündeilahi ben
oo bir günde hemen farkettiyse ilk pilatesten başlamalıyımKız öyle deme eriyo insan ben ebru saklının 2 haftada 2 beden incel video sunu ilk gün yaptım esim eve geldiğinde 1 günde nasıl sikilastin dediydi bilmiyordu o zaman diyet ve spor kararimi
aynensende benim kafadansın, bende diyet diyet diyorum ama herşeyi yiyiorum,sadece ölçülü tutmaya çalışıp,birazda tatlı ve k.hidratı azalttım, böyle yapıncada aynı senin gibi ayda 2 kilo bile zor gidiyo ama olsun, o ölümüne diyetler bana görede değil memnunum bu halden
Yaparim ama mekik egzersiz ve oyun havasiyla oynamak :) bunlar olur mu
Tamam canim rica ederimteşekkür ederim canım...arada foruma bakarım yine. ama beni listeden çıkartabilirsin. emeklerin zahmetin için teşekkürler.
Ben varım canım :)Bu arada kızlaaaarrr
eski olanlar bilir geçen yaz ben burada spor yapanların listesini tutuyordum . spor yapanlar her gün bildirim yapıyorlar. ben de bütün hafta not edip hafta birincilerini seçiyordum. aynı nehirin kalori takibi gibi .
abcde_123 bunu öğrenince tepeme bindi gene yap diye
yapsam katılım olur mu ne dersiniz ?
En güzelini yapıyorsun aslıındaacanım ben ayda iki kilo anca verebiliyorum hatta bazen daha az çünkü ölümüne rejim yapmıyorum hatta rejim yapmıyorum da kendime göre stratejilerle zayıflamaya çalışıyorum işte. bir ömür boyu kalıcı olsun hep böyle yapayım diye.
günaydın canım,Günaydın fıstıklar
@DisiAnka akşam eve gittiğimde ebru şallı 2 beden incel yaptım 34 dakika dayanabildim bütün videoya. bir de atıyorum o 10 tane yapıyorsa ben 7 yaptım zorlamadım
inanılmaz yandım
şu anda hafif bi ağrı var bacaklarımda
sabahta yürümedim eşim bıraktı işe
merdiven çıkarken hissediyorum pilates ağrılarını
ama yavaş yavaş yapıcam ve çok ağrımamasını sağlamaya çalışıcam
yoksa bırakırım
buna alıştıktan sonra da karın için olan videoyu da eklicem
hep beraber arka arkaya yapmaya çalışıcam
kendime 1 ay veriyorum incelmek için
Beni dürtün tamam mı yapmadığımda, te böyle vurun bana
Akşam kendi kendime ne kadar doğru ölçtüm bilmiyorum ama
basenin en kalın yeri 98 cm
göbek deliğinin oradan en kalın yer 87 cm
tek bacak en kalın yer 57 cm
begum75
en müzdarip olduğum yerleri ölçtüm kendimce
Tembel tembel canımgünaydın canım,
kasların baya bir tembelmiş demek başlaman çok iyi oldu ama inşallah dilediğin sürede amacına ulaşmış olursun, ölçülerini not almayı unutmadın demi 1 ay sonra kontrol ederiz :))
sağol canım, hepimizin kandili mübarek olsun, Rabbim hayırlısıyla ramazana da ermek oruçlarımızı tutmak nasip etsin (AMİN)Tembel tembel canım
milletin yaptığının yanında benim yaptıklarım spor bile sayılmazdı ki
iyi oldu iyi
bi yerden başlamak lazım
Bu arada Kandiliniz Mübarek Olsun kızlar
begum75 akşamınız nasıl geçti
Geçmiş olsun canımsağol canım, hepimizin kandili mübarek olsun, Rabbim hayırlısıyla ramazana da ermek oruçlarımızı tutmak nasip etsin (AMİN)
dün akşam senle yazıştığımızda eşimle uğraşıyodum, kendisinde sinüzit var bütün gün yatmış baş ağrısından mahvolmuş,dedim böyle olmaz azıcık bişeyler yedirdim ilaç verdim, biraz hafifledi ama tam geçmedi, sonra acıktınmı diyorum yok diyo
Allam deli olcam hayır kırkta yılda bi süprüz yapim dedim adamın acıkmayacağı tuttu,neyse yiyelim bari dedi, dedim biyere gitcez, gittik yedik çok mutlu oldu, yanlız peşine pasta gelcekti evde yiyelim utanırım ben dedi, iykide öyle yapmışız annemler geldi d.ğünü kutlamaya hepbirlikteydik işte, güzel geçti çok mutlu oldu,ama hediyesi yetişmedi, bugün geliyo kargoyla
Geçmiş olsun canım
güzel geçmesine çok sevindim
Hediyeyi de sonra verirsin , her gün gördüğün adam sonuçta, bir kere daha kutlanmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?