♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım sonundaki ısınma hareketlerini mutlaka yap birde plates sonrası kahve ic 2 gün çok agrimisti benim sonra hic ağrım olmadı hatta sonlara doğru terlemiyordum bile ben 2 beden den daha çok inceldim birde.müthiş etkili ve çok zor en baslarda sonra gün geçtikçe çok kolay yapacaksın emin ol

Hmm baştaki ısınma hareketlerini yaptım ama sondaki soğumaları yapmadım
yerde yaptığı hareketlerden sonra yerden kalkamadım yapıştım kaldım 35. dakikada
Kahve de aklımda bulunsun sağol :)
çok ağrım olmasın diye fazla yüklenmedim kendime
bakalım 36 beden oluyor bana ama sıkı duruyor
onun biraz daha iyi durması yeterli gelecek iki beden istemiyorum zaten

Yaparim ama mekik egzersiz ve oyun havasiyla oynamak :) bunlar olur mu
olur olur olmaz mı canım yapınca bildirim yap beni etiketleyerek tamam mı

Ben varım canım :)
ekledim canım. sporunu yapınca beni etiketleyerek yaz

oh bari adam yırttı
birlikte spor yapmanız da iyi olmuş . motivasyon tavan yapar daha çok yağ yakarsın
sporunu yapıldı olarak kaydediyorum canım.

merak etme kuzum ben döverim seni öyle dün sporunu yaptın yani aferin bugün de yap ama . bak kaydedicem.
ben o 2 beden incel videosunu bilmiyorum bi inceleyeyim bakayım jillian dan sonra yaparım belki
kaslarım isyan edecek yakında zaten yiteeeeeerrrr diye

Yapcam canım
hedefim 40 dakika dayanabilmek
Sen de yap
incelmeye faydalı olacağını düşünüyorum
çünkü senin de kilon öyle çok çok yok

Yapcam canım
hedefim 40 dakika dayanabilmek
Sen de yap
incelmeye faydalı olacağını düşünüyorum
çünkü senin de kilon öyle çok çok yok
son 5 kilom var işte benim de. abartı bir şey kalmadı. ama sıkılaşmaya ihtiyacım var. bakıcam ben de. gerçi pilatesi beceremiyorum. ama bi inceleyeyim . bu arada ölçülerimiz nerdeyse aynı boy farkıyla bak boyun kısa olsa benim gibi durcaktın belki de

boyumuzda çok farklı mı ki
163 benim boy
ki eşime göre o kadar bile değilmişim hıh

ben de daha sporumu yapmadım. sabah ağrılarla uyandım. azcık toplayayım kendimi de akşam üstü yaparım . regl bitmeden tartılmıcam. ama çok merak ediyorum oynama var mı kiloda diye :)

begum75 ay dün gece için eşinin ağrısının tutması kötü olmuş. ama yine de planınızın bozulmamasına sevindim :) yedin tabi pastacıklardan afiyet olsun :)

evet ya kötü oldu, ondada öyle bir sinüzit varki yüzüne püf desen başı ağrıyo, bende de migren var, sürekli birbirimize başım ağrıyo diyip duruyoruz
evet bozulmadı çok şükür hediyede hala gelemedi güya kargo dağıtımdaymış gözüm yollarda yani
yedim gııı ama ince 1 dilim, yarısı duruyo bu akşamda acıcık yirim belkim

birbirinizi bulmuşsunuz siz de be anacım ay zor ya baş ağrısı . Allah şifanızı versin.

ince 1 dilim mi yedin. oy maşallah. aferin kız. tamam bu akşam da ince bir dilim ye ama :)
sporunu yapabilirsen yap

birbirinizi bulmuşsunuz siz de be anacım ay zor ya baş ağrısı . Allah şifanızı versin.

ince 1 dilim mi yedin. oy maşallah. aferin kız. tamam bu akşam da ince bir dilim ye ama :)
sporunu yapabilirsen yap
bulduk bulduk çok şükür
ince yedim valla, kız iştahım eskisi gibi açık değil,belki üst üste zorlasam açarım yine ama aman diyim açılmasın zaten pek müsait,bu akşam sporumu yaparım çünküm kördüğüm var onu izlerken yapcam

bu arada hem yazdım hem çilekli yoğurtlu ara öğünümü yedim oh miss

oo maşallahhh :)
neyse sen jillian ın arkasında pilatesi daha uzun ekle bence
ya da sabah birini akşam birini yap
indirdim hemencik videoyu. kıs ne güzel egzersizler var tam istediğim gibi. büyük toplu hareketleri dışındakileri yaparım ben. sevdim. tam da istediğim bölgelere hitap ediyo.
afiyet olsun şekerim. canım irademizi güçlendirdik. en büyük artımız da bu oldu. bunu bozmamamız lazım

indirdim hemencik videoyu. kıs ne güzel egzersizler var tam istediğim gibi. büyük toplu hareketleri dışındakileri yaparım ben. sevdim. tam da istediğim bölgelere hitap ediyo.
Evet canım güzel
jillian gibi hopla zıpla değil
gerçi jillian da iyi ama
ben tamamen malzemesiz yaptım canım
küçük top yerine yastık koydum belimin altına idare etti
sonuçta yanmayı hissettim mi hissettim bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…