Günaydın fıstıklar
GonulSenligim akşam eve gittiğimde ebru şallı 2 beden incel yaptım 34 dakika dayanabildim bütün videoya. bir de atıyorum o 10 tane yapıyorsa ben 7 yaptım zorlamadım
inanılmaz yandım
şu anda hafif bi ağrı var bacaklarımda
sabahta yürümedim eşim bıraktı işe
merdiven çıkarken hissediyorum pilates ağrılarını
ama yavaş yavaş yapıcam ve çok ağrımamasını sağlamaya çalışıcam
yoksa bırakırım
buna alıştıktan sonra da karın için olan videoyu da eklicem
hep beraber arka arkaya yapmaya çalışıcam
kendime 1 ay veriyorum incelmek için
Beni dürtün tamam mı yapmadığımda, te böyle vurun bana
Akşam kendi kendime ne kadar doğru ölçtüm bilmiyorum ama
basenin en kalın yeri 98 cm
göbek deliğinin oradan en kalın yer 87 cm
tek bacak en kalın yer 57 cm
begum75
en müzdarip olduğum yerleri ölçtüm kendimce
Hmm baştaki ısınma hareketlerini yaptım ama sondaki soğumaları yapmadımCanım sonundaki ısınma hareketlerini mutlaka yap birde plates sonrası kahve ic 2 gün çok agrimisti benim sonra hic ağrım olmadı hatta sonlara doğru terlemiyordum bile ben 2 beden den daha çok inceldim birde.müthiş etkili ve çok zor en baslarda sonra gün geçtikçe çok kolay yapacaksın emin ol
olur olur olmaz mı canımYaparim ama mekik egzersiz ve oyun havasiyla oynamak :) bunlar olur mu
ekledim canım. sporunu yapınca beni etiketleyerek yazBen varım canım :)
oh bari adam yırttıKızlar eşim gecenin bi vaktinde spor yapalım mi dedi çok sevindim çünkü 100 kilo oldu ve sagligindan endişe ediyordum .. neyse bebeği uyuttum gece 11.0p de TK 500 40 dk yaptık o 500 kalori yaktık... Çok sevindim ama çok zorlandı çok terledi benim yüzüm terledi fazla terlemedim onun kadar ama.ne kadar zormus canımız çıktısonra sütlü kahve ve su içip yattık... birde sabah simdi jilian michael level 2 =3. Gün yaptim... bu spor bana iyi geldi valla yoksa eşime saracaktim haberi yok garibim
GonulSenligim
Günaydın fıstıklar
GonulSenligim akşam eve gittiğimde ebru şallı 2 beden incel yaptım 34 dakika dayanabildim bütün videoya. bir de atıyorum o 10 tane yapıyorsa ben 7 yaptım zorlamadım
inanılmaz yandım
şu anda hafif bi ağrı var bacaklarımda
sabahta yürümedim eşim bıraktı işe
merdiven çıkarken hissediyorum pilates ağrılarını
ama yavaş yavaş yapıcam ve çok ağrımamasını sağlamaya çalışıcam
yoksa bırakırım
buna alıştıktan sonra da karın için olan videoyu da eklicem
hep beraber arka arkaya yapmaya çalışıcam
kendime 1 ay veriyorum incelmek için
Beni dürtün tamam mı yapmadığımda, te böyle vurun bana
Akşam kendi kendime ne kadar doğru ölçtüm bilmiyorum ama
basenin en kalın yeri 98 cm
göbek deliğinin oradan en kalın yer 87 cm
tek bacak en kalın yer 57 cm
begum75
en müzdarip olduğum yerleri ölçtüm kendimce
Yapcam canımmerak etme kuzum ben döverim seni öyledün sporunu yaptın yani aferin bugün de yap ama . bak kaydedicem.
ben o 2 beden incel videosunu bilmiyorum bi inceleyeyim bakayım jillian dan sonra yaparım belki
kaslarım isyan edecek yakında zaten yiteeeeeerrrr diye
teşekkürler.hayırlı kandiller arkadaşlar
son 5 kilom var işte benim de. abartı bir şey kalmadı. ama sıkılaşmaya ihtiyacım var. bakıcam ben de. gerçi pilatesi beceremiyorum. ama bi inceleyeyim . bu arada ölçülerimiz nerdeyse aynıYapcam canım
hedefim 40 dakika dayanabilmek
Sen de yap
incelmeye faydalı olacağını düşünüyorum
çünkü senin de kilon öyle çok çok yok
boyumuzda çok farklı mı kison 5 kilom var işte benim de. abartı bir şey kalmadı. ama sıkılaşmaya ihtiyacım var. bakıcam ben de. gerçi pilatesi beceremiyorum. ama bi inceleyeyim . bu arada ölçülerimiz nerdeyse aynıboy farkıyla bak boyun kısa olsa benim gibi durcaktın belki de
şekerim 8 cm var. az değil yani :) illa fark yaratır o. ben 8 cm topuklu giydiğimde bilem kendimi çok uzun boylu gibi hissediyorumboyumuzda çok farklı mı ki
163 benim boy
ki eşime göre o kadar bile değilmişim hıh
begum75 ay dün gece için eşinin ağrısının tutması kötü olmuş. ama yine de planınızın bozulmamasına sevindim :) yedin tabi pastacıklardan afiyet olsun :)
birbirinizi bulmuşsunuz siz de be anacımevet ya kötü oldu, ondada öyle bir sinüzit varki yüzüne püf desen başı ağrıyo, bende de migren var, sürekli birbirimize başım ağrıyo diyip duruyoruz
evet bozulmadı çok şükürhediyede hala gelemedi güya kargo dağıtımdaymış gözüm yollarda yani
yedim gııı ama ince 1 dilim, yarısı duruyo bu akşamda acıcık yirim belkim
oo maşallahhh :)şekerim 8 cm var. az değil yani :) illa fark yaratır o. ben 8 cm topuklu giydiğimde bilem kendimi çok uzun boylu gibi hissediyorum
bulduk bulduk çok şükürbirbirinizi bulmuşsunuz siz de be anacımay zor ya baş ağrısı . Allah şifanızı versin.
ince 1 dilim mi yedin. oy maşallah. aferin kız. tamam bu akşam da ince bir dilim ye ama :)
sporunu yapabilirsen yap
indirdim hemencik videoyu. kıs ne güzel egzersizler var tam istediğim gibi. büyük toplu hareketleri dışındakileri yaparım ben. sevdim. tam da istediğim bölgelere hitap ediyo.oo maşallahhh :)
neyse sen jillian ın arkasında pilatesi daha uzun ekle bence
ya da sabah birini akşam birini yap
afiyet olsun şekerim. canım irademizi güçlendirdik. en büyük artımız da bu oldu. bunu bozmamamız lazımbulduk bulduk çok şükür
ince yedim valla, kız iştahım eskisi gibi açık değil,belki üst üste zorlasam açarım yine ama aman diyim açılmasın zaten pek müsait,bu akşam sporumu yaparım çünküm kördüğüm var onu izlerken yapcam
bu arada hem yazdım hem çilekli yoğurtlu ara öğünümü yedim oh miss
Evet canım güzelindirdim hemencik videoyu. kıs ne güzel egzersizler var tam istediğim gibi. büyük toplu hareketleri dışındakileri yaparım ben. sevdim. tam da istediğim bölgelere hitap ediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?