♥haftalık kilo verme yarışması♥

diyetten değil moral bozukluğuna stresten 2 kilo vermişim iştahım yok sanırım miğdem küçüldü birde üstüne stres bu gidişle eriyip giderim

Kızlar çok yedim 3000 kal olmuştur pzt gününden itibaren çok simardim yarından itibaren 3 gün boyunca yeduklerimi paylasicam ve sağlıklı beslencem inşallah artı çıkmamak için.... birde platesmi yapsam bende acaba sikilasmam lazim benimde

ayy o ebrunun 2 beden incel videosuna bayıldım bayıldım kız :) ay seni şapur şupur öpesim geldi
sağol şekerim

menüm

sabah = peynirli omlet ( az zeytin yağında 3 yumurta ile ) + domates + salatalık + çay + 2 yudumluk simit
öğlen = 1 kuru kayısı + 1 ceviz içi
spordan sonra = 1 bardak süt
akşam = daha belli değil ama aç hissetmiyorum kendimi.
yeşil çay içicem.
gece= ayran
kaloriyi yarın bildiririm.

Boy:1.56
Kilo:57
Hedef kilo:54
sbeden şimdiden teşekkürler
boylarımız aynı sayılır . ben de 1,55 boyundayım. en son 54,6 kilodaydım. pazartesi bildirim günümüz. bildirimini yaparken de sbeden i etiketlemeyi unutma tamam mı :)

boylarımız aynı sayılır . ben de 1,55 boyundayım. en son 54,6 kilodaydım. pazartesi bildirim günümüz. bildirimini yaparken de sbeden i etiketlemeyi unutma tamam mı :)
Evet aynıymış boyumuz bir türlü 57 den aşağıya düşemedim bende tamam pazartesi günleri bildirimimi yaparım tabiki

Evet aynıymış boyumuz bir türlü 57 den aşağıya düşemedim bende tamam pazartesi günleri bildirimimi yaparım tabiki
ben de 54 lerden aşağı inmekte zorlanıyorum. spora başladım bakalım belki kırarım direnci.
ben 2 ay önce 57 idim. kalori takibiyle düştüm.
ee o zaman aramıza hoş geldin diyeyim ben şimdiden :)
burada düzenli takılırsan motivasyonun güçlü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…