- 7 Nisan 2016
- 34
- 59
- 3
Hoş buldum teşekkür ederim inşallah başarılı olurum sizlerinde desteğiyle ben sporda pek başarılı olamıyorum birde yediklerimi kesmem lazım tabikiben de 54 lerden aşağı inmekte zorlanıyorum. spora başladım bakalım belki kırarım direnci.
ben 2 ay önce 57 idim. kalori takibiyle düştüm.
ee o zaman aramıza hoş geldin diyeyim ben şimdiden :)
burada düzenli takılırsan motivasyonun güçlü olur
aynen yediklerine dikkat. yoksa gitmiyor kesinlikle. bi süre aç kalmış gibi hissedersin kendini ama zamanla alışıyorsun ve miden de küçülüyor zaten. sonra rahat edersinHoş buldum teşekkür ederim inşallah başarılı olurum sizlerinde desteğiyle ben sporda pek başarılı olamıyorum birde yediklerimi kesmem lazım tabiki
Ben yediğim ekmeği kesemiyorum aslında benim sıkıntım ekmek dikkat etmem gerekiyoraynen yediklerine dikkat. yoksa gitmiyor kesinlikle. bi süre aç kalmış gibi hissedersin kendini ama zamanla alışıyorsun ve miden de küçülüyor zaten. sonra rahat edersin
Aramiza hoşgeldin. Kurallar ilk sayfa da pazartesi bildirimlerinde beni etiketlemeyi unutma
canım
boy:
kilo:
hedef kilo:
bilgilerini yaz ve sbeden i etiketle . o görünce seni kaydeder. istikrarlı olmayanları listeden siliyor. onların yerine seni yazar.
ben de makarna yedim ton balıklı ve yeşil salatalı :)
Genelde her gün yapmaya çalışıyorum yürüyüşümü en az bir saat oluyor sabahlarıne güzel spor yapmışsın kız sen öyle aferin :)
Kendi kendine senaryo yazma kıız boş ver eşini bebeğini düşün bize onlar laaazımKızlar esim beni fazla tolere ediyor yani nasil desem fazla iyi davranıyor yani şöyleki sanki bi hata işlemiş ama pişman olmuş sonra kendini affettirmeye çalışıyormuş gibi açıkçası sabahtan beri bunu dusunuyorum ev islerimde duruyor yani bugün yemek yapmayacağım tolere etsin bakalım yani napsam bilemiyorum kendimi toplamam kendime aldığım notları okumam kuran okumam lazim ama bu dusuncelerden sıyrılıp toparlanamiyorum bir türlüüstelik sütümde azaldı bu düşüncelerden ötürü depresyon vaktim mi geldi benim
Uğra tabii burdan birileri gidince üzülüyoruz bizKizlar ben geldim nasilsiniz :) ugrâyayim arada bari.
Sonunda doğru yolu buldunDoğru söylüyorsun yaama kesin bir şey yaptı bu napicam ben ya allahım bir şey yaptıysa karşıma çıkarsın inşallah ... begus valla havada güzel ben niye evde oturuyorum tamam yarın belki çıkarım dışarı... offf offf içim darlandi içerde bi ses seni aldattı diyo delirdim galiba hayır hislerimede güvenirim biliyormusun ruyamdada gördüm zaten önce yeşillik ormanlık alanda elele askla yürüyoruz sonra hava kararıyor yine eleleyiz ama ayni zamanda çirkin bi kadının daha elini yavaşça tutuyor ben görüyorum ama zaten çirkin boşver diyorum sonra içim sıkılıyor kadını iteleyip kadının elini ben tutuyom ortalarına geçiyordum esimin elini tutmasin diye sözde karanlık ya etraf kaybolmamak için eleele tutsmak zorundaymisiz offf için yanıyor eğer bi şey yaptıysa artik sevmicem eşimi karar verdim ben bi tek kızımı sevicem erkek degilmi gözü felan kaymıştır kesin sevmicem işte
Kızım yüzünden bana göre de değil ona yaptığım şeyleri dayanamıyor kendim yiyorumsende benim kafadansın, bende diyet diyet diyorum ama herşeyi yiyiorum,sadece ölçülü tutmaya çalışıp,birazda tatlı ve k.hidratı azalttım, böyle yapıncada aynı senin gibi ayda 2 kilo bile zor gidiyo ama olsun, o ölümüne diyetler bana görede değil memnunum bu halden
Allah seni yaSonunda doğru yolu buldun
Doğru söylüyorsun ama enteresan hala tolere ediyor aman neyse etsin bakalım bi şey varsa çıkar zaten hazır tolere ediyorken sabrının sınırlarını kesfetmesine yardımcı olucamKendi kendine senaryo yazma kıız boş ver eşini bebeğini düşün bize onlar laaazım
Hoş buldum pazartesi bildiriminde etiketlerim sizi de kilomu bildiririmAramiza hoşgeldin. Kurallar ilk sayfa da pazartesi bildirimlerinde beni etiketlemeyi unutma
ayy o ebrunun 2 beden incel videosuna bayıldım bayıldım kız :) ay seni şapur şupur öpesim geldi
sağol şekerim
spor bildirimim
jillian level 1 / 5.gün yapıldı (30 dk )
pilates (20 dk )
toplam 50 dk
ay kendime gülesim geldi yaaaa. bi çeyiz topiklerini geziyorum, bi spor topiklerini. kafa çorba
günaydın kızlar dün kendimi toplamaya karar verdim yenidençok sık oluyor bu tabi aldırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?