♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hoş buldum teşekkür ederim inşallah başarılı olurum sizlerinde desteğiyle ben sporda pek başarılı olamıyorum birde yediklerimi kesmem lazım tabiki

Hoş buldum teşekkür ederim inşallah başarılı olurum sizlerinde desteğiyle ben sporda pek başarılı olamıyorum birde yediklerimi kesmem lazım tabiki
aynen yediklerine dikkat. yoksa gitmiyor kesinlikle. bi süre aç kalmış gibi hissedersin kendini ama zamanla alışıyorsun ve miden de küçülüyor zaten. sonra rahat edersin

aynen yediklerine dikkat. yoksa gitmiyor kesinlikle. bi süre aç kalmış gibi hissedersin kendini ama zamanla alışıyorsun ve miden de küçülüyor zaten. sonra rahat edersin
Ben yediğim ekmeği kesemiyorum aslında benim sıkıntım ekmek dikkat etmem gerekiyor

spora yapmaya bende yeni başladım.yapınca çok etkısı oluyor ama gunluk yapamıyorum.haftada 3 anca oluyor.yuruyorum.evde leslie yapıyorum.bel bacak basen herketleri yapıyorum..sporsuz anladımkı daha az gıdıyo bende

Kendi kendine senaryo yazma kıız boş ver eşini bebeğini düşün bize onlar laaazım

Sonunda doğru yolu buldun

Kızım yüzünden bana göre de değil ona yaptığım şeyleri dayanamıyor kendim yiyorum

Kendi kendine senaryo yazma kıız boş ver eşini bebeğini düşün bize onlar laaazım
Doğru söylüyorsun ama enteresan hala tolere ediyor aman neyse etsin bakalım bi şey varsa çıkar zaten hazır tolere ediyorken sabrının sınırlarını kesfetmesine yardımcı olucam

ayy o ebrunun 2 beden incel videosuna bayıldım bayıldım kız :) ay seni şapur şupur öpesim geldi
sağol şekerim

spor bildirimim

jillian level 1 / 5.gün yapıldı (30 dk )
pilates (20 dk )

toplam 50 dk

ay kendime gülesim geldi yaaaa. bi çeyiz topiklerini geziyorum, bi spor topiklerini. kafa çorba

Deli

GonulSenligim akşam 1 saat yürüdüm sanırım
yarım saat bisiklet
25 dakika ebru şallı karın pilatesi

2 beden yapmadım çünkü bacaklarım biraz daha aprıyordu, yüklenmek istemedim
dönüşümlü yapayım dedim
gerçi karın egzersizinde de bacakları kullandık ama
iyi iyi şu anda
karnım kasılıyor, bacaklarım kasılıyor
mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…