♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın kızlar bugün kahvaltıda börek vardı ipin ucunu kaçırdım nasıl başarıcam kilo vermeyi bilmiyorum

@DisiAnka cığım
ben dün spor yapamadım, şoyleki geçen akşam eşimin doğum günüydüya, eşimin kardeşi ve eltim ogün gelemedik diye dün akşam pasta alıp gelmişler süprüz yaptılar bizeondan ötürü spor kaldı bide üstüne üstlük mecbur o pastadanda ince dilim yedim, ama bizimkinde yemiştim oldu mu sana normal bildiğin bir dilim
bide hala dün akşamki pasanın yarıya yakını duruyo ama artık yemiycem yiterrr

begum75
canıım bugüün 65,6 çıktıım
daha üç hafta önce 71 72 leri görüyorduum
çook mutluyuum çoook
bu yüzdeen sana çok teşekkür ediyoruuum buraya gelmemi sağlayan sendiin
senin kadar aktif olamasamdaa buralardayım yine bana yetiyor motive oluyorum

süpersin tebrik ediyorum seni, tam gaz devam
ben 2 gündür çok kaçırdım o yüzden tartılmadım bile pazartesiye aynı çıksam yetecek bana

süpersin tebrik ediyorum seni, tam gaz devam
ben 2 gündür çok kaçırdım o yüzden tartılmadım bile pazartesiye aynı çıksam yetecek bana
telafi edersin canım
bende hafta sonları kaçamak yapıyorum o kadar izin veriyorum artık kendime napim yani
dünyanın sonu değilya rahat ol

Çok gururlandım Begüş seni böyle görmek
@kitara_84 da yok ne zamandir aaa merakta kalıyoruz nehirnil111 geldin mi canim
Geldim canım bugün işe maalesef bir kaç gün uğrayamadım da ne işe ne buraya eşimin sol bileği kırıldı inşallah önümüzdeki hafta ameliyat olacak 1 haftadır hastanelerle uğraşıyoruz devletle bu iş olmuyor onu anladım yine bir devlet hastanesinden haber bekliyoruz olmazsa özele olacak çok bekledik çünkü
Begüşüm çok sağol kuzum Allah razı olsun
Sağolasın canım Allah razı olsun etiketleyebilirsin tabi ki de hepinizi not ettim sen hiç fire vermeden yazmışsın vallahi bravo

begum75 geçen çarşambadan beri kalorin yok ben yokum diye boş mu verdin kız
abcde_123 aynı şekilde çarşambadan itibaren kalorin yok
fiyonkbayan kalori sayımını bıraktın mı geçen hafta doğru düzgün bildirimin yok bu haftada hiç bildirmemişsin

Alminanın adını bulamadım seninde eksiğin var

nehirnil111 canım ben artık kalori bildirmeyi bıraktım
bi süre kasmadan ama dikkat ederek yemeye devam edicem
kilomu sabitleyeyim, sonra bakıcam yine
ama yine de artarsa kilom sıkı bi diyete girişicem
bu ara spora başladım
basenler fena
kilo verdiğimde göbek gidiyor ama kocaman basenler duruyor yerinde

tekrardan hoşgeldin cimcime
yuh demeden geçemiyorum, gelir gelmez gördün eksik günleri
şöyle diyim çarşamba akşama kadar çok iyi gittide akşam eşimin doğum günü vardı, dışarda yedik+pasta falan o yüzden es geçtim, dünde akşama kadar süper gitti, ama akşam eltimler geldi onlarda pasta almış süpriz yaptılar derken 2 gün kaçtı ama bugün sabah yine başladım dikkatli yemeye birazdan paylaşırım kahvaltımı

eneee nehirnil111 geldi, hoşgeldin
nasıl oldu eşin? herşey yolundadır umarım
Hala beklemedeyiz Begüş hastaneden ameliyat günü için haber bekliyoruz evde dinlenmeye çalışıyor dün akşam geldik eve bir tane hastaneden doktor arayacağım dedi ama bugün pazartesi öğrenmeliyiz bir kaç güne halledilecekse bekleyelim yoksa özelde direk ayırtıp ameliyat olacağız başka çare kalmadı uğraşılmıyor devletle kaç gündür canımız çıktı ne uyuduk ne yedik ne içtik bilmiyoruz
Hayırlısı olsun hakkında canım basenlerin için spor iyi gelecektir hareketlerin işe yarayacaktır
nehirnil111 bende aramıza yeni katıldım çok geçmiş olsun eşinize

Hoşgeldin canım aramıza sağol Allah razı olsun

hay Allah hani derler ya Allah düşürmesin de eksikliğini göstermesinde, ama ellerine kalıncada böyle oyalamaları çok sinir bozucu, sen ne haldesin ne çekiyosun anlayan yok
inşallah en kısa sürede hallolur canım

Hoş buldum amin buraya her gün neyi bildirim yapacağız

Hoşbulduk kuzucum hepinizi çok özledimKaçar mı hemen incelemeye aldım özellikle seniEşinin doğum günü kutlu olsun seninleailesiyle bir ömür boyu mutlu olur inşallahBekliyorum herşeyi

Evet kuzum aynen öyle çok can sıkıcı hem o kadar ucuzmuş ki insan canı onu anlamış oldukAmin canım inşallah
Hoş buldum amin buraya her gün neyi bildirim yapacağız

Canım sbeden kabul ettiyse burada yazışmaya başladıysan haftalık pazartesi en geç gece 12 ye kadar kilo bildirimi yapman gerekiyor onun dışında günlük yediklerini yazmak istersen yazarsın inceleriz konuşuruz ne yanlış ne doğru biz kendi aramızda motive amaçlı haftalık kalori sayımı yapıp yarışma da yapıyoruz ama mecburiyeti yok

Evet sbeden aranıza kabul etti beni de pazartesileri kilo bildirimi yapıcam kalori takibi yapamayabilirim yediklerimi içtiklerimi bildiririm burada konuşarak neler yanlış görmüş olurum birde sizi etiketleyerek yazsam olur mu yazdıklarımı kimse görmüyor arada kaynıyor spor olarak mekik çekmeyi düşünüyorum yanına bir spor daha ekleyebilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…