- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tabi ki canım yediklerine istediğin arkadaşımızı etiketleyebilirsin kaçırmamış görmüş oluruz yorumlarız bu şekilde insan daha adapteli olarak devam ediyorEvet sbeden aranıza kabul etti beni de pazartesileri kilo bildirimi yapıcam kalori takibi yapamayabilirim yediklerimi içtiklerimi bildiririm burada konuşarak neler yanlış görmüş olurum birde sizi etiketleyerek yazsam olur mu yazdıklarımı kimse görmüyor arada kaynıyor spor olarak mekik çekmeyi düşünüyorum yanına bir spor daha ekleyebilirim belki
Teşekkür ederim yardımlarınız için bende dikkatli olacağım bundan sonraTabi ki canım yediklerine istediğin arkadaşımızı etiketleyebilirsin kaçırmamış görmüş oluruz yorumlarız bu şekilde insan daha adapteli olarak devam ediyor
Güzel olacak herşey öyle düşünelimTeşekkür ederim yardımlarınız için bende dikkatli olacağım bundan sonra
siziii :)) yazin aranizdayom insallahUğra tabii burdan birileri gidince üzülüyoruz biz
Hoşbulduk kuzucum hepinizi çok özledimKaçar mı hemen incelemeye aldım özellikle seni Eşinin doğum günü kutlu olsun seninleailesiyle bir ömür boyu mutlu olur inşallah Bekliyorum herşeyi
gel gel ama 65 i geçme dikkat et :))siziii :)) yazin aranizdayom insallah
İnşallahGüzel olacak herşey öyle düşünelim
Amin canım inşallah sağolasınSen nasılsın
bende iyiyim canım çok güzel kg veriyorumGüzel olacak herşey öyle düşünelim
Amin canım inşallah sağolasınSen nasılsın
3 hafta önce yanibende iyiyim canım çok güzel kg veriyorum
kg verdikçede süper motive oluyorum kendimi salmıyorum
İnşallah hep böyle gideer hafta önce 72 leri görüyordum şimdi 65,6 yım
Çok iyi Begüş sanırım sen kahvaltıda aynı şekilde yemeye başladınteşekkür ederim canım, amin.
Kahvaltı 15,16 k.hidrat, 161 kalori
Beyaz Ekmek-1 dilim
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Salatalık (Soyulmuş)-30 g
Kiraz Domates-25 g
Yeşil Zeytin-10 g
bende iyiyim canım çok güzel kg veriyorum
kg verdikçede süper motive oluyorum kendimi salmıyorum
İnşallah hep böyle gideer hafta önce 72 leri görüyordum şimdi 65,6 yım
sağol canım ilk hedefim 5 li rakam görmeekÇok iyi Begüş sanırım sen kahvaltıda aynı şekilde yemeye başladın
Harikasın canım tebrik ederim devam
Yaz gelene kadar bence 5 li rakamları görürsün canım yazın daha rahat verilir sonbahara eminim ulaşırsınsağol canım ilk hedefim 5 li rakam görmeek
ondan sonra 55 in altına kadar inmek istiyorum
offf yazda geliyor Allah ım bir an önce kg lardan kurtulmak istiyorum
sen en fazla kaç kg ya kadar çıkmıştın
iyi ki kafana dank etmiş yoksa kg lar alır başını yürürdüYaz gelene kadar bence 5 li rakamları görürsün canım yazın daha rahat verilir sonbahara eminim ulaşırsınBen düğünden önce 54-55 kilolardaydım düğün sonrasında ilk 4 ayda hayatımda gördüğüm en fazla kiloyu 60 olarak gördüm 59.8 çıkmıştım hiç unutmam kafama vurmuştu resmen sonra diyete başladım boyum 1.56 cm
iyi ki kafana dank etmiş yoksa kg lar alır başını yürürdü
sende bu sayede daha fazla almaktan kurtardın kendini
bende ilk başında senin gibi uyansaydım şimdi uğraşmazdım ama geçde olsa benim kafada dank etti
haftaya yeniden başlayımfiyonkbayan kalori sayımını bıraktın mı geçen hafta doğru düzgün bildirimin yok bu haftada hiç bildirmemişsin
Sağol canım Allah razı olsunhaftaya yeniden başlayımnehirnil111 bu sıra çok yoğunum siteye girip çıkamıyorum. ayrıca çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.
kızlar hepinizi çok özledim ama bu sıra yoğunum o yüzden devamlı bakamıyorum.begum75 @DisiAnka sbeden ve hatırlayamadıklarım...
neeeeeee ayyy canımmmm geçmiş olsunnn çokmu kötü tühhh nasıl oldu ya buBenim kötü canım eşim bileğini kırdı ameliyat olacak gün vermelerini bekliyoruz sen nasılsın neler yaptın ne durumdasın
Gayet güzel gidiyorsun canım şehriye çorbası tuz açısından iyi değilmiş ama iş yerindeyiz bu sebeple mecburuz kapuskaya bayıldım içinde bulgurda olsa pirinçte olsa güzel sağlıklı bulgur zaten çok güzel bir lif kaynağı afiyet olsun canımnehirnil111
Öğle Yemeği : 35,03K.hidrat - 253 Kalori
Şehriye Çorbası-200 g
Kapuska-50 g
Bulgur Pilavı-20 g
(aslında sadece kapuska yedim ama içine bulgurda atmış aşçı bende ayrı ayrı yazmak zorunda kaldım,bulgurun gramını ayrı hesaplamadım ama 1 yemek kaşığı bile yoktu o yüzden 20 gram kabul ettim)
neeeeeee ayyy canımmmm geçmiş olsunnn çokmu kötü tühhh nasıl oldu ya bu
beni boşver kendini anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?