- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
evet öyle abartı birşey yok ama kendimi çiiirkiiin hissediyoruuummmm ve hiç beğenmiyoruummmmEvet boyum kısa bir de basenlerden ve yüzden çok alıyorum ben direk fark ettim kendimi çirkin hissettim çok resim çekilmeyi severim onu çektirmek istememeye başladım yüz şişkoluğumdan eziyetten kurtardım kendimi 50 den yukarı çıkmak istemiyorum artıkSende geç kalmış değilsin abartı bir şeyin yok inşallah hedefine ulaşacaksın bir an önce
Gayet güzel gidiyorsun canım şehriye çorbası tuz açısından iyi değilmiş ama iş yerindeyiz bu sebeple mecburuz kapuskaya bayıldım içinde bulgurda olsa pirinçte olsa güzel sağlıklı bulgur zaten çok güzel bir lif kaynağı afiyet olsun canım
Sağol canım Allah razı olsun çok kötü kırmış evet ameliyattan başka yol yok tabi ameliyat olabilsek iyileşme sürecine geçecek ama bakalım
kız üzülme geçecek hepsi fıstık gibi olcaksın,sonrada bize foto yollayacaksınevet öyle abartı birşey yok ama kendimi çiiirkiiin hissediyoruuummmm ve hiç beğenmiyoruummmm
Hiç etrafımda kilo almaya çalışan biri olmadı tahminim 1/100 yani 100 kişide 1 kişi olabilirBide kilo almak zor derler hicte degil.Çok kolay
demi inşallaah yaaakız üzülme geçecek hepsi fıstık gibi olcaksın,sonrada bize foto yollayacaksın
sağol canım,seninde eşinin doğum gününü kutlu olsun,hayırlı,sağlıklı,huzurlu yaşları olsun,sizlerle birlikte olsun tabikidebegum75
canıım eşinin doğum günü kutlu olsuun inşallah hep beraber nice yıllarınızı kutlar beraber yaşlanırsınıız
pastaa yemenede birşey diyemiceeem afiyeet bal şeker olsuuun
ama yarındaa benim eşimin doğum günüüü ve ben pasta manyağıyııımmm
şimdi azcıık yesem eminim bütün pastayı siler süpürürm kendimi tutamaaam
birde üstüne üstlük diyeti bozdum diye kendimi salarım her şeyi yemeye başlarıımmmm
Muhtemelen belin de 77 ben 55 kiloyum ya yakın ölçülerimiz 52 den 55 e çıktım ama dengeli kalınlaşmışımGünaydın fıstıklar
@DisiAnka akşam eve gittiğimde ebru şallı 2 beden incel yaptım 34 dakika dayanabildim bütün videoya. bir de atıyorum o 10 tane yapıyorsa ben 7 yaptım zorlamadım
inanılmaz yandım
şu anda hafif bi ağrı var bacaklarımda
sabahta yürümedim eşim bıraktı işe
merdiven çıkarken hissediyorum pilates ağrılarını
ama yavaş yavaş yapıcam ve çok ağrımamasını sağlamaya çalışıcam
yoksa bırakırım
buna alıştıktan sonra da karın için olan videoyu da eklicem
hep beraber arka arkaya yapmaya çalışıcam
kendime 1 ay veriyorum incelmek için
Beni dürtün tamam mı yapmadığımda, te böyle vurun bana
Akşam kendi kendime ne kadar doğru ölçtüm bilmiyorum ama
basenin en kalın yeri 98 cm
göbek deliğinin oradan en kalın yer 87 cm
tek bacak en kalın yer 57 cm
begum75
en müzdarip olduğum yerleri ölçtüm kendimce
demi inşallaah yaaa
sen beni fenaa gaza getiriyorsuun valla hii
ya deniz o bel o kalça bende olcak uffffMuhtemelen belin de 77 ben 55 kiloyum ya yakın ölçülerimiz 52 den 55 e çıktım ama dengeli kalınlaşmışım
Önceki ölçülerim bel-göbek-kalça 73-83-93 şimdi 75-85-95
sağol canım tavsiyen içiiinsağol canım,seninde eşinin doğum gününü kutlu olsun,hayırlı,sağlıklı,huzurlu yaşları olsun,sizlerle birlikte olsun tabikide
pastayı en küçüklerinden al, eşinin dilimini büyük kes,kendine küçük dilim kes bide arada o kadar ödül oluyo,herşeyi yönetme şansımız olmuyo istem dışı şeyler gelişebiliyo ki doğum günleride senede 1 defa geliyo atlatabildiğimiz kadar ucuz atlatcaz,
birde şunuda düşün yarın birgün istediğin kiloya inince sanki hiç yemiycen mi bunlarda,mecbur yiycen, o yüzden kendimizi kotrol etmeyi öğrenmeliyiz
o zaman iyiki hepimiiz burdaayıızzkız grubun amacı o zaten, hepimiz birbirimizi gazlamaya çalışıyoruz,bende burdaki arkadaşlar olmasa bu kadar iradeli olabilirmiydim bilmiyorum,herkeşler çok sağolsun
sağol canım tavsiyen içiiin
o zaman ben gidim en küçük pastalar varya onlardan aliimeşim de bana cimri damgasını vursuun
madem pastadan kısıyoruuz hediyeyi yükseek alırıız öyle telafii edim de adamın gözündee paragööz olmiim
o zaman iyiki hepimiiz burdaayıızz
ve hepimizdeen iyi haberler bekliyoruummmm
aay ne güzel yaa insanın böyle birbirine destekçi olması
hakkaten orantılar süpermişMuhtemelen belin de 77 ben 55 kiloyum ya yakın ölçülerimiz 52 den 55 e çıktım ama dengeli kalınlaşmışım
Önceki ölçülerim bel-göbek-kalça 73-83-93 şimdi 75-85-95
üzme kendini..tadı tuzu ilişkilerin.seviyorsanız birbirinizi zaten düzelcektir.Nisanlimla tartistik aramiz bozuk biraz limoni
Ben de kendimi toplamaya karar verdim ama bugün de geçti ancak Pazartesi başlarım toplamayagünaydın kızlar dün kendimi toplamaya karar verdim yenidençok sık oluyor bu tabi aldırmayın
kızlar hafta sonu nöbetçiyim her iki günde de. en geç 11 de burda olucam, en erken 7buçukta eve gidicem.yanımda ne getireyim diyetimi bozmadan geçirmek için bu hafta sonunu?
tühh kötü olmuş ya İnş. en kısa zamanda iyileşir.Gayet güzel gidiyorsun canım şehriye çorbası tuz açısından iyi değilmiş ama iş yerindeyiz bu sebeple mecburuz kapuskaya bayıldım içinde bulgurda olsa pirinçte olsa güzel sağlıklı bulgur zaten çok güzel bir lif kaynağı afiyet olsun canım
Sağol canım Allah razı olsun çok kötü kırmış evet ameliyattan başka yol yok tabi ameliyat olabilsek iyileşme sürecine geçecek ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?