♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet öyle abartı birşey yok ama kendimi çiiirkiiin hissediyoruuummmm ve hiç beğenmiyoruummmm

sağol canım, evet aynen öyle işyerinde ne çıkarsa mecbur onu yiyiyorum,tatlıda vardı onu yemedim

begum75
canıım eşinin doğum günü kutlu olsuun inşallah hep beraber nice yıllarınızı kutlar beraber yaşlanırsınıız
pastaa yemenede birşey diyemiceeem afiyeet bal şeker olsuuun
ama yarındaa benim eşimin doğum günüüü ve ben pasta manyağıyııımmm
şimdi azcıık yesem eminim bütün pastayı siler süpürürm kendimi tutamaaam
birde üstüne üstlük diyeti bozdum diye kendimi salarım her şeyi yemeye başlarıımmmm

sağol canım,seninde eşinin doğum gününü kutlu olsun,hayırlı,sağlıklı,huzurlu yaşları olsun,sizlerle birlikte olsun tabikide
pastayı en küçüklerinden al, eşinin dilimini büyük kes,kendine küçük dilim kesbide arada o kadar ödül oluyo,herşeyi yönetme şansımız olmuyo istem dışı şeyler gelişebiliyo ki doğum günleride senede 1 defa geliyo atlatabildiğimiz kadar ucuz atlatcaz,

birde şunuda düşün yarın birgün istediğin kiloya inince sanki hiç yemiycen mi bunlarda,mecbur yiycen, o yüzden kendimizi kotrol etmeyi öğrenmeliyiz

Muhtemelen belin de 77 ben 55 kiloyum ya yakın ölçülerimiz 52 den 55 e çıktım ama dengeli kalınlaşmışım
Önceki ölçülerim bel-göbek-kalça 73-83-93 şimdi 75-85-95

sağol canım tavsiyen içiiin
o zaman ben gidim en küçük pastalar varya onlardan aliim eşim de bana cimri damgasını vursuun
madem pastadan kısıyoruuz hediyeyi yükseek alırıız öyle telafii edim de adamın gözündee paragööz olmiim

kız grubun amacı o zaten, hepimiz birbirimizi gazlamaya çalışıyoruz,bende burdaki arkadaşlar olmasa bu kadar iradeli olabilirmiydim bilmiyorum,herkeşler çok sağolsun
o zaman iyiki hepimiiz burdaayıızz
ve hepimizdeen iyi haberler bekliyoruummmm
aay ne güzel yaa insanın böyle birbirine destekçi olması

olabilir bak, ne hediyesi düşünüyosun bakalım
ben misafirim gelcek diye büyük pasta almıştım,ama gelmeselerdi bende en ufağından alırdım

o zaman iyiki hepimiiz burdaayıızz
ve hepimizdeen iyi haberler bekliyoruummmm
aay ne güzel yaa insanın böyle birbirine destekçi olması

kesinlikle canım

kızlar hafta sonu nöbetçiyim her iki günde de. en geç 11 de burda olucam, en erken 7buçukta eve gidicem.yanımda ne getireyim diyetimi bozmadan geçirmek için bu hafta sonunu?

kızlar hafta sonu nöbetçiyim her iki günde de. en geç 11 de burda olucam, en erken 7buçukta eve gidicem.yanımda ne getireyim diyetimi bozmadan geçirmek için bu hafta sonunu?

kahvaltınıda yanında getir, işyerine gelince ye

yeşillik (semiz+maydanoz vs..)
ceviz
haşlanmış yımırta :))
domates/salatalık
peynir
zeytin
1 dilim ekmek

ara öğünde yine ceviz+meyva / süt+meyva

akşamda
yeşillik salata
çorba
tavuk (göğüs olabilir incecik açtırıp baharat attır yağsız tavada yap çok güzel oluyo)

akşamda yine acıkırsan diye süt al yanına,bide yine meyva

fazla fazla getirme,hepsini yersin sonra,bide bu şekilde yaparsan 2 öğün sana yeter

tühh kötü olmuş ya İnş. en kısa zamanda iyileşir.
Bende işe girdim cnm pazar günü 1 ayım olacak :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…