- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Dün sabah geç uyanmıştım az yürüdüm işe geldim elektrikler kesik 4 gibi geldi ama kızım yanımdaydı yine gelemedim buraya akşam fazla tıkınmışım sabah bir tartıldım 56.20süpersintebrik ediyorum seni , tam gaz devam
ben 2 gündür çok kaçırdım o yüzden tartılmadım bilepazartesiye aynı çıksam yetecek bana
aynen deniz ya,sporu artık daha ciddiye alıp başlamak lazım, ben aslında yapıyorum ama illaki bişey çıkıyo aksıyoDün sabah geç uyanmıştım az yürüdüm işe geldim elektrikler kesik 4 gibi geldi ama kızım yanımdaydı yine gelemedim buraya akşam fazla tıkınmışım sabah bir tartıldım 56.20
Bu hafta sonu dikkat etmemiz şart oldu da spor da yapsak fena olmayacak
Hoşgeldin can can geçmiş olsun eşineÇok gururlandım Begüş seni böyle görmek
Geldim canım bugün işe maalesef bir kaç gün uğrayamadım da ne işe ne buraya eşimin sol bileği kırıldı inşallah önümüzdeki hafta ameliyat olacak 1 haftadır hastanelerle uğraşıyoruz devletle bu iş olmuyor onu anladım yine bir devlet hastanesinden haber bekliyoruz olmazsa özele olacak çok bekledik çünkü
Begüşüm çok sağol kuzum Allah razı olsun
Sağolasın canım Allah razı olsun etiketleyebilirsin tabi ki de hepinizi not ettim sen hiç fire vermeden yazmışsın vallahi bravo
begum75 geçen çarşambadan beri kalorin yok ben yokum diye boş mu verdin kız
abcde_123 aynı şekilde çarşambadan itibaren kalorin yok
fiyonkbayan kalori sayımını bıraktın mı geçen hafta doğru düzgün bildirimin yok bu haftada hiç bildirmemişsin
Alminanın adını bulamadım seninde eksiğin var
Kalçayı 90 yapsam iyi olacak da yapamadım bir türlüya deniz o bel o kalça bende olcak uffffölçülerin çok güzel bence fıstııkk
Ben de hem kızımın hem de eşimin doğum gününde en küçük pastayı aldım üçümüze rahat yettisağol canım tavsiyen içiiin
o zaman ben gidim en küçük pastalar varya onlardan aliimeşim de bana cimri damgasını vursuun
madem pastadan kısıyoruuz hediyeyi yükseek alırıız öyle telafii edim de adamın gözündee paragööz olmiim
Böyle dengeli olunca ben de şaşırıyorum 64 kiloyken de 80-90-100 dühakkaten orantılar süpermiş
İyiymişş evde olmaktan iyidir evde olunca ben de diyet miyet kalmıyor az da olsa her şeyden tıkınıyorumkızlar hafta sonu nöbetçiyim her iki günde de. en geç 11 de burda olucam, en erken 7buçukta eve gidicem.yanımda ne getireyim diyetimi bozmadan geçirmek için bu hafta sonunu?
ama çok yoğun geçiyor. ben şuan düşünüyorum yemek yemeye vaktim olcakmı diyeİyiymişş evde olmaktan iyidir evde olunca ben de diyet miyet kalmıyor az da olsa her şeyden tıkınıyorum
kahvaltınıda yanında getir, işyerine gelince ye
yeşillik (semiz+maydanoz vs..)
ceviz
haşlanmış yımırta :))
domates/salatalık
peynir
zeytin
1 dilim ekmek
ara öğünde yine ceviz+meyva / süt+meyva
akşamda
yeşillik salata
çorba
tavuk (göğüs olabilir incecik açtırıp baharat attır yağsız tavada yap çok güzel oluyo)
akşamda yine acıkırsan diye süt al yanına,bide yine meyva
fazla fazla getirme,hepsini yersin sonra,bide bu şekilde yaparsan 2 öğün sana yeter
akşamdan hazırla dolaba at,işe giderken çıkar dolaptan bişey olcağını sanmambuz dolabı yok tavuk ve çorbaya bişey olurmu canım
100 den 95 e inmişsin ama süperBöyle dengeli olunca ben de şaşırıyorum 64 kiloyken de 80-90-100 dü
Olabilir tabi dün az yürüdüm bana göre ama yine de 8.439 adım olmuş akşam üstü 40 dakika da kızım kucağımda yürüdüm üstelik100 den 95 e inmişsin ama süper
kilolarımız yakın ama benim kalçam daha büyük
yürümenin faydası sanırım bu senin için
oo tatlı bi ağırlıkla çalışıyorsunOlabilir tabi dün az yürüdüm bana göre ama yine de 8.439 adım olmuş akşam üstü 40 dakika da kızım kucağımda yürüdüm üstelik
İnsan öyle hissediyor ama eminim öyle değilsinevet öyle abartı birşey yok ama kendimi çiiirkiiin hissediyoruuummmm ve hiç beğenmiyoruummmm
Afiyet olsun canım bizde de kadayıf vardı ama ben yoğurt aldımsağol canım, evet aynen öyle işyerinde ne çıkarsa mecbur onu yiyiyorum,tatlıda vardı onu yemedim
Hayırlı olsun canım sevindimtühh kötü olmuş ya İnş. en kısa zamanda iyileşir.
Bende işe girdim cnm pazar günü 1 ayım olacak :) :) :)
Hoşgeldin can can geçmiş olsun eşine
04.04.2016: 55.70
05.04.2016: 55.20
06.04.2016: 55.50
07.04.2016: Tartılmadım uyuyakalmışım
08.04.2016: 56.20 tıkındım tıkındım çıkaramadım diyelim bugün 3. gün
bizdede kadayıf vardıİnsan öyle hissediyor ama eminim öyle değilsin
Afiyet olsun canım bizde de kadayıf vardı ama ben yoğurt aldım
Hayırlı olsun canım sevindimama işe girip buraya gelmemene kızdım
Sağol Denizcim Allah razı olsunBen gittim geldim kız 1 haftadır yine yerinde misin
Aynı yerde miyiz yoksabizdede kadayıf vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?