♥haftalık kilo verme yarışması♥

süpersin tebrik ediyorum seni, tam gaz devam
ben 2 gündür çok kaçırdım o yüzden tartılmadım bile pazartesiye aynı çıksam yetecek bana
Dün sabah geç uyanmıştım az yürüdüm işe geldim elektrikler kesik 4 gibi geldi ama kızım yanımdaydı yine gelemedim buraya akşam fazla tıkınmışım sabah bir tartıldım 56.20
Bu hafta sonu dikkat etmemiz şart oldu da spor da yapsak fena olmayacak

aynen deniz ya,sporu artık daha ciddiye alıp başlamak lazım, ben aslında yapıyorum ama illaki bişey çıkıyo aksıyo

selam kızlar bugünkü menümü vereyim
sabaha yulaflı omlet + şekersiz çay
arada bir şekersiz türk kahvesi ve bir tane keçi boynuzu
öğlen tavuklu salata( bir orta kase) + bir kase yoğurt
akşamı bilmiyorum henüz.
bugün sabah 6 da kalktım 20 dk spor yaptım 60 squat, 100 mekik, 100 bisiklet, 60 bel, 30 itmeli çekmeli basen çalışması30 bacak içi çalışma. akşam da plates yapcam 1 saat anca yaparım zaten gece gelir tekrar mesaj bırakırım.

Hoşgeldin can can geçmiş olsun eşine

Ben de hem kızımın hem de eşimin doğum gününde en küçük pastayı aldım üçümüze rahat yetti

kızlar hafta sonu nöbetçiyim her iki günde de. en geç 11 de burda olucam, en erken 7buçukta eve gidicem.yanımda ne getireyim diyetimi bozmadan geçirmek için bu hafta sonunu?
İyiymişş evde olmaktan iyidir evde olunca ben de diyet miyet kalmıyor az da olsa her şeyden tıkınıyorum

buz dolabı yok tavuk ve çorbaya bişey olurmu canım

Dukan menülerini yazdırıp yarından itibaren ona başlıycam
Sabah yulaf ezmeli omlet ve yağsız peynir; öğle ve akşamda tavuk ve yoğurt yiycem
Bakalım işe yarayacak mı

evet öyle abartı birşey yok ama kendimi çiiirkiiin hissediyoruuummmm ve hiç beğenmiyoruummmm
İnsan öyle hissediyor ama eminim öyle değilsin
sağol canım, evet aynen öyle işyerinde ne çıkarsa mecbur onu yiyiyorum,tatlıda vardı onu yemedim
Afiyet olsun canım bizde de kadayıf vardı ama ben yoğurt aldım
tühh kötü olmuş ya İnş. en kısa zamanda iyileşir.
Bende işe girdim cnm pazar günü 1 ayım olacak :) :) :)
Hayırlı olsun canım sevindim ama işe girip buraya gelmemene kızdım
Hoşgeldin can can geçmiş olsun eşine

04.04.2016: 55.70
05.04.2016: 55.20
06.04.2016: 55.50
07.04.2016: Tartılmadım uyuyakalmışım
08.04.2016: 56.20 tıkındım tıkındım çıkaramadım diyelim bugün 3. gün

Sağol Denizcim Allah razı olsunBen gittim geldim kız 1 haftadır yine yerinde misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…