1 aydır yerimdeyim değişiklik yokİnsan öyle hissediyor ama eminim öyle değilsin
Afiyet olsun canım bizde de kadayıf vardı ama ben yoğurt aldım
Hayırlı olsun canım sevindimama işe girip buraya gelmemene kızdım
Sağol Denizcim Allah razı olsunBen gittim geldim kız 1 haftadır yine yerinde misin
Olamaz gerçek miAynı yerde miyiz yoksa
1 aydır yerimdeyim değişiklik yok
Vücudunu şaşırtmak gerek niye olmuyor ki çorba falan da yaptın o kadarOlamaz gerçek mi
şştttt çaktırma
tamam tatlım not aldım
sorma kız ,çarşamba makarna yedim diye dün aç gezdimben de makarna yedim ton balıklı ve yeşil salatalı :)
Deli
GonulSenligim akşam 1 saat yürüdüm sanırım
yarım saat bisiklet
25 dakika ebru şallı karın pilatesi
2 beden yapmadım çünkü bacaklarım biraz daha aprıyordu, yüklenmek istemedim
dönüşümlü yapayım dedim
gerçi karın egzersizinde de bacakları kullandık ama
iyi iyi şu anda
karnım kasılıyor, bacaklarım kasılıyor
mutlu oluyorum
GonulSenligim cığım
ben dün spor yapamadım, şoyleki geçen akşam eşimin doğum günüydüya, eşimin kardeşi ve eltim ogün gelemedik diye dün akşam pasta alıp gelmişler süprüz yaptılar bizeondan ötürü spor kaldı bide üstüne üstlük mecbur o pastadanda ince dilim yedim, ama bizimkinde yemiştim oldu mu sana normal bildiğin bir dilim
bide hala dün akşamki pasanın yarıya yakını duruyo ama artık yemiycemyiterrr
kız biz de sizleri özlüyoruz ama fırsatını buldukça gel ,kaç kaç gelhaftaya yeniden başlayımnehirnil111 bu sıra çok yoğunum siteye girip çıkamıyorum. ayrıca çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.
kızlar hepinizi çok özledim ama bu sıra yoğunum o yüzden devamlı bakamıyorum.begum75 GonulSenligim sbeden ve hatırlayamadıklarım...
ya evet istemekte haklısın,hafta sonuda evde durmuyoz işte,eşime afakanlar basıyo, hep çıkalım gezelim diyo, artık bu akşam yapmaya çalışırım telafiyi, ay böyle deyincede hep bi aksilik oluyo bidaha sporu yapmadan söylemiycem, yapınca bildiririmtamam tatlım not aldım
sorma kız ,çarşamba makarna yedim diye dün aç gezdimtelafi olmuştur heralde umarım .
aferin kız güzel spor yapmışsın beğendim heee
ebrunun karın savar videosuna baktım ben de. ama onu sonra yapmaya karar verdim. önce jillian ve 2 haftada 2 bedeni bi yapayım da. sonra karın savar a geçiceminşallah ihtiyaç kalmaz
bak bak bak neler dökülüyor heleeee
sen şimdi hafta sonu da spor yapmazsın hım hım . telafi isterem banane
bence de fena olmayacak bir zahmet canikomDün sabah geç uyanmıştım az yürüdüm işe geldim elektrikler kesik 4 gibi geldi ama kızım yanımdaydı yine gelemedim buraya akşam fazla tıkınmışım sabah bir tartıldım 56.20
Bu hafta sonu dikkat etmemiz şart oldu da spor da yapsak fena olmayacak
100 den 95 e inmişsin ama süper
kilolarımız yakın ama benim kalçam daha büyük
yürümenin faydası sanırım bu senin için
Bacak çalışsaydım 25 dakika bile yapamazdım sanırım canımaferin kız güzel spor yapmışsın beğendim heee
ebrunun karın savar videosuna baktım ben de. ama onu sonra yapmaya karar verdim. önce jillian ve 2 haftada 2 bedeni bi yapayım da. sonra karın savar a geçiceminşallah ihtiyaç kalmaz
Canım deniz sabahları 1 saat falan yürüyor yakız bi de denizin boyu senden daha kısa he
anacım denizin fiziğini ben çözemedim . eti sıkı bence
nazara mı geliyor kız söyleme madem ,yapınca yaz . ama mümkün mertebe yap,yapmaya çalış . pastaları erit :)ya evet istemekte haklısın,hafta sonuda evde durmuyoz işte,eşime afakanlar basıyo, hep çıkalım gezelim diyo, artık bu akşam yapmaya çalışırım telafiyi, ay böyle deyincede hep bi aksilik oluyo bidaha sporu yapmadan söylemiycem, yapınca bildiririm
heh bu akşam da jillian yap da seni gelip yerden kazıyalım tamam mıBacak çalışsaydım 25 dakika bile yapamazdım sanırım canım
o nedenle farklı bölgem çalışsın istedim ama şimdi hem karnım hem bacaklarım ağrıyor
bu akşam da jillian mı yapsam
Canım deniz sabahları 1 saat falan yürüyor ya
ne çok etki ediyor işte örnek olsun bize
anlaştıkheh bu akşam da jillian yap da seni gelip yerden kazıyalım tamam mı
Leslie yaparım biraz biraz da ip atlarım inşallahbence de fena olmayacak bir zahmet canikom
aha inşallah dediLeslie yaparım biraz biraz da ip atlarım inşallah
yalnız ben dün 20 dk ebru şallı kalça basen yaptım ya bacaklarım ağrımıyo benimanlaştık
Bende Katılmak İstiyorum kızlar
yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?