Platesde benimde kaslarim agrimiyo hiçyalnız ben dün 20 dk ebru şallı kalça basen yaptım ya bacaklarım ağrımıyo benim
acaba pazar gününden beri jillian yapıyorum ondan mı ki. jillian ilk 3 gün çok kas ağrısı çektim. sonra rahatlama başladı. kaslarım alıştı diye mi acep
istikrarlı olcanmı standby :) ilk sayfadaki kuralları okudunmu
İnce yapılıyım etim çok yumuşak kemiğim de ince tek problem leğen kemiğim bayaa genişkız bi de denizin boyu senden daha kısa he
anacım denizin fiziğini ben çözemedim . eti sıkı bence
Hafta sonu sabah 7-8 gibi kalkıyorum çamaşırları atıyorum onlar yıkanıncaya kadar bazen spor bazen de kahvaltı yapıyorum ama kahvaltı- çay keyfi yapmak tabii ki cazip geliyor bir de Gecenin Kraliçesinin tekrarını izlemekaha inşallah dediyapmayacak kesin zaten yapıp yapmadığını pazartesi kilon söyler bize
Karın yaparsam mutlaka ağrırPlatesde benimde kaslarim agrimiyo hiç
O karnida ben yapamıyorum hep boynumu agritiyorum,ay bende ne beceriksizim yaKarın yaparsam mutlaka ağrır
istikrarlı olcanmı standby :) ilk sayfadaki kuralları okudunmu
Kasların alışmış olabilir canımyalnız ben dün 20 dk ebru şallı kalça basen yaptım ya bacaklarım ağrımıyo benim
acaba pazar gününden beri jillian yapıyorum ondan mı ki. jillian ilk 3 gün çok kas ağrısı çektim. sonra rahatlama başladı. kaslarım alıştı diye mi acep
Canım spora alışıksa vücudun ondandırPlatesde benimde kaslarim agrimiyo hiç
kız daha yeni 1 ay deneme sürem vardı ondada buraya girip dikkat mi çekseydim.İnsan öyle hissediyor ama eminim öyle değilsin
Afiyet olsun canım bizde de kadayıf vardı ama ben yoğurt aldım
Hayırlı olsun canım sevindimama işe girip buraya gelmemene kızdım
Sağol Denizcim Allah razı olsunBen gittim geldim kız 1 haftadır yine yerinde misin
Seni çakal senikız daha yeni 1 ay deneme sürem vardı ondada buraya girip dikkat mi çekseydim.
allahıma çok şükür
her zamanda giremem tabi tatlım işim olmadığı zaman gireyrummmSeni çakal seniiyi yapmışsın tabi
ay bi gelin adayı dahaaaa tabiki elif aşkolsun valla pazartesinden beri spor yapıyorum temmuzda düğünüm var vermessem kescem baldırımı artık
hee olabiler işte. azcık var canım. ama ben daha devasa bekliyorum. ne kadar ağrı o kadar etki diye şartladıysam demekKasların alışmış olabilir canım
biraz daha zorlarsan belki ağrı oluşur
hiç mi yok kız ağrı
Canım spora alışıksa vücudun ondandır
ben de mesela düzenli gidersem 1 hafta sonra ağrılar bitecek
ben bunu bi düşüneyimİşyerinde dosyalama yaptım şimdi
otur kalk dosya al yerine koy uzan kalın dosya indir vs
kollarım bacaklarım ağrıdı
terledim yav bildiğin
spor olarak sayılır mıGonulSenligim begum75 miraycan84
Canım benim de deli gibi ağrımıyor kihee olabiler işte. azcık var canım. ama ben daha devasa bekliyorum. ne kadar ağrı o kadar etki diye şartladıysam demek
Otur kalk derkenben bunu bi düşüneyim
Tabi canım önce iş işin iyi olsun daher zamanda giremem tabi tatlım işim olmadığı zaman gireyrummm
aynenn öyle.Tabi canım önce iş işin iyi olsun da
Ben son 45 dakika gerçi 6 da toparlanıyorum en geç 10 geçe çıkıyorumaynenn öyle.
son yarım saattim sonra hoop eve :)
yoğun olursam bende senin gibiyim. şuan boş olduğumdan dolayı.Ben son 45 dakika gerçi 6 da toparlanıyorum en geç 10 geçe çıkıyorum
En iyisini yapıyorsun sabah nasıl geç kalmıyorsam akşam da çıkışı dört gözle bekler hemen çıkarımyoğun olursam bende senin gibiyim. şuan boş olduğumdan dolayı.
6da bilgisayarı kapatıp çantamı alıp çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?