çık kız çık hemen :)En iyisini yapıyorsun sabah nasıl geç kalmıyorsam akşam da çıkışı dört gözle bekler hemen çıkarım
Canım benim de deli gibi ağrımıyor ki
çok zorlamadığım için
ama ben burdayım diyor yani
Otur kalk derken
koltuğa değil
çömelme anlamında
bacaklara yük bindirme anlamında
çabuk düşün daha eve yürüyeceğim yarım saat
Kızlar ben kaçar
hepinize mutlu güzel haftasonları
öperim hepinizi
çık kız çık hemen :)
normalde yürüyerek gidiyodum işe şimdi otobüsle
otobüs gelmeyince 5-10 dk geç kaldığım oluyor
demi ben evden çıkıyorum 10 dkkalık yürüme mesafem var durağaOlsun canım işin iyi olsun da bende yarım saat yol çekiyorum her gün minibüste tıkış tıkış
Aynı ben ben orayı saymadım canım bende senin gibiyimdemi ben evden çıkıyorum 10 dkkalık yürüme mesafem var durağa
otobüsten inincede iş yerine 10 dkkalık yürüme mesafem var
günlük 40 dk yürüyorum anlıcağın.
neyse dediğin gibi işimiz iyi olsunda boşveeerrrAynı ben ben orayı saymadım canım bende senin gibiyim
merhabalar..amann çok naif ınce duruyosunuz .kaç kılosunuz..sanki sonlara gelmışsınız kıloda gıbı geldı bana :))Bugün kısa olsada eşimle dışarı çıktık sonra ise gitti yineo anlardan bir kare
Teşekkür ederim tatlım çok şükür sonlara geldim ama her son bir başlangıç daha bunun koruma sikilasma ve spor ve saglikli beslenmeyi aliskanlik halina getirme evresi var :) 53 kiloyummerhabalar..amann çok naif ınce duruyosunuz .kaç kılosunuz..sanki sonlara gelmışsınız kıloda gıbı geldı bana :))
evet kılon çok guzel.bir kaç ay üstüne çıkmazsan tamamdır.yerleşir artık..:)Teşekkür ederim tatlım çok şükür sonlara geldim ama her son bir başlangıç daha bunun koruma sikilasma ve spor ve saglikli beslenmeyi aliskanlik halina getirme evresi var :) 53 kiloyum
hoş geldin canım ,aramızdasın istediğin gibi yaz tabi kiiyi akşamlar..dahil oldummu pek bilemedım bugun o yüzden gırmek istemedim :)
sbeden yazımı begendıgıne gore olmuşmu oluyor
ben bugünlük menumu yazayım.
sabah evde bitisn dıye yedıgım pide ekmek (biraz fazla kaçtı)
peynır,domates,salatalık yeşil çay
öglen küçük tabak sulu köfte (suyunu almadım )
ve bol salata
ara 2 kuru kayısı
1,5 cevız ve nescafe
30dk jullıan
1 saat tempolu yuruyuşten sonra
bi kase yogurda biraz gojji berry
birer çay kaşıgı tarçın,zencefıl,zerdecal koydum.şimdi yedım.
artık su ve bitki çayı içerim.bugunluk böyle
maşallah maşallahBugün kısa olsada eşimle dışarı çıktık sonra ise gitti yineo anlardan bir kare
bir daha çıkmak allah korusun ancak gebelikte oda az olsun inşallah :)evet kılon çok guzel.bir kaç ay üstüne çıkmazsan tamamdır.yerleşir artık..:)
hoşbulduk canım..teşekkurlerr..mart ayında başladım dıyete..diyeti yaparak neyın ıyı gelıp nasıl kılo verdıgını anlıyosun artıkhoş geldin canım ,aramızdasın istediğin gibi yaz tabi kibeslenmen başlangıç için iyi canım
maşallah maşallah
spor bildirimim :
jillian level 1 / 6.gün yapıldı (30 dk )
pilates (30 dk )
toplam 60 dk
bir daha çıkmak allah korusun ancak gebelikte oda az olsun inşallah :)
spor çok guzel dimi.bu jullıana yenı başladım bende.mahvoluyorum yahuspor bildirimim :
jillian level 1 / 6.gün yapıldı (30 dk )
pilates (30 dk )
toplam 60 dk
Ben sütü kesmeden verdim çok şükür benim kilodan psikojim bozulmuştu ama simdi iyiyim çok şükür istersek yapabilirz bence çünkü ben ilk defa dogurucamn diye çok yedim ve hareket etmedimtabı tabı..bende hep hamılelıklerımde bu sefer az alıcam.yada dogumdan sonra hemen dıyete başlıycam derım ama hiç yapamadım
çok şükür ama hep verdım kılomu sütten mınıklerımı kestıkten sonra
spor çok guzel dimi.bu jullıana yenı başladım bende.mahvoluyorum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?