♥haftalık kilo verme yarışması♥

yürü evde de dediğin gibi jillian yap hade bakem kolay gele

Kızlar ben kaçar
hepinize mutlu güzel haftasonları
öperim hepinizi

sana da şekerim :) :) mutlu hafta sonlarıııı bol sporlu az yemekli

Gözlerim ağrıdı geçmişi okuyacağım diye nehirnil111 sonunda geldin o kadar aradım ama sebebini göremedim soylesene yoksa çatlayacağım bu arada bu hafta kilo alacagim galiba sabah baktım artı 900 gram fazla görünüyorum ama vücudumda bi agirl ik hissetmiyorum hayırlısı olsun yaa ama arti cikmayim ya

iyi akşamlar..dahil oldummu pek bilemedım bugun o yüzden gırmek istemedim :)
sbeden yazımı begendıgıne gore olmuşmu oluyor
ben bugünlük menumu yazayım.
sabah evde bitisn dıye yedıgım pide ekmek (biraz fazla kaçtı)
peynır,domates,salatalık yeşil çay
öglen küçük tabak sulu köfte (suyunu almadım )
ve bol salata

ara 2 kuru kayısı
1,5 cevız ve nescafe
30dk jullıan
1 saat tempolu yuruyuşten sonra
bi kase yogurda biraz gojji berry
birer çay kaşıgı tarçın,zencefıl,zerdecal koydum.şimdi yedım.
artık su ve bitki çayı içerim.bugunluk böyle

merhabalar..amann çok naif ınce duruyosunuz .kaç kılosunuz..sanki sonlara gelmışsınız kıloda gıbı geldı bana :))
Teşekkür ederim tatlım çok şükür sonlara geldim ama her son bir başlangıç daha bunun koruma sikilasma ve spor ve saglikli beslenmeyi aliskanlik halina getirme evresi var :) 53 kiloyum

Teşekkür ederim tatlım çok şükür sonlara geldim ama her son bir başlangıç daha bunun koruma sikilasma ve spor ve saglikli beslenmeyi aliskanlik halina getirme evresi var :) 53 kiloyum
evet kılon çok guzel.bir kaç ay üstüne çıkmazsan tamamdır.yerleşir artık..:)

hoş geldin canım ,aramızdasın istediğin gibi yaz tabi ki beslenmen başlangıç için iyi canım

Bugün kısa olsada eşimle dışarı çıktık sonra ise gitti yine o anlardan bir kare
maşallah maşallah

hoş geldin canım ,aramızdasın istediğin gibi yaz tabi ki beslenmen başlangıç için iyi canım

maşallah maşallah
hoşbulduk canım..teşekkurlerr..mart ayında başladım dıyete..diyeti yaparak neyın ıyı gelıp nasıl kılo verdıgını anlıyosun artık
bu beslenme şeklıyle kılo verebılıyorum ben..az dışına çıktıgımda maalesef kılom sabıt kalıyo.helekı spor yapmıyosam..dıyete adapte oldum şükür..oruç başlamadan epeye bı gıtse ne ıyı olur.ramazanda kılo vermek çok zor.

spor bildirimim :

jillian level 1 / 6.gün yapıldı (30 dk )
pilates (30 dk )

toplam 60 dk

Spor konusunda yarışma başlasın :) bende jilian level 2 4. Günümu yaptım ama sen 30 dk plates yapmışsın himmm evde misafir var ama esim i iyi gaza getirdim oda spor yapmak istiyor artik

bir daha çıkmak allah korusun ancak gebelikte oda az olsun inşallah :)

tabı tabı..bende hep hamılelıklerımde bu sefer az alıcam.yada dogumdan sonra hemen dıyete başlıycam derım ama hiç yapamadım
çok şükür ama hep verdım kılomu sütten mınıklerımı kestıkten sonra
spor bildirimim :

jillian level 1 / 6.gün yapıldı (30 dk )
pilates (30 dk )

toplam 60 dk
spor çok guzel dimi.bu jullıana yenı başladım bende.mahvoluyorum yahu

Ben sütü kesmeden verdim çok şükür benim kilodan psikojim bozulmuştu ama simdi iyiyim çok şükür istersek yapabilirz bence çünkü ben ilk defa dogurucamn diye çok yedim ve hareket etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…