♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canim pek giremiyorum bu ara sinav varda. Ben alintiladim sabah mesjlari simdi devam cvplamaya. Alindin tani neden alinmayasin hoşgeldin aramıza .ilk sayfada iki kural var

canim cok gecmis olsun. Cok üzüldüm ne kadar agri aci cekmistir zor gunler Allah tez zamanda şifa versin

Ben sütü kesmeden verdim çok şükür benim kilodan psikojim bozulmuştu ama simdi iyiyim çok şükür istersek yapabilirz bence çünkü ben ilk defa dogurucamn diye çok yedim ve hareket etmedim
Sen en ıyısını yaptın geç olmadan vrmış oldun

Canim pek giremiyorum bu ara sinav varda. Ben alintiladim sabah mesjlari simdi devam cvplamaya. Alindin tani neden alinmayasin hoşgeldin aramıza .ilk sayfada iki kural var
Pekı teşekkur ederim. Pazartesı kılo bıldırımı ve yazmayı ihmal etmeme dimi :) ne sınavların var

Afıeyt olsun. Şu kalorı hesabını bi türlü beceremıyorum.
Evet kapaliyim Moda nisadan internetten eşofman takımı 2 yıl oldu galiba :)
Moda nısayı bende çok severım ama bu aralar tozluya taktım :))
Kapalı degılım ama uzun tunik gıymeyı çok sevıyorum. Kapalılıga meyıllıyım yani . Şimdilik kıyafet degışıklıgı yaptım. Çokta sevdım

Arminede güzel şeyler oluyor indirimdeyken gitmek lazim ama yoksa cebi çok yakar ben indirimdeyken çok uygun bi kaç parca almıştım ama simdi bol geliyor 42 beden almışım 38 bile bol geliyor bana 36 denemedim ...terziye gidicem inşallah yapabilir 44 beden 42 beden kiyafetlerim kaldı bi kaç tane

Armineyıde bılıyorum evet. Yani ınternetten bakıyorum. Evet cidden pahalı . Ablama ferace hedıye etmıştım butun sıtede aynıyken fıyat bı tek orda iki katıydı. Sen ne guzel verdın kılo . Iyı bıldıgın yapabılecegını duşundugunbi terzıye ver. Ne olur ne olmaz

Oglen 1 kase corba 1 kase uspanak 5 de de aynisi 7 de aerobik icin 1 saat spor spirdan sonra 1 sade turk kahvesi ve aktivyaa

Evet kapaliyim Moda nisadan internetten eşofman takımı 2 yıl oldu galiba :)
Guzelmis canim bende bakayim. Arkadasim sefadan aldi begenmedi iade etti ama seninki hoş duruyor bende yürüyüşte kullanirim. Kac beden seninki kalibi büyük mu merak ettim :)
Mesajini tesadufen gördüm bildirim gelmiyor basen nedense

Evet canim AÖF
Senin bu mesajida tesdf gördüm bildirim gelmedi

Kalıbı büyük değil 40 beden üzerimdeki ablam kendine almıştı ama vucuduna yapıştığı için olmadi ben ondan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…