sbeden canım kilom şuanda 50.2 1 haftadır ne yedim içtim bilmiyorum regliyi de yeni atlattım bir ara 49.8 lere falan düştüm eşimin durumundan dolayı şimdi toparladım
Canim pek giremiyorum bu ara sinav varda. Ben alintiladim sabah mesjlari simdi devam cvplamaya. Alindin tani neden alinmayasiniyi akşamlar..dahil oldummu pek bilemedım bugun o yüzden gırmek istemedim :)
sbeden yazımı begendıgıne gore olmuşmu oluyor
ben bugünlük menumu yazayım.
sabah evde bitisn dıye yedıgım pide ekmek (biraz fazla kaçtı)
peynır,domates,salatalık yeşil çay
öglen küçük tabak sulu köfte (suyunu almadım )
ve bol salata
ara 2 kuru kayısı
1,5 cevız ve nescafe
30dk jullıan
1 saat tempolu yuruyuşten sonra
bi kase yogurda biraz gojji berry
birer çay kaşıgı tarçın,zencefıl,zerdecal koydum.şimdi yedım.
artık su ve bitki çayı içerim.bugunluk böyle
Sende mi kapalıydin :))Bugün kısa olsada eşimle dışarı çıktık sonra ise gitti yineo anlardan bir kare
canim cok gecmis olsun. Cok üzüldüm ne kadar agri aci cekmistir zor gunler Allah tez zamanda şifa versinÇok gururlandım Begüş seni böyle görmek
Geldim canım bugün işe maalesef bir kaç gün uğrayamadım da ne işe ne buraya eşimin sol bileği kırıldı inşallah önümüzdeki hafta ameliyat olacak 1 haftadır hastanelerle uğraşıyoruz devletle bu iş olmuyor onu anladım yine bir devlet hastanesinden haber bekliyoruz olmazsa özele olacak çok bekledik çünkü
Begüşüm çok sağol kuzum Allah razı olsun
Sağolasın canım Allah razı olsun etiketleyebilirsin tabi ki de hepinizi not ettim sen hiç fire vermeden yazmışsın vallahi bravo
begum75 geçen çarşambadan beri kalorin yok ben yokum diye boş mu verdin kız
@abcde_123 aynı şekilde çarşambadan itibaren kalorin yok
@fiyonkbayan kalori sayımını bıraktın mı geçen hafta doğru düzgün bildirimin yok bu haftada hiç bildirmemişsin
Alminanın adını bulamadım seninde eksiğin var
Evet kapaliyim Moda nisadan internetten eşofman takımı 2 yıl oldu galiba :)Sende mi kapalıydin :))
O uzerindeki ne güzel gri tunik . Nerden aldin
Sen en ıyısını yaptın geç olmadan vrmış oldunBen sütü kesmeden verdim çok şükür benim kilodan psikojim bozulmuştu ama simdi iyiyim çok şükür istersek yapabilirz bence çünkü ben ilk defa dogurucamn diye çok yedim ve hareket etmedim
Pekı teşekkur ederim. Pazartesı kılo bıldırımı ve yazmayı ihmal etmeme dimi :) ne sınavların varCanim pek giremiyorum bu ara sinav varda. Ben alintiladim sabah mesjlari simdi devam cvplamaya. Alindin tani neden alinmayasinhoşgeldin aramıza .ilk sayfada iki kural var
Afıeyt olsun. Şu kalorı hesabını bi türlü beceremıyorum.Sabah
2 dilim kızarmış küçük ekmek
1 dilim peynir
Öğle
1 kase makarna salatası
Akşam
1 milföy
Lahana salatası
Günlük 1000bin kalori almışım bugünkü yeter ..
Adet olmadım henüz ama şiştim balon gibi:)
Moda nısayı bende çok severım ama bu aralar tozluya taktım :))Evet kapaliyim Moda nisadan internetten eşofman takımı 2 yıl oldu galiba :)
Sen en ıyısını yaptın geç olmadan vrmış oldun
Pekı teşekkur ederim. Pazartesı kılo bıldırımı ve yazmayı ihmal etmeme dimi :) ne sınavların var
Afıeyt olsun. Şu kalorı hesabını bi türlü beceremıyorum.
Moda nısayı bende çok severım ama bu aralar tozluya taktım :))
Kapalı degılım ama uzun tunik gıymeyı çok sevıyorum. Kapalılıga meyıllıyım yani . Şimdilik kıyafet degışıklıgı yaptım. Çokta sevdım
Armineyıde bılıyorum evet. Yani ınternetten bakıyorum. Evet cidden pahalı . Ablama ferace hedıye etmıştım butun sıtede aynıyken fıyat bı tek orda iki katıydı. Sen ne guzel verdın kılo . Iyı bıldıgın yapabılecegını duşundugunbi terzıye ver. Ne olur ne olmazArminede güzel şeyler oluyor indirimdeyken gitmek lazim ama yoksa cebi çok yakar ben indirimdeyken çok uygun bi kaç parca almıştım ama simdi bol geliyor 42 beden almışım 38 bile bol geliyor bana 36 denemedim ...terziye gidicem inşallah yapabilir 44 beden 42 beden kiyafetlerim kaldı bi kaç tane
Guzelmis canim bende bakayim. Arkadasim sefadan aldi begenmedi iade etti ama seninki hoş duruyor bende yürüyüşte kullanirim. Kac beden seninki kalibi büyük mu merak ettim :)Evet kapaliyim Moda nisadan internetten eşofman takımı 2 yıl oldu galiba :)
Evet canim AÖFSen en ıyısını yaptın geç olmadan vrmış oldun
Pekı teşekkur ederim. Pazartesı kılo bıldırımı ve yazmayı ihmal etmeme dimi :) ne sınavların var
Afıeyt olsun. Şu kalorı hesabını bi türlü beceremıyorum.
Moda nısayı bende çok severım ama bu aralar tozluya taktım :))
Kapalı degılım ama uzun tunik gıymeyı çok sevıyorum. Kapalılıga meyıllıyım yani . Şimdilik kıyafet degışıklıgı yaptım. Çokta sevdım
Guzelmis canim bende bakayim. Arkadasim sefadan aldi begenmedi iade etti ama seninki hoş duruyor bende yürüyüşte kullanirim. Kac beden seninki kalibi büyük mu merak ettim :)
Mesajini tesadufen gördüm bildirim gelmiyor basen nedense
günaydın kızlar iyi hafta sonları. bu haftasonu paso evdeyim tatlıya bulaşmayayım diye meyve ve kuruyemiş aldım, azar azar onlardan atıştıracağım.
aslında paylaşılıyor,o anda bir sıkıntı oldu demek, birdaha deneyin....fotograf neden paylaşılmıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?