yapacağım zaten kaçar mıdışarı çıkıp yürüyüş/spor yapabilirsin aslında
bende işyerindeyimyapacağım zaten kaçar mı
Gözlerim ağrıdı geçmişi okuyacağım diyenehirnil111 sonunda geldin o kadar aradım ama sebebini göremedim soylesene yoksa çatlayacağım bu arada bu hafta kilo alacagim galiba sabah baktım artı 900 gram fazla görünüyorum ama vücudumda bi agirl ik hissetmiyorum hayırlısı olsun yaa ama arti cikmayim ya
Eşimin kol bileği kırıldı canım 10 gündür hastanelerle uğraştık 4-5 gün beklettiler şişliği insin ameliyat mı alçı mı karar verelim dediler bekledik acı çeke çeke yarım alçılı şekilde şuanda ameliyat gününü bekliyor diğer bekleten hastaneye yatışını yapmadık resmen mağdur olduk devletin eline düşmeye gör işteBugün kısa olsada eşimle dışarı çıktık sonra ise gitti yineo anlardan bir kare
Daha ne olsunspor bildirimim :
jillian level 1 / 6.gün yapıldı (30 dk )
pilates (30 dk )
toplam 60 dk
40 li rakamlari tek gören sensin bu grupta baska kimseyi hatırlamıyorum
Sanırım öyle böyle oynar kilom artık hemen bir şeyler yemeye çalıştım çünkü yüzüm çöktü 1 günde indim inanılır gibi değildi üzüntüdencanim cok gecmis olsun. Cok üzüldüm ne kadar agri aci cekmistir zor gunler Allah tez zamanda şifa versin
nehirnil111 canım çok geçmiş olsun özledim seni , Allahım acil şifalar versin inşallah
Eşimin kol bileği kırıldı canım 10 gündür hastanelerle uğraştık 4-5 gün beklettiler şişliği insin ameliyat mı alçı mı karar verelim dediler bekledik acı çeke çeke yarım alçılı şekilde şuanda ameliyat gününü bekliyor diğer bekleten hastaneye yatışını yapmadık resmen mağdur olduk devletin eline düşmeye gör işte
Maşallah sana çok güzel görünüyorsun canım
Daha ne olsun
Sanırım öyle böyle oynar kilom artık hemen bir şeyler yemeye çalıştım çünkü yüzüm çöktü 1 günde indim inanılır gibi değildi üzüntüden
Çok ağrı çektik ilk günler şükürler olsun ki şuanda az ağrısı inşallah ameliyat olursa yakın zamanda daha da iyi olacağız
Sağol şekerim Allah razı olsun bende hepinizi çok özledimAmin inşallah Sen nasılsın ne var ne yok
Sağol canım teşekkür ederim İstanbuldayım ben buradaki baltalimanı kemik hastanesinden gün almaya çalışıyoruz genelde bu durumların üzerine yoğunlaşmış bir hastane olduğu için orasıyla uğraşıyoruz eşimde özele hiç yanaşmıyor ama böyle de acı çeke çeke uğraşıyoruz 10 gündürAllahh şifa versin canım üniversite hastanesinden prof dr. Telefonda ulaşıp randevu alabilirseniz sizinle ilgilenir o zaman hemde özel gibi ama tabi ulasmak önemli olan muayene ücreti ödersiniz en fazla.... ben genelde ameliyatlarda özeli kesinlikle tercih etmiyorum bir kaç sebebi var ama oralara girmeyim hic... yeğenim ameliyat olacaktı zorla telefonla üniversite hastanesinden profosorun sekreterine ulaştım randevu aldım herşey çok güzel hızlı oldu ama tabi özel gibi konforu yok ama önemli olan sağlık ve tecrübeli doktor ve hemşire...ama kesinlikle özel muayenesi olan doc veya prof lar var onlara gitmenizi önermem hastanenin içinde olacak doktorun odası muayene farkı genelde 100 lira oluyor bi seferlik çok konuştum ama hangi sehirdesin bilmiyorum ama ankara üniversi te si hastanesini beğeniyorum internetten gözünüze bir doc veya prof kestirin sekreterine telden ulaşmak için uğraşın derim .... allah işin ehli insanlarla karşılaştirsin biz tedbiri alalım takdir allahin...
Bende tutamıyorum kendimi hiçBirde çok yiyorum ya yine saldıracaktım zor tuttum kendimi 2 yumurta 1 yk zeytinyağı ile yeşillik 4 zeytin 1 adet portakal yedim 300 kalori
Bugün tutalım o zaman 1 hafta tutsam vücudum alışıyor ama iste tutucam bus eğer ya hergun 200 gram alıyorum. Anlamadim ben bu isiBende tutamıyorum kendimi hiç
Bende ne zamandan beri 57 kilonun altına düşemiyorum evet bugünden itibaren kendimi tutmaya karar verdim kilo verememek sinir ediyorBugün tutalım o zaman 1 hafta tutsam vücudum alışıyor ama iste tutucam bus eğer ya hergun 200 gram alıyorum. Anlamadim ben bu isi
Günaydın kızlar nasılsınız kahvaltımı yaptım yine dikkatli olmadım böyle nasıl kilo vericem bilmiyorumşu anda çay içiyorum
Aynen evde olduğum için kaçıyor bugün 20 tane mekik çektim her gün çekmeyi düşünüyorumgünaydın, evde olduğum zamanlarda bendede aynı sorun oluyo, başa çıkması zor bir durum, evde olupta başaranlardan tavsiyeler bekliyoruz
Aynen evde olduğum için kaçıyor bugün 20 tane mekik çektim her gün çekmeyi düşünüyorum
Evet sadece mekikle olmuyor başarılı olsam sporda eklicem aslında spor olarak neler önerirsiniz banazayıflamak için mekik yetmez canım,farklı sporlar eklemelisin
günaydın, evde olduğum zamanlarda bendede aynı sorun oluyo, başa çıkması zor bir durum, evde olupta başaranlardan tavsiyeler bekliyoruz
Spor olarak bana neler önerirsiniz nasıl zayıflayabilirim tabi yemek konusunda da dikkatli olmalıyım birde ben çayı çok içiyorum sıvı olarak çayın zararı olur muSağlıklı şeyler bulundur elinin altında onlara saldır beynine o zararlı şeylerin sinyalini gönderme tatlı krizinde bitter çikolata, muz,elma ama yanında sütle meyvelerin böyle tüketmeye çalış ben çekirdekte çitliyorum abartı bir kilo yapmıyor bana
başlayınca durduramıyorum nehir, sanki kara delik gibi ne atsam ağzıma midem yok ediyo, hafta sonu farklı bi midem var sanki ama bunlar hep psikolojik biliyorum,başa çıkmayı öğrenmem lazımSağlıklı şeyler bulundur elinin altında onlara saldır beynine o zararlı şeylerin sinyalini gönderme tatlı krizinde bitter çikolata, muz,elma ama yanında sütle meyvelerin böyle tüketmeye çalış ben çekirdekte çitliyorum abartı bir kilo yapmıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?