♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar birşey soracagım spor yapanların fitness yapanların spor esnasında yag yakımı için kullandıgı L-carnitin diye bir ürün var kullanan varmıdır?

Bugün kısa olsada eşimle dışarı çıktık sonra ise gitti yine o anlardan bir kare
Eşimin kol bileği kırıldı canım 10 gündür hastanelerle uğraştık 4-5 gün beklettiler şişliği insin ameliyat mı alçı mı karar verelim dediler bekledik acı çeke çeke yarım alçılı şekilde şuanda ameliyat gününü bekliyor diğer bekleten hastaneye yatışını yapmadık resmen mağdur olduk devletin eline düşmeye gör işte

Maşallah sana çok güzel görünüyorsun canım

spor bildirimim :

jillian level 1 / 6.gün yapıldı (30 dk )
pilates (30 dk )

toplam 60 dk
Daha ne olsun

40 li rakamlari tek gören sensin bu grupta baska kimseyi hatırlamıyorum

canim cok gecmis olsun. Cok üzüldüm ne kadar agri aci cekmistir zor gunler Allah tez zamanda şifa versin
Sanırım öyle böyle oynar kilom artık hemen bir şeyler yemeye çalıştım çünkü yüzüm çöktü 1 günde indim inanılır gibi değildi üzüntüden

Çok ağrı çektik ilk günler şükürler olsun ki şuanda az ağrısı inşallah ameliyat olursa yakın zamanda daha da iyi olacağız

nehirnil111 canım çok geçmiş olsun özledim seni , Allahım acil şifalar versin inşallah

Sağol şekerim Allah razı olsun bende hepinizi çok özledimAmin inşallahSen nasılsın ne var ne yok

Günaydın kızlar nasılsınız kahvaltımı yaptım yine dikkatli olmadım böyle nasıl kilo vericem bilmiyorum şu anda çay içiyorum

Sağol şekerim Allah razı olsun bende hepinizi çok özledimAmin inşallahSen nasılsın ne var ne yok[/QUOTE]
iyilik canım çok şükür 75 e 1.800 gr kaldı sona yaklaşıyorm

Allahh şifa versin canım üniversite hastanesinden prof dr. Telefonda ulaşıp randevu alabilirseniz sizinle ilgilenir o zaman hemde özel gibi ama tabi ulasmak önemli olan muayene ücreti ödersiniz en fazla.... ben genelde ameliyatlarda özeli kesinlikle tercih etmiyorum bir kaç sebebi var ama oralara girmeyim hic... yeğenim ameliyat olacaktı zorla telefonla üniversite hastanesinden profosorun sekreterine ulaştım randevu aldım herşey çok güzel hızlı oldu ama tabi özel gibi konforu yok ama önemli olan sağlık ve tecrübeli doktor ve hemşire...ama kesinlikle özel muayenesi olan doc veya prof lar var onlara gitmenizi önermem hastanenin içinde olacak doktorun odası muayene farkı genelde 100 lira oluyor bi seferlik çok konuştum ama hangi sehirdesin bilmiyorum ama ankara üniversi te si hastanesini beğeniyorum internetten gözünüze bir doc veya prof kestirin sekreterine telden ulaşmak için uğraşın derim .... allah işin ehli insanlarla karşılaştirsin biz tedbiri alalım takdir allahin...

Jilian level 2 yaptım 5. Gün jilianda zorlanmıyorum hic ama ardından 15 dk bacak egzersizi yaptım uzun süredir yapmıyordum o zorladı beni bacaklarım vücuduma göre kalın artik en az 15 dk yapayım günde inşallah

Birde çok yiyorum ya yine saldıracaktım zor tuttum kendimi 2 yumurta 1 yk zeytinyağı ile yeşillik 4 zeytin 1 adet portakal yedim 300 kalori

Sağol canım teşekkür ederim İstanbuldayım ben buradaki baltalimanı kemik hastanesinden gün almaya çalışıyoruz genelde bu durumların üzerine yoğunlaşmış bir hastane olduğu için orasıyla uğraşıyoruz eşimde özele hiç yanaşmıyor ama böyle de acı çeke çeke uğraşıyoruz 10 gündürpek zamanı kalmadı tedavisini olup iyileşme sürecine geçmeliyiz inşallah hayırlı haberler alırız

Bugün tutalım o zaman 1 hafta tutsam vücudum alışıyor ama iste tutucam bus eğer ya hergun 200 gram alıyorum. Anlamadim ben bu isi
Bende ne zamandan beri 57 kilonun altına düşemiyorum evet bugünden itibaren kendimi tutmaya karar verdim kilo verememek sinir ediyor

günaydın, evde olduğum zamanlarda bendede aynı sorun oluyo, başa çıkması zor bir durum, evde olupta başaranlardan tavsiyeler bekliyoruz

Sağlıklı şeyler bulundur elinin altında onlara saldır beynine o zararlı şeylerin sinyalini gönderme tatlı krizinde bitter çikolata, muz,elma ama yanında sütle meyvelerin böyle tüketmeye çalış ben çekirdekte çitliyorum abartı bir kilo yapmıyor bana

Spor olarak bana neler önerirsiniz nasıl zayıflayabilirim tabi yemek konusunda da dikkatli olmalıyım birde ben çayı çok içiyorum sıvı olarak çayın zararı olur mu

başlayınca durduramıyorum nehir, sanki kara delik gibi ne atsam ağzıma midem yok ediyo, hafta sonu farklı bi midem var sanki ama bunlar hep psikolojik biliyorum,başa çıkmayı öğrenmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…