♥haftalık kilo verme yarışması♥

Spor olarak bana neler önerirsiniz nasıl zayıflayabilirim tabi yemek konusunda da dikkatli olmalıyım birde ben çayı çok içiyorum sıvı olarak çayın zararı olur mu
çayını şekersiz içiyosan sıvı anlamında zararı olmaz,böbrekleri çalıştırdığı için bol bol wc yi ziyarete gidersin
sanırım verilcek 2-3 kilonuz var,gün içinde mümkün olduğu kadar yürüyüş peşinede plates yapabilirsin

birde @DisiAnka ile hemen hemen aynısınız,onun yaptığı spor paylaşımlarını takip edersen, onlardan da uygulayabilirsin

Spor olarak bana neler önerirsiniz nasıl zayıflayabilirim tabi yemek konusunda da dikkatli olmalıyım birde ben çayı çok içiyorum sıvı olarak çayın zararı olur mu
Leslie yaptım ben aylarca bende işe yaradı evde yürüyül yapmak gibi çokta keyifli ayrıca belki daha ağır olarak jillian olabilir popo sıkılaştırıcı tüm vücudu çalıştırıcı squat öneririm en azından 1 ay yapsanız sonucu görürsünüzZayıfladıktan sonra şuanda benim başlayacağım pilatesi öneriyorum tamamen sıkılaşmak ve bırakmamak adınaSiyah çay yerine şekersiz demleme yeşil çay öneririm günde 1 kupa içmen özellikle sabahları faydasını göreceksindir emin ol canım ama demleme sallama değilAkşamları da yemekten sonra sindirmek adına biberiye çayı dene derim o da demleme ve en fazla 1 kupa Bunların haricinde günde en az 2 Lt yapamazsan 1,5 Lt su içmeye çalış muhakkak
başlayınca durduramıyorum nehir, sanki kara delik gibi ne atsam ağzıma midem yok ediyo, hafta sonu farklı bi midem var sanki ama bunlar hep psikolojik biliyorum,başa çıkmayı öğrenmem lazım

Oreo beni durduruyor sanki böyle seni yediğinde durduracak bir yiyecek bulsan tıkasa ihtiyacını karşılasa senin Begüşüm yoksa bu atakların yüzünden bütün haftan çöpe gidiyor sana da yazık aylardır uğraşıyorsun can sıkıcı pes etmiyorsun bununda üstesinden geleceğini düşünüyorum ben

Maalesef çayı şekersiz içemiyorum orda sıkıntı sağolun onun yaptıklarına bir bakayım yürüyüşü arada yapıyorum pilatesi yapamam gibime geliyor

Kızlar ben nöbetçiyim. bu gün de yarın da çalışıcam, çok gerginim nöbetler zor geçiyor. arada burdan size yazıcam, koca binada yalnızım zaten...sabah kahvaltısını klasik yaptım. öğlen eşim dışardan ızgara bişeyler getircek öyle geçiştircem ara öğünlerim yanımda.

Çok sağolun yardımlarınız için sguatı biliyorum da dizleri yıprattığını duyduğum için denemedim çayı bırakmaya çalışcam yeşil çayı sevdim alıp demleyip içebilirim biberiye bilmiyorum şekeri de bırakmam lazım aslında leslieye bakabilirim spor için dediklerinizi uygulayacağım suyu da içmeye çalışacağım

Ne demek canım keşke daha fazla şeyler yapabilsek bir kaç bilgi sadeceSquat ilerisi için zorluyor ben 22 gün yaptım 220 civarı günde yapabiliyordum sonra dizlerimi zorladı ama kendine bir sayı belirleyip her gün yapabilirsin 100 tane çok zorlamıyor mesela ve bütün vücudu çalıştırıyorum becerebiliyorsan ben beceremiyorum ip atlayabilirsin acayip çalıştırıcı bir şey Şeker en büyük düşmanımız derhal bırakmalı ya da en az seviyeye indirmelisin canım bırakmadan zayıflayamazsın

Maalesef çayı şekersiz içemiyorum orda sıkıntı sağolun onun yaptıklarına bir bakayım yürüyüşü arada yapıyorum pilatesi yapamam gibime geliyor

bu kötü olmuş, kaç şeker atıyosun,zamanla azaltsan faydasını görürsün,yürüyüşü artırırsan yaza kadar verirsin kilolarını

oo ara öğünlerde gelmiş
kolay gelsin sana canım, bende işyerindeyim

İp atlayamam çünkü alt kat boş değil ama dediğiniz sporlara bakacağım şekeri de yavaş yavaş düşürmeye çalışacağım çok sağolun

İp atlayamam çünkü alt kat boş değil ama dediğiniz sporlara bakacağım şekeri de yavaş yavaş düşürmeye çalışacağım çok sağolun
Rica ederim canım şeker kilonun dışında sağlık için çok çok zararlı resmen tehlike saçıyor ve bağımlılık yapıyor tatlı ihtiyacını meyvelerden kakao oranı yüksek şeylerden sütlü tatlılardan falan almaya çalış derim o şeker yerine çayına bal ekle daha azdır zararı

İki kaşık katıyorum çok fazla bence içemiyorum da şekersiz ama bugünden itibaren denicem şeker olayını yürüyüşü de çoğaltabilirim inşallah

Evet şeker çok zararlı hiç bir faydası yok tatlıyı her zaman aramıyorum şekeri az az katarak alışmaya çalışayım bari

begum75 sen her cumartesi çalışıyor musun canım? ara öğünler geldi evet sularım da yanımda hazırım her şeye... işler bitsin zıplayıp atlarım bile odada. kuytu bir köşedeyim nasılsa, şimdiden enerjiimi tüketip spor yapmak istemiyorum.

yok canım her cumartesi çalışmıyorum, bi hafta çalışıyorum diğer hatfa tatil oluyo ama iş olursa mecbur geliyorum ama sonra 2 hafta üst üste izinli oluyorum

sen sporu yapcan kız işyerinde

Evet şeker çok zararlı hiç bir faydası yok tatlıyı her zaman aramıyorum şekeri az az katarak alışmaya çalışayım bari
2 kaşık atıyormuşsun bir anda kesemiyorsan 1,5 yap bir iki zaman sonra 1 yap öyle öyle tamamen keseceksin ve şekerli bir daha içemeyeceksin şekersiz tadı daha güzel farkedeceksin 2 hafta şeker kullanma aramayacaksın artık

yok canım her cumartesi çalışmıyorum, bi hafta çalışıyorum diğer hatfa tatil oluyo ama iş olursa mecbur geliyorum ama sonra 2 hafta üst üste izinli oluyorum

sen sporu yapcan kız işyerinde
he çok iş gelmezse çıkışa doğru atlayıp zıplarım burda ses gitmeycek bir yerdeyim çaktırma :) ben de sadece nöbetçi olunca geliyorum canım.

bende o şekilde bıraktım, azalta azalta, 16 senedirde şekersiz içiyorum

Bunu denicem evet böylelikle azaltırım belki

he çok iş gelmezse çıkışa doğru atlayıp zıplarım burda ses gitmeycek bir yerdeyim çaktırma :) ben de sadece nöbetçi olunca geliyorum canım.
Allah kolaylık versin, cumartesi çalışmak kötü ama alıştım kaç yıldır, düzenimide böyle kurdum
hadi bakalım yap sporcuklarını, ip atlayabilirsin (ipsiz tabi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…