♥haftalık kilo verme yarışması♥

İki kaşık katıyorum çok fazla bence içemiyorum da şekersiz ama bugünden itibaren denicem şeker olayını yürüyüşü de çoğaltabilirim inşallah
yavaş yavaş azalt ben önce iki kesme şekerli içiyordum çayı sonra bire indirdim şimdi şekersiz içiyorum, kahveyi de orta içerdim sadece içiyorum. hatta tatlıyı haftada bir yediğim için tatlının tadını unutmuşum. mesela orta kahve içsem şerbet gibi tatlı geliyor. aslında aynı miktarda koyuyorum şekerini. dene bak sende de öyle olacak.

Allah kolaylık versin, cumartesi çalışmak kötü ama alıştım kaç yıldır, düzenimide böyle kurdum
hadi bakalım yap sporcuklarını, ip atlayabilirsin (ipsiz tabi )
sağol canım, belli olmuyor sakinken bazen fırtınalar kopuyor nöbetlerde geçen nöbetten gece saat 11 de çıktım ve sabahtan o saate kadar hiç oturmadım. hiç belli olmuyor. şuan beni neler bekliyor bilemiyorum. evet ipim yok ipsiz atlıycam artık

kolay gelsin canım,inşallah sakin bir gün olsun
ipsiz atlamak daha kolay bence

4de mesai bitiyo, 4,20 geçe servis kalkıyo
ne kaa güzel senin azalmış benim yeni başlıyor. bizim bina büyük, evrak getirenler beni bulamamış şaka gibi, kapıdaki görevliye not bırakmıştım aslında şimdi geliyorlarmış.

ne kaa güzel senin azalmış benim yeni başlıyor. bizim bina büyük, evrak getirenler beni bulamamış şaka gibi, kapıdaki görevliye not bırakmıştım aslında şimdi geliyorlarmış.
abooo,işleri uzun sürmez inşallah,kız kuytu köşede spormu yapıyodun da seni göremediler yoksa dikkat et
senin daha var ama bizde sabah erken geldik ,hem daha az kalmadı yaa saat 12,20 4 saat var çok var

daha yemeğim yok, mesai bitiyomu evdede devam etcez,yemek yapılacak,hafta sonu işleri, spor yapılacak cak ta cak ohoooo

kız hazır sütlaç alma kendin yap, sütlacı yapmaya ne var bidaha duymıyım
Zaman mı var Begüş Çok güzel yapmış Osmanoğlu ne yapayım o kadar güzel yapamam yapınca da elimin ayarı kaçar biz 1 tane yiyoruz geçiyor o istek sonra dolapta kötüleşecek falan anneme yaptırmıştım eşim 1 kase anca yedi geri kaseler bana kaldı 2 kişiye onu ayarlamak çok zor

buldular beni ama diğer arkadaşı arıyormuş beni değil hedefe ulaşamadı yani ehehe :) ben bu hafta sonu hiç bir iş yapamayacam gibi gözüküyor öyle olunca hafta içi toparlanmak da çok zor oluyor.

buldular beni ama diğer arkadaşı arıyormuş beni değil hedefe ulaşamadı yani ehehe :) ben bu hafta sonu hiç bir iş yapamayacam gibi gözüküyor öyle olunca hafta içi toparlanmak da çok zor oluyor.
iyi hadi bu hafta sonu nöbette rahatsın demekki
evet malesef hafta sonu evdeki işleri yapmayınca hafta içi yetişilmiyo hiçbirşeye, tam bitti diyosun hoop hafta sonu yine gelivermiş oluyo malesef

iyi hadi bu hafta sonu nöbette rahatsın demekki
evet malesef hafta sonu evdeki işleri yapmayınca hafta içi yetişilmiyo hiçbirşeye, tam bitti diyosun hoop hafta sonu yine gelivermiş oluyo malesef
evet ömrümüz böyle geçicek temizlik yap batsın gene yap ......

hibiskus çayı içiyorum yağ yakıyormuş aranızda içen var mı tadı iyi bence

Çayı bugün 1 buçuk kaşık şekerli içtim aslında istersem azaltabilirmişim şekeri şimdi de kahve içicem

Evet canim AÖF
Senin bu mesajida tesdf gördüm bildirim gelmedi

Oyy bılırım çok yogun olacaksın. Bende önlisans muhasebe mezunuydum lisansa tamamladım aöf ile. Hemde hamile halimle ne zordu kolay gelsın. Gecmış çıkan sorularada bak işine yarar. Kaçıncı sınıfsın

Kızlar birşey soracagım spor yapanların fitness yapanların spor esnasında yag yakımı için kullandıgı L-carnitin diye bir ürün var kullanan varmıdır?
Hiç kullanmadım. Ama güzel etkıler verıyomuş onu duydum :)

yapacağım zaten kaçar mı
Süper
bende işyerindeyim
hava çok güzel, iş yapmak istemiyorum çıkıp gezesim var
Havalar güzelleştıkce bu istegın süreklı artar. Hafta sonu çalışmayı bende hiç sevmezdım. Memur ruhluyum ben :)) hehe hafta sonu evde olacaksın

Eşin için çok gecmış olsun çabuk şifasını bulur ınşallah.şimdi kendı işlerını bile yaparken zorlanıyodur hatta yardım alıyodur senden. Zor onun için cabuk atlatır umarım

Günaydın kızlar nasılsınız kahvaltımı yaptım yine dikkatli olmadım böyle nasıl kilo vericem bilmiyorum şu anda çay içiyorum
Ahh hafta sonu olunca bu yeme işi oluyoya valla çok kötü. Yedın artık akşamla öglenı hafıf tut

Ben daha jillianda level1 yapıyorum. Çok zor gelıyor bana. Alışmadı daha vücudum

Birde çok yiyorum ya yine saldıracaktım zor tuttum kendimi 2 yumurta 1 yk zeytinyağı ile yeşillik 4 zeytin 1 adet portakal yedim 300 kalori
Sen zayıfladınya biraz rahatlama gelmıştir. Çok kasmasan. Sabah guzel doyana kadar kahvaltı hanı gozun bışeyde kalmadan yesen. Ögşen normal yemek. Akşamda fakır gıbı yesen

Kolay gelsın sana canım. Hemşiremisin

Biz sütlaçlara dadandık Bimden alıp yiyoruz haftada en az 2 kere
Binde sütlaçmı var :)) iyiki görmüyorum

hibiskus çayı içiyorum yağ yakıyormuş aranızda içen var mı tadı iyi bence
Ben içiyorum. Ama tek içmedım. Hıbisküs mısır pıskulu kıraz sapı az yeşil çay mate karıştırıp içiyodum gecen yıl. Çokta guzel oluyodu tadı. Hala evde var ben yıne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…