yavaş yavaş azalt ben önce iki kesme şekerli içiyordum çayı sonra bire indirdim şimdi şekersiz içiyorum, kahveyi de orta içerdim sadece içiyorum. hatta tatlıyı haftada bir yediğim için tatlının tadını unutmuşum. mesela orta kahve içsem şerbet gibi tatlı geliyor. aslında aynı miktarda koyuyorum şekerini. dene bak sende de öyle olacak.İki kaşık katıyorum çok fazla bence içemiyorum da şekersiz ama bugünden itibaren denicem şeker olayını yürüyüşü de çoğaltabilirim inşallah
Bunu denicem evet böylelikle azaltırım belki
sağol canım, belli olmuyor sakinken bazen fırtınalar kopuyor nöbetlerde geçen nöbetten gece saat 11 de çıktım ve sabahtan o saate kadar hiç oturmadım. hiç belli olmuyor. şuan beni neler bekliyor bilemiyorum. evet ipim yok ipsiz atlıycam artıkAllah kolaylık versin, cumartesi çalışmak kötü ama alıştım kaç yıldır, düzenimide böyle kurdum
hadi bakalım yap sporcuklarını, ip atlayabilirsin (ipsiz tabi)
aynen çaya kahveye sıfır şeker, aslında canım eskisi gibi tatlıyıda çok çekmiyo ama illaki yapınca evde olunca aklım kayıyo bir lokma tadına bakıncada kendimi frenleyemiyorum halaHiç aramıyorum hiç tatlı tüketiyorum arada ama çaya kahveye sıfır şeker
sağol canım, belli olmuyor sakinken bazen fırtınalar kopuyor nöbetlerde geçen nöbetten gece saat 11 de çıktım ve sabahtan o saate kadar hiç oturmadım. hiç belli olmuyor. şuan beni neler bekliyor bilemiyorum. evet ipim yok ipsiz atlıycam artık
evet takılma olasılığı yokkolay gelsin canım,inşallah sakin bir gün olsun
ipsiz atlamak daha kolay bence
4de mesai bitiyo, 4,20 geçe servis kalkıyoevet takılma olasılığı yokteşekkür ederim bu arada. saat kaçta çıkıyorsun sen?
ne kaa güzel senin azalmış benim yeni başlıyor. bizim bina büyük, evrak getirenler beni bulamamış şaka gibi, kapıdaki görevliye not bırakmıştım aslında şimdi geliyorlarmış.4de mesai bitiyo, 4,20 geçe servis kalkıyo
Biz sütlaçlara dadandık Bimden alıp yiyoruz haftada en az 2 kereaynen çaya kahveye sıfır şeker, aslında canım eskisi gibi tatlıyıda çok çekmiyo ama illaki yapınca evde olunca aklım kayıyo bir lokma tadına bakıncada kendimi frenleyemiyorum hala
abooo,işleri uzun sürmez inşallah,kız kuytu köşede spormu yapıyodun da seni göremediler yoksane kaa güzel senin azalmış benim yeni başlıyor. bizim bina büyük, evrak getirenler beni bulamamış şaka gibi, kapıdaki görevliye not bırakmıştım aslında şimdi geliyorlarmış.
Biz sütlaçlara dadandık Bimden alıp yiyoruz haftada en az 2 kere
Zaman mı var Begüşkız hazır sütlaç alma kendin yap, sütlacı yapmaya ne var bidaha duymıyım
buldular beni ama diğer arkadaşı arıyormuş beni değil hedefe ulaşamadı yani ehehe :) ben bu hafta sonu hiç bir iş yapamayacam gibi gözüküyor öyle olunca hafta içi toparlanmak da çok zor oluyor.abooo,işleri uzun sürmez inşallah,kız kuytu köşede spormu yapıyodun da seni göremediler yoksadikkat et
senin daha var ama bizde sabah erken geldik ,hem daha az kalmadı yaa saat 12,204 saat var çok var
daha yemeğim yok, mesai bitiyomu evdede devam etcez,yemek yapılacak,hafta sonu işleri, spor yapılacak cak ta cak ohoooo
iyi hadi bu hafta sonu nöbette rahatsın demekkibuldular beni ama diğer arkadaşı arıyormuş beni değil hedefe ulaşamadı yani ehehe :) ben bu hafta sonu hiç bir iş yapamayacam gibi gözüküyor öyle olunca hafta içi toparlanmak da çok zor oluyor.
evet ömrümüz böyle geçicek temizlik yap batsın gene yap ......iyi hadi bu hafta sonu nöbette rahatsın demekki
evet malesef hafta sonu evdeki işleri yapmayınca hafta içi yetişilmiyo hiçbirşeye, tam bitti diyosun hoop hafta sonu yine gelivermiş oluyo malesef
Çayı bugün 1 buçuk kaşık şekerli içtim aslında istersem azaltabilirmişim şekeri şimdi de kahve içicemyavaş yavaş azalt ben önce iki kesme şekerli içiyordum çayı sonra bire indirdim şimdi şekersiz içiyorum, kahveyi de orta içerdim sadece içiyorum. hatta tatlıyı haftada bir yediğim için tatlının tadını unutmuşum. mesela orta kahve içsem şerbet gibi tatlı geliyor. aslında aynı miktarda koyuyorum şekerini. dene bak sende de öyle olacak.
Evet şekersiz de yaşayabiliriz şimdi kahve içicemO ne ki yani basit bir şey onsuz da yaşayabiliriz değil mi sağlığımız için
Evet canim AÖF
Senin bu mesajida tesdf gördüm bildirim gelmedi
Hiç kullanmadım. Ama güzel etkıler verıyomuş onu duydum :)Kızlar birşey soracagım spor yapanların fitness yapanların spor esnasında yag yakımı için kullandıgı L-carnitin diye bir ürün var kullanan varmıdır?
Süperyapacağım zaten kaçar mı
Havalar güzelleştıkce bu istegın süreklı artar. Hafta sonu çalışmayı bende hiç sevmezdım. Memur ruhluyum ben :)) hehe hafta sonu evde olacaksınbende işyerindeyim
hava çok güzel, iş yapmak istemiyorum çıkıp gezesim var
Eşin için çok gecmış olsun çabuk şifasını bulur ınşallah.şimdi kendı işlerını bile yaparken zorlanıyodur hatta yardım alıyodur senden. Zor onun için cabuk atlatır umarımEşimin kol bileği kırıldı canım 10 gündür hastanelerle uğraştık 4-5 gün beklettiler şişliği insin ameliyat mı alçı mı karar verelim dediler bekledik acı çeke çeke yarım alçılı şekilde şuanda ameliyat gününü bekliyor diğer bekleten hastaneye yatışını yapmadık resmen mağdur olduk devletin eline düşmeye gör işte
Maşallah sana çok güzel görünüyorsun canım
Daha ne olsun
Sanırım öyle böyle oynar kilom artık hemen bir şeyler yemeye çalıştım çünkü yüzüm çöktü 1 günde indim inanılır gibi değildi üzüntüden
Çok ağrı çektik ilk günler şükürler olsun ki şuanda az ağrısı inşallah ameliyat olursa yakın zamanda daha da iyi olacağız
Sağol şekerim Allah razı olsun bende hepinizi çok özledimAmin inşallah Sen nasılsın ne var ne yok
Ahh hafta sonu olunca bu yeme işi oluyoya valla çok kötü. Yedın artık akşamla öglenı hafıf tutGünaydın kızlar nasılsınız kahvaltımı yaptım yine dikkatli olmadım böyle nasıl kilo vericem bilmiyorumşu anda çay içiyorum
Ben daha jillianda level1 yapıyorum. Çok zor gelıyor bana. Alışmadı daha vücudumJilian level 2 yaptım 5. Gün jilianda zorlanmıyorum hic ama ardından 15 dk bacak egzersizi yaptım uzun süredir yapmıyordum o zorladı beni bacaklarım vücuduma göre kalın artik en az 15 dk yapayım günde inşallah
Sen zayıfladınya biraz rahatlama gelmıştir. Çok kasmasan. Sabah guzel doyana kadar kahvaltı hanı gozun bışeyde kalmadan yesen. Ögşen normal yemek. Akşamda fakır gıbı yesenBirde çok yiyorum ya yine saldıracaktım zor tuttum kendimi 2 yumurta 1 yk zeytinyağı ile yeşillik 4 zeytin 1 adet portakal yedim 300 kalori
Kolay gelsın sana canım. HemşiremisinKızlar ben nöbetçiyim. bu gün de yarın da çalışıcam, çok gerginim nöbetler zor geçiyor. arada burdan size yazıcam, koca binada yalnızım zaten...sabah kahvaltısını klasik yaptım. öğlen eşim dışardan ızgara bişeyler getircek öyle geçiştircem ara öğünlerim yanımda.
Binde sütlaçmı var :)) iyiki görmüyorumBiz sütlaçlara dadandık Bimden alıp yiyoruz haftada en az 2 kere
Ben içiyorum. Ama tek içmedım. Hıbisküs mısır pıskulu kıraz sapı az yeşil çay mate karıştırıp içiyodum gecen yıl. Çokta guzel oluyodu tadı. Hala evde var ben yıne yapayımhibiskus çayı içiyorum yağ yakıyormuş aranızda içen var mı tadı iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?