♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hafta sonu oldugu için daha az gırebılıyorum.çocuklar evde eş evde. Temızlık iki katı oluyo.
Sabah
2 dılım ekmek ,sucuklu omlet, az peynir domates salatalık ve yeşil çay
Alışverışteydık. Bi gazoz içtim çoook canım çektı. Susamıştım. İçmeyeli 1 yıl olmuştu nerdeyse.
Öglenı yapmadım henuz. Birazdan dışarı çıkıp alışverış yapıcam hepsını yuruyerek yaparım. Çay kahve bıtkı çayı ne olursa olsun sekersız içerım. Ama kahveye süt koyuyorum degılse şekersız çok agır gelıyo
35 yaşındayım. 18 yaşında kestim içeceklerden şekeri eşimde bana baka baka 4 yıldır oda kestı çaya seker koymayı.

Maşallah sana canım, zumbaya ordaki hareketlere tamamen ayak uydurabiliyormusun ben zorlanıyorum

Hemşire değilim canım bir kurumda memurum, ben tek içiyorum zaten bu 3. günüm daha

Yok canım mesai değil nöbet tutuyoruz hafta sonları. teşekkür ederim, eşim yemek getirdi sağolsun hallettim şimdi. 3 köfte 1 domates, 1 biber yedim. herkese afiyet olsun.

ohh misss ne güzel afiyet olsun, benimde ara öğünüme daha 1,5 saat var ama ben acıktım yaa

hımmm biraz sabret bakalım olmazsa ufak bi ara öğün daha yap. bende nescafe içiyorum

sabrediyorum,gittim maden suyu içtim şimdide yeşil çay içiyorum, ama enerjimin düşmeye başladığını hissettim,halsizleşiyorum, bide hava da çok bunaltıcı burda oda ezdi beni

07 papatya hak verdim aslında artik kendimi tutamıyorum bir süre 53 kilomu korumaya ve istediğim şeyler yemeye kar ar verdim ama spor yapicam en az 30 dk yine bir sürü şeyler yedim makarna cikolata döner dahada yicem bu yüzden biraz kendimi bu psikolojiden çıkarmaya karar verdim spor yaptigimdan inşallah kilo almam 53 kiloda kalayım yeter 16 nisanda izmire gidicem o zaman belki dikkat ederim bilemiyorum

sabrediyorum,gittim maden suyu içtim şimdide yeşil çay içiyorum, ama enerjimin düşmeye başladığını hissettim,halsizleşiyorum, bide hava da çok bunaltıcı burda oda ezdi beni
tarçın bulundurmak gerek yanımızda, acaba ara öğünlerde daha çok tarçınlı sütü mü tercih etsek diğerlerine göre. kan şekerini dengeliyor ya. halsizlik olmaz belki

3 çekmecem var biri bunlarla dolu
ben evdeki çekmecemde ne var sayayım : yeşil çay, maydonozlu limonlu çay, kiraç saplı çay, hibuskus çayı, tarçın, keten tohumu, pul biber, çörek otu, kimyon, ceviz, badem, dut kurusu, erik kurusu, leblebi, kayısı.buz dolabında: yeşillikler, süt, yoğurt :)

Öğlen yemeği saatinde dışarıdaydım biraz önce yedim çok ince iki dilim ekmek yedim peynirle birlikte bir tane de salatalık yiyorum hala açım napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…