Maşallah sana canım, zumbaya ordaki hareketlere tamamen ayak uydurabiliyormusun ben zorlanıyorumD Dema79nehirnil111 begum75 kızlar zumba yaptım biraz arkasından ev temizliği yaptım biraz sabah 20 tane mekik çektim inşallah başarılı olurum biraz önce tartıldım duramadım 56 olmuşum sevindim inşallah düşerim
Evet sandığın kadar zor olmuyor canım, bende asla şekersiz içemem gibi geliyordu çok acı gelirdi tadı ama şuan alıştımÇayı bugün 1 buçuk kaşık şekerli içtim aslında istersem azaltabilirmişim şekeri şimdi de kahve içicem
Hemşire değilim canım bir kurumda memurum, ben tek içiyorum zaten bu 3. günüm dahaOyy bılırım çok yogun olacaksın. Bende önlisans muhasebe mezunuydum lisansa tamamladım aöf ile. Hemde hamile halimle ne zordukolay gelsın. Gecmış çıkan sorularada bak işine yarar. Kaçıncı sınıfsın
Hiç kullanmadım. Ama güzel etkıler verıyomuş onu duydum :)
Süper
Havalar güzelleştıkce bu istegın süreklı artar. Hafta sonu çalışmayı bende hiç sevmezdım. Memur ruhluyum ben :)) hehe hafta sonu evde olacaksın
Eşin için çok gecmış olsun çabuk şifasını bulur ınşallah.şimdi kendı işlerını bile yaparken zorlanıyodur hatta yardım alıyodur senden. Zor onun için cabuk atlatır umarım
Ahh hafta sonu olunca bu yeme işi oluyoya valla çok kötü. Yedın artık akşamla öglenı hafıf tut
Ben daha jillianda level1 yapıyorum. Çok zor gelıyor bana. Alışmadı daha vücudum
Sen zayıfladınya biraz rahatlama gelmıştir. Çok kasmasan. Sabah guzel doyana kadar kahvaltı hanı gozun bışeyde kalmadan yesen. Ögşen normal yemek. Akşamda fakır gıbı yesen
Kolay gelsın sana canım. Hemşiremisin
Binde sütlaçmı var :)) iyiki görmüyorum
Ben içiyorum. Ama tek içmedım. Hıbisküs mısır pıskulu kıraz sapı az yeşil çay mate karıştırıp içiyodum gecen yıl. Çokta guzel oluyodu tadı. Hala evde var ben yıne yapayım
Mesaimi bu . Zor ya cumartesı çalışmak. Sana kolay gelsın hadı afıyet olsunHemşire değilim canım bir kurumda memurum, ben tek içiyorum zaten bu 3. günüm daha
Yok canım mesai değil nöbet tutuyoruz hafta sonları. teşekkür ederim, eşim yemek getirdi sağolsun hallettim şimdi. 3 köfte 1 domates, 1 biber yedim. herkese afiyet olsun.Mesaimi bu . Zor ya cumartesı çalışmak. Sana kolay gelsın hadı afıyet olsun
Yok canım mesai değil nöbet tutuyoruz hafta sonları. teşekkür ederim, eşim yemek getirdi sağolsun hallettim şimdi. 3 köfte 1 domates, 1 biber yedim. herkese afiyet olsun.
hımmm biraz sabret bakalım olmazsa ufak bi ara öğün daha yap. bende nescafe içiyorumohh misss ne güzel afiyet olsun, benimde ara öğünüme daha 1,5 saat var ama ben acıktım yaa
hımmm biraz sabret bakalım olmazsa ufak bi ara öğün daha yap. bende nescafe içiyorum
tarçın bulundurmak gerek yanımızda, acaba ara öğünlerde daha çok tarçınlı sütü mü tercih etsek diğerlerine göre. kan şekerini dengeliyor ya. halsizlik olmaz belkisabrediyorum,gittim maden suyu içtim şimdide yeşil çay içiyorum, ama enerjimin düşmeye başladığını hissettim,halsizleşiyorum, bide hava da çok bunaltıcı burda oda ezdi beni
aldım kız aldım, herşey mevcut çubuk tarçın toz tarçıntarçın bulundurmak gerek yanımızda, acaba ara öğünlerde daha çok tarçınlı sütü mü tercih etsek diğerlerine göre. kan şekerini dengeliyor ya. halsizlik olmaz belki
Aktar gibi olduk dimialdım kız aldım, herşey mevcut çubuk tarçın toz tarçın,ara öğünlerde yoğurdun içine koyup yiyiyorum
3 çekmecem var biri bunlarla doluAktar gibi olduk dimi
Ayrı bir dolap lazım bize
ben evdeki çekmecemde ne var sayayım : yeşil çay, maydonozlu limonlu çay, kiraç saplı çay, hibuskus çayı, tarçın, keten tohumu, pul biber, çörek otu, kimyon, ceviz, badem, dut kurusu, erik kurusu, leblebi, kayısı.buz dolabında: yeşillikler, süt, yoğurt :)3 çekmecem var biri bunlarla dolu
Öğlen yemeği saatinde dışarıdaydım biraz önce yedim çok ince iki dilim ekmek yedim peynirle birlikte bir tane de salatalık yiyorum hala açım napıcam bilmiyorumOyy bılırım çok yogun olacaksın. Bende önlisans muhasebe mezunuydum lisansa tamamladım aöf ile. Hemde hamile halimle ne zordukolay gelsın. Gecmış çıkan sorularada bak işine yarar. Kaçıncı sınıfsın
Hiç kullanmadım. Ama güzel etkıler verıyomuş onu duydum :)
Süper
Havalar güzelleştıkce bu istegın süreklı artar. Hafta sonu çalışmayı bende hiç sevmezdım. Memur ruhluyum ben :)) hehe hafta sonu evde olacaksın
Eşin için çok gecmış olsun çabuk şifasını bulur ınşallah.şimdi kendı işlerını bile yaparken zorlanıyodur hatta yardım alıyodur senden. Zor onun için cabuk atlatır umarım
Ahh hafta sonu olunca bu yeme işi oluyoya valla çok kötü. Yedın artık akşamla öglenı hafıf tut
Ben daha jillianda level1 yapıyorum. Çok zor gelıyor bana. Alışmadı daha vücudum
Sen zayıfladınya biraz rahatlama gelmıştir. Çok kasmasan. Sabah guzel doyana kadar kahvaltı hanı gozun bışeyde kalmadan yesen. Ögşen normal yemek. Akşamda fakır gıbı yesen
Kolay gelsın sana canım. Hemşiremisin
Binde sütlaçmı var :)) iyiki görmüyorum
Ben içiyorum. Ama tek içmedım. Hıbisküs mısır pıskulu kıraz sapı az yeşil çay mate karıştırıp içiyodum gecen yıl. Çokta guzel oluyodu tadı. Hala evde var ben yıne yapayım
Yapamadım tabiki hareketli olduğu için zıplayabildiğim kadar zıpladım sadece zumbanın etkisi olurmu bilmiyorum tabiMaşallah sana canım, zumbaya ordaki hareketlere tamamen ayak uydurabiliyormusun ben zorlanıyorum
Bugün dışarıdaydım çayı hep iki küp şekerle içtimEvet sandığın kadar zor olmuyor canım, bende asla şekersiz içemem gibi geliyordu çok acı gelirdi tadı ama şuan alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?