Sagol canımKalıbı büyük değil 40 beden üzerimdeki ablam kendine almıştı ama vucuduna yapıştığı için olmadi ben ondan aldım
Afiyet olsunYok canım mesai değil nöbet tutuyoruz hafta sonları. teşekkür ederim, eşim yemek getirdi sağolsun hallettim şimdi. 3 köfte 1 domates, 1 biber yedim. herkese afiyet olsun.
Bencede en ıyısını yaparsın. Şuanki kılon çok ıyı.07 papatya hak verdim aslında artik kendimi tutamıyorum bir süre 53 kilomu korumaya ve istediğim şeyler yemeye kar ar verdim ama spor yapicam en az 30 dk yine bir sürü şeyler yedim makarna cikolata döner dahada yicem bu yüzden biraz kendimi bu psikolojiden çıkarmaya karar verdim spor yaptigimdan inşallah kilo almam 53 kiloda kalayım yeter 16 nisanda izmire gidicem o zaman belki dikkat ederim bilemiyorum
herşey var :)ben evdeki çekmecemde ne var sayayım : yeşil çay, maydonozlu limonlu çay, kiraç saplı çay, hibuskus çayı, tarçın, keten tohumu, pul biber, çörek otu, kimyon, ceviz, badem, dut kurusu, erik kurusu, leblebi, kayısı.buz dolabında: yeşillikler, süt, yoğurt :)
Afıyet olsun. Dıyete alışana kadad bu açlık olur. Mıde zamanla alışır sabretÖğlen yemeği saatinde dışarıdaydım biraz önce yedim çok ince iki dilim ekmek yedim peynirle birlikte bir tane de salatalık yiyorum hala açım napıcam bilmiyorum
Sağolun alışırım inşallah biraz zorlanacağım alışana kadarAfiyet olsun
Bencede en ıyısını yaparsın. Şuanki kılon çok ıyı.
herşey var :)
Afıyet olsun. Dıyete alışana kadad bu açlık olur. Mıde zamanla alışır sabret
Teşekkür ederim canımOyy bılırım çok yogun olacaksın. Bende önlisans muhasebe mezunuydum lisansa tamamladım aöf ile. Hemde hamile halimle ne zordukolay gelsın. Gecmış çıkan sorularada bak işine yarar. Kaçıncı sınıfsın
Hiç kullanmadım. Ama güzel etkıler verıyomuş onu duydum :)
Süper
Havalar güzelleştıkce bu istegın süreklı artar. Hafta sonu çalışmayı bende hiç sevmezdım. Memur ruhluyum ben :)) hehe hafta sonu evde olacaksın
Eşin için çok gecmış olsun çabuk şifasını bulur ınşallah.şimdi kendı işlerını bile yaparken zorlanıyodur hatta yardım alıyodur senden. Zor onun için cabuk atlatır umarım
Ahh hafta sonu olunca bu yeme işi oluyoya valla çok kötü. Yedın artık akşamla öglenı hafıf tut
Ben daha jillianda level1 yapıyorum. Çok zor gelıyor bana. Alışmadı daha vücudum
Sen zayıfladınya biraz rahatlama gelmıştir. Çok kasmasan. Sabah guzel doyana kadar kahvaltı hanı gozun bışeyde kalmadan yesen. Ögşen normal yemek. Akşamda fakır gıbı yesen
Kolay gelsın sana canım. Hemşiremisin
Binde sütlaçmı var :)) iyiki görmüyorum
Ben içiyorum. Ama tek içmedım. Hıbisküs mısır pıskulu kıraz sapı az yeşil çay mate karıştırıp içiyodum gecen yıl. Çokta guzel oluyodu tadı. Hala evde var ben yıne yapayım
Kızlar 4 gündür günde ortalama 3 yemek kaşığı corekotu yiyorum umarim yan etkiski olmaz. bagirsaklarim hızlandı düzene girdi. Fırında yakmadan az kurutuyorum aciligida gidiyor
Hı 3 . Sınftan ertelemesın heheh :)Teşekkür ederim canım
Cok stresli oluyor son hafta . Cocuk is yemek. Bide zamani iyi değerlendiremiyrn. Çıkmış sorular elimde. Güz dönemi 4. Sinif bitti ama bahar dönemi 3. Sınıf.
Suan çalışıyor musun
Hiç duymamıştımKızlar 4 gündür günde ortalama 3 yemek kaşığı corekotu yiyorum umarim yan etkiski olmaz. bagirsaklarim hızlandı düzene girdi. Fırında yakmadan az kurutuyorum aciligida gidiyor
Yemekten sonra yeme ama önce ye yemekten önce yeyince iştah azaltır sonra ise kilo aldirir diye biliyorum :)
Hıııı sayı versek olmamııı :))) dakkada olsun hadı. Valla spor azda olsa şartGonulSenligim jilian level 2 6. Gün ve 17 dk bacak egzersizi
Acaba kızlar spor yaparken dakika tutup dakika yarisimi yapsakmesela zipliyoruz mekik cekiyoruz ya dakika toplamini versek olurmu birde :)
:) aksama kadar cerez gibi yiyorum canımYemekten sonra yeme ama önce ye yemekten önce yeyince iştah azaltır sonra ise kilo aldirir diye biliyorum :)
Iki cocuk mu var canimHı 3 . Sınftan ertelemesın heheh :)
Şuan dogudayız canım 2 yılı yaza dolduruyoruz dogu gorevı bıtıyo. Kısmetse iyi bir yere tayın olursak çalışmayı düşünüyorum. Burdada iş buldum ama fiyat buralarda çok farklı çocukları bıraktıgıma degmez
Hiç duymamıştım
Çörekotu yagınında işe yaradıgını duydum ne kadar dogruki
Hıııı sayı versek olmamııı :))) dakkada olsun hadı. Valla spor azda olsa şart
kız sporunu yapınca beni de etiketleSpor konusunda yarışma başlasın :) bende jilian level 2 4. Günümu yaptım ama sen 30 dk plates yapmışsın himmm evde misafir var ama esim i iyi gaza getirdim oda spor yapmak istiyor artik
jillian evet baya aktif. ben de o kadar spor çeşidi denedim. jillian ı ilk defa yapıyorum. istikrarlı dvam ediyorum şuan bakalım sonucunu alırım inşallah :)tabı tabı..bende hep hamılelıklerımde bu sefer az alıcam.yada dogumdan sonra hemen dıyete başlıycam derım ama hiç yapamadım
çok şükür ama hep verdım kılomu sütten mınıklerımı kestıkten sonra
spor çok guzel dimi.bu jullıana yenı başladım bende.mahvoluyorum yahu
tamam tatlım kaydettim
yap bence de faydası daha çok olur hem :)Jilian level 2 yaptım 5. Gün jilianda zorlanmıyorum hic ama ardından 15 dk bacak egzersizi yaptım uzun süredir yapmıyordum o zorladı beni bacaklarım vücuduma göre kalın artik en az 15 dk yapayım günde inşallah
kaydettim canikom :)GonulSenligim 20 mekik birazda egzersiz :-*
3 kızım var canımIki cocuk mu var canim
Düzenli yapmaya calışacagım bendekız sporunu yapınca beni de etiketlemaşallah devam. benim dün mola günümdü. yapmadım spor. bugün yine devam
jillian evet baya aktif. ben de o kadar spor çeşidi denedim. jillian ı ilk defa yapıyorum. istikrarlı dvam ediyorum şuan bakalım sonucunu alırım inşallah :)
tamam tatlım kaydettim
yap bence de faydası daha çok olur hem :)
Afıyet olsunSABAH = 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi +süt + 2 kuru kayısı + 1 haşlanmış yumurtaa + salatalık + domates
ÖĞLEN = salata ( marul ,havuç ,kırmızı lahana ) + yeşil çay
AKŞAM= taze fasulye (büyük ihtimal )
sağol canım :) :)Afıyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?