♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yok canım mesai değil nöbet tutuyoruz hafta sonları. teşekkür ederim, eşim yemek getirdi sağolsun hallettim şimdi. 3 köfte 1 domates, 1 biber yedim. herkese afiyet olsun.
Afiyet olsun

Bencede en ıyısını yaparsın. Şuanki kılon çok ıyı.

herşey var :)

Öğlen yemeği saatinde dışarıdaydım biraz önce yedim çok ince iki dilim ekmek yedim peynirle birlikte bir tane de salatalık yiyorum hala açım napıcam bilmiyorum
Afıyet olsun. Dıyete alışana kadad bu açlık olur. Mıde zamanla alışır sabret

Bugun çogunluk dışardaydım yemeye fırsat olmadı :)
Ögle ve akşam arası 5 ızgara köfte
Bi kase çorba içtım.sonra Bişeyde yemedim.

Teşekkür ederim canım
Cok stresli oluyor son hafta . Cocuk is yemek. Bide zamani iyi değerlendiremiyrn. Çıkmış sorular elimde. Güz dönemi 4. Sinif bitti ama bahar dönemi 3. Sınıf.
Suan çalışıyor musun

Kızlar 4 gündür günde ortalama 3 yemek kaşığı corekotu yiyorum umarim yan etkiski olmaz. bagirsaklarim hızlandı düzene girdi. Fırında yakmadan az kurutuyorum aciligida gidiyor

Yemekten sonra yeme ama önce ye yemekten önce yeyince iştah azaltır sonra ise kilo aldirir diye biliyorum :)

GonulSenligim jilian level 2 6. Gün ve 17 dk bacak egzersizi
Acaba kızlar spor yaparken dakika tutup dakika yarisimi yapsak mesela zipliyoruz mekik cekiyoruz ya dakika toplamini versek olurmu birde :)

Hı 3 . Sınftan ertelemesın heheh :)
Şuan dogudayız canım 2 yılı yaza dolduruyoruz dogu gorevı bıtıyo. Kısmetse iyi bir yere tayın olursak çalışmayı düşünüyorum. Burdada iş buldum ama fiyat buralarda çok farklı çocukları bıraktıgıma degmez

Kızlar 4 gündür günde ortalama 3 yemek kaşığı corekotu yiyorum umarim yan etkiski olmaz. bagirsaklarim hızlandı düzene girdi. Fırında yakmadan az kurutuyorum aciligida gidiyor
Hiç duymamıştım

Yemekten sonra yeme ama önce ye yemekten önce yeyince iştah azaltır sonra ise kilo aldirir diye biliyorum :)

Çörekotu yagınında işe yaradıgını duydum ne kadar dogruki

GonulSenligim jilian level 2 6. Gün ve 17 dk bacak egzersizi
Acaba kızlar spor yaparken dakika tutup dakika yarisimi yapsak mesela zipliyoruz mekik cekiyoruz ya dakika toplamini versek olurmu birde :)
Hıııı sayı versek olmamııı :))) dakkada olsun hadı. Valla spor azda olsa şart

Bugun birazdan yuruyuşe çıkıcam yagmur var ama yuruyuş parkuru yok burada stad var bari allahtan orayı halka açıyolar orda yuruyuş yapıyoruzda şimdi çamur içindedır ooff

Iki cocuk mu var canim

Spor konusunda yarışma başlasın :) bende jilian level 2 4. Günümu yaptım ama sen 30 dk plates yapmışsın himmm evde misafir var ama esim i iyi gaza getirdim oda spor yapmak istiyor artik
kız sporunu yapınca beni de etiketle maşallah devam. benim dün mola günümdü. yapmadım spor. bugün yine devam

jillian evet baya aktif. ben de o kadar spor çeşidi denedim. jillian ı ilk defa yapıyorum. istikrarlı dvam ediyorum şuan bakalım sonucunu alırım inşallah :)

GonulSenligim bebekim 16 tane mekik
10 dakika da kol bacak egzersizi :*
tamam tatlım kaydettim

yap bence de faydası daha çok olur hem :)

Kızlar dün dışarıdaydım malum, nişanlımla görüştüm

nehirnil111 cuma günü kalorim = 806
cumartesi günü kalorim = 1040

cumartesi günü spor yapmadım. dinlenme günümdü. spor yaparken haftada 1 gün dinlenme yapmak lazımmış ya kasların oluşumu için. bugün kaldığım yerden devam sporumu yapıcam

SABAH = 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi +süt + 2 kuru kayısı + 1 haşlanmış yumurtaa + salatalık + domates
ÖĞLEN = salata ( marul ,havuç ,kırmızı lahana ) + yeşil çay
AKŞAM= taze fasulye (büyük ihtimal )

Iki cocuk mu var canim
3 kızım var canım

Düzenli yapmaya calışacagım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…