♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evett gun bitti ama mutluyum. İlk kez haftasonunu sıfır kaçamakla bitirimiş oldum.
Dün degılde bugun çoook gelgitlerım oldu.yıyeyım yemıyorum dıye dıye gectı çok şükür nefsımı yendım. Çocuklar yerken çok canım sıkıldı pastalar kurabıyeler
Yeme dedım bugun olan kurabıye sen dıyetın birincede olacak nede olsa vazgecme dedım
Hayret ben dedım
Menum
Sabah
2 dılım ekmek
Yumurta
Peynır
Yeşil çay

Akşam
Izgara kofte
Karnabahar haşlaması (yogurtlu)

Sonra bitki çayı
Ha bide 45dk yürüyüş

kazasız belasız atlatmana sevindim.
bugün benim de nasıl bi tuhaf gün oldu ya.
canım hamur işleri çekiyor. niteliği farketmez karbonhidrat hamur olsun yeter
o çikolata kavanozlarının içine kafamı sokasım geldi. napayım ne edeyim yoksa durum feci
valla kuru kayısı çiğ badem ve ceviz içini aldım önüme. biraz abartaraktan yedim
olsun hamur yemekten iyidir dimi :) kesti hiç değilse beni ben de bugünü böyle atlattım :)

Ooo maşallah :) Allah bagislasin.
Sagol canım.Allah hepimizin yavrularını bagışlasın.

Yok yok çok ıyı yapmışsın. Fazla yesende en azından onların bi vitamin degeri var.tebrikler :)

bu arada kızlar bugün spor yapıcam dedim ama yapmadım
depresif bir gündü benim için canım hiçbir şey yapmak istemedi . ben de yapmadım. yarın devam edicem kaldığım yerden .

Yok yok çok ıyı yapmışsın. Fazla yesende en azından onların bi vitamin degeri var.tebrikler :)
dimi dimi faydalı en azından . kriz anı için kurtarıcı oldu . zaten her zaman o kadar fazla tüketmiyorum. tolöre edilebilir miktar oldu :)
teşekkür ederim :)

dimi dimi faydalı en azından . kriz anı için kurtarıcı oldu . zaten her zaman o kadar fazla tüketmiyorum. tolöre edilebilir miktar oldu :)
teşekkür ederim :)
Kesinlikle... Oluyosada böyle kaçamak olsun :))

07papatya bugün ikimiz de nefisimizle bi boğuşma yaşamışız inşallah karşılığını yarın görürüz. tartıda eksi çıksak bari :)
Zaten tek istegım o.beklentım var yemedıysem olmalı hehehh

Kizlarr gunaydnn calisan bir anne olarak gune erken baslayanlardanim .sevgili sbeden cim gectigmiz hafta kacamaklarim yuzunden duraklama yasamistm bu hafta super bir sekilde telafi ettim ketifle soylemeliyimki kilom 87.300kg
Tebrık ederım canım

sbeden 53.5
cuma sabah ne güzel 53tüm ya
Hafta sonu denilen o zorbadan olmuştur kesin
Üzülme aradaki fark çok az yarın bi bakmışsın gitmiş. Bugun dıkkat et yarına gider

Gunaydin kizlar sabah tartildim ve sonuc gayet iyi 72 500 ciktm tartida gecen pazartesu 75.400 dum
Oo tebrık ederım çok guzel vermışsın.
Ne yaptın ne yedın içtinde bu kadar gitti. Bizede anlat örnek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…