Üzülme canım 100 gr dedıgın neki uçar gider :)) kilolar azaldıkça hem yeme istegi artıyo hemde kılo verımı biaz azalıyo. Haftaya telefi edersın
Karışık bitli çayları içmeye çalış yada kuru kayısı veya elma sırkesı sabah suyla içersın . Bunlar biraz çözumun olabılırGünaydın arkadaşlar;
04.04.2016: 55.70
05.04.2016: 55.20
06.04.2016: 55.50
08.04.2016: 56.20
Cuma 56.20 ydim Cumartesi tartılmadım dikkatli yedim Pazar sabah kilom 55.00 düz 55 yani uzun zamandır görmemiştim Pazar yine bozuldu ve de wc yok tabii bu sabah kilom 55.60
Yenıden koyarsın hedefını.inşallahh
bu haftaki hedefim 58 di ama olmadı
Mekik aleti aldım boynum ağrımasın diye yine de ağrıyorO karnida ben yapamıyorum hep boynumu agritiyorum,ay bende ne beceriksizim ya
Kesinlikle... Oluyosada böyle kaçamak olsun :))
Zaten tek istegım o.beklentım var yemedıysem olmalı hehehh
Tebrık ederım canım
Hafta sonu denilen o zorbadan olmuştur kesin
Üzülme aradaki fark çok az yarın bi bakmışsın gitmiş. Bugun dıkkat et yarına gider
Oo tebrık ederım çok guzel vermışsın.
Ne yaptın ne yedın içtinde bu kadar gitti. Bizede anlat örnek olsun
Kesinlikle çeyizi falan bırak bir tane stepper al üst bacak kalça bana dua edersinaaa tabiki elif aşkolsun valla pazartesinden beri spor yapıyorum temmuzda düğünüm var vermessem kescem baldırımı artık
Ayakkabıya bak AllahımBugün kısa olsada eşimle dışarı çıktık sonra ise gitti yineo anlardan bir kare
Sana da Maşallahspor bildirimim :
jillian level 1 / 6.gün yapıldı (30 dk )
pilates (30 dk )
toplam 60 dk
tebrik ederim çok duzenli geçmiş haftan..şu elma sirkesi bagırsakları bozmuyomu ya.ben bi deneyyeım dedım wc dwn çıkamadım..ekmek sabah yıyorum bende.haketmışsın sen eksi kılolalarıekmek seker tamamen kestim yemıyorum kahvalltı dahıl hiçbir öğünüme sokmuyorum sabahları domates salatalık peynır zeytın yumurta limonlu yeşil cay yapıyorum ha bu arada unutmadan kalkar kalkmaz koca 1 bardak suya 2-3 damla elma sirkesi damlatıp onu içiyorum ofise gidip kahvaltımı yapıyorum eğer öğlen yemegine kadar açıkırsam 1 bardak süt içiyorum şekersiz ılık olabilir. öğlen bize yemek geliyor fabrikadan sefertaslarıyla gelen yemeklerden 1 kase corma ve 1 kase ana yemek yiyorum makarna pilav ve ekmek yok eger ki öğlen cok acsam yemege oturmadan gene 1 bardak suyumu içiyorum. 2 -3 saat sonra acıkırsam 2 kayısı yiyorum yada 1 salata saat 5'te öğlen yediğim öğünün aynısını yiyorum 1 kase corba 1 kase ana yemek cünkü 2 saat sonra yanı 7 de aerobik gidiyorum enerji almam gerek aerobik yapıyorum yaklasık gün içersinde 2-2,5 Litre su tüketiyorum telefonuma su hatırlatıcı yükledim. spordan cıkıp eve gidince birşey yemek yok sadece 1 tane aktivya yiyorum ( ben bazen unutuyorum ama bunun yanında yoğurt kürü yaparsak çook büyük etkisi var 3 kasık yoğurda yarım limon sıkıyorum ve 1 tatlı kaşığı pul biber karıştırıp gece uyumadan yarım saat önce tüketiliyor ) gün içersinde yeşil cayımı içiyorum şekeri bıraktıgım ıcın cayıda bıraktım ve öğle yemeginden sonra 1 saat sonra falan sade türk kahvesi içiyorum. .
tebriklerr.sende çok guzel vermışsinn :))Kizlar bu arada yazmayi unuttum gecen pazartesi 89.500 dum bu pazartesi 87.300
Kaç çocuğun var kaç yaşındalartabı tabı..bende hep hamılelıklerımde bu sefer az alıcam.yada dogumdan sonra hemen dıyete başlıycam derım ama hiç yapamadım
çok şükür ama hep verdım kılomu sütten mınıklerımı kestıkten sonra
spor çok guzel dimi.bu jullıana yenı başladım bende.mahvoluyorum yahu
maşallah çok güzel programlı yapıyosun çok kolay vereceğini düşünüyorum tebriklerekmek seker tamamen kestim yemıyorum kahvalltı dahıl hiçbir öğünüme sokmuyorum sabahları domates salatalık peynır zeytın yumurta limonlu yeşil cay yapıyorum ha bu arada unutmadan kalkar kalkmaz koca 1 bardak suya 2-3 damla elma sirkesi damlatıp onu içiyorum ofise gidip kahvaltımı yapıyorum eğer öğlen yemegine kadar açıkırsam 1 bardak süt içiyorum şekersiz ılık olabilir. öğlen bize yemek geliyor fabrikadan sefertaslarıyla gelen yemeklerden 1 kase corma ve 1 kase ana yemek yiyorum makarna pilav ve ekmek yok eger ki öğlen cok acsam yemege oturmadan gene 1 bardak suyumu içiyorum. 2 -3 saat sonra acıkırsam 2 kayısı yiyorum yada 1 salata saat 5'te öğlen yediğim öğünün aynısını yiyorum 1 kase corba 1 kase ana yemek cünkü 2 saat sonra yanı 7 de aerobik gidiyorum enerji almam gerek aerobik yapıyorum yaklasık gün içersinde 2-2,5 Litre su tüketiyorum telefonuma su hatırlatıcı yükledim. spordan cıkıp eve gidince birşey yemek yok sadece 1 tane aktivya yiyorum ( ben bazen unutuyorum ama bunun yanında yoğurt kürü yaparsak çook büyük etkisi var 3 kasık yoğurda yarım limon sıkıyorum ve 1 tatlı kaşığı pul biber karıştırıp gece uyumadan yarım saat önce tüketiliyor ) gün içersinde yeşil cayımı içiyorum şekeri bıraktıgım ıcın cayıda bıraktım ve öğle yemeginden sonra 1 saat sonra falan sade türk kahvesi içiyorum. .
3 kızım var canım..10-7-3 yaşındalar..küçük minigim 20 mayıs dogumlu çok az kaldı 3 yaşınaKaç çocuğun var kaç yaşındalar
merhaba canımsbeden
Gecen pazartesi 66.4
Bugün 65.4
1 kılo vermişim şükür. Hafta sonu yeseydım kesın yıne 300-400gr vermiş olacaktım.
Şöyle gercekten kaçamak yapmadan yapsak şu dıyetı aslında güzel gıdecekde,.
çok geçmiş olsun.çabuk şifanı bul..şuan son düşünecegın kilo olmalı tabi
canım ben 70 ile başladım..sen kaç kılosun şimdi.şuan kaç kılosunmerhaba canım
senle aynı kg dayız sen kaçla başlamıştın
ben bugün 65,5 çıktım geçen hafta 66,5 idimcanım ben 70 ile başladım..sen kaç kılosun şimdi.şuan kaç kılosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?