♥haftalık kilo verme yarışması♥

Karışık bitli çayları içmeye çalış yada kuru kayısı veya elma sırkesı sabah suyla içersın . Bunlar biraz çözumun olabılır

inşallahh
bu haftaki hedefim 58 di ama olmadı
Yenıden koyarsın hedefını.

ekmek seker tamamen kestim yemıyorum kahvalltı dahıl hiçbir öğünüme sokmuyorum sabahları domates salatalık peynır zeytın yumurta limonlu yeşil cay yapıyorum ha bu arada unutmadan kalkar kalkmaz koca 1 bardak suya 2-3 damla elma sirkesi damlatıp onu içiyorum ofise gidip kahvaltımı yapıyorum eğer öğlen yemegine kadar açıkırsam 1 bardak süt içiyorum şekersiz ılık olabilir. öğlen bize yemek geliyor fabrikadan sefertaslarıyla gelen yemeklerden 1 kase corma ve 1 kase ana yemek yiyorum makarna pilav ve ekmek yok eger ki öğlen cok acsam yemege oturmadan gene 1 bardak suyumu içiyorum. 2 -3 saat sonra acıkırsam 2 kayısı yiyorum yada 1 salata saat 5'te öğlen yediğim öğünün aynısını yiyorum 1 kase corba 1 kase ana yemek cünkü 2 saat sonra yanı 7 de aerobik gidiyorum enerji almam gerek aerobik yapıyorum yaklasık gün içersinde 2-2,5 Litre su tüketiyorum telefonuma su hatırlatıcı yükledim. spordan cıkıp eve gidince birşey yemek yok sadece 1 tane aktivya yiyorum ( ben bazen unutuyorum ama bunun yanında yoğurt kürü yaparsak çook büyük etkisi var 3 kasık yoğurda yarım limon sıkıyorum ve 1 tatlı kaşığı pul biber karıştırıp gece uyumadan yarım saat önce tüketiliyor ) gün içersinde yeşil cayımı içiyorum şekeri bıraktıgım ıcın cayıda bıraktım ve öğle yemeginden sonra 1 saat sonra falan sade türk kahvesi içiyorum. .

aaa tabiki elif aşkolsun valla pazartesinden beri spor yapıyorum temmuzda düğünüm var vermessem kescem baldırımı artık
Kesinlikle çeyizi falan bırak bir tane stepper al üst bacak kalça bana dua edersin
Ya da trambolin hafta sonu tv de trambolinle zayıflama programı tanıtıyorlardı hiç açmadığım bir kanal sports tv tesadüf denk geldi yanında cd de veriyorlarmış

tebrik ederim çok duzenli geçmiş haftan..şu elma sirkesi bagırsakları bozmuyomu ya.ben bi deneyyeım dedım wc dwn çıkamadım..ekmek sabah yıyorum bende.haketmışsın sen eksi kılolaları

Kaç çocuğun var kaç yaşındalar

maşallah çok güzel programlı yapıyosun çok kolay vereceğini düşünüyorum tebrikler

merhaba canım
senle aynı kg dayız sen kaçla başlamıştın

bu hafta çok kötüyüm diyet miyet hak getire kızım düştü dirseği çıktı filan izin alıp kaç gündür ona bakıyorum evde oluncada saldım kendimi bu hafta acilen toparlanmam gerekiyo cuma günü 65.2 idim ama bugün tartılamadım bu hafta eni mazur gör sbeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…