♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım çok geçmiş olsuun
boşver diyeti zaten kızın önemlii çok üzüldüüm ya
dikkat et bebişinee gerisini daha sonrada halledersiin yeterki siz iyi oluun

a gecmış olsun canım ya..cabuk toparlasın inşallh..

ben bugün 65,5 çıktım geçen hafta 66,5 idim
bende 72 lerde falandım ilk başladığımda ama burda 69 iken dahil olduum
evet senle aynı gıdıyomuşuz.inşallh hedefımızede cabucak varırız..

canım çok geçmiş olsuun
boşver diyeti zaten kızın önemlii çok üzüldüüm ya
dikkat et bebişinee gerisini daha sonrada halledersiin yeterki siz iyi oluun
saol canım evet çok korktuk şuan biraz morartısı var ama iyi çok şükür sağlık herşeyden önemli
diyet konusuna geliirse hiç dikkat etmedim bu hafta bide metobolizmam çok yavaş bu sıralar anlayamadım 65 te kaldım öyle

sbeden
bana bu hafta izin lütfen şuan hastahanede yatıyorum iltihaptan affınıza sığınıyorum

canım çok geçmiş olsun, sen kiloyu falan boşver sağlığına bak,acil şifalar dilerim.

kız kıyamam nazara geldi çocuk, çok geçmiş olsun, durumu nasıl şimdi? nasıl oldu?acil şifalar dilerim minnak kuzuya

tepki veriyordur belki vucudun sürekli kg verdiğin için duraksamaya geçmiştir sen sabret biraz daha kilolar gitmeye devam eder.
neyse ki kızında ciddi bir durum yok

kız kıyamam nazara geldi çocuk, çok geçmiş olsun, durumu nasıl şimdi? nasıl oldu?acil şifalar dilerim minnak kuzuya
çok saol begüş iyi şimdi biraz morluklar var hala allah cümlemizin evlatlarını kaza beladan esirgesin

Son düzenleme:
tepki veriyordur belki vucudun sürekli kg verdiğin için duraksamaya geçmiştir sen sabret biraz daha kilolar gitmeye devam eder.
neyse ki kızında ciddi bir durum yok
anlayamadım lahana diyeti yapmıştım geçen hafta o kadar sıkı şekilde dikkat ettim hiç gram vermemişim bi 63 leri göresem rahatlıycam bi nebze
evet çok şükür atlattık bunuda

napsak kız bi atak yapmamız lazım bizim

aferin sana
ne diim sana başkaa

inşallah canıım
55 e kadar inmek istiyorum yaza kadar
senle boyumuzda aynıı
hedefımızde aynı :) ramazana kadar bi 59u görsem ah..yavaş yavaş 55 olurdum.

hafta sonu hep çoşuyoz
olsun hadı yine yeni yeniden

bogazlarım acıyo sanırım hasta olacagım.ilaç aldım şimdi.inşallh ilerlemeden gecer.çocuklara gecmesınde..
kahvaltım
epeydır yemıyodum bi peynırlı omlet yaptım :)
2 dılım ekmek
domates salatalık kırmızı biber ve yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…