- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
canım çok geçmiş olsuunbu hafta çok kötüyüm diyet miyet hak getire kızım düştü dirseği çıktı filan izin alıp kaç gündür ona bakıyorum evde oluncada saldım kendimi bu hafta acilen toparlanmam gerekiyo cuma günü 65.2 idim ama bugün tartılamadım bu hafta eni mazur görsbeden
bu hafta çok kötüyüm diyet miyet hak getire kızım düştü dirseği çıktı filan izin alıp kaç gündür ona bakıyorum evde oluncada saldım kendimi bu hafta acilen toparlanmam gerekiyo cuma günü 65.2 idim ama bugün tartılamadım bu hafta eni mazur görsbeden
evet senle aynı gıdıyomuşuz.inşallh hedefımızede cabucak varırız..ben bugün 65,5 çıktım geçen hafta 66,5 idim
bende 72 lerde falandım ilk başladığımda ama burda 69 iken dahil olduum
saol canım evet çok korktuk şuan biraz morartısı var ama iyi çok şükür sağlık herşeyden önemlicanım çok geçmiş olsuun
boşver diyeti zaten kızın önemlii çok üzüldüüm ya
dikkat et bebişinee gerisini daha sonrada halledersiin yeterki siz iyi oluun
a gecmış olsun canım ya..cabuk toparlasın inşallh..
evet senle aynı gıdıyomuşuz.inşallh hedefımızede cabucak varırız..
bu hafta çok kötüyüm diyet miyet hak getire kızım düştü dirseği çıktı filan izin alıp kaç gündür ona bakıyorum evde oluncada saldım kendimi bu hafta acilen toparlanmam gerekiyo cuma günü 65.2 idim ama bugün tartılamadım bu hafta eni mazur görsbeden
teşekkür ederim canım inş bu hafta toparlıycam artıka gecmış olsun canım ya..cabuk toparlasın inşallh..
..
Mekik aleti aldım boynum ağrımasın diye yine de ağrıyor
tepki veriyordur belki vucudun sürekli kg verdiğin için duraksamaya geçmiştir sen sabret biraz daha kilolar gitmeye devam eder.saol canım evet çok korktuk şuan biraz morartısı var ama iyi çok şükür sağlık herşeyden önemli
diyet konusuna geliirse hiç dikkat etmedim bu hafta bide metobolizmam çok yavaş bu sıralar anlayamadım 65 te kaldım öyle
çok saol begüş iyi şimdi biraz morluklar var hala allah cümlemizin evlatlarını kaza beladan esirgesinkız kıyamam nazara geldi çocuk, çok geçmiş olsun, durumu nasıl şimdi? nasıl oldu?acil şifalar dilerim minnak kuzuya
en azından koruyosun,buda bişey
begum75 kg kaç kuzuuummmm merakla bekliyorumm
anlayamadım lahana diyeti yapmıştım geçen hafta o kadar sıkı şekilde dikkat ettim hiç gram vermemişim bi 63 leri göresem rahatlıycam bi nebzetepki veriyordur belki vucudun sürekli kg verdiğin için duraksamaya geçmiştir sen sabret biraz daha kilolar gitmeye devam eder.
neyse ki kızında ciddi bir durum yok
napsak kız bi atak yapmamız lazım bizimhiç meraklanma,cumartesi süper gittide dün bağından kopmuş deli danalar gibi yedimde yedim, en son akşam 10,30 da midemin kazındığını hissderekten 2 dilim ekmek arası peynir yedim
cumadan beride wc ye çıkamadım sonuç
bugün kilom:62,1
geçen hafta : 61,9
sbeden visnelipastam
amin canım, Allah bidaha göstermesin, çocuklar hasta olunca insan mahvoluyo ona gelceğine bana gelsin diyosunçok saol begüş iyi şimdi biraz morluklar var hala allah cümlemizin evlatlarını kaza beladan esirgesin
aferin sanahiç meraklanma,cumartesi süper gittide dün bağından kopmuş deli danalar gibi yedimde yedim, en son akşam 10,30 da midemin kazındığını hissderekten 2 dilim ekmek arası peynir yedim
sbeden visnelipastam
hedefımızde aynı :) ramazana kadar bi 59u görsem ah..yavaş yavaş 55 olurdum.inşallah canıım
55 e kadar inmek istiyorum yaza kadar
senle boyumuzda aynıı
hafta sonu hep çoşuyozhiç meraklanma,cumartesi süper gittide dün bağından kopmuş deli danalar gibi yedimde yedim, en son akşam 10,30 da midemin kazındığını hissderekten 2 dilim ekmek arası peynir yedim
sbeden visnelipastam
napsak kız bi atak yapmamız lazım bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?