ya ben evde olunca böyle oluyorum, aklım hep yemekte,bu konuda kendime engel olmayı bir türlü öğrenemedimaferin sana
ne diim sana başkaa
kız görürsün tabi ramazana kadar 59 u daha çok varhedefımızde aynı :) ramazana kadar bi 59u görsem ah..yavaş yavaş 55 olurdum.
hafta sonu hep çoşuyoz
olsun hadı yine yeni yeniden
aynen öyle çocukların hastalanması yerine ben çekeyimde o iyi olsun diyosun heleki bebek olunca derdini anlatamayıncaamin canım, Allah bidaha göstermesin, çocuklar hasta olunca insan mahvoluyo ona gelceğine bana gelsin diyosun
artık çok yavaş verıyorum kıloyu canım.eskı metabolızma yok artık.nerdee bi ayda 7 kılo verdıgım zamanlar.artık ayda 2-3 kılo verıyorum..bu ayki hedefım 62 yı gormek.inşallh olur..kız görürsün tabi ramazana kadar 59 u daha çok var
biraz azmeet bak daha iyileri bile olur yeterki pes etmee
off kuzum yaa ayneen bende öyleyim resmen buzdolabının önünden ayrılmıyorummya ben evde olunca böyle oluyorum, aklım hep yemekte,bu konuda kendime engel olmayı bir türlü öğrenemedim
yaş kaç canıımartık çok yavaş verıyorum kıloyu canım.eskı metabolızma yok artık.nerdee bi ayda 7 kılo verdıgım zamanlar.artık ayda 2-3 kılo verıyorum..bu ayki hedefım 62 yı gormek.inşallh olur..
sen git te bizede söyle bakim napalım diye ben elmasirkeli limonlu suya başlıycaam yine bide normal diyetime deam edicem bakalım olacak bide bu sabah yulaf kepekli yoğurt yedim bakalım bende etkisini gösterecekmiya bişeyler yapmam lazımda,detoks deme bana
bu hafta fırsat bulabilirsem diyetisyene gidicem, bakalım o ne diycek
sen git te bizede söyle bakim napalım diye ben elmasirkeli limonlu suya başlıycaam yine bide normal diyetime deam edicem bakalım olacak bide bu sabah yulaf kepekli yoğurt yedim bakalım bende etkisini gösterecekmi
Kızlar günaydın
sbeden kilom 54,7 SABİTLEDİM SANIRIM :)
begum75 @DisiAnka nehirnil111
Cuma cumartesi pazar sıfır özel spor
sadece 1 er saat zorunlu yürüyüş sayılabilir
Ctesi pazar temizlik yaptım
aslında o kadar dağınık ta değildi ev ama nasıl yoruldum
akrabama sözüm vardı misafirleri geldiğinde üç çeşit mama yapacaktım ona
pazar sabahı onları yaptım
ama hiç birinin tadına bile bakmadım
sonra da pazar akşamı gelecek olan misafirlerim için yemek yaptım 4 çeşit
onların da tadına bakmadım
sofrada onlarla birlikte azar azar yedim sadece
Akşam da ağrıdan uyuyamadım
bacaklarım kollarım resmen kopuyor
bu akşam da spor yapamayacağım demek oluyor bu
sadece yumurtalı patatesten ye azcıkta kompostodan kabızlığına iyi gelirtamam sen öyle dene bende bu sabah ekmeği kestim, gün içinde yemiyorum zaten, ekstra belki sporu biraz artırırım, oda akşamki yorgunluk halime bağlı tabi.gidebilirsem bakalım diyetisyen ne diyecek
bugün de öğlen yemeğinde yumurtalı patates,makarna,komposto varmış
yumurta hariç hepsi yememem gereken şeyler napcam ben yaa
kız aynen töbe söylemesi ayıp en son cuma sabah çıktım.sadece yumurtalı patatesten ye azcıkta kompostodan kabızlığına iyi gelir
bende öğlen ton balıklı salata yiycem
ama cumadan beri wc ye çıkamıyorum mahf olmuş durumdayım of ya lavman mı alsam napsam
ayyy çok almışsın napsak ki, hemen bi detoks falan yap
kız 100 gramdan nolcak o su dengesi falandır,üzülme bunun için
yani napabilirsinki iş yerindesin sonuçta bu arada ne iş yapıyodun kız senkız aynen töbe söylemesi ayıp en son cuma sabah çıktım.
geldiğimden beri 500 ml çay içtim öğlene kadarda 350 ml lik kupamdaki suyu bitircem, bide arada türk kahvesi içicem umarım işe yarar
öğlen yumurtalı patatesi mecbur yerim, azda komposto alayım k.hidrat yüklenecem ama yapcak bişeyim yok
Valla ben yoruluyorum o garantibu hafta sonları dinlenmek için mi yorulmak için mi bilmiyorum
bende dün spor yapmadım ama ev süpür,sil,çamaşır,ütü, yemek, bide çarşıya gidip alışveriş yaptık,hiç bitmedi işim.
sen bugün iyice dinlen kaslarını dinlendir yarın devam edersin spora
Tesekkur ederim canim cok kacamak yaptigim icin 1 hafta yerimde saydm malesef ama bu hafta cok sukur normale dondu kilo vermem .hamile kaldigim kilomdan 400 gr zayifik suan 3 aylik oglum vartebriklerr.sende çok guzel vermışsinn :))
yani napabilirsinki iş yerindesin sonuçta bu arada ne iş yapıyodun kız sen
bende bugün öğlen ton balıklı salata akşam yumurtalı ıspanak yiycem bugün 59 karbonhidrat oranım
canim hic lavmanla ugrasma sinemaki al aktardan yarim kupa ic bak gor neler oluyor :) ben arada iciyorum sinemaki yapraklarini al kesin cozumsadece yumurtalı patatesten ye azcıkta kompostodan kabızlığına iyi gelir
bende öğlen ton balıklı salata yiycem
ama cumadan beri wc ye çıkamıyorum mahf olmuş durumdayım of ya lavman mı alsam napsam
bi kaç ay sonra 36 oluyorum :) sabredecgım ınşallhyaş kaç canıım
verirsin inşallah yeterki sabret
maşşallah hem çok hareket hemde az yemışsın tebrıklerKızlar günaydın
sbeden kilom 54,7 SABİTLEDİM SANIRIM :)
begum75 @DisiAnka nehirnil111
Cuma cumartesi pazar sıfır özel spor
sadece 1 er saat zorunlu yürüyüş sayılabilir
Ctesi pazar temizlik yaptım
aslında o kadar dağınık ta değildi ev ama nasıl yoruldum
akrabama sözüm vardı misafirleri geldiğinde üç çeşit mama yapacaktım ona
pazar sabahı onları yaptım
ama hiç birinin tadına bile bakmadım
sonra da pazar akşamı gelecek olan misafirlerim için yemek yaptım 4 çeşit
onların da tadına bakmadım
sofrada onlarla birlikte azar azar yedim sadece
Akşam da ağrıdan uyuyamadım
bacaklarım kollarım resmen kopuyor
bu akşam da spor yapamayacağım demek oluyor bu
canım kompostoyu tek zor yapan şekerı eger şekersızse ıstegın kadar bıle içebılrısın.hem faydalıdırtamam sen öyle dene bende bu sabah ekmeği kestim, gün içinde yemiyorum zaten, ekstra belki sporu biraz artırırım, oda akşamki yorgunluk halime bağlı tabi.gidebilirsem bakalım diyetisyen ne diyecek
bugün de öğlen yemeğinde yumurtalı patates,makarna,komposto varmış
yumurta hariç hepsi yememem gereken şeyler napcam ben yaa
aynen yaa.bende çok yoruluyorum.hafta içi dınlenebılıyorum :))Valla ben yoruluyorum o garanti
dinlenen varsa öte gitsin gözüm görmesin
bu arada aldığım 36 beden pantolon ile işe geldim, üzerine biraz bol popoyu örten bluz giydim öyle kötü de durmadı
az sabır yaa spor ile daha iyi bi görünüme kavuşucam
az kaldııı
maşallh daha yenı dogum yapmış sayılırsın.ne guzel demek oluyoki çok cabuk vucudun toparlanacak..Tesekkur ederim canim cok kacamak yaptigim icin 1 hafta yerimde saydm malesef ama bu hafta cok sukur normale dondu kilo vermem .hamile kaldigim kilomdan 400 gr zayifik suan 3 aylik oglum var
bi kaç ay sonra 36 oluyorum :) sabredecgım ınşallh
maşşallah hem çok hareket hemde az yemışsın tebrıkler
canım kompostoyu tek zor yapan şekerı eger şekersızse ıstegın kadar bıle içebılrısın.hem faydalıdır
aynen yaa.bende çok yoruluyorum.hafta içi dınlenebılıyorum :))
boy kaç senın
maşallh daha yenı dogum yapmış sayılırsın.ne guzel demek oluyoki çok cabuk vucudun toparlanacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?