♥haftalık kilo verme yarışması♥

amin canım, Allah bidaha göstermesin, çocuklar hasta olunca insan mahvoluyo ona gelceğine bana gelsin diyosun
aynen öyle çocukların hastalanması yerine ben çekeyimde o iyi olsun diyosun heleki bebek olunca derdini anlatamayınca

kız görürsün tabi ramazana kadar 59 u daha çok var
biraz azmeet bak daha iyileri bile olur yeterki pes etmee
artık çok yavaş verıyorum kıloyu canım.eskı metabolızma yok artık.nerdee bi ayda 7 kılo verdıgım zamanlar.artık ayda 2-3 kılo verıyorum..bu ayki hedefım 62 yı gormek.inşallh olur..

ya ben evde olunca böyle oluyorum, aklım hep yemekte,bu konuda kendime engel olmayı bir türlü öğrenemedim
off kuzum yaa ayneen bende öyleyim resmen buzdolabının önünden ayrılmıyorumm
av bekleyen tilkiler gibiyim ne yesem diye düşünüyoruuum
zaten hafta sonu kendime sahip çıkabilseem heralde bir 500 gr daha inerim o kadar çok yyiyom yani

ya bişeyler yapmam lazımda,detoks deme bana
bu hafta fırsat bulabilirsem diyetisyene gidicem, bakalım o ne diycek
sen git te bizede söyle bakim napalım diye ben elmasirkeli limonlu suya başlıycaam yine bide normal diyetime deam edicem bakalım olacak bide bu sabah yulaf kepekli yoğurt yedim bakalım bende etkisini gösterecekmi

Kızlar günaydın
sbeden kilom 54,7 SABİTLEDİM SANIRIM :)
begum75 @DisiAnka nehirnil111
Cuma cumartesi pazar sıfır özel spor
sadece 1 er saat zorunlu yürüyüş sayılabilir
Ctesi pazar temizlik yaptım
aslında o kadar dağınık ta değildi ev ama nasıl yoruldum

akrabama sözüm vardı misafirleri geldiğinde üç çeşit mama yapacaktım ona
pazar sabahı onları yaptım
ama hiç birinin tadına bile bakmadım

sonra da pazar akşamı gelecek olan misafirlerim için yemek yaptım 4 çeşit
onların da tadına bakmadım
sofrada onlarla birlikte azar azar yedim sadece

Akşam da ağrıdan uyuyamadım
bacaklarım kollarım resmen kopuyor

bu akşam da spor yapamayacağım demek oluyor bu

sen git te bizede söyle bakim napalım diye ben elmasirkeli limonlu suya başlıycaam yine bide normal diyetime deam edicem bakalım olacak bide bu sabah yulaf kepekli yoğurt yedim bakalım bende etkisini gösterecekmi

tamam sen öyle dene bende bu sabah ekmeği kestim, gün içinde yemiyorum zaten, ekstra belki sporu biraz artırırım, oda akşamki yorgunluk halime bağlı tabi.gidebilirsem bakalım diyetisyen ne diyecek

bugün de öğlen yemeğinde yumurtalı patates,makarna,komposto varmış
yumurta hariç hepsi yememem gereken şeyler napcam ben yaa

bu hafta sonları dinlenmek için mi yorulmak için mi bilmiyorum
bende dün spor yapmadım ama ev süpür,sil,çamaşır,ütü, yemek, bide çarşıya gidip alışveriş yaptık,hiç bitmedi işim.
sen bugün iyice dinlen kaslarını dinlendir yarın devam edersin spora

sadece yumurtalı patatesten ye azcıkta kompostodan kabızlığına iyi gelir
bende öğlen ton balıklı salata yiycem
ama cumadan beri wc ye çıkamıyorum mahf olmuş durumdayım of ya lavman mı alsam napsam

ama cumadan beri wc ye çıkamıyorum mahf olmuş durumdayım of ya lavman mı alsam napsam
kız aynen töbe söylemesi ayıp en son cuma sabah çıktım.
geldiğimden beri 500 ml çay içtim öğlene kadarda 350 ml lik kupamdaki suyu bitircem, bide arada türk kahvesi içicem umarım işe yarar

öğlen yumurtalı patatesi mecbur yerim, azda komposto alayım k.hidrat yüklenecem ama yapcak bişeyim yok

yani napabilirsinki iş yerindesin sonuçta bu arada ne iş yapıyodun kız sen
bende bugün öğlen ton balıklı salata akşam yumurtalı ıspanak yiycem bugün 59 karbonhidrat oranım

Valla ben yoruluyorum o garanti
dinlenen varsa öte gitsin gözüm görmesin

bu arada aldığım 36 beden pantolon ile işe geldim, üzerine biraz bol popoyu örten bluz giydim öyle kötü de durmadı
az sabır yaa spor ile daha iyi bi görünüme kavuşucam
az kaldııı

canim hic lavmanla ugrasma sinemaki al aktardan yarim kupa ic bak gor neler oluyor :) ben arada iciyorum sinemaki yapraklarini al kesin cozum

yaş kaç canıım
verirsin inşallah yeterki sabret
bi kaç ay sonra 36 oluyorum :) sabredecgım ınşallh

maşşallah hem çok hareket hemde az yemışsın tebrıkler

canım kompostoyu tek zor yapan şekerı eger şekersızse ıstegın kadar bıle içebılrısın.hem faydalıdır

aynen yaa.bende çok yoruluyorum.hafta içi dınlenebılıyorum :))
boy kaç senın
Tesekkur ederim canim cok kacamak yaptigim icin 1 hafta yerimde saydm malesef ama bu hafta cok sukur normale dondu kilo vermem .hamile kaldigim kilomdan 400 gr zayifik suan 3 aylik oglum var
maşallh daha yenı dogum yapmış sayılırsın.ne guzel demek oluyoki çok cabuk vucudun toparlanacak..

şekerlidir o şimdi ya, içmesem aslında daha iyi, tanelerinden yesem olurmu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…