♥haftalık kilo verme yarışması♥

maşallh daha yenı dogum yapmış sayılırsın.ne guzel demek oluyoki çok cabuk vucudun toparlanacak..[/QUOTE]
Evet ve malesefki emzirmiyorum sutum kesildi emzirsem 0 beden olurm galiba :) 07papatya

maşşallah hem çok hareket hemde az yemışsın tebrıkler
Aslında az yemedim ama sağlıksız da yemedim diyeyim canım
ve öğün sayısı olarak az oldu
hafta içi sabah kahvaltı öğlen işyerinde akşam evde derken 3 öğün oluyor
haftasonu 2 öğünle kaldım
arada da sadece minicik bi kaçamak oldu ki onu da yakmışımdır zaten

yemek yapmanın yaktırdığı kalori miktarı ne acaba

aynen yaa.bende çok yoruluyorum.hafta içi dınlenebılıyorum :))
boy kaç senın
Boy 163 cm canım
kilo bu iki haftadır 54,7

canim hic lavmanla ugrasma sinemaki al aktardan yarim kupa ic bak gor neler oluyor :) ben arada iciyorum sinemaki yapraklarini al kesin cozum
gidemiyorum ki aktara dur bakalım bugün ayarlayabilirsem gidip alayım mahfoldum diyte başladığımdan beri

spor yedıgınıde yaktırmıştır zaten..
boyuna gore kılon çook ıyı daha vermeyımı duşunuyorsun..
ben 1,62 boy.55 olsam yeter dıyorum.
yemek yapmada üst bedene ıyı spor yaptırıyodur :) kollar ıyı çalışıyo :)

gidemiyorum ki aktara dur bakalım bugün ayarlayabilirsem gidip alayım mahfoldum diyte başladığımdan beri
canım sirkelı suda içeblırsın.aslında alternatıf çok..kuru kayısı ye.karışık bıtki çayı iç.sinemakiden korkuyom ben ilerde bagırsak delecek kadar kuvvetlıymış.kiraz sapı mısır püskülüde ıyı çalıştırıır bagırsakları

aslında evet tanelerını yesen çok ıyı olacak.

[

öyle yapayım bari bitek tanelerini istiyim

kız lavman yapma, sinameki iyidir ama sürekli kullanma sonra onsuz çıkamazsın, kayısılı incirli suyu denesene

öyle yapayım bari bitek tanelerini istiyim

kız lavman yapma, sinameki iyidir ama sürekli kullanma sonra onsuz çıkamazsın, kayısılı incirli suyu denesene
kayısı kar etmiyo bana artık kızlar activa bile eh işte sinameki daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum ama bi aktara gitmem lazım o tarz bişeyler alıp denemem lazım

Canım ocakta 61 kiloydum
şimdi 54,7
aslında niyet inadımla 46 olmaktı ama şu ara birazcık araverdim
54 ü sabitlemeye ve sporla sıkılaşmaya çalışacağım
içime sinmezse diyete devam edeceğim
şu anda sıkı bi diyet yapmıyorum yani

begum75 Allah seni

Al canim mutlakaa bende ayni durumdaym cunki inanilmaz kabizlik oluyor bazen kendiligmden xikiyorm ama genelde sinemaki kurtaricim oluyo ama sık icme haftada 1 ic mesela normal cay gbi demle cok bekletmeden ic tam kapkara koyulasmadan

eynen bu kıloyu önce korurusun sonra durumlara gore hareket edersın..ne guzel yaa kılon...bende olurum ınşallh

kayısı kar etmiyo bana artık kızlar activa bile eh işte sinameki daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum ama bi aktara gitmem lazım o tarz bişeyler alıp denemem lazım

deneme ya, onsuz çıkamazsın sonra,kayısıyı yemekten ziyade suyu daha çok faydalı,akşamdan büyük bir bardakta hazırla,gün içinde de içtiğin suya incir + kayısı doğra,hergün düzenli yap, türk kahvesi iç bide düzenli olarak yap ama fayda eder

giderken aliim ozaman o suyunu deniyeyim bakalım inş işe yarar saol canım türk kahvesi pek içmiyorum aslında

Al canim mutlakaa bende ayni durumdaym cunki inanilmaz kabizlik oluyor bazen kendiligmden xikiyorm ama genelde sinemaki kurtaricim oluyo ama sık icme haftada 1 ic mesela normal cay gbi demle cok bekletmeden ic tam kapkara koyulasmadan
bi araştırayım da bağırsağı deler diyolar filan korktum açıkçası eğer bugün kayısı incir suyuyla çıkmazsam yarın aktara bi uğrarım saol canım

giderken aliim ozaman o suyunu deniyeyim bakalım inş işe yarar saol canım türk kahvesi pek içmiyorum aslında

dene kız dene ama hemen 1 günde fayda etmezse bırakma sürekli yap, türk kahveside güzel çalıştırır mutlaka tavsiye ediyorum

İnşallah canım
sıkı bi takiple istediğin kiloya gelebilirsin
sporla da destekle ama
sıkılaştıkça daha da heveslenirsin
inşallh canım elimden geldıgınce dıyet ve spoara devam.
dene kız dene ama hemen 1 günde fayda etmezse bırakma sürekli yap, türk kahveside güzel çalıştırır mutlaka tavsiye ediyorum
türk kahvesını hıç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…