Aslında az yemedim ama sağlıksız da yemedim diyeyim canımmaşşallah hem çok hareket hemde az yemışsın tebrıkler
Boy 163 cm canımaynen yaa.bende çok yoruluyorum.hafta içi dınlenebılıyorum :))
boy kaç senın
dur bakayım at özelden iki dakka sonra
aslında evet tanelerını yesen çok ıyı olacak.şekerlidir o şimdi ya, içmesem aslında daha iyi, tanelerinden yesem olurmu ki?
gidemiyorum ki aktara dur bakalım bugün ayarlayabilirsem gidip alayım mahfoldum diyte başladığımdan bericanim hic lavmanla ugrasma sinemaki al aktardan yarim kupa ic bak gor neler oluyor :) ben arada iciyorum sinemaki yapraklarini al kesin cozum
spor yedıgınıde yaktırmıştır zaten..Aslında az yemedim ama sağlıksız da yemedim diyeyim canım
ve öğün sayısı olarak az oldu
hafta içi sabah kahvaltı öğlen işyerinde akşam evde derken 3 öğün oluyor
haftasonu 2 öğünle kaldım
arada da sadece minicik bi kaçamak oldu ki onu da yakmışımdır zaten
yemek yapmanın yaktırdığı kalori miktarı ne acaba
Boy 163 cm canım
kilo bu iki haftadır 54,7
canım sirkelı suda içeblırsın.aslında alternatıf çok..kuru kayısı ye.karışık bıtki çayı iç.sinemakiden korkuyom ben ilerde bagırsak delecek kadar kuvvetlıymış.kiraz sapı mısır püskülüde ıyı çalıştırıır bagırsaklarıgidemiyorum ki aktara dur bakalım bugün ayarlayabilirsem gidip alayım mahfoldum diyte başladığımdan beri
aslında evet tanelerını yesen çok ıyı olacak.
[
gidemiyorum ki aktara dur bakalım bugün ayarlayabilirsem gidip alayım mahfoldum diyte başladığımdan beri
öyle yapayım bari bitek tanelerini istiyim
kız lavman yapma, sinameki iyidir ama sürekli kullanma sonra onsuz çıkamazsın, kayısılı incirli suyu denesene
kayısı kar etmiyo bana artık kızlar activa bile eh işte sinameki daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum ama bi aktara gitmem lazım o tarz bişeyler alıp denemem lazımcanım sirkelı suda içeblırsın.aslında alternatıf çok..kuru kayısı ye.karışık bıtki çayı iç.sinemakiden korkuyom ben ilerde bagırsak delecek kadar kuvvetlıymış.kiraz sapı mısır püskülüde ıyı çalıştırıır bagırsakları
Canım ocakta 61 kiloydumspor yedıgınıde yaktırmıştır zaten..
boyuna gore kılon çook ıyı daha vermeyımı duşunuyorsun..
ben 1,62 boy.55 olsam yeter dıyorum.
yemek yapmada üst bedene ıyı spor yaptırıyodur :) kollar ıyı çalışıyo :)
kız lavman yapma, sinameki iyidir ama sürekli kullanma sonra onsuz çıkamazsın, kayısılı incirli suyu denesene
Al canim mutlakaa bende ayni durumdaym cunki inanilmaz kabizlik oluyor bazen kendiligmden xikiyorm ama genelde sinemaki kurtaricim oluyo ama sık icme haftada 1 ic mesela normal cay gbi demle cok bekletmeden ic tam kapkara koyulasmadangidemiyorum ki aktara dur bakalım bugün ayarlayabilirsem gidip alayım mahfoldum diyte başladığımdan beri
eynen bu kıloyu önce korurusun sonra durumlara gore hareket edersın..ne guzel yaa kılon...bende olurum ınşallhCanım ocakta 61 kiloydum
şimdi 54,7
aslında niyet inadımla 46 olmaktı ama şu ara birazcık araverdim
54 ü sabitlemeye ve sporla sıkılaşmaya çalışacağım
içime sinmezse diyete devam edeceğim
şu anda sıkı bi diyet yapmıyorum yani
begum75 Allah seni
kayısı kar etmiyo bana artık kızlar activa bile eh işte sinameki daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum ama bi aktara gitmem lazım o tarz bişeyler alıp denemem lazım
İnşallah canımeynen bu kıloyu önce korurusun sonra durumlara gore hareket edersın..ne guzel yaa kılon...bende olurum ınşallh
giderken aliim ozaman o suyunu deniyeyim bakalım inş işe yarar saol canım türk kahvesi pek içmiyorum aslındadeneme ya, onsuz çıkamazsın sonra,kayısıyı yemekten ziyade suyu daha çok faydalı,akşamdan büyük bir bardakta hazırla,gün içinde de içtiğin suya incir + kayısı doğra,hergün düzenli yap, türk kahvesi iç bide düzenli olarak yap ama fayda eder
bi araştırayım da bağırsağı deler diyolar filan korktum açıkçası eğer bugün kayısı incir suyuyla çıkmazsam yarın aktara bi uğrarım saol canımAl canim mutlakaa bende ayni durumdaym cunki inanilmaz kabizlik oluyor bazen kendiligmden xikiyorm ama genelde sinemaki kurtaricim oluyo ama sık icme haftada 1 ic mesela normal cay gbi demle cok bekletmeden ic tam kapkara koyulasmadan
giderken aliim ozaman o suyunu deniyeyim bakalım inş işe yarar saol canım türk kahvesi pek içmiyorum aslında
inşallh canım elimden geldıgınce dıyet ve spoara devam.İnşallah canım
sıkı bi takiple istediğin kiloya gelebilirsin
sporla da destekle ama
sıkılaştıkça daha da heveslenirsin
türk kahvesını hıç duymamıştımdene kız dene ama hemen 1 günde fayda etmezse bırakma sürekli yap, türk kahveside güzel çalıştırır mutlaka tavsiye ediyorum
inşallh canım elimden geldıgınce dıyet ve spoara devam.
türk kahvesını hıç duymamıştım
tamamdır :))kesinlikle tavsiye ederim çok güzel çalıştırıyo hemde,tecrübeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?