- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
düzelttim canım
Kız niye aglıyon bu kaçamk degılki. Bunların kalorılerını toplasan 100 bıle etmez.kızlar saat 3 te cok acıktım 1 domates 1 salatalık yedım 3 adet kayısı tuvalete cıkamıyorum yaaaaa
Afıyet olsunnnaz önce 1 kase mantar corbası 1 kasık patlıcan yemeği 1 -2 yudum cacık
Sporu çok guzel yapıyosun tebrıkler. Dıyete başladıgından bu yana spor yapıyomusunspor bildirimi
jillian level 1 / 8.gün (30 dk )
jillian ripped in (20 dk )
pilates ( 20 dk )
toplam = 70 dk
Eline saglık canım. Bol bol dolar ınşallh[th]SPOR[/th]
GonulSenligim + + minerva1988 + 07papatya sbeden + + standby @lollapolusa + @beyaz lotus + abcde_123 begum75
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th]
begum75 tablomuz canım
Kızlar tahminim 1200-1300 kcal arası bi kalori aldım bugün
Super. Eliptıkı bende sevıyom. Bended kondısyon bısıkletı var.
Sen tekrar başladın demek hası bakalım kolay gele
yok canım başladığımdan beri yapmıyorum. spora 3 nisanda başladım . bakalım sonuçlar ne olacak :)Sporu çok guzel yapıyosun tebrıkler. Dıyete başladıgından bu yana spor yapıyomusun
teşekkür ederim canım inşallah dolar güzelce :)Eline saglık canım. Bol bol dolar ınşallh
senin sporun da çok güzel olmuş canım maşallah :)İkindi ara
1 kuru kayısı 2 cevız
Akşam
1 kase yogurt ( zencefıl, zerdecal,tarçın, acı bıber, limon) ne varsa kattım :)))))
GonulSenligim sporum
50 dk leslie
1 saat tempolu yürüyüş
| + | + | |||||
| - | + | |||||
| / | + | |||||
| + | + | |||||
| |||||||
@lollapolusa | + | + | |||||
@beyaz lotus | + | + | |||||
| |||||||
|
Anladım. Sıkılaşma vaktı dıyosun yanı :))yok canım başladığımdan beri yapmıyorum. spora 3 nisanda başladım . bakalım sonuçlar ne olacak :)
teşekkür ederim canım inşallah dolar güzelce :)
Evet yagmur durunca ıyı oldu yürüdügüm .hergün yürüsem ne guzel olur ama gunluk vakıt olmuyor. Çocuklardan dolayısenin sporun da çok güzel olmuş canım maşallah :)
[th]SPOR[/th]
GonulSenligim + + minerva1988 + 07papatya sbeden + + standby @lollapolusa + @beyaz lotus + abcde_123 begum75
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th]
begum75 tablomuz canım
Şaka şaka heyecanlanmakız ben 1 haftadır yapıyom pilates ben de bi değişim yok 2 günde ne değişimi parçalarım seni
Benim annem babam kız kardeşim erkek kardeşim eniştem hepsi 90-100 kilo civarındalarbenim annem benden zayıf mesela,teyzemde zayıf,kardeşimde, yengemde,kuzenlerimde, zaten en kilolu benimama eltilerim kilolu benden ordan yırtıyorum
onlar halinden memnun demekki, birde önce insanın kendi nin kilolarından rahatsızlık hissetmesi lazım ki bi çaba göstersin,yoksa ne kadar söylersen söyle örnek te olsan ı ıhh faydasızBenim annem babam kız kardeşim erkek kardeşim eniştem hepsi 90-100 kilo civarındalar
Bir ara tatile gittiğimde sabah 6,30 da kalkıp 1 buçuk saat yürüyordum hiç biri kalkıp da benimle yürümedi
İp atladım 3 ay kadar en az haftada 3 gün ip atlıyordumnasıl başardıın kuzum onu yaaa
bende şu an 65 sayılırıım ve 55 in altına inmeek istiyoruumm
Benim eşim de akşama kadar gezse bana mısın demez birlikte gezmek gibi bir alışkanlığı yok bu benim işime geliyor kızımla takılıyoruz ne güzelolsun temiz hava alırsın işte ne güzel. o da metabolizmayı hızlandırıyo sonuçta. galiba bi tek benim eşim hiç evden çıkmayalım diyo. hatta işe gitmek zorunda olmada kanepesinden ayrılmıycak bile. ama allah için çok güzel laf sokar. kalk dışarı çıkalım dersem nereye gitcezki der hemen
Bekle beni bekleselam kızlar. havalar ısındı benim ergenler çoştu :)
ben burdayım ama diyet yapamıyorum gaza gelemiyorum ve galiba o 3 kilo asla gitmeyecek(
Ben hiç yemedim ton balığı çocuklara verebilirmiyiz ki onu merak ediyoruminş alırım bu hafta 64 lü rakamları görrüz beraber
gör bizi bak neler olacakkk
süzüp öyle yiyorum canım çok güzel oluyo ben çok severek yiyorum
Kaç dakika canımİp atladım 3 ay kadar en az haftada 3 gün ip atlıyordum
@ElifAlperMehmetnehirnil111 begum75 kızlar zumba yaptım biraz arkasından ev temizliği yaptım biraz sabah 20 tane mekik çektim inşallah başarılı olurum biraz önce tartıldım duramadım 56 olmuşum sevindim inşallah düşerim
Eşin için çok gecmış olsun çabuk şifasını bulur ınşallah.şimdi kendı işlerını bile yaparken zorlanıyodur hatta yardım alıyodur senden. Zor onun için cabuk atlatır umarım
Binde sütlaçmı var :)) iyiki görmüyorum
nehirnil111 geçmiş olsun eşine canım
Kızlar dün dışarıdaydım malum, nişanlımla görüştüm
nehirnil111 cuma günü kalorim = 806
cumartesi günü kalorim = 1040
cumartesi günü spor yapmadım. dinlenme günümdü. spor yaparken haftada 1 gün dinlenme yapmak lazımmış ya kasların oluşumu için. bugün kaldığım yerden devam sporumu yapıcam
nehirnil111 pazar günü kalorim = 986
Kızlar günaydın
sbeden kilom 54,7 SABİTLEDİM SANIRIM :)
begum75 GonulSenligim nehirnil111
Cuma cumartesi pazar sıfır özel spor
sadece 1 er saat zorunlu yürüyüş sayılabilir
Ctesi pazar temizlik yaptım
aslında o kadar dağınık ta değildi ev ama nasıl yoruldum
akrabama sözüm vardı misafirleri geldiğinde üç çeşit mama yapacaktım ona
pazar sabahı onları yaptım
ama hiç birinin tadına bile bakmadım
sonra da pazar akşamı gelecek olan misafirlerim için yemek yaptım 4 çeşit
onların da tadına bakmadım
sofrada onlarla birlikte azar azar yedim sadece
Akşam da ağrıdan uyuyamadım
bacaklarım kollarım resmen kopuyor
bu akşam da spor yapamayacağım demek oluyor bu
Kahvaltı 96 kalori
Salatalık (Soyulmuş)-10 g
Kiraz Domates-10 g
Haşlanmış Yumurta-60 g
Öğle Yemeği 508 kalori (içinde patates olunca çok kalorili oldu)
Cacık-150 g
Yumurtalı Patates Salatası-250 g
Ara öğün 112 kalori (saat 15.30 da yenilecek)
Elma-1 orta boy
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
akşamsız toplam 716 kalori (73,29 k.hidrat)
nehirnil111
sabah
4 kaşık yoğurt+1 buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği+2 çay(164 kcal)
öğlen
ton balıklı salata+zero(383 kcal)
akşam
yumurtalı ıspanak+yörsan doğal yoğurt+2 çay(338 kcal)
toplam:885 kcalnehirnil111 begum75 GonulSenligim
sbeden ,@begüm75 nehirnil111 GonulSenligim ve adını hatırlamadığım arkadaşlarım ben Hamileyimmmmm
test yaptım 3 gün geçmişti pozitif yarın kan vermeye gitcez aranızda olamıycam artık sizi çok özlücem ne olur dua edin yarın herşeyin yolunda olduğunu duyarım kızlarrrr
nehirnil111 bugün de yok. heralde eşinin ameliyatı kesinleşti. şifa bulur inşallah .
kızlar uzun süredir giremiyorum farkındayım bensiz kaynatıyosunuz ama bu ara böyle oldu işte. bildirimimi yapiim
sabah: bir haşlanmış yumurta(75 kcal) domates(19 kcal) lor peyniri( bir kaşık)(7 kcal) salatalık(12 kcal) 1 kaşık tahin-pekmez(niyeyse oldu işte)(104 kcal)
öğlen: bir kase yeşil salata(75)+bir kase yoğurt(100)
ara: bir tane keçi boynuzu (32 kcal)
akşam:iki kaşık mercimek çorbası (50)+yarım kase salata(50)+iki kaşık bulgur pilavı (47)+iki kepçe karnıbahar yemeği(112 kcal) toplam 683 kcal normal geldi ama yazarken çok geldi gözüme.nehirnil111 çok mu olmuş kız sence?
bir saat hafif tempo yürüyüş.
sbeden 81 canım
kemik hastanesine gitceklerdi, inşallah herşey yolundadırnehirnil111
nehirnil111
Salı Kahvaltı 187 kalori
Salatalık (Soyulmuş)-30 g
Zeytin-15 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Bal-0,4 yemek kaşığı
pazartesi akşam kalorim 1471 (k.hidrat:157,71),aslında çokta doymadım neden böyle kalorili oldu bilmiyorum, birtek yasaklı olarak dondurma yedim, en büyük kabusum
nehirnil111 12-04-2016 1020 kcal bugün biraz fazla kaçtı. menümü de aşağı yazıyım kendimi ispiyonlayım hemen
sabah 2 tane kaşarılı tost bir bardak meyve suyu(bir portakal sadece)
öğlen bir bardak süt 5 tane grisini ya da galeta
akşam bir tabak kıymalı kabak yemeği + bir küçük kase kakalo puding.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?