♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar saat 3 te cok acıktım 1 domates 1 salatalık yedım 3 adet kayısı tuvalete cıkamıyorum yaaaaa
Kız niye aglıyon bu kaçamk degılki. Bunların kalorılerını toplasan 100 bıle etmez.

az önce 1 kase mantar corbası 1 kasık patlıcan yemeği 1 -2 yudum cacık
Afıyet olsunnn

spor bildirimi

jillian level 1 / 8.gün (30 dk )
jillian ripped in (20 dk )
pilates ( 20 dk )

toplam = 70 dk
Sporu çok guzel yapıyosun tebrıkler. Dıyete başladıgından bu yana spor yapıyomusun

Eline saglık canım. Bol bol dolar ınşallh

Kızlar tahminim 1200-1300 kcal arası bi kalori aldım bugün

Kotu degıl gayet guzel.

GonulSenligim
Dün ve bugün 25 dak.eliptik bisijlet yaptım canım
Super. Eliptıkı bende sevıyom. Bended kondısyon bısıkletı var.

Pazartesi günü ve bugün spor yaptım ben GonulSenligim birde çok güzel olmuş liste eline sağlık
Sen tekrar başladın demek hası bakalım kolay gele

İkindi ara
1 kuru kayısı 2 cevız
Akşam
1 kase yogurt ( zencefıl, zerdecal,tarçın, acı bıber, limon) ne varsa kattım :)))))
GonulSenligim sporum
50 dk leslie
1 saat tempolu yürüyüş

yok canım başladığımdan beri yapmıyorum. spora 3 nisanda başladım . bakalım sonuçlar ne olacak :)

teşekkür ederim canım inşallah dolar güzelce :)
Anladım. Sıkılaşma vaktı dıyosun yanı :))

senin sporun da çok güzel olmuş canım maşallah :)
Evet yagmur durunca ıyı oldu yürüdügüm .hergün yürüsem ne guzel olur ama gunluk vakıt olmuyor. Çocuklardan dolayı

nehirnil111 12-04-2016 1020 kcal bugün biraz fazla kaçtı. menümü de aşağı yazıyım kendimi ispiyonlayım hemen
sabah 2 tane kaşarılı tost bir bardak meyve suyu(bir portakal sadece)
öğlen bir bardak süt 5 tane grisini ya da galeta
akşam bir tabak kıymalı kabak yemeği + bir küçük kase kakalo puding.

Günaydın kızlar dün güzelce sporumu yaptım bu sabah evden işe kadar yürüdüm telefonuma uygulama indirmiştim 122 kcal yaktım süre 30 dk. 2 kilometre şimdide kahvaltımı hazırlıcam 2 katı yumurta 1 tanesının sarısını ayırıyorum domates salatalık

benim annem benden zayıf mesela,teyzemde zayıf,kardeşimde, yengemde,kuzenlerimde, zaten en kilolu benim ama eltilerim kilolu benden ordan yırtıyorum
Benim annem babam kız kardeşim erkek kardeşim eniştem hepsi 90-100 kilo civarındalar
Bir ara tatile gittiğimde sabah 6,30 da kalkıp 1 buçuk saat yürüyordum hiç biri kalkıp da benimle yürümedi

Benim annem babam kız kardeşim erkek kardeşim eniştem hepsi 90-100 kilo civarındalar
Bir ara tatile gittiğimde sabah 6,30 da kalkıp 1 buçuk saat yürüyordum hiç biri kalkıp da benimle yürümedi
onlar halinden memnun demekki, birde önce insanın kendi nin kilolarından rahatsızlık hissetmesi lazım ki bi çaba göstersin,yoksa ne kadar söylersen söyle örnek te olsan ı ıhh faydasız

Benim eşim de akşama kadar gezse bana mısın demez birlikte gezmek gibi bir alışkanlığı yok bu benim işime geliyor kızımla takılıyoruz ne güzel

nehirnil111 geçmiş olsun eşine canım

nehirnil111 pazar günü kalorim = 986

nehirnil111 bugün de yok. heralde eşinin ameliyatı kesinleşti. şifa bulur inşallah .

kemik hastanesine gitceklerdi, inşallah herşey yolundadır nehirnil111

Sağolun kızlar bütün kalorilerinizi not ettim iyi dilekleriniz için Allah razı olsunBiz ameliyatımızı olduk pazartesi günü pazar günü sabahtan yatışımız oldu nasipse bugün öğlen eşim taburcu olacak ben mecburen bugün işe döndüm inşallah akşama yanında olacağım evimizde buluşacağızAğrımız çok oldu platin takıldı çok şükür atlattık ama daha da iyi olacağız

@ElifAlperMehmet evet canım bimin sütlacı var ve nefis bir şey

elma_sekerim01 nasıl nasıl mutlu oldum gözün aydın kuzum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizleri bırakma arada gel hayırlı haberlerini duyalım çok sevindim ya maşallah

mavimli kalori takibini bıraktın mı sen hiç not ettirmemişsin
GonulSenligim kuzum maşallah sen eksiksiz vermeye devam etmişsin hafta başından itibaren yok ama toplu vereceksin herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…