♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım hoşgeldin,platin takıldı demek çok geçmiş olsun baya bi kırmış parçalamış kemiği demek, ama olsun iyi geçmiş ya ağrılarıda azalır inşallah,onla geçmiş olsun.
öğlen yemeğinden sonra dünkü kalorimi ve bugünkülerini paylaşırım canım.

Süper . Afıyet olsun. Kalorı hesabı programmı bu

günaydıın kızlar
an itibariyle kilom 65,1 çok güzel gidiyoor
az kaldı 64 lü rakamları görmeeyee
Allah ıım çok mutluyuum yineeee
Tebrıklerr senle nerdeyse aynı gıdıyoruz. İlk hedefım 65 dı çok şükür gördük sonunda. Yavaş yavaş 60 larıda goruruz ınşallah

İp atladım 3 ay kadar en az haftada 3 gün ip atlıyordum
İp çok kalorı yaktırıyo evet. 5 dk atlasam çok yoruluyorum ben ya

Ben hiç yemedim ton balığı çocuklara verebilirmiyiz ki onu merak ediyorum
Tabiki verebilirsin.

Kırıgı ciddimiydi platin takıldı. Neyse düzelsinde. Bu platın sonra çıkıyo sanırım dımı

Sağolasın Begüş inşallah iyi olacak evet bayağı parçalanmış kemik kemik nakli falanda oldu dirsekten aldılar Tamam canım beklerim sen nasılsın
nehirnil111 canımmm çok geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda atlatacaksınız
çabucak iyileşir eşin inşallah

Sağol canım inşallah atlatacağız bunu da

Sağolasın Begüş inşallah iyi olacak evet bayağı parçalanmış kemik kemik nakli falanda oldu dirsekten aldılar Tamam canım beklerim sen nasılsın

Sağol canım inşallah atlatacağız bunu da
kız baya bi operasyon geçirmiş,Allah tez zamanda iyileşmek nasip etsin,
ben iyiyim çok şükür,kardeşimin okuluyla ilgili sıkıntıları var, dün ona canım çok sıkıldı,oturdum ağladım, namaz kılıp dua ettim, hiç keyfim yok, cuma günü herşey netleşcek Alllahım okuyan herkesin işini ras getirsin emeklerini yerde koymasın,kolaylık versin,emek veripte karşılığını alamamak çok kötü

Kırıgı ciddimiydi platin takıldı. Neyse düzelsinde. Bu platın sonra çıkıyo sanırım dımı

Bayağı kötü kırılmış canım kemik nakli falanda dirsekten alındı koyuldu neyse ki atlattık sanırım çıkacaktır hiç bilmiyorum çokta açıklayıcı konuşmuyorlar

Amin canım benim inşallahNe oldu canım nasıl bir sıkıntıRabbim kolaylık versin inşallah çabucak düzelir durum

sağol nehircimm
darısı sana inşallah hayırlısı ile...
bu arada bende ki değişim çikolata görsem kusuyorum hele bitter görmek yetiyor yani

sağol nehircimm
darısı sana inşallah hayırlısı ile...
bu arada bende ki değişim çikolata görsem kusuyorum hele bitter görmek yetiyor yani
Amin canım isteyen herkese inşallahAllahım bu nasıl büyük bir değişim çok yemekten mi oldu nedir
nehirnil111 çok zor bir ameliyat atlatmış tekrardan geçmiş olsun Allah kolaylık versin Rabbim bi daha yaşatmasın.

Amin canım cümlemize göstermesin inşallah sağolasın

yaptırdım canım 1214 çıktı çok şükür inşallah sağlıklı ilerler endişe sevinç korku hepsini bir arada yaşıyorum

ayyy çok mutlu oldum canım, Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almak nasip etsin,hayırlı evlat versin

bende bikaç sene önce düşük yapmıştım 5000 küsür çıkmıştı rakam, aşırı sancı ve kanamayla gitmiştim doktora,doktor hamilesin deyince şok oldum hamileliğin h si aklımın ucunda yoktu kesin kötü bişey var diye gitmiştimben ki hayatta çocuk düşünmüyorum, doktor hamilesin deyince tuhaf bir his kaplamıştı içimi,kötü bişey yok diye sevinsem mi, beklemediğim bebeğe sevinsem mi,telaş mı yapsam kafam allak bullak olmuştu, Rabbim o hissi veriyo işte tuhaf birşey, hemen elim karnıma getirip sevmiştim ama meğersem düşük yapıyomuşum
şimdi diyorum istemiyorum ama o zaman keşke düşük olmasaymışta bebiş olsaymış büyür gidermiş diye,Rabbim herşeyin hayırlısını versin

amin canım değerin de bayağı yüksekmiş düşükte ,Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bir tek onu istiyorum uzun süredir bekliyorum onu bize bağışlasın canım ne diyim hep dua ediyorum.
ne güzel oğlun var bak senin de Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…