Bayagı zor olmuş. Şifasını bulsunBayağı kötü kırılmış canım kemik nakli falanda dirsekten alındı koyuldu neyse ki atlattık sanırım çıkacaktır hiç bilmiyorum çokta açıklayıcı konuşmuyorlar
İnşallah canım yaaben bu hafta sonu kendimi çok sıkı tutcaam
kaçamak yaparsam o da sadece dondurma olacak başka hiç bir şey yok
şimdiden kararımı verdiim
kızlarrrr benim durdu sanki kilo ilerlemiyor napçam şimdi ben çok az oynuyor oynarsa da
Canım bende tatlı çikolata çok severım ama ilk zamanlar bende hiiç yıyemezdım.kolayca hamılelıgını yaşarsın umarımyaptırdım canım 1214 çıktı çok şükür inşallah sağlıklı ilerler endişe sevinç korku hepsini bir arada yaşıyorum
Üzülme saglıklı olsaydı muhakkak tutunurdu sana. Yeniden olur ınşalllah . Hazır oldugun zaman tabi. Benım 3.bebişte süprız geldi. Ne gözyaşı dökmuştum istemiyorum dıye doktora. Ahh rabbım verıyo iste annelik içgudusu . Şimdi peşinde dolanıp gözunun içine bakıyoz :)ayyy çok mutlu oldum canım, Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almak nasip etsin,hayırlı evlat versin
bende bikaç sene önce düşük yapmıştım 5000 küsür çıkmıştı rakam, aşırı sancı ve kanamayla gitmiştim doktora,doktor hamilesin deyince şok oldumhamileliğin h si aklımın ucunda yoktu kesin kötü bişey var diye gitmiştimben ki hayatta çocuk düşünmüyorum, doktor hamilesin deyince tuhaf bir his kaplamıştı içimi,kötü bişey yok diye sevinsem mi, beklemediğim bebeğe sevinsem mi,telaş mı yapsam kafam allak bullak olmuştu, Rabbim o hissi veriyo işte tuhaf birşey, hemen elim karnıma getirip sevmiştim ama meğersem düşük yapıyomuşum
şimdi diyorum istemiyorum ama o zaman keşke düşük olmasaymışta bebiş olsaymış büyür gidermiş diye,Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Bak bak sporlar ihmal ediliyo. Hani kız dün akşam pilates yapacaktık sen hım :)Şaka şaka heyecanlanma
Bana şöyle ptesi ve salı için iki çizittiriver oraları spor yapamadım çünküm
bu akşam inşallah biraz da sizin itelemenizle yapıcam
Ay canım yaaaa nasıl da zor bir süreç çabucak geçsin inşallah. İyileştikten sonra hasar kalmasın da rabbim şifasını versin. Daha beterinden sakınsın.Sağolun kızlar bütün kalorilerinizi not ettim iyi dilekleriniz için Allah razı olsunBiz ameliyatımızı olduk pazartesi günü pazar günü sabahtan yatışımız oldu nasipse bugün öğlen eşim taburcu olacak ben mecburen bugün işe döndüm inşallah akşama yanında olacağım evimizde buluşacağız Ağrımız çok oldu platin takıldı çok şükür atlattık ama daha da iyi olacağız
@ElifAlperMehmet evet canım bimin sütlacı var ve nefis bir şey
@elma_sekerim01 nasıl nasıl mutlu oldum gözün aydın kuzum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizleri bırakma arada gel hayırlı haberlerini duyalım çok sevindim ya maşallah
@mavimli kalori takibini bıraktın mı sen hiç not ettirmemişsin
GonulSenligim kuzum maşallah sen eksiksiz vermeye devam etmişsin hafta başından itibaren yok ama toplu vereceksin herhalde
Özür dileriiimm
Bak bak sporlar ihmal ediliyo. Hani kız dün akşam pilates yapacaktık sen hım :)
Bu akşam o spor yapılacak bahane anlamam
Bu senin için iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedimen sevdiğin şeyden tiskinirmişsin ya o mesele galiba canım
Bayagı zor olmuş. Şifasını bulsun
Ay canım yaaaa nasıl da zor bir süreç çabucak geçsin inşallah. İyileştikten sonra hasar kalmasın da rabbim şifasını versin. Daha beterinden sakınsın.
Tatlım sana zorluk olmasın diye geldiğinde toplu yazarım diye yazmadım. Yazıcam kaydettim kalorilerimi
amin canım değerin de bayağı yüksekmiş düşükte ,Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bir tek onu istiyorum uzun süredir bekliyorum onu bize bağışlasın canım ne diyim hep dua ediyorum.
ne güzel oğlun var bak senin de Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin
Bayagı zor olmuş. Şifasını bulsun
İnşallah canım yaa
Bi müddet olur canım sen bırakma yeterki
Canım bende tatlı çikolata çok severım ama ilk zamanlar bende hiiç yıyemezdım.kolayca hamılelıgını yaşarsın umarım
Üzülme saglıklı olsaydı muhakkak tutunurdu sana. Yeniden olur ınşalllah . Hazır oldugun zaman tabi. Benım 3.bebişte süprız geldi. Ne gözyaşı dökmuştum istemiyorum dıye doktora. Ahh rabbım verıyo iste annelik içgudusu . Şimdi peşinde dolanıp gözunun içine bakıyoz :)
Fazla değil kalorin canım eminim çok zarar vermemiştir kilon ne durumda takip edemedim hiçnehirnil111 cim salı günü kalorim: 1077 kalori (k.hidratım:125,76 hemende pırt diye çıkıveriyo bu k.hidrat mafetti beni )
bugünkü menümde şöyle
Kahvaltı : 204 kalori (saat 07:50 de yendi)
Ahir Taze Kaşar Peyniri-15 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Yeşil Zeytin-15 g
Salatalık (Soyulmuş)-45 g
Yörsan Beyaz Peynir-25 g
Öğle Yemeği : 270 kalori (saat 11:50 de yendi)
Kuru Fasulye-200 g
Çoban Salatası-1 kase
Ara Öğün : 95 kalori (saat 15:30 da yenilecek)
Elma-1 küçük
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
akşamıda kazasız atlatırsam süper olcak
Fazla değil kalorin canım eminim çok zarar vermemiştir kilon ne durumda takip edemedim hiçBugün ki menünde çok iyi akşamı dediğin gibi güzel atlarsın çok iyisin
kaçamak yapmadım zaten canım, sağlıklı yedim
pazartesi wc sorunundan 62,1 gelmiştim,bu sabah 62,0 geldi ama yine wc ye çıkamadım, çıksam yine 61,9 gelirdim heralde, dün işte moral bozukluğuna sporda yapamadım,durum böyle canım, senin ne alemde kilon 49 lardamısın yine?
menü güzelöğlen bir tabak taze fasülye yemeği ve bir buçuk bardak ayran içtim
akşamda fırında balık ve bol salata var menüde
çupra diyorlar ya ondan yapıcak eşim bugün izinli evdemenü güzel,ne balığı yapcan bakalım?
bide fırından o balık kokusunu nasıl çıkarıyosun?
oo çipura bayılırımçupra diyorlar ya ondan yapıcak eşim bugün izinli evde
vala bişey yapmıyorm özel olarak kapağını açık tutuyorum bir gün
ya kızartma yapsak sağlıksız oluyor diye fırında yapıyoruuz ama kokusu haklısın kötü oluyorr
teşekkür ederimm canımoo çipura bayılırım
afiyet olsun canım, menün çok güzel
afiyet olsunKızlar tavuklu salatamı yedim bol limonluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?