♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bayağı kötü kırılmış canım kemik nakli falanda dirsekten alındı koyuldu neyse ki atlattık sanırım çıkacaktır hiç bilmiyorum çokta açıklayıcı konuşmuyorlar
Bayagı zor olmuş. Şifasını bulsun

ben bu hafta sonu kendimi çok sıkı tutcaam
kaçamak yaparsam o da sadece dondurma olacak başka hiç bir şey yok
şimdiden kararımı verdiim
İnşallah canım yaa

kızlarrrr benim durdu sanki kilo ilerlemiyor napçam şimdi ben çok az oynuyor oynarsa da

Bi müddet olur canım sen bırakma yeterki

yaptırdım canım 1214 çıktı çok şükür inşallah sağlıklı ilerler endişe sevinç korku hepsini bir arada yaşıyorum
Canım bende tatlı çikolata çok severım ama ilk zamanlar bende hiiç yıyemezdım.kolayca hamılelıgını yaşarsın umarım

Üzülme saglıklı olsaydı muhakkak tutunurdu sana. Yeniden olur ınşalllah . Hazır oldugun zaman tabi. Benım 3.bebişte süprız geldi. Ne gözyaşı dökmuştum istemiyorum dıye doktora. Ahh rabbım verıyo iste annelik içgudusu . Şimdi peşinde dolanıp gözunun içine bakıyoz :)

Şaka şaka heyecanlanma

Bana şöyle ptesi ve salı için iki çizittiriver oraları spor yapamadım çünküm
bu akşam inşallah biraz da sizin itelemenizle yapıcam
Bak bak sporlar ihmal ediliyo. Hani kız dün akşam pilates yapacaktık sen hım :)
Bu akşam o spor yapılacak bahane anlamam

Ay canım yaaaa nasıl da zor bir süreç çabucak geçsin inşallah. İyileştikten sonra hasar kalmasın da rabbim şifasını versin. Daha beterinden sakınsın.
Tatlım sana zorluk olmasın diye geldiğinde toplu yazarım diye yazmadım. Yazıcam kaydettim kalorilerimi

Amin canım inşallah çok sağolTamam kuzum ne zaman istersen yazarsın geçen hafta 1.sensin çünkü başka kimse tutmadı

amin canım, cümlemizinkine

evet haklısın, sağlıklı değilmiş ama hissiyatı bile çok güzeldi, o anlık tuhaf hislere kapıldım.Rabbim kimselere aratmasın, isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin,seninkide çok güzel olmuş gerçekten,nasibi varmış demek ki, Allah hepsine hayırlı, sağlıklı ömür versin.

nehirnil111 cim salı günü kalorim: 1077 kalori (k.hidratım:125,76 hemende pırt diye çıkıveriyo bu k.hidrat mafetti beni)

bugünkü menümde şöyle

Kahvaltı : 204 kalori (saat 07:50 de yendi)

Ahir Taze Kaşar Peyniri-15 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Yeşil Zeytin-15 g
Salatalık (Soyulmuş)-45 g
Yörsan Beyaz Peynir-25 g

Öğle Yemeği : 270 kalori (saat 11:50 de yendi)

Kuru Fasulye-200 g
Çoban Salatası-1 kase

Ara Öğün : 95 kalori (saat 15:30 da yenilecek)

Elma-1 küçük
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g

akşamıda kazasız atlatırsam süper olcak

Fazla değil kalorin canım eminim çok zarar vermemiştir kilon ne durumda takip edemedim hiç Bugün ki menünde çok iyi akşamı dediğin gibi güzel atlarsın çok iyisin

Fazla değil kalorin canım eminim çok zarar vermemiştir kilon ne durumda takip edemedim hiç Bugün ki menünde çok iyi akşamı dediğin gibi güzel atlarsın çok iyisin

kaçamak yapmadım zaten canım, sağlıklı yedim
pazartesi wc sorunundan 62,1 gelmiştim,bu sabah 62,0 geldi ama yine wc ye çıkamadım, çıksam yine 61,9 gelirdim heralde, dün işte moral bozukluğuna sporda yapamadım,durum böyle canım, senin ne alemde kilon 49 lardamısın yine?

Sabah: Yok
Ara; 10:00 - 1 kupa meyveli bitki çayı
Öğle; Yarım kase sebze çorbası + 1 orta boy tavuk ızgara + 2 dilim elma dilim fırında + 1 kase yeşil salata(yağsız tuzsuz) - 260 kalori

Akşama mercimek çorbası ve karışık türlü yiyeceğim nasipse

Ben günlerdir tartılmadım canım hiç hastane köşelerinde kantinden bulabildiğim kaşarlı tost ve öğlen tavuk dürüm ya da köfte yedim sanırım çok farklı bir rakam çıkmaz ama normal standart kiloma dönmüşümdür dün akşam hatta saat 10 da annemlerde ufak 3-4 tane salçalı sosisi götürdüm çünkü

menü güzel,ne balığı yapcan bakalım?
bide fırından o balık kokusunu nasıl çıkarıyosun?
çupra diyorlar ya ondan yapıcak eşim bugün izinli evde
vala bişey yapmıyorm özel olarak kapağını açık tutuyorum bir gün
ya kızartma yapsak sağlıksız oluyor diye fırında yapıyoruuz ama kokusu haklısın kötü oluyorr

oo çipura bayılırım
afiyet olsun canım, menün çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…