♥haftalık kilo verme yarışması♥

amin canım sagol

menun çok güzel afiyet olsun.

sabah neden yok.afiyet olsun.e tabı zayıf olunca kaçamaga az tolero oluyo hıı :)

öğlen bir tabak taze fasülye yemeği ve bir buçuk bardak ayran içtim
akşamda fırında balık ve bol salata var menüde
afiyet olsunn

Kızlar tavuklu salatamı yedim bol limonluu
süper.afıyet olsun

Kızlar her pazartesi sabah aç karnına tartılıyorum 25 nisan pazartesiye kadar hedefim 68 artık 70 altına düşmek istiyorum dua edin başarayım
sen gayet guzel gıdıyosun emınım başarırsın

sabah
2 dılım ekmek
peynırli omlet
domates-salatalık
yeşil çay-bal

öglen
1 orta boy biber dolması bi kase yogurt
@DisiAnka
20 dk leslie
afiyet olsun canım
benimde canım biber dolması çok çekiyor bugün ki menüde balık var ama belki akşam içini bulgur,kıyma,domates den hazırlayıp yaparımm bir tane olmadı iki tane yerim

sabah neden yok.afiyet olsun.e tabı zayıf olunca kaçamaga az tolero oluyo hıı :)

Bugün annemlerden geldim işe eşimin taburcu durumu belli değildi o yüzden kafamda düşünceler çıktım geldim canım bir kaç gündür zaten neyi kaçta nasıl yediğim belli değildi inşallah geri düzenime dönüyorum

çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda düzelir eşin

afiyet olsun canım
benimde canım biber dolması çok çekiyor bugün ki menüde balık var ama belki akşam içini bulgur,kıyma,domates den hazırlayıp yaparımm bir tane olmadı iki tane yerim
yeşilelmam kız tartıldınmı bugün ben dikkata ediyom ama gram oynamadım kız niyeki acaba

geçmiş olsun canım benim eşinde çabucak toparlar inşallah.

kız neye grup kurdunuz gene ay yetişemiyorum artık anlat bakiim ne yapıyosunuz şimdi oraya da geliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…