afiyet olsun
menüler çok güzel bugün
begum75
canım bu arada sana çok yaklaştıım haberin olsuun iki üç hafta daha yerinde durursaan senle aynı kg olabilirizz bak
AMİN,inşallah başaracaz canım, sende çok iyi gidiyosunKızlar her pazartesi sabah aç karnına tartılıyorum 25 nisan pazartesiye kadar hedefim 68 artık 70 altına düşmek istiyorum dua edin başarayım
amin canım sagolamin canım, cümlemizinkine
evet haklısın, sağlıklı değilmiş ama hissiyatı bile çok güzeldi, o anlık tuhaf hislere kapıldım.Rabbim kimselere aratmasın, isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin,seninkide çok güzel olmuş gerçekten,nasibi varmış demek ki, Allah hepsine hayırlı, sağlıklı ömür versin.
menun çok güzel afiyet olsun.nehirnil111 cim salı günü kalorim: 1077 kalori (k.hidratım:125,76 hemende pırt diye çıkıveriyo bu k.hidrat mafetti beni )
bugünkü menümde şöyle
Kahvaltı : 204 kalori (saat 07:50 de yendi)
Ahir Taze Kaşar Peyniri-15 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Yeşil Zeytin-15 g
Salatalık (Soyulmuş)-45 g
Yörsan Beyaz Peynir-25 g
Öğle Yemeği : 270 kalori (saat 11:50 de yendi)
Kuru Fasulye-200 g
Çoban Salatası-1 kase
Ara Öğün : 95 kalori (saat 15:30 da yenilecek)
Elma-1 küçük
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
akşamıda kazasız atlatırsam süper olcak
sabah neden yok.afiyet olsun.e tabı zayıf olunca kaçamaga az tolero oluyo hıı :)Sabah: Yok
Ara; 10:00 - 1 kupa meyveli bitki çayı
Öğle; Yarım kase sebze çorbası + 1 orta boy tavuk ızgara + 2 dilim elma dilim fırında + 1 kase yeşil salata(yağsız tuzsuz) - 260 kalori
Akşama mercimek çorbası ve karışık türlü yiyeceğim nasipse
afiyet olsunnöğlen bir tabak taze fasülye yemeği ve bir buçuk bardak ayran içtim
akşamda fırında balık ve bol salata var menüde
süper.afıyet olsunKızlar tavuklu salatamı yedim bol limonluu
sen gayet guzel gıdıyosun emınım başarırsınKızlar her pazartesi sabah aç karnına tartılıyorum 25 nisan pazartesiye kadar hedefim 68 artık 70 altına düşmek istiyorum dua edin başarayım
aay öyle deme kuzum yaakız farkındayım, gel gel belki benide alırsında beraber düşeriz aşağıya
zaten bu gidişle rüyamda ancak görcem hayallerimi
afiyet olsun canımsabah
2 dılım ekmek
peynırli omlet
domates-salatalık
yeşil çay-bal
öglen
1 orta boy biber dolması bi kase yogurt
@DisiAnka
20 dk leslie
aay öyle deme kuzum yaa
negatif enerjin olursaa zaten inemezsiin bak benim gibi ol pozitif düşün
sabah neden yok.afiyet olsun.e tabı zayıf olunca kaçamaga az tolero oluyo hıı :)
çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda düzelir eşinSağolun kızlar bütün kalorilerinizi not ettim iyi dilekleriniz için Allah razı olsunBiz ameliyatımızı olduk pazartesi günü pazar günü sabahtan yatışımız oldu nasipse bugün öğlen eşim taburcu olacak ben mecburen bugün işe döndüm inşallah akşama yanında olacağım evimizde buluşacağız Ağrımız çok oldu platin takıldı çok şükür atlattık ama daha da iyi olacağız
D Dema79 evet canım bimin sütlacı var ve nefis bir şey
@elma_sekerim01 nasıl nasıl mutlu oldum gözün aydın kuzum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizleri bırakma arada gel hayırlı haberlerini duyalım çok sevindim ya maşallah
@mavimli kalori takibini bıraktın mı sen hiç not ettirmemişsin
@DisiAnka kuzum maşallah sen eksiksiz vermeye devam etmişsin hafta başından itibaren yok ama toplu vereceksin herhalde
ton balığı bebeklere ağır olur diye biliyorum ama seninki 3 yaşında bilemedim şimdi canımBen hiç yemedim ton balığı çocuklara verebilirmiyiz ki onu merak ediyorum
yeşilelmam kız tartıldınmı bugün ben dikkata ediyom ama gram oynamadım kız niyeki acabaafiyet olsun canım
benimde canım biber dolması çok çekiyor bugün ki menüde balık var ama belki akşam içini bulgur,kıyma,domates den hazırlayıp yaparımm bir tane olmadı iki tane yerim
yok bırakmaycam devam hedefe varana kadarkız ben 1 aydan fazla yerimde saydımya, sonunda da 700 gram ancak verebildim,oluyo öyle arada pes etme bırakma sakın
Amin canım sağol inşallahçok geçmiş olsun canım inş tez zamanda düzelir eşin
valla ben de öyle yapıyorum çoğu zaman ama yırtıktan çıkar gibi bazen ben de gelecem diyo ya işte o zaman sinir oluyorum.Benim eşim de akşama kadar gezse bana mısın demez birlikte gezmek gibi bir alışkanlığı yok bu benim işime geliyor kızımla takılıyoruz ne güzel
geçmiş olsun canım benim eşinde çabucak toparlar inşallah.Sağolun kızlar bütün kalorilerinizi not ettim iyi dilekleriniz için Allah razı olsunBiz ameliyatımızı olduk pazartesi günü pazar günü sabahtan yatışımız oldu nasipse bugün öğlen eşim taburcu olacak ben mecburen bugün işe döndüm inşallah akşama yanında olacağım evimizde buluşacağız Ağrımız çok oldu platin takıldı çok şükür atlattık ama daha da iyi olacağız
D Dema79 evet canım bimin sütlacı var ve nefis bir şey
@elma_sekerim01 nasıl nasıl mutlu oldum gözün aydın kuzum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizleri bırakma arada gel hayırlı haberlerini duyalım çok sevindim ya maşallah
@mavimli kalori takibini bıraktın mı sen hiç not ettirmemişsin
@DisiAnka kuzum maşallah sen eksiksiz vermeye devam etmişsin hafta başından itibaren yok ama toplu vereceksin herhalde
arada oluyo öyle sıkma kendini canım bırakma diyetini. ben de halen yerimde sayıyorum mesela ama kendimi sıkıyomuyum haaayıııır. gitcek hepsi bi günkızlarrrr benim durdu sanki kilo ilerlemiyor napçam şimdi ben çok az oynuyor oynarsa da
kız neye grup kurdunuz gene ay yetişemiyorum artık anlat bakiim ne yapıyosunuz şimdi oraya da geliyim
Bak bak sporlar ihmal ediliyo. Hani kız dün akşam pilates yapacaktık sen hım :)
Bu akşam o spor yapılacak bahane anlamam
Ay canım yaaaa nasıl da zor bir süreç çabucak geçsin inşallah. İyileştikten sonra hasar kalmasın da rabbim şifasını versin. Daha beterinden sakınsın.
Tatlım sana zorluk olmasın diye geldiğinde toplu yazarım diye yazmadım. Yazıcam kaydettim kalorilerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?