- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
begum kilo sorunu geçmiş heralde vermeye başladınmı tekrardannehirnil111 cim salı günü kalorim: 1077 kalori (k.hidratım:125,76 hemende pırt diye çıkıveriyo bu k.hidrat mafetti beni )
bugünkü menümde şöyle
Kahvaltı : 204 kalori (saat 07:50 de yendi)
Ahir Taze Kaşar Peyniri-15 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Yeşil Zeytin-15 g
Salatalık (Soyulmuş)-45 g
Yörsan Beyaz Peynir-25 g
Öğle Yemeği : 270 kalori (saat 11:50 de yendi)
Kuru Fasulye-200 g
Çoban Salatası-1 kase
Ara Öğün : 95 kalori (saat 15:30 da yenilecek)
Elma-1 küçük
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
akşamıda kazasız atlatırsam süper olcak
kız neye grup kurdunuz gene ay yetişemiyorum artık anlat bakiim ne yapıyosunuz şimdi oraya da geliyim
begum kilo sorunu geçmiş heralde vermeye başladınmı tekrardan
şimdi herkese genel soru kızlar: adet döneminde bu artan açlık isteği ve karın ağrısıyla nasıl mücadele ediyosunuz. bi de bu tatlı krizini engelleyemiyorum ya ne güzel gidiyodum gene tatlı çekti canım korkuyorum kendimi kaybetcem
GonulSenligim , begum75 nehirnil111 D Dema79 @yesilelmamm , @deniz3344 sbeden (sbeden sınavların bitmedimi daha nasıl geçiyo bu arada)
Benim oğlandan önce çok ağrı olurdu,hiç bir şekilde baş edemiyordum, acile gittiğim olurdu. şimdi şükür olmuyor maşallah. açlık ve tatlı isteği için tarçınlı süt içiyorum. onun haricinde bir kare bitter çikolata yiyebilirsin. ya da ara öğünde kayısı yiyebilirsin mesela. suyu 2.5 un altına indirme, yeşil çayı da 2çay fincanı içmeye devam etki ödem olmasın canım.şimdi herkese genel soru kızlar: adet döneminde bu artan açlık isteği ve karın ağrısıyla nasıl mücadele ediyosunuz. bi de bu tatlı krizini engelleyemiyorum ya ne güzel gidiyodum gene tatlı çekti canım korkuyorum kendimi kaybetcem
GonulSenligim , begum75 nehirnil111 D Dema79 @yesilelmamm , @deniz3344 sbeden (sbeden sınavların bitmedimi daha nasıl geçiyo bu arada)
Araştırdım şaşırtmam gerekiyormuş, yarın sabah indi indi inmedi, bi tane tatlı yeycemarada oluyo öyle sıkma kendini canım bırakma diyetini. ben de halen yerimde sayıyorum mesela ama kendimi sıkıyomuyum haaayıııır. gitcek hepsi bi gün
canım sorma ben iki haftadır diyet yapamıyorum sanırım kilo da aldımSağolun kızlar bütün kalorilerinizi not ettim iyi dilekleriniz için Allah razı olsunBiz ameliyatımızı olduk pazartesi günü pazar günü sabahtan yatışımız oldu nasipse bugün öğlen eşim taburcu olacak ben mecburen bugün işe döndüm inşallah akşama yanında olacağım evimizde buluşacağız Ağrımız çok oldu platin takıldı çok şükür atlattık ama daha da iyi olacağız
D Dema79 evet canım bimin sütlacı var ve nefis bir şey
@elma_sekerim01 nasıl nasıl mutlu oldum gözün aydın kuzum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizleri bırakma arada gel hayırlı haberlerini duyalım çok sevindim ya maşallah
mavimli kalori takibini bıraktın mı sen hiç not ettirmemişsin
GonulSenligim kuzum maşallah sen eksiksiz vermeye devam etmişsin hafta başından itibaren yok ama toplu vereceksin herhalde
geçmiş olsun canım benim eşinde çabucak toparlar inşallah.
şimdi herkese genel soru kızlar: adet döneminde bu artan açlık isteği ve karın ağrısıyla nasıl mücadele ediyosunuz. bi de bu tatlı krizini engelleyemiyorum ya ne güzel gidiyodum gene tatlı çekti canım korkuyorum kendimi kaybetcem
Tamam canım bekliyorum seni pes etmek yok bırakma sakıncanım sorma ben iki haftadır diyet yapamıyorum sanırım kilo da aldımo yüzden kalori hesabım da yok tabi. başlayayınca haber veririm. pazartesi başlarım kalori hesabına gene.
bırakmam canım. bu öyle geçici bir dönem.Tamam canım bekliyorum seni pes etmek yok bırakma sakın
Hayırlısı olsun hakkında canımbırakmam canım. bu öyle geçici bir dönem.
Ay o miskinlik bende de var bu hafta. İteleye kakalaya spor yapıyorum. Ama yapmam lazım zamanım dar. Bi kaytarasım var ama birazdan gitcem yapcam spor. Sen de bu akşam yapacaksın yolarım yoksaÖzür dileriiimm
miskinlik çöktü üzerime, istersen ceza da verebilirsin
kendimi senin ellerine bırakıyorum
Spor yapıyız kıııızzz gel sen de :) fit olcaz :)kız neye grup kurdunuz gene ay yetişemiyorum artık anlat bakiim ne yapıyosunuz şimdi oraya da geliyim
Ay o miskinlik bende de var bu hafta. İteleye kakalaya spor yapıyorum. Ama yapmam lazım zamanım dar. Bi kaytarasım var ama birazdan gitcem yapcam spor. Sen de bu akşam yapacaksın yolarım yoksa
ben de işte aynen o durumdayım kendimi kontrol etmekte çok zorlanıyorum bugün yarında muhtemelen böyle olurum sonra düzelirim.karnımda ağrır,canım tatlıda çeker, başıma ne gelirse yaşıyorum valla,tatlı çekmesin diye bu aralar gün içinde elma+yoğurt+tarçın yiyiyorum sonuç:canım tatlı çekmiyo ama görüncede dayanamıyorum
regl dönemlerim hep dengesizdir bazen tatlı bazen tuzlu ister canım, bazende mide bulantısından hiçbirşey yiyemem
ne çekiyosa yiyiyorum malesef asla durduramıyorum, bilen varsa beri gelsin
yapılan spor farkedermi yürüyüş falan da olurmu yoksa ben de giriyim hatta bazen ev işini bile spordan sayarım çamura yatarım pislik bile yaparım hareket olsungünlük yapılan sporların listesini tutuyoGonulSenligim cım sende katıl istersen, sporunu yapıp GonulSenligim yı etiketleyeceksin
tamam canım beni de ekle sen bu iki gün izinli say ama çok kötü ağrım var çünkü yapabilirsem yazarım ama.Spor yapıyız kıııızzz gel sen de :) fit olcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?