♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay canım hayirli olsun seni çok iyi anlıyorum ama sakin su hataya düşme internetten arastirip arastirp kurma hamilesin ve keyfini.çıkar onun mutluluğuna var çünkü bu günler geri gelmeyecek ve zaten her şey olacağına varıyor... birde doktor serbest dese bile ilk 12 hafta ilişki yaşamayın derim allaha emanet olun

Canım çok doğru diyosun şimdi kafama pıhtılaşma testini taktım bi bayan internette yaptr düşük yapan çok dedi 750 tlmiş bu test onu düşünüyorum ne yapsam diye şimdiden kafa karışıyor yani haklısın

Üniversite hastanelerinde devlet karşılar diye düşünüyorum ama ilk gebeliğin olduğu için dr yaptirir mi onu bilemiyorum çok pahalıymış ne desem olmaz. Ama tek bildiğim internetten araştırma stres olma rahat ol keyfine bak çünkü stresten kötü şeyler oluyor bende olmuştu is yerimdeki stres ve yoğun çalışma ötürü bebeğim içinde vefat etmişti malesef bu yüzden internet ten uzak dur doktoruna endislerini anlat .. ama aslında dr una değil rabbimize guvenelim o aracı ben dr umu hic guvenmiyordum ama allahım sana teslim oldum o doktor sadece vesile dedim ve isler iste o zaman yoluna girdi ne zaman teslim olsam o zaman islerim yoluna giriyor zaten ipleri elinde tutmaya çalışma bırak rabbine tevekkül et keyfini yasa derim yoksa boş yere yoruldugunla kalırsın yine her şey olacağına varır .... simdi hamilesin bebek kiyafetlerine kendi giyecegin kiyafetlere odaklan mutlu ol gülümse dua et hep güzel şeyler düşün eğer biri seni üzse bile ağlaşan bile zorla gülümse ve şükret :) ne güzel şey hamile olmak rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin

Çok doğru söylüyorsun canım Çok bekledim galiba şimdi korkuyorum sakınıyorum ama hamileliğin tadını çıkarcam Allaha emanet doktor sadece vesile dediğin gibi çok sağol canım desteğin için, stres bebeğime zarar verir başka bişey yapmaz

Yapayım canım yapayım
ama bana vurdulu kırdılı bi spor söyleyin çok sinirliyim
hıncımı çıkarmak istiyorum
Kıs Allah iyiliğini versin ya kick boks diyprum o zaman ama bana bak kaytarma o spor yapılacak. Bu akşam da yapmazsan yarın ceza var

yapılan spor farkedermi yürüyüş falan da olurmu yoksa ben de giriyim hatta bazen ev işini bile spordan sayarım çamura yatarım pislik bile yaparım hareket olsun
Türü farketmez şekerim her türlü şey kabul. Sen gel de çirkefe toplucanak yatarız

tamam canım beni de ekle sen bu iki gün izinli say ama çok kötü ağrım var çünkü yapabilirsem yazarım ama.
Tamam canım iki gün izin verdim gitti

Kizlar servisteyim spora gidiyrum birsey danisacagim benimki balayi planlarinda antalya diyor onerebileceginiz biyer varmi fazla acik sacik kadinlar olmasini istemiyorum acikcasi ?
Canım biz de antalya side manavgat tarafında bi otel ayarladık ama müşteri profilini bilmiyorum. Sadee +16 olduğunu biliyorum. Çoluk çocuk kalabalığı yok yani.

GonulSenligim bugün spor yaptım 30 dk max 30 ilk gün :)
Vaaayyy max 30 a mı başladın. Ben de jillianı bitirnce max a başlıcam

Benim sinavlar hafta sonu canim.
Metabolizma hızlı oluyor o dönemde belki iştah ondandir. Karnimda agri olmuyor bekarken bide cocuk yokken oluyordu artik olsada cook hafif

Günaydın. Dün bogaz agrım tekrarlayınca hiç halim yoktu nete gırmeye.şimdi biraz yumuşamış şükür.
İkindi arada
2 cevız-2 kuru kayısı - bitkı çayı
Akşam
Büyük bi kase çorba içtim
GonulSenligim sporum
20 dk leslie
1 saat 15 dk tempolu yuruyuş.
Hava iyi degil sanırım yuruyuşte şifayı kapıyorum ven off. Çıksan bı dert çıkmasan bı dert

Gecmışe çok bakamadım ama maşallah şu max30 unasılyapıyonuz ya dehşet agır gelıyo o spor bana. Jillianıda bıraktım ben. Bana agır gelıyo hazır degılımdemekkı

canım ben yoğurdun içine kuru üzüm birde tarçın koyup yiyoruumm
en azından tatlı isteğini erteliyor
kendim buldum bu çözümü bende çokta etkili bir dene isterseen

birde çok canıma kastettiyse bu tatlı isteği dondurma yiyoruummm

Kıs Allah iyiliğini versin ya kick boks diyprum o zaman ama bana bak kaytarma o spor yapılacak. Bu akşam da yapmazsan yarın ceza var
Yarım saat yürüyüş diyorum akşam sporum için canım
ötesi yok
akşam kayınvalidem geldi
haftasonuna kadar bizde
belki haftasonu da bizde kalır

sinirim ona değildi, akşam çaktırmayayım da geldim diye gelin bozuldu demesin diye gülücükler saçmaktan yoruldum

Kizlar servisteyim spora gidiyrum birsey danisacagim benimki balayi planlarinda antalya diyor onerebileceginiz biyer varmi fazla acik sacik kadinlar olmasini istemiyorum acikcasi ?
Biz Alanya'da balayımızı geçirdik canım Granada Resort harika bir balayıydı geçen Haziran ayında sezon çok fazla açılmamasına rağmen çok eğlenceliydi yemekleri harikaydı ama açıklık her yerde var akşam gösteri alanında dans eden kızlarda arada çıktı özellikle turist çok fazlaydı öyle söyleyeyim ama aile oteli gibi saçma sapan insanlar hiç yoktu herkes eşli gelmiş ailesiyle gelmişti hiç rahatsız edici bir durumla karşılaşmadık
Spor bildirimim
Jillian level 1 / 9. Gün (30dk )
Pilates (35 dk )
Toplam 65 dk

Bu arada spor yapan şekercanlar pc den girdiğim zaman tabloyu güncellicem. Bildirim yapanları gördüm bilgi vereyim dedim :)

Bende yakında katılacağım canım aranıza pilates aletlerim geldi inşallah eşim biraz toparlarsa bir kaç güne başlamayı düşünüyorum toplarım şişirilmeyi bekliyor

Sabah: Yok
Ara; 10:00 - 1 kupa meyveli bitki çayı
Öğle; 12:25 - Yarım kase sebze çorbası + 1 orta boy tavuk ızgara + 2 dilim elma dilim fırında + 1 kase yeşil salata(yağsız tuzsuz) - 260 kalori
Ara; 15:30 - 1 kupa sade nescafe + 1 ad.eti puf - 68 kalori
Akşam; 19:45 - 1 kase mercimek çorbası + yarım porsiyon etli türlü + yarım kase cacık - 335 kalori

Toplam kalori: 663

GonulSenligim begum75 mavimli @almina_14 fiyonkbayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…