- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
amin canım değerin de bayağı yüksekmiş düşükte ,Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bir tek onu istiyorum uzun süredir bekliyorum onu bize bağışlasın canım ne diyim hep dua ediyorum.
ne güzel oğlun var bak senin de Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin
Canım çok doğru diyosun şimdi kafama pıhtılaşma testini taktım bi bayan internette yaptr düşük yapan çok dedi 750 tlmiş bu test onu düşünüyorum ne yapsam diye şimdiden kafa karışıyor yani haklısınAy canım hayirli olsun seni çok iyi anlıyorum ama sakin su hataya düşme internetten arastirip arastirp kurma hamilesin ve keyfini.çıkar onun mutluluğuna var çünkü bu günler geri gelmeyecek ve zaten her şey olacağına varıyor... birde doktor serbest dese bile ilk 12 hafta ilişki yaşamayın derim allaha emanet olun
Canım çok doğru diyosun şimdi kafama pıhtılaşma testini taktım bi bayan internette yaptr düşük yapan çok dedi 750 tlmiş bu test onu düşünüyorum ne yapsam diye şimdiden kafa karışıyor yani haklısın
Çok doğru söylüyorsun canım Çok bekledim galiba şimdi korkuyorum sakınıyorum ama hamileliğin tadını çıkarcam Allaha emanet doktor sadece vesile dediğin gibi çok sağol canım desteğin için, stres bebeğime zarar verir başka bişey yapmazÜniversite hastanelerinde devlet karşılar diye düşünüyorum ama ilk gebeliğin olduğu için dr yaptirir mi onu bilemiyorum çok pahalıymış ne desem olmaz. Ama tek bildiğim internetten araştırma stres olma rahat ol keyfine bak çünkü stresten kötü şeyler oluyor bende olmuştu is yerimdeki stres ve yoğun çalışma ötürü bebeğim içinde vefat etmişti malesef bu yüzden internet ten uzak dur doktoruna endislerini anlat .. ama aslında dr una değil rabbimize guvenelim o aracı ben dr umu hic guvenmiyordum ama allahım sana teslim oldum o doktor sadece vesile dedim ve isler iste o zaman yoluna girdi ne zaman teslim olsam o zaman islerim yoluna giriyor zaten ipleri elinde tutmaya çalışma bırak rabbine tevekkül et keyfini yasa derim yoksa boş yere yoruldugunla kalırsın yine her şey olacağına varır .... simdi hamilesin bebek kiyafetlerine kendi giyecegin kiyafetlere odaklan mutlu ol gülümse dua et hep güzel şeyler düşün eğer biri seni üzse bile ağlaşan bile zorla gülümse ve şükret :) ne güzel şey hamile olmak rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin
Kıs Allah iyiliğini versin yaYapayım canım yapayım
ama bana vurdulu kırdılı bi spor söyleyin çok sinirliyim
hıncımı çıkarmak istiyorum
Türü farketmez şekerim her türlü şey kabul. Sen gel de çirkefe toplucanak yatarızyapılan spor farkedermi yürüyüş falan da olurmu yoksa ben de giriyim hatta bazen ev işini bile spordan sayarım çamura yatarım pislik bile yaparım hareket olsun
Tamam canım iki gün izin verdim gittitamam canım beni de ekle sen bu iki gün izinli say ama çok kötü ağrım var çünkü yapabilirsem yazarım ama.
Canım biz de antalya side manavgat tarafında bi otel ayarladık ama müşteri profilini bilmiyorum. Sadee +16 olduğunu biliyorum. Çoluk çocuk kalabalığı yok yani.Kizlar servisteyim spora gidiyrum birsey danisacagim benimki balayi planlarinda antalya diyor onerebileceginiz biyer varmi fazla acik sacik kadinlar olmasini istemiyorum acikcasi ?
Vaaayyy max 30 a mı başladın. Ben de jillianı bitirnce max a başlıcamGonulSenligim bugün spor yaptım 30 dk max 30 ilk gün :)
Benim sinavlar hafta sonu canim.şimdi herkese genel soru kızlar: adet döneminde bu artan açlık isteği ve karın ağrısıyla nasıl mücadele ediyosunuz. bi de bu tatlı krizini engelleyemiyorum ya ne güzel gidiyodum gene tatlı çekti canım korkuyorum kendimi kaybetcem
GonulSenligim , begum75 nehirnil111 @ElifAlperMehmet visnelipastam , @deniz3344 sbeden (sbeden sınavların bitmedimi daha nasıl geçiyo bu arada)
Ben Ölüdeniz de yapmıştım. Eylülde yaşlı yabancı Çıplaklar oluyor . Ciplaksiz yer bilmiyorumKizlar servisteyim spora gidiyrum birsey danisacagim benimki balayi planlarinda antalya diyor onerebileceginiz biyer varmi fazla acik sacik kadinlar olmasini istemiyorum acikcasi ?
yapılan spor farkedermi yürüyüş falan da olurmu yoksa ben de giriyim hatta bazen ev işini bile spordan sayarım çamura yatarım pislik bile yaparım hareket olsun
Canıım günaydıınyeşilelmam kız tartıldınmı bugün ben dikkata ediyom ama gram oynamadım kız niyeki acaba
canım ben yoğurdun içine kuru üzüm birde tarçın koyup yiyoruummşimdi herkese genel soru kızlar: adet döneminde bu artan açlık isteği ve karın ağrısıyla nasıl mücadele ediyosunuz. bi de bu tatlı krizini engelleyemiyorum ya ne güzel gidiyodum gene tatlı çekti canım korkuyorum kendimi kaybetcem
GonulSenligim , begum75 nehirnil111 @ElifAlperMehmet visnelipastam , @deniz3344 sbeden (sbeden sınavların bitmedimi daha nasıl geçiyo bu arada)
Günaydın canım. Tebriklerrgünaydıın kızlaarrr
bugün 64,8 ile uyandııımmm
vee çoookk mutluyuuummmmmm
Yarım saat yürüyüş diyorum akşam sporum için canımKıs Allah iyiliğini versin yakick boks diyprum o zaman ama bana bak kaytarma o spor yapılacak. Bu akşam da yapmazsan yarın ceza var
Sen kaç çıktın canım bu sabahGünaydın canım. Tebriklerr
Bende gunlük tartılıyorum. Pazartesi inşallah verdıgımı almadan gelırım
Biz Alanya'da balayımızı geçirdik canım Granada Resort harika bir balayıydı geçen Haziran ayında sezon çok fazla açılmamasına rağmen çok eğlenceliydi yemekleri harikaydı ama açıklık her yerde var akşam gösteri alanında dans eden kızlarda arada çıktı özellikle turist çok fazlaydı öyle söyleyeyim ama aile oteli gibi saçma sapan insanlar hiç yoktu herkes eşli gelmiş ailesiyle gelmişti hiç rahatsız edici bir durumla karşılaşmadıkKizlar servisteyim spora gidiyrum birsey danisacagim benimki balayi planlarinda antalya diyor onerebileceginiz biyer varmi fazla acik sacik kadinlar olmasini istemiyorum acikcasi ?
Spor bildirimim
Jillian level 1 / 9. Gün (30dk )
Pilates (35 dk )
Toplam 65 dk
Bu arada spor yapan şekercanlar pc den girdiğim zaman tabloyu güncellicem. Bildirim yapanları gördümbilgi vereyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?