senin gayet güzelSabah: Yok
Ara; 10:00 - 1 kupa meyveli bitki çayı
Öğle; 12:25 - Yarım kase sebze çorbası + 1 orta boy tavuk ızgara + 2 dilim elma dilim fırında + 1 kase yeşil salata(yağsız tuzsuz) - 260 kalori
Ara; 15:30 - 1 kupa sade nescafe + 1 ad.eti puf - 68 kalori
Akşam; 19:45 - 1 kase mercimek çorbası + yarım porsiyon etli türlü + yarım kase cacık - 335 kalori
Toplam kalori: 663
@DisiAnkabegum75 @mavimli @almina_14 @fiyonkbayan
Sen kaç çıktın canım bu sabah
ben günlük tartılmasam bu kadar sabırlı olamam o yüzden hergün tartılıp eksileri görüp kendimi motive ediyorum
Alanyada 9 yıl yaşadım. 2 çocugum orda dogdu. Ailem orda yaşıyo. Her yıl gıdıyoruz alanyaya girerken bi mutlu oluyorum o denız kokusu .. Arkadaşlarım... Çok guzel yıllar gecırdım. Çok severımBiz Alanya'da balayımızı geçirdik canım Granada Resort harika bir balayıydı geçen Haziran ayında sezon çok fazla açılmamasına rağmen çok eğlenceliydi yemekleri harikaydı ama açıklık her yerde var akşam gösteri alanında dans eden kızlarda arada çıktı özellikle turist çok fazlaydı öyle söyleyeyim ama aile oteli gibi saçma sapan insanlar hiç yoktu herkes eşli gelmiş ailesiyle gelmişti hiç rahatsız edici bir durumla karşılaşmadık
Bende yakında katılacağım canım aranıza pilates aletlerim geldi inşallah eşim biraz toparlarsa bir kaç güne başlamayı düşünüyorum toplarım şişirilmeyi bekliyor
Afıyet olsun şekerSabah: Yok
Ara; 10:00 - 1 kupa meyveli bitki çayı
Öğle; 12:25 - Yarım kase sebze çorbası + 1 orta boy tavuk ızgara + 2 dilim elma dilim fırında + 1 kase yeşil salata(yağsız tuzsuz) - 260 kalori
Ara; 15:30 - 1 kupa sade nescafe + 1 ad.eti puf - 68 kalori
Akşam; 19:45 - 1 kase mercimek çorbası + yarım porsiyon etli türlü + yarım kase cacık - 335 kalori
Toplam kalori: 663
@DisiAnkabegum75 @mavimli @almina_14 @fiyonkbayan
Canım dondurma belkide en masum tatlı eger yıyeceksen mümkün oldugunca sade dondurma seç bide 3 top dışına çıkmazsan sorun yok demıştı bana çok öncekı dıyetısyenım. Dondurmaya ek gırınce kılo yapıyo çikolatalı muzlu gıbı. Sade en dogalınehirnil111
dünkü kalorim :1260 kalori(k.hidrat:140), dün akşam yemekte misafirim vardı, yemekten sonra eşlere çay yaptık arkadaş dedi illa dondurma yemeye gidelim diye, zorla ısmarladı
bu sabahta geç kaldım yarım simit yedim139 kalori, öğlen yemeğinden sonra topma menüyü paylaşırım
Canım dondurma belkide en masum tatlı eger yıyeceksen mümkün oldugunca sade dondurma seç bide 3 top dışına çıkmazsan sorun yok demıştı bana çok öncekı dıyetısyenım. Dondurmaya ek gırınce kılo yapıyo çikolatalı muzlu gıbı. Sade en dogalı
Sağol Begüşüm evet biraz toparlama dönemindeyim ne yediğim belli değil bu sabahta aceleden yarım ev yapımı poğaçamı yedim çıktım önceden olsa sütümü ısıtır yulafımı ekler içerdim şimdi zamanım yok eşime kahvaltı hazırlıyorum anca yetişiyorum işesenin gayet güzelbitek sabah olmamış ama oda bu sıkıntı günde normal,eşin nasıl oldu?çıktımı hastaneden?
Alanyada 9 yıl yaşadım. 2 çocugum orda dogdu. Ailem orda yaşıyo. Her yıl gıdıyoruz alanyaya girerken bi mutlu oluyorum o denız kokusu .. Arkadaşlarım... Çok guzel yıllar gecırdım. Çok severım
Afıyet olsun şeker
40 dakika 1 saat değişiyor da ben 3000 sayıyı tamamlamaya çalışıyordumKaç dakika canım
yani o konuda haklısınburgerkıng den külah dondurma aldık, sadeydi ama akşam yemeğin üstüne bide geç saatte (22:00) de olduğu için olmasa daha iyiydi.
sen sabah bişey yemıyon aç bırakırsın beniSağol Begüşüm evet biraz toparlama dönemindeyim ne yediğim belli değil bu sabahta aceleden yarım ev yapımı poğaçamı yedim çıktım önceden olsa sütümü ısıtır yulafımı ekler içerdim şimdi zamanım yok eşime kahvaltı hazırlıyorum anca yetişiyorum işeÇıktık çok şükür dün 2-3 gibi eve geldi eşim arada ağrısı olsa çok şükür iyi evimizde bu bile yeter
Bizde sevdik oteli özellikle yoksa dışarısı oldukça sakin sakinliği severim ama güzel yaniSağol canım gel beraber olsun
neymiş bu.konu dışı kaldım40 dakika 1 saat değişiyor da ben 3000 sayıyı tamamlamaya çalışıyordum
başım döndü kıızGünaydın Kızlar;
10.04.2016:55.00
11.04.2016: 55.60
12.04.2016: 55.30
13.04.2016: 55.20
14.04.2016: 55.70
Bir gün yemesem bir gün yiyorum ne olacak benim bu halim
55 rakamını kırmak çok zor bilirim Deniz ben oradan sanırım 50li rakamlara düşmek için 2-3 ay uğraştım resmen öncesi 2 ay olmadan gitmiştiGünaydın Kızlar;
10.04.2016:55.00
11.04.2016: 55.60
12.04.2016: 55.30
13.04.2016: 55.20
14.04.2016: 55.70
Bir gün yemesem bir gün yiyorum ne olacak benim bu halim
yani o konuda haklısın
sen sabah bişey yemıyon aç bırakırsın beni.guzel bi kahvaltı yaptım ben
neymiş bu.konu dışı kaldım
2 gündür bitki çayından başka görmedım sabah55 rakamını kırmak çok zor bilirim Deniz ben oradan sanırım 50li rakamlara düşmek için 2-3 ay uğraştım resmen öncesi 2 ay olmadan gitmişti
Niye kız yiyorum haşlanmış yumurta, peynir, zeytin gibi mesela bazen de yulaflı tarçınlı süt içiyorum bak bunlarda güzel
O gördüklerin şu sıra olanlar canım dengemi ayarlamaya çalışıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum krep falan yapıyorum o yüzden gecikiyorum bir düzeni oturtursam eski düzene döneceğim2 gündür bitki çayından başka görmedım sabahkız ölürüm ben
peynir yumurtayı sevdım bak olur gelırım
yok yok biliyorum.bu aralar meşgulsun..eşinde taoparlar cabuk ınşallh.sende eski düzenine girersın..elini kullanabılıyomu azda olsa..O gördüklerin şu sıra olanlar canım dengemi ayarlamaya çalışıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum krep falan yapıyorum o yüzden gecikiyorum bir düzeni oturtursam eski düzene döneceğim
Kırılan elini kullanamıyor canım atelli sargılı duruyor omuza kadaryok yok biliyorum.bu aralar meşgulsun..eşinde taoparlar cabuk ınşallh.sende eski düzenine girersın..elini kullanabılıyomu azda olsa..
evet bunada şükür etmek lagzım.eşin kıloda alır bak diyim sana :)))Kırılan elini kullanamıyor canım atelli sargılı duruyor omuza kadarsağ elini kullanıyor Allahtan solak değil eşim bununla da mutlu oluyoruz Ben kahvaltısından meyvesine çerezinden diğer gıdalarına herşeyini hazırlıyorum tabağa servisini yapıyorum yanına yerleştiriyorum gün içerisinde ben gidene kadar tüketiyor akşam zaten yanındayım Sağ eliyle zaten diğer işlerini halledebiliyor inşallah 2-3 haftaya kadar daha da iyi olacağız zaman geçiyor yeter ki sorunlar çıkmasın
Bizim işimize gelir 1 ay falan öyle oturacak genel olarak bunalmazsa evdeevet bunada şükür etmek lagzım.eşin kıloda alır bak diyim sana :)))
kuzum bende en çok hafta sonunda zorlanıyorumm evde iki gün boyunca kendimi tutamıyorumŞimdiki kilomu koruyup koruyamayacagımı bilemıyorum o yüzden pzartesıye kalaın açıklamam :) hafta sonu dan korkuyom :)
Alanyada 9 yıl yaşadım. 2 çocugum orda dogdu. Ailem orda yaşıyo. Her yıl gıdıyoruz alanyaya girerken bi mutlu oluyorum o denız kokusu .. Arkadaşlarım... Çok guzel yıllar gecırdım. Çok severım
Afıyet olsun şeker
bende o zaman yavaş yavaş başliimmm40 dakika 1 saat değişiyor da ben 3000 sayıyı tamamlamaya çalışıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?