♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111
dünkü kalorim :1260 kalori (k.hidrat:140), dün akşam yemekte misafirim vardı, yemekten sonra eşlere çay yaptık arkadaş dedi illa dondurma yemeye gidelim diye, zorla ısmarladı ben bu gidişle bu kilomu korusam yetecek bana 60 kilo hayal oldu

bu sabahta geç kaldım yarım simit yedim 139 kalori, öğlen yemeğinden sonra topma menüyü paylaşırım

senin gayet güzel bitek sabah olmamış ama oda bu sıkıntı günde normal,eşin nasıl oldu?çıktımı hastaneden?

Sen kaç çıktın canım bu sabah
ben günlük tartılmasam bu kadar sabırlı olamam o yüzden hergün tartılıp eksileri görüp kendimi motive ediyorum

Şimdiki kilomu koruyup koruyamayacagımı bilemıyorum o yüzden pzartesıye kalaın açıklamam :) hafta sonu dan korkuyom :)

Alanyada 9 yıl yaşadım. 2 çocugum orda dogdu. Ailem orda yaşıyo. Her yıl gıdıyoruz alanyaya girerken bi mutlu oluyorum o denız kokusu .. Arkadaşlarım... Çok guzel yıllar gecırdım. Çok severım

Afıyet olsun şeker

Canım dondurma belkide en masum tatlı eger yıyeceksen mümkün oldugunca sade dondurma seç bide 3 top dışına çıkmazsan sorun yok demıştı bana çok öncekı dıyetısyenım. Dondurmaya ek gırınce kılo yapıyo çikolatalı muzlu gıbı. Sade en dogalı

burgerkıng den külah dondurma aldık, sadeydi ama akşam yemeğin üstüne bide geç saatte (22:00) de olduğu için olmasa daha iyiydi.

senin gayet güzel bitek sabah olmamış ama oda bu sıkıntı günde normal,eşin nasıl oldu?çıktımı hastaneden?
Sağol Begüşüm evet biraz toparlama dönemindeyim ne yediğim belli değil bu sabahta aceleden yarım ev yapımı poğaçamı yedim çıktım önceden olsa sütümü ısıtır yulafımı ekler içerdim şimdi zamanım yok eşime kahvaltı hazırlıyorum anca yetişiyorum işeÇıktık çok şükür dün 2-3 gibi eve geldi eşim arada ağrısı olsa çok şükür iyi evimizde bu bile yeter

Bizde sevdik oteli özellikle yoksa dışarısı oldukça sakin sakinliği severim ama güzel yaniSağol canım gel beraber olsun

burgerkıng den külah dondurma aldık, sadeydi ama akşam yemeğin üstüne bide geç saatte (22:00) de olduğu için olmasa daha iyiydi.
yani o konuda haklısın

sen sabah bişey yemıyon aç bırakırsın beni.guzel bi kahvaltı yaptım ben

40 dakika 1 saat değişiyor da ben 3000 sayıyı tamamlamaya çalışıyordum
neymiş bu.konu dışı kaldım

Günaydın Kızlar;
10.04.2016:55.00
11.04.2016: 55.60
12.04.2016: 55.30
13.04.2016: 55.20
14.04.2016: 55.70
Bir gün yemesem bir gün yiyorum ne olacak benim bu halim
55 rakamını kırmak çok zor bilirim Deniz ben oradan sanırım 50li rakamlara düşmek için 2-3 ay uğraştım resmen öncesi 2 ay olmadan gitmişti
yani o konuda haklısın

sen sabah bişey yemıyon aç bırakırsın beni.guzel bi kahvaltı yaptım ben

neymiş bu.konu dışı kaldım

Niye kız yiyorum haşlanmış yumurta, peynir, zeytin gibi mesela bazen de yulaflı tarçınlı süt içiyorum bak bunlarda güzel

2 gündür bitki çayından başka görmedım sabah kız ölürüm ben
peynir yumurtayı sevdım bak olur gelırım

2 gündür bitki çayından başka görmedım sabah kız ölürüm ben
peynir yumurtayı sevdım bak olur gelırım
O gördüklerin şu sıra olanlar canım dengemi ayarlamaya çalışıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum krep falan yapıyorum o yüzden gecikiyorum bir düzeni oturtursam eski düzene döneceğim

O gördüklerin şu sıra olanlar canım dengemi ayarlamaya çalışıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum krep falan yapıyorum o yüzden gecikiyorum bir düzeni oturtursam eski düzene döneceğim
yok yok biliyorum.bu aralar meşgulsun..eşinde taoparlar cabuk ınşallh.sende eski düzenine girersın..elini kullanabılıyomu azda olsa..

yok yok biliyorum.bu aralar meşgulsun..eşinde taoparlar cabuk ınşallh.sende eski düzenine girersın..elini kullanabılıyomu azda olsa..
Kırılan elini kullanamıyor canım atelli sargılı duruyor omuza kadar sağ elini kullanıyor Allahtan solak değil eşim bununla da mutlu oluyoruz Ben kahvaltısından meyvesine çerezinden diğer gıdalarına herşeyini hazırlıyorum tabağa servisini yapıyorum yanına yerleştiriyorum gün içerisinde ben gidene kadar tüketiyor akşam zaten yanındayımSağ eliyle zaten diğer işlerini halledebiliyor inşallah 2-3 haftaya kadar daha da iyi olacağız zaman geçiyor yeter ki sorunlar çıkmasın

evet bunada şükür etmek lagzım.eşin kıloda alır bak diyim sana :)))

evet bunada şükür etmek lagzım.eşin kıloda alır bak diyim sana :)))
Bizim işimize gelir 1 ay falan öyle oturacak genel olarak bunalmazsa evde Sürekli yedirme halindeyim kemik suyuna çorbalar tavuk et suyuna pilavlar yapıp duruyorum daha da artacak iyi olsun diye Kaç porsiyon meyve yediğinin hesabı yok şimdi gelirken 1 portakal,mandalina,elma doğradım kesin 1-2 muzda yer her gün böyle meyveyi Allahtan çok seviyor tabak bitiyor

kuzum bende en çok hafta sonunda zorlanıyorumm evde iki gün boyunca kendimi tutamıyorum
ama bu hafta kendime söz verdiim hiçbişey yemicemm
tek kaçamağımda dondurma olcaak İnşallahh
bu sayede kilomu korucaamm
sende öyle yap kendine sözz veer canıımm dirayetli ol atlat iki günü

Herkese gunaydiin.Dünkü menüm ve sporum bana çok iyi geldi kızlar. Bu sabah tartida eksileri gördüm. Bu pazartesi sabitte kalmak beni üzdü kendime bi çeki düzen vermeye çalışıyorum . Hafta içi güzel gidiyor gr lar ama hafta sonu hop geri geliyor. Bu hafta buna bir diyeceğim inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…