♥haftalık kilo verme yarışması♥

Dünkü menum:

Sabah 08.30: 1 yumurta , 1 dilim ekmek, 2 parmak peynir, 5 zeytin, domates salatalık çay.
Saat 11 de 1 fincan yeşil çay.
Öğle 12.30 : 1 orta boy haşlanmış somon (sossuz sadece limon) , 4 çiçek haşlanmış brokoli, 1 lokma haşlanmış patates, 1 kase brokoli çorbası( biraz kremaliydi bol limon sıktım napim).
Akşam 18.30 : 1 kase yoğurt, 4 kaşık lahana yemegi ( domates soğan yesil ile lahanayi kavurdum hafif sulu yemek gibi bişey yaptım işte çok pisirmedim ama lahanayi).
Şu şimdiye kadar 2.5 lt içtim
Spor olarak bugün disardaydim 75 dk spor yaptım. 50 dk tempolu yürüyüş +25 dk egzersiz ve squat. Üst bacak kaslarim öyle bir ağrıyor ki ama üstüne üstüne gidiyorum acının

tamam canım ben de bi deneyim böyle belki bende de işe yarar.

Benim de sabahım yulaflı kayısılı süt 2 yemek kaşığı şişince 1 kase oluyor 4-5 saat acıkmıyorum

sabah 3 kaşık yoğurda 2 kaşık yulaf ezmesi bir kaşık kuru üzüm koyup yedim birde küçük bir muz ve bir adet yeni dünya yedim
ara da 6 tane badem ve bir bardak yeşil çay içtim
öğlende şimdilik bilmiyorum sebze yemeyi düşünüyorum bakalım ne olursa

Sabah olayını çözdüm ben yulaf ezmesini kuru kayısıyı tarçını sütü de 200 ml lik paket sütlerden alıp iş yerinde çekmeceme koydum hem her gün kahvaltı taşımaktan hem de ne yiyicem derdinden kurtuldum

Sen kaç çıktın canım bu sabah
ben günlük tartılmasam bu kadar sabırlı olamam o yüzden hergün tartılıp eksileri görüp kendimi motive ediyorum
Benim de artıları gördükçe yürüyesim geliyor bak diyorum bugün +500 yarım saat daha yürü
Bugün ki yürüyüşüm bu saate kadar 1 saat 25 dakika 6919 adım olmuş

Güzelmiş balayınız bu yaz tekrarlayın farklı yerler farklı insanlar (açık saçık da olsalar) görmek insanın ufkunu açar

Var yaaa ikimizden başka saçmalayan yok biliyo musun senin mesajından önce nehirin kalorisini gördüm 663 senin 1260
Kendimize bir çeki düzen verelim

Güzelmiş balayınız bu yaz tekrarlayın farklı yerler farklı insanlar (açık saçık da olsalar) görmek insanın ufkunu açar
Nasipse bu yaz olmasa da farklı yerler görmek çok istiyorum genelde aynı ile bir daha gitmem bendeki amaç hep yeni yerler kültürler tanımak tam tv programcısı olup il il gezecek insanmışım dansözcü kızlarla fotom bile var

Son düzenleme:

Kahvaltın kandil simiti mi normal simit mi canım ikisi de zarar da sabah neden simit yediğini merak ettim diğerleri güzel

Kahvaltın kandil simiti mi normal simit mi canım ikisi de zarar da sabah neden simit yediğini merak ettim diğerleri güzel
normal bildiğimiz simit, sabah kahvaltıyı hazırlamıştım saçlarımı düzleştirecem diye vaktin geçtiğini anlamamışım,sofrayıda öyle bıraktım çıktım, ondan sebep simit yedim burda yiycek başka bişey yok

Çok geçmiş olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…