♥haftalık kilo verme yarışması♥

VAAY 64 LÜ LERİ GÖRDÜN SONUNDA HELAL RAKİBİM SIKIYMIŞ BAK SEN ŞU İŞE
bende sabah tartılmadım wc problemim olduğu için bugün activa yedim bakalım gerçek kilom neymiş pzartesi bildircem

VAAY 64 LÜ LERİ GÖRDÜN SONUNDA HELAL RAKİBİM SIKIYMIŞ BAK SEN ŞU İŞE
bende sabah tartılmadım wc problemim olduğu için bugün activa yedim bakalım gerçek kilom neymiş pzartesi bildircem
gördüüm canım hemde nasıl mutlu oldum anlatamam sana
artık darısı başına kuzuummm
sana en başında dedim ben çok iddialıyım diyee
activa işe yarıyor mu canıım

Hah şunu bileydin canım yaaaa iyice saçmaladınız artıkın

Tamam canımm sen şartlarını bi rahatlat da söylersin bana ben eklerim ismini

Benim de sabahım yulaflı kayısılı süt 2 yemek kaşığı şişince 1 kase oluyor 4-5 saat acıkmıyorum
Kıs ben de 2 kaşık yiyorum ama doymuyorum ama ben şişmesini beklemiyorum koyup yiyiorum hemen ondan mı ki :)

Var yaaa ikimizden başka saçmalayan yok biliyo musun senin mesajından önce nehirin kalorisini gördüm 663 senin 1260
Kendimize bir çeki düzen verelim
Verin bi zahmet

GonulSenligim 30 dak.eliptik yaptın canım
Kayınvalidemle kaynım byrda kısıtlandı biraz günlük hauayım pazar gidiyolar haftays arttıtırıcam inşallah sporumu
Canım bence yine bile çok iyi sporun

gördüüm canım hemde nasıl mutlu oldum anlatamam sana
artık darısı başına kuzuummm
sana en başında dedim ben çok iddialıyım diyee
activa işe yarıyor mu canıım
amin orası hiç belli olmaz bu arada sen kaç kg den bşladın ne kadar sürede kaç kg verdin?
activa kayısı evet işe yarıyor bi nebze yarın tartılcam sabah belki bende görmüşümdür bukadar emin olma

amin orası hiç belli olmaz bu arada sen kaç kg den bşladın ne kadar sürede kaç kg verdin?
activa kayısı evet işe yarıyor bi nebze yarın tartılcam sabah belki bende görmüşümdür bukadar emin olma
gördüün mü kız söylee
bak beni muammada bırakıyosun yapma böylee yaaaa

ben ilk başladığımda 74 ü bile görüyordum
buraya geldiğimin 4. haftasındayım o zaman 71 civarı idim şu an ise 64,8

ben ilk başladığımda 74 ü bile görüyordum
buraya geldiğimin 4. haftasındayım o zaman 71 civarı idim şu an ise 64,8
aynıymışız bak bende buraya başlamadan önce 71 idim sonra biraz verdim 68.5 te buraya başladım şuan tam 1 buçuk ay oldu 6 kg vermişim birbuçuk ayda ama bu iki haftadır hiç veremedim bi duraklama yaşıyorum niyeyse
yok yarın tartılıcam söylerim kilomu sana

Anlamadım ya
benim yazdığımla bi bağlantı kuramadım
iyi misin
spor başına vurmuş olabilir
Kız ben onu denizle begüşe yazdımdı yanlış mı alıntılamışım ay telefondan yazıyom hoş gör bebişim zor oluyo telefondan

tamm canım heyecanla bekliyrum kilonu bakalım ne çıkacaak
bende martta başladım canım daaha bir ay olmadı yani 71 lerden bu kiloya gelene kadar
bir ay daha uğraşsaam demek 59 ları görceemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…