yanlış hesap bağdattan döner elbet dedim,orasını düşünemedim,affet kuzucum
onları yemen gereken zamanda activa ye onları yeme bugün ozaman dengelersin activa da tok tutuyo çünkütamm o zaman bende alim bugün akşam yiyeyim yemekten sonra
ben akşam yemekten sonra genellikle acıkırsam yarım bardak tarçınlı süt içiyorum yanınada biraz leblebii
beni doyuruyorr ve acıkmıyorum yatana kadar
son kilolar baştaki gibi çabuk gitmiyo canım biraz daha dirençli oluyo şuan onu kırmamız gerekiyo ben 60 ı görsem bayram etcemtamm canım heyecanla bekliyrum kilonu bakalım ne çıkacaak
bende martta başladım canım daaha bir ay olmadı yani 71 lerden bu kiloya gelene kadar
bir ay daha uğraşsaam demek 59 ları görceemmm
ayy yarasın şifa olsun,Bizim işimize gelir 1 ay falan öyle oturacak genel olarak bunalmazsa evdeSürekli yedirme halindeyim kemik suyuna çorbalar tavuk et suyuna pilavlar yapıp duruyorum daha da artacak iyi olsun diye Kaç porsiyon meyve yediğinin hesabı yok şimdi gelirken 1 portakal,mandalina,elma doğradım kesin 1-2 muzda yer her gün böyle meyveyi Allahtan çok seviyor tabak bitiyor
aynen haftaiçi yap aç kal.sonra hop gerı gelıyo..yok ınşallh gecen hafta başardım yemedım bu haftada cok ıstıyorum.kuzum bende en çok hafta sonunda zorlanıyorumm evde iki gün boyunca kendimi tutamıyorum
ama bu hafta kendime söz verdiim hiçbişey yemicemm
tek kaçamağımda dondurma olcaak İnşallahh
bu sayede kilomu korucaamm
sende öyle yap kendine sözz veer canıımm dirayetli ol atlat iki günü
ip atlamak öylemi..5 dk bile atlasan terletıyo.aslında bende başlasamya..bende o zaman yavaş yavaş başliimmm
çünkü çok etkili olduğunu duyduumm
spor cidden cok faydalı ıyı ettın canım.Herkese gunaydiin.Dünkü menüm ve sporum bana çok iyi geldi kızlar. Bu sabah tartida eksileri gördüm. Bu pazartesi sabitte kalmak beni üzdü kendime bi çeki düzen vermeye çalışıyorum . Hafta içi güzel gidiyor gr lar ama hafta sonu hop geri geliyor. Bu hafta buna bir diyeceğim inşallah.
hepsi çok guzell..Dünkü menum:
Sabah 08.30: 1 yumurta , 1 dilim ekmek, 2 parmak peynir, 5 zeytin, domates salatalık çay.
Saat 11 de 1 fincan yeşil çay.
Öğle 12.30 : 1 orta boy haşlanmış somon (sossuz sadece limon) , 4 çiçek haşlanmış brokoli, 1 lokma haşlanmış patates, 1 kase brokoli çorbası( biraz kremaliydi bol limon sıktım napim).
Akşam 18.30 : 1 kase yoğurt, 4 kaşık lahana yemegi ( domates soğan yesil ile lahanayi kavurdum hafif sulu yemek gibi bişey yaptım işte çok pisirmedim ama lahanayi).
Şu şimdiye kadar 2.5 lt içtim
Spor olarak bugün disardaydim 75 dk spor yaptım. 50 dk tempolu yürüyüş +25 dk egzersiz ve squat. Üst bacak kaslarim öyle bir ağrıyor ki ama üstüne üstüne gidiyorum acının
İp atlama tabiiki de
sabah 3 kaşık yoğurda 2 kaşık yulaf ezmesi bir kaşık kuru üzüm koyup yedim birde küçük bir muz ve bir adet yeni dünya yedim
ara da 6 tane badem ve bir bardak yeşil çay içtim
öğlende şimdilik bilmiyorum sebze yemeyi düşünüyorum bakalım ne olursa
Sabah olayını çözdüm ben yulaf ezmesini kuru kayısıyı tarçını sütü de 200 ml lik paket sütlerden alıp iş yerinde çekmeceme koydum hem her gün kahvaltı taşımaktan hem de ne yiyicem derdinden kurtuldum
afiyet olsun canım gayet guzelnehirnil111
Kahvaltı 139 kalori
Susamlı Simit-1/2 (yarım simit)
Öğlen yemeği 396 kalori
Beyaz Ekmek-10 g (1 dilimin kabuğu sadece)
Patlıcan Musakka-1 porsiyon (200 g)
Cacık-1/2 kase
Ara Öğün 128 kalori (15:30 da yenilecek)
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Elma-1 küçük
Ceviz-5 g (1tane)
eve gidene kadar toplam kalori:662 k.hidrat:72,14
yarım pogacamıSabah; 07:55 - yarım patatesli poğaça - 88 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (Sallama)
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + yarım kase nohut yemeği + 3 ymk kaşığı arpa şehriye pilavı + 1 ad.orta boy turşu - 344 kalori
afiyet olsun.öglen menulerımız aynıymışöğle bir tabak kuru fasülye yedim tereyağlı yapılmış
birde bir parça pide
akşamda büyük ihtimalle tavuk yada etli birşey olucaak bugün yine eşim hazırlıcak
olmaz canım.activa yı akşam yesem bişey olur mu yemekten sonra çok kalorili bişey mi
banada söyleseneaynıymışız bak bende buraya başlamadan önce 71 idim sonra biraz verdim 68.5 te buraya başladım şuan tam 1 buçuk ay oldu 6 kg vermişim birbuçuk ayda ama bu iki haftadır hiç veremedim bi duraklama yaşıyorum niyeyse
yok yarın tartılıcam söylerim kilomu sana
leblebi cidden benıde çok tok tutuyortamm o zaman bende alim bugün akşam yiyeyim yemekten sonra
ben akşam yemekten sonra genellikle acıkırsam yarım bardak tarçınlı süt içiyorum yanınada biraz leblebii
beni doyuruyorr ve acıkmıyorum yatana kadar
tamm canım akşam eve giderken alayım hem değişiklik oluronları yemen gereken zamanda activa ye onları yeme bugün ozaman dengelersin activa da tok tutuyo çünkü
son kilolar baştaki gibi çabuk gitmiyo canım biraz daha dirençli oluyo şuan onu kırmamız gerekiyo ben 60 ı görsem bayram etcem
bende hiç spor yapmadım sadece tek yaptığım işten eve evden işe yürümek oda toplm 60 dk oluyotamm canım akşam eve giderken alayım hem değişiklik olur
evet ilk zamanlarda çok güzel kilo gidiyor ama bende ilk zamanlarda spor yapmadım aslında hala yapmıyorum
kendi düşüncem direnç noktasına geldiğimde vucudumu spor yaparak şaşırtmayı denicem
görürsün kız 60 da ne vaar sen bana ayak uydur bak nasıl veriyoruz o kilolarıı
60dk spor çok ıyı ama..bende hiç spor yapmadım sadece tek yaptığım işten eve evden işe yürümek oda toplm 60 dk oluyo
ne bileyim ya 2 haftadır veremiyorum hevesim kırıldı yoksa başlarda bende senin gibiydim çok güzel gidiyodu ama şimdi bi yerde haamı yapıyorum anlamadım
spor değil hızlı tempo yürüyüş canım ama parçalanıyo ya o yüzden pek işe yaramadığını düşünüyorum 15 dk sabah yürüyorum öğlen 30 dk akşam 15 dk yani bu şekilde toplam 60 dakika60dk spor çok ıyı ama..
Benimki mi canımKaç keredir bakıyorum sayfa ve mesaj numarasına hep aynı sayfada denk geliyor tesadüf olamaz 4900. sayfada 49000. mesaj
Belki farklı bi spor yapsan canımspor değil hızlı tempo yürüyüş canım ama parçalanıyo ya o yüzden pek işe yaramadığını düşünüyorum 15 dk sabah yürüyorum öğlen 30 dk akşam 15 dk yani bu şekilde toplam 60 dakika
begüm de öyle o da veremiyor duraksamaya geçtibende hiç spor yapmadım sadece tek yaptığım işten eve evden işe yürümek oda toplm 60 dk oluyo
ne bileyim ya 2 haftadır veremiyorum hevesim kırıldı yoksa başlarda bende senin gibiydim çok güzel gidiyodu ama şimdi bi yerde haamı yapıyorum anlamadım
az az olunca belkı için rahat etmıyo anladım..spor değil hızlı tempo yürüyüş canım ama parçalanıyo ya o yüzden pek işe yaramadığını düşünüyorum 15 dk sabah yürüyorum öğlen 30 dk akşam 15 dk yani bu şekilde toplam 60 dakika
Seni gidi seniben anladımda anlamaza geldim
Kafam kaldırmıyo zaten dedim noluyo naptım ben
Vaayyyysss göz yumdun buGonulSenligim nın bana çemkirmesine yani
Napayım onunla mı pilates yapayımSana çemkirmem de yakın zati dur sen heleşimdik kayınvaliden de kalcakmış sizde hiç spor yapmazsın sen
Git git sen bize benzemeAy çok üşeniyorum ama spora gideyim bari ben
dün naptın pazarı talan edebildin mi?Ay çok üşeniyorum ama spora gideyim bari ben
aynenaz az olunca belkı için rahat etmıyo anladım..
Sağol canımayy yarasın şifa olsun,
yarım pogacamıyaw yesene hepsini zaten başka bişey yememişsin
ayy çok az yıyosun.midenmi kuçuldü
26 yaşındayım canım dikkat etmesem içim acımıycak yani canım direnç gösteriyo vücudum şuan farkındayımbegüm de öyle o da veremiyor duraksamaya geçti
yediklerini hatırladığıma göre çok da güzel aslında
kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?