♥haftalık kilo verme yarışması♥

tamm o zaman bende alim bugün akşam yiyeyim yemekten sonra
ben akşam yemekten sonra genellikle acıkırsam yarım bardak tarçınlı süt içiyorum yanınada biraz leblebii
beni doyuruyorr ve acıkmıyorum yatana kadar
onları yemen gereken zamanda activa ye onları yeme bugün ozaman dengelersin activa da tok tutuyo çünkü
tamm canım heyecanla bekliyrum kilonu bakalım ne çıkacaak
bende martta başladım canım daaha bir ay olmadı yani 71 lerden bu kiloya gelene kadar
bir ay daha uğraşsaam demek 59 ları görceemmm
son kilolar baştaki gibi çabuk gitmiyo canım biraz daha dirençli oluyo şuan onu kırmamız gerekiyo ben 60 ı görsem bayram etcem

ayy yarasın şifa olsun,

aynen haftaiçi yap aç kal.sonra hop gerı gelıyo..yok ınşallh gecen hafta başardım yemedım bu haftada cok ıstıyorum.

bende o zaman yavaş yavaş başliimmm
çünkü çok etkili olduğunu duyduumm
ip atlamak öylemi..5 dk bile atlasan terletıyo.aslında bende başlasamya..

spor cidden cok faydalı ıyı ettın canım.

hepsi çok guzell..
İp atlama tabiiki de

afiyet olsun canım gayet guzel

yarım pogacamıyaw yesene hepsini zaten başka bişey yememişsin
ayy çok az yıyosun.midenmi kuçuldü

öğle bir tabak kuru fasülye yedim tereyağlı yapılmış
birde bir parça pide
akşamda büyük ihtimalle tavuk yada etli birşey olucaak bugün yine eşim hazırlıcak
afiyet olsun.öglen menulerımız aynıymış

activa yı akşam yesem bişey olur mu yemekten sonra çok kalorili bişey mi
olmaz canım.

banada söylesene

tamm o zaman bende alim bugün akşam yiyeyim yemekten sonra
ben akşam yemekten sonra genellikle acıkırsam yarım bardak tarçınlı süt içiyorum yanınada biraz leblebii
beni doyuruyorr ve acıkmıyorum yatana kadar
leblebi cidden benıde çok tok tutuyor

tamm canım akşam eve giderken alayım hem değişiklik olur
evet ilk zamanlarda çok güzel kilo gidiyor ama bende ilk zamanlarda spor yapmadım aslında hala yapmıyorum
kendi düşüncem direnç noktasına geldiğimde vucudumu spor yaparak şaşırtmayı denicem
görürsün kız 60 da ne vaar sen bana ayak uydur bak nasıl veriyoruz o kilolarıı

bende hiç spor yapmadım sadece tek yaptığım işten eve evden işe yürümek oda toplm 60 dk oluyo
ne bileyim ya 2 haftadır veremiyorum hevesim kırıldı yoksa başlarda bende senin gibiydim çok güzel gidiyodu ama şimdi bi yerde haamı yapıyorum anlamadım

60dk spor çok ıyı ama..

Belki farklı bi spor yapsan canım
şaşırsa vücut
çünkü alışmıştır bu yürüyüşe artık

begüm de öyle o da veremiyor duraksamaya geçti
yediklerini hatırladığıma göre çok da güzel aslında
kaç yaşındasın

ayy yarasın şifa olsun,
yarım pogacamıyaw yesene hepsini zaten başka bişey yememişsin
ayy çok az yıyosun.midenmi kuçuldü
Sağol canım

Eşime kahvaltıya odaklanırken gözüm anca onu gördü ben zaten sabahları çok acıkmam sırf vücudum çalışmaya başlasın diye yiyorum diyetten önce de öğlen 1 gibi iş yerine öğle yemeği yerdim ondan önce bir şey yemezdimMidem küçülmüş olabilür gerçekten canım pek bir şey çekmiyor çektiğine de abur cubur falan önceki 1-2 tabak yoğurtlu makarna yiyen kız yok şimdi canım makarna çekmiyor unuttum tadını sanki o keyfi almıyorum

begüm de öyle o da veremiyor duraksamaya geçti
yediklerini hatırladığıma göre çok da güzel aslında
kaç yaşındasın
26 yaşındayım canım dikkat etmesem içim acımıycak yani canım direnç gösteriyo vücudum şuan farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…