- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
bende 26 yaşındayım canım26 yaşındayım canım dikkat etmesem içim acımıycak yani canım direnç gösteriyo vücudum şuan farkındayım
ne çok ortak noktamız çıktı bakbende 26 yaşındayım canım
aynen senin gibi çok yakında direnç noktasına gelicem ne yapacağıma dair de bir fikriim de yok şu anda
ayy canım çalışıyorum eveetne çok ortak noktamız çıktı bak
çalışıyomusun sende evde diyet yapmak çok zor çünkü
ye bişe olmaz ya 88 kalori
Activia nın sadesini alıp onunla yoğurt yapabilirsiniz arkadaşlar prebiotik oluyor yoğurdunuztamm o zaman bende alim bugün akşam yiyeyim yemekten sonra
ben akşam yemekten sonra genellikle acıkırsam yarım bardak tarçınlı süt içiyorum yanınada biraz leblebii
beni doyuruyorr ve acıkmıyorum yatana kadar
Hepimizi keşke tatil olmasaayy canım çalışıyorum eveet
hafta içi çok güzel geçiyor planlı programlı herşey yediklerim içtiklerim hep düzenli
ama hafta sonu oluncaa ava çıkmış tilkiler gibiyimayrılamıyorum buzdolabının, aparetif koyduğumuz çekmecenin önündeen
en çok hafta sonu zorluyor beni
ne sporöları yapıyosun canımAy çok üşeniyorum ama spora gideyim bari ben
Ettim canım ama kıyafet almadım. Masa örtüsü takımı aldım çeyiz için. Bi de silikon nihale aldım pembişdün naptın pazarı talan edebildin mi?
Canım ben jillian ve pilates yapıyorum :)ne sporöları yapıyosun canım
oyy aç kurt gıbı aç uayanırım benSağol canım
Eşime kahvaltıya odaklanırken gözüm anca onu gördü ben zaten sabahları çok acıkmam sırf vücudum çalışmaya başlasın diye yiyorum diyetten önce de öğlen 1 gibi iş yerine öğle yemeği yerdim ondan önce bir şey yemezdimMidem küçülmüş olabilür gerçekten canım pek bir şey çekmiyor çektiğine de abur cubur falan önceki 1-2 tabak yoğurtlu makarna yiyen kız yok şimdi canım makarna çekmiyor unuttum tadını sanki o keyfi almıyorum
ayy canım çalışıyorum eveet
hafta içi çok güzel geçiyor planlı programlı herşey yediklerim içtiklerim hep düzenli
ama hafta sonu oluncaa ava çıkmış tilkiler gibiyimayrılamıyorum buzdolabının, aparetif koyduğumuz çekmecenin önündeen
en çok hafta sonu zorluyor beni
bunu bende diyorum bazenHepimizi keşke tatil olmasa
ne zaman senin dügünEttim canım ama kıyafet almadım. Masa örtüsü takımı aldım çeyiz için. Bi de silikon nihale aldım pembiş
Canım ben jillian ve pilates yapıyorum :)
yaa ciddimisin.okadar fayda ettımı bu 10 gunSpor bildirimim
Jillian level 1 / 10. Gün (30dk)
Pilates (40dk )
Dans (20dk )
200 ip atlama
Toplam =90 dk
Yarın jillian level 2 ye geçiyorum :) heyecanlıyım :)
10 günlük spor sonunda
Belden 1 cm
Göbekten 2 cm
Kalçadan 1 cm
Üst bacaktan 1 cm inceldim :)
Aynı şekilde ben de daha bundan 6 ay öncesine kadar 2 değil 3 tabak yoğurtlu makarna yiyen insanım aman artmasin bahanesiyle. Şimdi midemiz iyice küçüldü galiba. Yemeği azıcık abarttsam özellikle makarna pilav gibi şeyleri almıyor midem , zorlanıyorum yersem de kusma isteği geliyor. Ancak 2 saatte normale donebiliyorum.Sağol canım
Eşime kahvaltıya odaklanırken gözüm anca onu gördü ben zaten sabahları çok acıkmam sırf vücudum çalışmaya başlasın diye yiyorum diyetten önce de öğlen 1 gibi iş yerine öğle yemeği yerdim ondan önce bir şey yemezdimMidem küçülmüş olabilür gerçekten canım pek bir şey çekmiyor çektiğine de abur cubur falan önceki 1-2 tabak yoğurtlu makarna yiyen kız yok şimdi canım makarna çekmiyor unuttum tadını sanki o keyfi almıyorum
Ay o level 1 i yaptım da ben öyle Bi bacak ağrısı yok hala çekiyorum. Ama vazgecmedim yapmaktan yine de. Tebrik ederim seni deSpor bildirimim
Jillian level 1 / 10. Gün (30dk)
Pilates (40dk )
Dans (20dk )
200 ip atlama
Toplam =90 dk
Yarın jillian level 2 ye geçiyorum :) heyecanlıyım :)
10 günlük spor sonunda
Belden 1 cm
Göbekten 2 cm
Kalçadan 1 cm
Üst bacaktan 1 cm inceldim :)
kıs spor yapmışsın yaa işte. aferinYeni
menüm
2 dılım ekmek,peynır
domates ,salatalık
az bal ve yeşil çay
öglen
kuru fasulye-salata
ara
2 kuru kayısı,2 cevız-yeşil çay
akşam
1 kase yogurt(zencefıl,zerdeçal,tarçın,limon)
bugün yürüyemedim
GonulSenligim 40dk leslie
26 ağustos kısmetse canım :)ne zaman senin dügün
ciddiyim inanki. ama bence bana az bile geldi. ben daha fazla incelme bekliyordum . beklendtim yüksekmiş demek :dyaa ciddimisin.okadar fayda ettımı bu 10 gun
zor ama ya..ama yapılamayacak gıbıde degıl..bunu bende denıyım..
bak ben youtube de bi kaç çeşidini gördüm level 1 lerin.sen neyı yapıyosun
| + | + | + | + | |||
| - | + | + | - | |||
| / | + | + | + | |||
| + | + | |||||
| + | + | + | + | |||
@lollapolusa | + | + | + | + | |||
@beyaz lotus | + | + | + | ||||
| - | - | + | - | |||
| ? | ? | ? | ? |
[th]SPOR[/th]
GonulSenligim + + + + minerva1988 - + + - 07papatya / + + + sbeden + + standby + + + + @lollapolusa + + + + @beyaz lotus + + + abcde_123 - - + - begum75 ? ? ? ?
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th]
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun.sbeden canım merhaba kilo bildirimi yapamadım dedem kanser hastası oldugu için yanındaydım gruptan cıkarmadıysan 78.9 kilom güncellermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?