♥haftalık kilo verme yarışması♥

ne çok ortak noktamız çıktı bak
çalışıyomusun sende evde diyet yapmak çok zor çünkü
ayy canım çalışıyorum eveet
hafta içi çok güzel geçiyor planlı programlı herşey yediklerim içtiklerim hep düzenli
ama hafta sonu oluncaa ava çıkmış tilkiler gibiyim ayrılamıyorum buzdolabının, aparetif koyduğumuz çekmecenin önündeen
en çok hafta sonu zorluyor beni

ye bişe olmaz ya 88 kalori
tamm o zaman bende alim bugün akşam yiyeyim yemekten sonra
ben akşam yemekten sonra genellikle acıkırsam yarım bardak tarçınlı süt içiyorum yanınada biraz leblebii
beni doyuruyorr ve acıkmıyorum yatana kadar
Activia nın sadesini alıp onunla yoğurt yapabilirsiniz arkadaşlar prebiotik oluyor yoğurdunuz

Hepimizi keşke tatil olmasa

Spor bildirimim
Jillian level 1 / 10. Gün (30dk)
Pilates (40dk )
Dans (20dk )
200 ip atlama
Toplam =90 dk

Yarın jillian level 2 ye geçiyorum :) heyecanlıyım :)
10 günlük spor sonunda
Belden 1 cm
Göbekten 2 cm
Kalçadan 1 cm
Üst bacaktan 1 cm inceldim :)

oyy aç kurt gıbı aç uayanırım ben benım en sevdıgım ögundur kahvaltı.makarnayı 2 haftadır yemedım.çok severım ama sevmıyosan tabı zorlanırsın

ay kuzum
Hepimizi keşke tatil olmasa
bunu bende diyorum bazen

Ettim canım ama kıyafet almadım. Masa örtüsü takımı aldım çeyiz için. Bi de silikon nihale aldım pembiş

Canım ben jillian ve pilates yapıyorum :)
ne zaman senin dügün

yaa ciddimisin.okadar fayda ettımı bu 10 gun
zor ama ya..ama yapılamayacak gıbıde degıl..bunu bende denıyım..
bak ben youtube de bi kaç çeşidini gördüm level 1 lerin.sen neyı yapıyosun

Aynı şekilde ben de daha bundan 6 ay öncesine kadar 2 değil 3 tabak yoğurtlu makarna yiyen insanım aman artmasin bahanesiyle. Şimdi midemiz iyice küçüldü galiba. Yemeği azıcık abarttsam özellikle makarna pilav gibi şeyleri almıyor midem , zorlanıyorum yersem de kusma isteği geliyor. Ancak 2 saatte normale donebiliyorum.

Ay o level 1 i yaptım da ben öyle Bi bacak ağrısı yok hala çekiyorum. Ama vazgecmedim yapmaktan yine de. Tebrik ederim seni de

kıs spor yapmışsın yaa işte. aferin

ne zaman senin dügün
26 ağustos kısmetse canım :)

yaa ciddimisin.okadar fayda ettımı bu 10 gun
zor ama ya..ama yapılamayacak gıbıde degıl..bunu bende denıyım..
bak ben youtube de bi kaç çeşidini gördüm level 1 lerin.sen neyı yapıyosun
ciddiyim inanki. ama bence bana az bile geldi. ben daha fazla incelme bekliyordum . beklendtim yüksekmiş demek :d
benim yaptığım bu

https://www.google.com.tr/?gfe_rd=c...d=ssl#q=jillian+michaels+30+day+shred+level+1

sbeden canım merhaba kilo bildirimi yapamadım dedem kanser hastası oldugu için yanındaydım gruptan cıkarmadıysan 78.9 kilom güncellermisin
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun.
çıkarmaz hemen gruptan zaten mazeretin de var. görünce günceller

nehirnil111 canım çarşamba perşembe kalori bildirimi yapmamıştım onları yapayım sana hemen: ben bir yediklerimin listesini veriyomki okuyan bi baksın yanlış yaptığım bi şey varsa çekiştirin kızlar
çarşamba
sabah:
yulaflı omlet ve şekersiz çay.
öğlen: peynirli sandiviç beyaz ekmekle
ara: bir kase sütlaç (iki tane de az şekerli nescafe içtim ama hangi ara hatırlamadım şimdi ama içtim biliyorum)
akşam 10 gram fırında somon ve bir kase salata (bir de gün içinde geldim gittim bir kase kakaolu puding devirdim napiim çok krizdeydim o an)
Toplam: 931 kcal
perşembe
Sabah:
bir tane haşlanmış yumurta(küçük)+ şekersiz çay+ bitki çayı
Öğlen: 10 gram somon+yeşil salata
Ara: bir bardak süt+bir tane az şekerli nescafe
Akşam: bir tabak kıymalı kabak yemeği(4 kaşık)+10 tane patates kızartması
şimdide bir bardak süt içip kapatıyorum
Toplam 991 kcal. (bugünden sonra sıkıntım kalmıyo inşallah o zaman daha dikkatli olurum. iyi yanı kilo almamışım ama halen 81 deyim nolcak benim halime)
GonulSenligim yarın başlıyorum canım spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…