- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
nehirnil111 canım çarşamba perşembe kalori bildirimi yapmamıştım onları yapayım sana hemen: ben bir yediklerimin listesini veriyomki okuyan bi baksın yanlış yaptığım bi şey varsa çekiştirin kızlar
çarşamba
sabah: yulaflı omlet ve şekersiz çay.
öğlen: peynirli sandiviç beyaz ekmekle
ara: bir kase sütlaç (iki tane de az şekerli nescafe içtim ama hangi ara hatırlamadım şimdi ama içtim biliyorum)
akşam 10 gram fırında somon ve bir kase salata (bir de gün içinde geldim gittim bir kase kakaolu puding devirdim napiim çok krizdeydim o an)
Toplam: 931 kcal
perşembe
Sabah:bir tane haşlanmış yumurta(küçük)+ şekersiz çay+ bitki çayı
Öğlen: 10 gram somon+yeşil salata
Ara: bir bardak süt+bir tane az şekerli nescafe
Akşam: bir tabak kıymalı kabak yemeği(4 kaşık)+10 tane patates kızartması
şimdide bir bardak süt içip kapatıyorum
Toplam 991 kcal. (bugünden sonra sıkıntım kalmıyo inşallah o zaman daha dikkatli olurum. iyi yanı kilo almamışım ama halen 81 deyim nolcak benim halime)
GonulSenligim yarın başlıyorum canım spora
| + | + | + | + | |||
| - | + | + | - | |||
| / | + | + | + | |||
| + | + | |||||
| + | + | + | + | |||
@lollapolusa | + | + | + | + | |||
| + | + | + | ||||
| - | - | + | - | |||
| ? | ? | ? | ? | |||
|
ay canım sorma bu regl dönemleri beni mahvediyo bütün bir ay sıksam da o iki gün mutlaka patlak veriyo yani. sadece ilk iki gün böyle sıkıntılı oluyo galiba içimden tatlı canavarı çıkıyo o zamanlardakız perşembe günü çarşambaya oranla daha masum ama kalorisi daha yüksek olmuşçarşamba tatlıları ikişer ikişer yollamışsın bakıyorum afiyet olsun gözümüz yok da . bi daha olmasın
listeye ekliyorum o zaman ben seni şimdikten
ben yarın sabahtan çıkıp yürüyüşle başlayım turlarım artık tüm ilçeyi hahaha[th]SPOR[/th]
GonulSenligim + + + + minerva1988 - + + - 07papatya / + + + sbeden + + standby + + + + @lollapolusa + + + + halacocuksun + + + abcde_123 - - + - begum75 ? ? ? ? fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td]/[/td]
[td]/[/td]
[td]/[/td]
[td]/[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
oluyor ya o illa hepimizde var. bu ay regl döneminde ben de çikolata yedim dayanamadım da :) :) zaten kaloride de dengelemişsin. ohh spora da başlıyosun misssay canım sorma bu regl dönemleri beni mahvediyo bütün bir ay sıksam da o iki gün mutlaka patlak veriyo yani. sadece ilk iki gün böyle sıkıntılı oluyo galiba içimden tatlı canavarı çıkıyo o zamanlardaneyse bundan sonraki 5-6 gün rahat geçer artık.
aferin sanaben yarın sabahtan çıkıp yürüyüşle başlayım turlarım artık tüm ilçeyi hahaha
gecmis olsun canım. Allah yardimcisi olsun dedenin.sbeden canım merhaba kilo bildirimi yapamadım dedem kanser hastası oldugu için yanındaydım gruptan cıkarmadıysan 78.9 kilom güncellermisin
Spor bildirimim
Jillian level 1 / 10. Gün (30dk)
Pilates (40dk )
Dans (20dk )
200 ip atlama
Toplam =90 dk
Yarın jillian level 2 ye geçiyorum :) heyecanlıyım :)
10 günlük spor sonunda
Belden 1 cm
Göbekten 2 cm
Kalçadan 1 cm
Üst bacaktan 1 cm inceldim :)
Yürüyüş bende daha etkılı oluyor ama ayagım agrıdıgından çıkamasım. Evde yınede bışeyler yapıyorum boş durmam :)kıs spor yapmışsın yaa işte. aferin
26 ağustos kısmetse canım :)
ciddiyim inanki. ama bence bana az bile geldi. ben daha fazla incelme bekliyordum . beklendtim yüksekmiş demek :d
benim yaptığım bu
https://www.google.com.tr/?gfe_rd=c...d=ssl#q=jillian+michaels+30+day+shred+level+1
Eline saglık. Pazartesı neden benım öylekızlar tabloda hata varsa düzeltin . yanlış olmasın kayıtlar. motivenizi etkiler sonra üzülürüm
Bunlar kalorı hesabı sanırım. Oyy kız az helekı pazartesı
Canım çok gecmış olsun acil şifalarsbeden canım merhaba kilo bildirimi yapamadım dedem kanser hastası oldugu için yanındaydım gruptan cıkarmadıysan 78.9 kilom güncellermisin
Ah ah maalesefregl donemlerınde oluyo pudınglerin yıne kalorısı haıfı. O gecıcıde sen kahvenınde şekerını ıyıce azalt bencenehirnil111 canım çarşamba perşembe kalori bildirimi yapmamıştım onları yapayım sana hemen: ben bir yediklerimin listesini veriyomki okuyan bi baksın yanlış yaptığım bi şey varsa çekiştirin kızlar
çarşamba
ara: bir kase sütlaç (iki tane de az şekerli nescafe içtim ama hangi ara hatırlamadım şimdi ama içtim biliyorum)
akşam 10 gram fırında somon ve bir kase salata (bir de gün içinde geldim gittim bir kase kakaolu puding devirdim napiim çok krizdeydim o an)
perşembe
Toplam 991 kcal. (bugünden sonra sıkıntım kalmıyo inşallah o zaman daha dikkatli olurum. iyi yanı kilo almamışım ama halen 81 deyim nolcak benim halime)
///////@almina_14 canıım kilonu bekliyorum dört gözleee
ben bugün 64,5 çıktım günde 300 gr oynuyoorr
bu arada sana örnek olsun diye yazıyorum bak
sabah 1 yumurta 3 tane top peynir misket gibi olan varya ondan bir küçük muz
ara yeşil çay 6 adet badem
öğlen bir tabak kuru fasülye (tereyağlı yapılmış,normal tuzlu standart herkesin yediği yemek )
ara yeşil çay 6 adet badem
akşam bir tabak bulgurlu semizotu yemeği ve yoğurt (bulgur çok az,bir kaşık yağ ile yaptım ve bir cimcik tuz attım )
yatana kadar da hiç birşey yemediim çünkü acıkmadıımm
eğer acıksaydım bir tane activa yada bir bardak tarçınlı süt içecektim ama gerek kalmadı
ve 2,5 litre hatta 3 e yakın su içtim
45 dk da yürüdüüm iş çıkışı
bugün yediklerimi yine yazarım sana sende yaz
Evet canım senin kilonu da merak ediyoruummYürüyüş bende daha etkılı oluyor ama ayagım agrıdıgından çıkamasım. Evde yınede bışeyler yapıyorum boş durmam :)
Eline saglık. Pazartesı neden benım öyle
Bunlar kalorı hesabı sanırım. Oyy kız az helekı pazartesı
Canım çok gecmış olsun acil şifalar
Ah ah maalesefregl donemlerınde oluyo pudınglerin yıne kalorısı haıfı. O gecıcıde sen kahvenınde şekerını ıyıce azalt bence
///////
Gunaydın canım tebrıklerrrr. Bende söylümmü kilomu
[th]SPOR[/th]
GonulSenligim + + + + minerva1988 - + + - 07papatya / + + + sbeden + + standby + + + + @lollapolusa + + + + halacocuksun + + + abcde_123 - - + - begum75 ? ? ? ?
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th]
yaaa şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemediim aamaa@almina_14visnelipastam canlar ben bugun tartıda 54.3 ü gördüm. Çok mutluyum. Bu kıloyu pazartesıye kadar korusam benım için yeterli. Hafta sonu kılo almaktan korkuyom. Elimden gelenı yapıcam bakalım valla bende 65 ten ındıgıme ınanamıyorum :))
Ettim canım ama kıyafet almadım. Masa örtüsü takımı aldım çeyiz için. Bi de silikon nihale aldım pembiş
güzel mutlu günlerde canım
Spor bildirimim
Jillian level 1 / 10. Gün (30dk)
Pilates (40dk )
Dans (20dk )
200 ip atlama
Toplam =90 dk
Yarın jillian level 2 ye geçiyorum :) heyecanlıyım :)
10 günlük spor sonunda
Belden 1 cm
Göbekten 2 cm
Kalçadan 1 cm
Üst bacaktan 1 cm inceldim :)
maşallah10 günde ne güzel incelmişsin
sbeden canım merhaba kilo bildirimi yapamadım dedem kanser hastası oldugu için yanındaydım gruptan cıkarmadıysan 78.9 kilom güncellermisin
çok geçmiş olsun Allah şifa versin
kızzz hiç farkında degılım Allah yazdırdı demekki o kıloları görucemyaaa şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemediim aamaa
kıskanıyoruum ama canı gönüldeen tebrik ediyoruummm
ama kilonu korumanı değil hafta sonu kendinee çookkk dikkat edip dahada ekside olmanı istiyorummm
bu arada 54,3 ne kıızzz
ay görcez tabi benim hedefim 55 ama inatla daha da incem 52 53 leri görmek istiyorummkızzz hiç farkında degılım Allah yazdırdı demekki o kıloları görucem
64.3 olacak .keşke hafta sonuda versem ama zor gıbı du bakalım. Cumartesı mısafırım var ne halt edıcem ben bakalım
Bak sen benden daha ıyı gıdıyosun maşallah ben spor desteklı anca iniyorum. Kılolarımı hep pazartesı söylerım toplu söylemek daha bı motıve edıyo benı
Beraber ınıcez ınsallah 55 lere
oyy aç kurt gıbı aç uayanırım benbenım en sevdıgım ögundur kahvaltı.makarnayı 2 haftadır yemedım.çok severım ama sevmıyosan tabı zorlanırsın
Aynı şekilde sanki makarna çöpe giderse ne olacak makarna zaafı işteAynı şekilde ben de daha bundan 6 ay öncesine kadar 2 değil 3 tabak yoğurtlu makarna yiyen insanım aman artmasin bahanesiyle. Şimdi midemiz iyice küçüldü galiba. Yemeği azıcık abarttsam özellikle makarna pilav gibi şeyleri almıyor midem , zorlanıyorum yersem de kusma isteği geliyor. Ancak 2 saatte normale donebiliyorum.
Harikasın canım bayağı bayağı kuş kadar yiyorsun
nehirnil111 canım çarşamba perşembe kalori bildirimi yapmamıştım onları yapayım sana hemen: ben bir yediklerimin listesini veriyomki okuyan bi baksın yanlış yaptığım bi şey varsa çekiştirin kızlar
çarşamba
perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?