♥haftalık kilo verme yarışması♥

kız perşembe günü çarşambaya oranla daha masum ama kalorisi daha yüksek olmuş çarşamba tatlıları ikişer ikişer yollamışsın bakıyorum afiyet olsun gözümüz yok da . bi daha olmasın

listeye ekliyorum o zaman ben seni şimdikten

ay canım sorma bu regl dönemleri beni mahvediyo bütün bir ay sıksam da o iki gün mutlaka patlak veriyo yani. sadece ilk iki gün böyle sıkıntılı oluyo galiba içimden tatlı canavarı çıkıyo o zamanlarda neyse bundan sonraki 5-6 gün rahat geçer artık.

oluyor ya o illa hepimizde var. bu ay regl döneminde ben de çikolata yedim dayanamadım da :) :) zaten kaloride de dengelemişsin. ohh spora da başlıyosun misss

ben yarın sabahtan çıkıp yürüyüşle başlayım turlarım artık tüm ilçeyi hahaha
aferin sana

@almina_14 canıım kilonu bekliyorum dört gözleee
ben bugün 64,5 çıktım günde 300 gr oynuyoorr
bu arada sana örnek olsun diye yazıyorum bak
sabah 1 yumurta 3 tane top peynir misket gibi olan varya ondan bir küçük muz
ara yeşil çay 6 adet badem
öğlen bir tabak kuru fasülye (tereyağlı yapılmış,normal tuzlu standart herkesin yediği yemek )
ara yeşil çay 6 adet badem
akşam bir tabak bulgurlu semizotu yemeği ve yoğurt (bulgur çok az,bir kaşık yağ ile yaptım ve bir cimcik tuz attım )
yatana kadar da hiç birşey yemediim çünkü acıkmadıımm
eğer acıksaydım bir tane activa yada bir bardak tarçınlı süt içecektim ama gerek kalmadı
ve 2,5 litre hatta 3 e yakın su içtim
45 dk da yürüdüüm iş çıkışı
bugün yediklerimi yine yazarım sana sende yaz

Maşallah kız iyi incelmişsin
tebrik ediyorum valla
devamı gelsin inşallah
bana da yarım saat sinirli bi yürüyüş ekleyiver oracığaa

Yürüyüş bende daha etkılı oluyor ama ayagım agrıdıgından çıkamasım. Evde yınede bışeyler yapıyorum boş durmam :)

kızlar tabloda hata varsa düzeltin . yanlış olmasın kayıtlar. motivenizi etkiler sonra üzülürüm
Eline saglık. Pazartesı neden benım öyle

nehirnil111
pazartesi: 511
salı:791
çarşamba:618
perşembe:769
Bunlar kalorı hesabı sanırım. Oyy kız az helekı pazartesı

sbeden canım merhaba kilo bildirimi yapamadım dedem kanser hastası oldugu için yanındaydım gruptan cıkarmadıysan 78.9 kilom güncellermisin
Canım çok gecmış olsun acil şifalar

Ah ah maalesefregl donemlerınde oluyo pudınglerin yıne kalorısı haıfı. O gecıcıde sen kahvenınde şekerını ıyıce azalt bence

///////
Gunaydın canım tebrıklerrrr. Bende söylümmü kilomu

Evet canım senin kilonu da merak ediyoruumm

yaaa şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemediim aamaa
kıskanıyoruum ama canı gönüldeen tebrik ediyoruummm
ama kilonu korumanı değil hafta sonu kendinee çookkk dikkat edip dahada ekside olmanı istiyorummm
bu arada 54,3 ne kıızzz

ygmralya

kızzz hiç farkında degılım Allah yazdırdı demekki o kıloları görucem
64.3 olacak .keşke hafta sonuda versem ama zor gıbı du bakalım. Cumartesı mısafırım var ne halt edıcem ben bakalım
Bak sen benden daha ıyı gıdıyosun maşallah ben spor desteklı anca iniyorum. Kılolarımı hep pazartesı söylerım toplu söylemek daha bı motıve edıyo benı
Beraber ınıcez ınsallah 55 lere

ay görcez tabi benim hedefim 55 ama inatla daha da incem 52 53 leri görmek istiyorumm
boşver misafirleri gelsinler yesinler içsinler sen kendine bak kendini düşün çünkü inan bana onlar gittikten sonra eğer yersen içersen çok pişman olucaksın az sabret sonra daha mutlu ol tamm mı kuzum
bende hergün tartılıyorum bakıyorum ki eksideyim daha motive oluyorum yoksa bu kadar dirayetli olamazdıım

oyy aç kurt gıbı aç uayanırım ben benım en sevdıgım ögundur kahvaltı.makarnayı 2 haftadır yemedım.çok severım ama sevmıyosan tabı zorlanırsın

Benimde en sevdiğim öğündür kahvaltı ama sabahları canım hemen istemiyor yoksa pazar cumartesi günleri çok sağlam yerim

Aynı şekilde sanki makarna çöpe giderse ne olacak makarna zaafı işte Dün pilav yedim misal nasıl şişti midem
nehirnil111
pazartesi: 511
salı:791
çarşamba:618
perşembe:769
Harikasın canım bayağı bayağı kuş kadar yiyorsun

Çarşamba günü öğlen menün olmamış canım nescafeler çok çok fazla şekeri alıyorsun herhalukarda bir de süt tozu mu var içlerinde yoksaPerşembe gününü beğendim kalori oranların güzel bu daha da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…