♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım sen inebıldıgın kadar in tabi.ben 55 oalyım başka bişey ıstemıyom..her zamanda 55-58 arası gıdıp gelsem yeter.misafırlerede dirayetli olmaya calışıcam.bugunde misafırlıge gıtcem.baştan yemem dedım.öglen yıyıp gelme o zaman dıyo ya.hiç destek olmuyolar :))

ben 7 de kalkıyorum çocuklar okula gıdıyo..eşimle 8 de kahvaltı yaıyoruz.1 saat beklemek yetıyo ıyıce acıkmış oluyorum..

Günaydın hayırlı cumalar herkese
gunaydın canım.

hayırlı cumalar canım..
eliptik bisikletın evdemı var canımçok guzel bacak çalıştırıyo o

ben 7 de kalkıyorum çocuklar okula gıdıyo..eşimle 8 de kahvaltı yaıyoruz.1 saat beklemek yetıyo ıyıce acıkmış oluyorum..

gunaydın canım.
7 de kalkıyorum bende eşim krepi kolay yediğinden krep yapıyorum 4 tane aralarına peynirler falan koyup sarıyorum kesip kürdana batırıyorum alması yemesi kolay oluyor yumurta haşlamasıdır kahvaltılıkları hazırlamadır derken arada giyiniyorum sonra meyve tabağını hazırlıyorum eşimin saat 8 gibi bitmiş oluyor işlerim evden kendimi dışarı atıp minibüse doğru koşuyorum

sen anlatırken ben daraldım koşturuyomuşsun yaa..ne kadar sarılı kalacak kolu.rahatlıga alışmıştır o şimdi.

evet canım evde

ayy başım döndü,maşallah kız sana, bu gidişle sen kilo vercen yine

Ayy canım Allah senden razı olsun
ne güzel şeyler yapıyorsun
Allah önüne çıkarsın inşallahh
duygulandım yav

sen noluyoz bakem, bugünlerde bu sinir bu duygusallık neden?
k.valde böle yaptı demi

kayınvalideme de bu ara bişey diyemiyorum canım ya
aslında her zaman nötr üm kendisine karşı
ne seviyorum ne sevmiyorum
duruma göre değişiyor
mesafeliyim her zaman
şu ara bi süre bizde kalacak sanırm
kp benim biraz değişiktir
canından bezmiş kadın
akşam kardeşinde kalmıştı kv
eşim bahsetti
ağladım resmen
öyle kötü davranmış ki kadına
Allah onu bildiği gibi yapsın hepimize çektirdi çektiriyor
şu cuma saatinde konuşturdu beni yani

Sinirimde işyerinden
var bende bi amir
yeni geldi
henüz çözemedim
sadece muhatap olmayaya çalışıyorum
ben kaçtıkça o üzerime geliyor
bi yerden patlıcam ama bilmiyorum yani

Maşallah sana nasıl güzel bu sporlar böyle canım

sen anlatırken ben daraldım koşturuyomuşsun yaa..ne kadar sarılı kalacak kolu.rahatlıga alışmıştır o şimdi.
Canım 2 hafta sonra kontrol var sanırım 3 haftaya kadar dirseğe inecek alçı şimdi kolunun üstüne kadar sarılı çünkü 2 hafta sonrada bileğine inecek sonrada çıkacak inşallah hafiften egzersiz yaparak kullanmaya başlayacak

ayy başım döndü,maşallah kız sana, bu gidişle sen kilo vercen yine
Sabah tartıldım 50.5 geldim canım dün gece 12 de içim yandı dondurma yedim düşünama öncelik hep eşimi yedirmek olduğundan pek yediğimden bir şey anlamıyorum sanırım bu durum bana yarar çok kilo almam
Ayy canım Allah senden razı olsun
ne güzel şeyler yapıyorsun
Allah önüne çıkarsın inşallahh
duygulandım yav

Cümlemizden razı olsun canım eşim o benim zaten birbirimize bakmazsak kim bakar bizeAmin cümlemizin inşallahBabannesi de hep diyor bebek gibi bakıyorsun nasıl takdir ettim seni diye eltime de söylemiş hastalık zamanı gözlemledim nasıl davranacak Nehir diye o kadar iyi bakıyor ki hiç gözümüz arkadda değil demiş Allah razı olsunŞimdi bir sürü çorba tarifi aldım kemik suyuna et suyuna hep yapacağım kemikleri için o çok iyi geliyormuş bir de bol bol magnezyum kalsiyum tarzı yiyecekler yiyecekAkşam 7 gibi evde oluyorum aynı rutin devam ediyorum yemeğimi yapıyorum yediriyorum falan zaten kendi de yemeye başladı herşeyini ufaktan çok şükür ki sol kolu oldu sağ olsaydı daha da zordu işimiz

En kısa zamanda düzelecek inşallah canım
kemik suyuna çorbalar da iyi gelecektir

ya böyle sıkıntılı insanlarla yaşaması zor, Allah kolaylık versin.

o amire fazla yaklaşma boşver,derin nefes al sakin ol,güzel mantıklı konuş,asabi olma,bi kere huzur kaçarsa sonrası daha çok sıkıntı yaratır,işinden de işyerindende soğursun

Amin canım inşallah sağolasınHep öyle yapıyorum canım bütün çorba tariflerini kemik suyuna deneyeceğim kemik suyum bitti yarın alıp devam edeceğim işte

senden çok iyi annede olur nehirrrr :))
nehircim, bu tip rahatsızlıklarda, kelle,paça çorbası birebir hücre ve doku yeniler, kemikten kat kat iyi gelir bi araştır,eşinde severse hergün al içir,bide ilik yesin

Kızlar forumda birinin yorumunu gördüm paylaşıyorum egzersizlerimize extra bunu da katalım

BASENLERİM ERİDİ GİTTİ

hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neyse eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu

yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoo zaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar

İşyerinden yeterince soğuğum canım biliyorsun
Amire ben yaklaşmıyorum
hatta onunla hiç işim yok
kendisi geliyor bizim odaya muhatap olmuyorum ya düşün
oda arkadaşım ( erkek ) o konuşuyor
saçma sapan yerlerde abcde hanım bilmem ne bilmem ne cıvık cıvık bişey söylüyor
yahu belli ediyorum
hazetmiyorum adam senden diye bağırıyor yüz ifadem aslında
ama yok değişik
oda arkadaşıma da dedim
farkında biliyor sevmediğimi ama neden bana bulaşıyor anlamıyorum dedim
evli barklı insanım
o da öyle
çocuğu oldu yeni
karısı doğum izninde, hiç tanışmadık henüz
karısı ile aynı ünvana sahibim
diyorum yol yapıyor karısı ile iyi anlaşayım diye mi acaba
yani başka yere de çekmek istemiyorum ama inan ki çok rahatsız oluyorum hareketlerinden

senden çok iyi annede olur nehirrrr :))
nehircim, bu tip rahatsızlıklarda, kelle,paça çorbası birebir hücre ve doku yeniler, kemikten kat kat iyi gelir bi araştır,eşinde severse hergün al içir,bide ilik yesin
Sağolasın Begüş inşallah iyi bir anne olurum Kelle paça çok sevmez iliği bende duydum olmadı önereceğim eşime hafta da 1 kere de onlardan içmeye çalışsın bende hiç sevmem kokuları tutar beni ama başa gelen çekilirKemiğin kokusunda bile burnumu tuta tuta süzdüm düdüklüden kemikleriİliği markette bulabilir miyim var mıdır kasaptan direk ilik diye mi istiyoruz onu da kemik gibi kaynatıp suyunu mu kullanıyoruz iliği de çıkıyordu herhalde

biliyorum canım
sen yine duruşunu bozma, her işyerinde bir tane böyle sinek tip olur mide bulandırır,tespitin doğru olabilir eşiyle iyi geçin diye yolyapıyor olabilir ama boşver herkes işini yapıyo, iyi geçinip sevmek zorunda değiliz kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…