Gayet iyisin canımnehirnil111 sanada hayırlı cumalar ve tabi burda bunu okuyan/okumayan bütün arkadaşlarada hayırlı cumalar
dünkü hasılatı bildireyim sana 1034 kalori, 90k.hidrat
bu sabah 250 kalori,24 k.hidrat
@DisiAnka dünkü sprorumda 45 dakika eliptik, 10 dakika egzersiz
canım sen inebıldıgın kadar in tabi.ben 55 oalyım başka bişey ıstemıyom..her zamanda 55-58 arası gıdıp gelsem yeter.misafırlerede dirayetli olmaya calışıcam.bugunde misafırlıge gıtcem.baştan yemem dedım.öglen yıyıp gelme o zaman dıyo ya.hiç destek olmuyolar :))ay görcez tabi benim hedefim 55 ama inatla daha da incem 52 53 leri görmek istiyorumm
boşver misafirleri gelsinler yesinler içsinler sen kendine bak kendini düşün çünkü inan bana onlar gittikten sonra eğer yersen içersen çok pişman olucaksın az sabret sonra daha mutlu ol tamm mı kuzum
bende hergün tartılıyorum bakıyorum ki eksideyim daha motive oluyorum yoksa bu kadar dirayetli olamazdıım
ben 7 de kalkıyorum çocuklar okula gıdıyo..eşimle 8 de kahvaltı yaıyoruz.1 saat beklemek yetıyo ıyıce acıkmış oluyorum..Benimde en sevdiğim öğündür kahvaltı ama sabahları canım hemen istemiyor yoksa pazar cumartesi günleri çok sağlam yerim
Aynı şekilde sanki makarna çöpe giderse ne olacak makarna zaafı işteDün pilav yedim misal nasıl şişti midem
Harikasın canım bayağı bayağı kuş kadar yiyorsun
Çarşamba günü öğlen menün olmamış canım nescafeler çok çok fazla şekeri alıyorsun herhalukarda bir de süt tozu mu var içlerinde yoksaPerşembe gününü beğendim kalori oranların güzel bu daha da güzel
gunaydın canım.Günaydın hayırlı cumalar herkese
hayırlı cumalar canım..nehirnil111 sanada hayırlı cumalar ve tabi burda bunu okuyan/okumayan bütün arkadaşlarada hayırlı cumalar
7 de kalkıyorum bende eşim krepi kolay yediğinden krep yapıyorum 4 tane aralarına peynirler falan koyup sarıyorum kesip kürdana batırıyorum alması yemesi kolay oluyor yumurta haşlamasıdır kahvaltılıkları hazırlamadır derken arada giyiniyorum sonra meyve tabağını hazırlıyorum eşimin saat 8 gibi bitmiş oluyor işlerim evden kendimi dışarı atıp minibüse doğru koşuyorumben 7 de kalkıyorum çocuklar okula gıdıyo..eşimle 8 de kahvaltı yaıyoruz.1 saat beklemek yetıyo ıyıce acıkmış oluyorum..
gunaydın canım.
sen anlatırken ben daraldım7 de kalkıyorum bende eşim krepi kolay yediğinden krep yapıyorum 4 tane aralarına peynirler falan koyup sarıyorum kesip kürdana batırıyorum alması yemesi kolay oluyor yumurta haşlamasıdır kahvaltılıkları hazırlamadır derken arada giyiniyorum sonra meyve tabağını hazırlıyorum eşimin saat 8 gibi bitmiş oluyor işlerim evden kendimi dışarı atıp minibüse doğru koşuyorum
hayırlı cumalaar canıımmnehirnil111 sanada hayırlı cumalar ve tabi burda bunu okuyan/okumayan bütün arkadaşlarada hayırlı cumalar
canım sen inebıldıgın kadar in tabi.ben 55 oalyım başka bişey ıstemıyom..her zamanda 55-58 arası gıdıp gelsem yeter.misafırlerede dirayetli olmaya calışıcam.bugunde misafırlıge gıtcem.baştan yemem dedım.öglen yıyıp gelme o zaman dıyo ya.hiç destek olmuyolar :))
ben 7 de kalkıyorum çocuklar okula gıdıyo..eşimle 8 de kahvaltı yaıyoruz.1 saat beklemek yetıyo ıyıce acıkmış oluyorum..
gunaydın canım.
hayırlı cumalar canım..
eliptik bisikletın evdemı var canımçok guzel bacak çalıştırıyo o
7 de kalkıyorum bende eşim krepi kolay yediğinden krep yapıyorum 4 tane aralarına peynirler falan koyup sarıyorum kesip kürdana batırıyorum alması yemesi kolay oluyor yumurta haşlamasıdır kahvaltılıkları hazırlamadır derken arada giyiniyorum sonra meyve tabağını hazırlıyorum eşimin saat 8 gibi bitmiş oluyor işlerim evden kendimi dışarı atıp minibüse doğru koşuyorum
Ayy canım Allah senden razı olsun7 de kalkıyorum bende eşim krepi kolay yediğinden krep yapıyorum 4 tane aralarına peynirler falan koyup sarıyorum kesip kürdana batırıyorum alması yemesi kolay oluyor yumurta haşlamasıdır kahvaltılıkları hazırlamadır derken arada giyiniyorum sonra meyve tabağını hazırlıyorum eşimin saat 8 gibi bitmiş oluyor işlerim evden kendimi dışarı atıp minibüse doğru koşuyorum
Ayy canım Allah senden razı olsun
ne güzel şeyler yapıyorsun
Allah önüne çıkarsın inşallahh
duygulandım yav
sen noluyoz bakem, bugünlerde bu sinir bu duygusallık neden?
k.valde böle yaptı demi
Maşallah sana nasıl güzel bu sporlar böyle canımSpor bildirimim
Jillian level 1 / 10. Gün (30dk)
Pilates (40dk )
Dans (20dk )
200 ip atlama
Toplam =90 dk
Yarın jillian level 2 ye geçiyorum :) heyecanlıyım :)
10 günlük spor sonunda
Belden 1 cm
Göbekten 2 cm
Kalçadan 1 cm
Üst bacaktan 1 cm inceldim :)
Canım 2 hafta sonra kontrol var sanırım 3 haftaya kadar dirseğe inecek alçı şimdi kolunun üstüne kadar sarılı çünkü 2 hafta sonrada bileğine inecek sonrada çıkacak inşallah hafiften egzersiz yaparak kullanmaya başlayacaksen anlatırken ben daraldımkoşturuyomuşsun yaa..ne kadar sarılı kalacak kolu.rahatlıga alışmıştır o şimdi.
Sabah tartıldım 50.5 geldim canım dün gece 12 de içim yandı dondurma yedim düşün
ayy başım döndü,maşallah kız sana, bu gidişle sen kilo vercen yine
Ayy canım Allah senden razı olsun
ne güzel şeyler yapıyorsun
Allah önüne çıkarsın inşallahh
duygulandım yav
Cümlemizden razı olsun canım eşim o benim zaten birbirimize bakmazsak kim bakar bizeAmin cümlemizin inşallah Babannesi de hep diyor bebek gibi bakıyorsun nasıl takdir ettim seni diye eltime de söylemiş hastalık zamanı gözlemledim nasıl davranacak Nehir diye o kadar iyi bakıyor ki hiç gözümüz arkadda değil demiş Allah razı olsun Şimdi bir sürü çorba tarifi aldım kemik suyuna et suyuna hep yapacağım kemikleri için o çok iyi geliyormuş bir de bol bol magnezyum kalsiyum tarzı yiyecekler yiyecek Akşam 7 gibi evde oluyorum aynı rutin devam ediyorum yemeğimi yapıyorum yediriyorum falan zaten kendi de yemeye başladı herşeyini ufaktan çok şükür ki sol kolu oldu sağ olsaydı daha da zordu işimiz
En kısa zamanda düzelecek inşallah canım
kemik suyuna çorbalar da iyi gelecektir
kayınvalideme de bu ara bişey diyemiyorum canım ya
aslında her zaman nötr üm kendisine karşı
ne seviyorum ne sevmiyorum
duruma göre değişiyor
mesafeliyim her zaman
şu ara bi süre bizde kalacak sanırm
kp benim biraz değişiktir
canından bezmiş kadın
akşam kardeşinde kalmıştı kv
eşim bahsetti
ağladım resmen
öyle kötü davranmış ki kadına
Allah onu bildiği gibi yapsın hepimize çektirdi çektiriyor
şu cuma saatinde konuşturdu beni yani
Sinirimde işyerinden
var bende bi amir
yeni geldi
henüz çözemedim
sadece muhatap olmayaya çalışıyorum
ben kaçtıkça o üzerime geliyor
bi yerden patlıcam ama bilmiyorum yani
Amin canım inşallah sağolasınHep öyle yapıyorum canım bütün çorba tariflerini kemik suyuna deneyeceğim kemik suyum bitti yarın alıp devam edeceğim işte
İşyerinden yeterince soğuğum canım biliyorsunya böyle sıkıntılı insanlarla yaşaması zor, Allah kolaylık versin.
o amire fazla yaklaşma boşver,derin nefes al sakin ol,güzel mantıklı konuş,asabi olma,bi kere huzur kaçarsa sonrası daha çok sıkıntı yaratır,işinden de işyerindende soğursun
Sağolasın Begüş inşallah iyi bir anne olurumsenden çok iyi annede olur nehirrrr :))
nehircim, bu tip rahatsızlıklarda, kelle,paça çorbası birebir hücre ve doku yeniler, kemikten kat kat iyi gelir bi araştır,eşinde severse hergün al içir,bide ilik yesin
biliyorum canımİşyerinden yeterince soğuğum canım biliyorsun
Amire ben yaklaşmıyorum
hatta onunla hiç işim yok
kendisi geliyor bizim odaya muhatap olmuyorum ya düşün
oda arkadaşım ( erkek ) o konuşuyor
saçma sapan yerlerde abcde hanım bilmem ne bilmem ne cıvık cıvık bişey söylüyor
yahu belli ediyorum
hazetmiyorum adam senden diye bağırıyor yüz ifadem aslında
ama yok değişik
oda arkadaşıma da dedim
farkında biliyor sevmediğimi ama neden bana bulaşıyor anlamıyorum dedim
evli barklı insanım
o da öyle
çocuğu oldu yeni
karısı doğum izninde, hiç tanışmadık henüz
karısı ile aynı ünvana sahibim
diyorum yol yapıyor karısı ile iyi anlaşayım diye mi acaba
yani başka yere de çekmek istemiyorum ama inan ki çok rahatsız oluyorum hareketlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?