♥haftalık kilo verme yarışması♥

migrosta görmüştüm özellikle satıyolar iliği, ama nasıl pişirilir yenir bilmiyorum, başka büyük marketlere de bak satan vardır belki, bide küçük marketlerde kasap reyonunda sorabilirsin ilikli kemik varmı diye,o kemiği kaynatıyosun ilik içinden çıkıyo hem suyunu yemeğe çorbaya kat hemde iliği yedir

Kemikle beraber alayım olmadı onu da beraber kaynatsam karıştırsam içirsem olur mu ki karışık kullanırım çorbalarda

olur beraber kaynat, yanlız o erimiyo böyle beyaz yağ gibi kalıyo, yiycek onu
O yağı kemikte de gördüm ama attım o yağ çok ağırdı çünkü annem de midesi kaldırmaz dedi ama ilikte farklı olabilir en iyisi ayrı kaynatmak kemiğin yağıyla karışmasın kemiğin yağını atıyorum suyunu kullanıyorum çünkü

aynen öyle de işte seviyesizliklere zor tahammül ediyorum ben de
yaşlandım resmen 5 senede şurada ya

bu arada tayin istedim
2 ay gibi bi sürede sonuçlanacak
biraz imkansız bi tayin gibi ama
dua edin :)
hakkımızda hayırlısı artık

seviyesiz şeyler
hadi inşallah hayırlısı olsun canım sonucunu bildirirsin bizede

Maşallah kız iyi incelmişsin
tebrik ediyorum valla
devamı gelsin inşallah
bana da yarım saat sinirli bi yürüyüş ekleyiver oracığaa
Sinirli yürüyüşünü yirim kız senin. Hızurununkaçıran amiri gelip toplaşıp yolamaya geliriz biz sen sıkma canını

Canım pazarte o işaret olmasının sebebi şu seni listeye salı günğ dahil etmişim onu ifade ediyor canım bi daha ki hafta normal olur o
Bir de kalorilerim az evet kuzum ama ben genlde güne geç başlıyorum. Uyku düzenim bozuk evde de oldupumdan. Öğlene yakın uyanıyorum. Ondan az oluyo yediklerim yoksa yiyorum normal yani.

şekercim pazartesi ve perşembeye bir + koyarmısın salı çarşamba yapamadım malesef
Koyarım şekerim koymamm mı

Harikasın canım bayağı bayağı kuş kadar yiyorsun
Tişkür ederim senin yediklerinin yanında benimki kuş tüğü kalır

Maşallah begüşüm sevdim sporunu :)
Kıs 1000 üzerine çıktı gene senin kaloriler

Patlama canım yaaaa sabır sabır. Belki sınavındır

Maşallah sana nasıl güzel bu sporlar böyle canım
Maşallah maşallah ben de inanamıyorum zira kendime hayatımda ilk defa oluyo bu

Nehircim kemik suyu iyi gelir bak özellikle kemik içindeki ilikler. Benim annemşn beli kırıldı geçen sene. 5ay boyunca yattı. Ben allahın her günü kasaptan etsiz kemik aldım. Para bile almıyo çoğu zaman kasap ama ben arada veriyordum para. O etsiz kemiği güzel yılayıp düdüklüye koyuyordum içine annem yiyebilsin diye 2-3 parçaya böldüğüm soğan patates havuç tane karabier koyup haşlıyordum. Ama baya durcak ocakta. Kemiğin yumuşaması içinden ilikleri atması lazım. 5 ay gak guk demeden bunu yedi annem. Kemik suyu ve içinden çıkan ilikleri. İlikler yağımsı oluyo yap deyip atma. İçi kaldıracak sağlığına kavuşmak istiyosa. Faydası orda onun. Ayrıca begümün dediği gibi kelle paça çorbası da çok iyi gelir doku onarımına. Bak benim annem 62 yaşında anneme dediler ki ameliyat. Biz istemedik. Ameliyatsız en az 6 ay da iyileşmeye başlar 1 sene sürer toparlanması dediler. Annem 5 . Ayda ayağa kalkıp evde kendi başına gezinmeye başladı. Taktığı çelik korseyi çıkardı. Biz bir de d vitamini ve calsiyumu düzenli içirmiştik. Ezcaneden aldığımız. İkisi birlikte verildiği zaman calsiyum fayda edermiş. Yoksa calsiyum direkt atılırmış vücuttan. D vitamini de güneşte in alınır ama annem tabi güneşi nerde görsün yatıyo kadın. D vitamin destekli almıştım calsiyumu.

Aynı şekilde sanki makarna çöpe giderse ne olacak makarna zaafı işte Dün pilav yedim misal nasıl şişti midem
haha ben dün ilk defa yaptığım bir makarnayı çöpe attım. aslında ziyan olur diye onu ya yerim ya da yediririm ama baktım çocuklar yemiyo eşimde yoktu dedim ben bunu yemeyim zaten güzel olmamış

haha ben dün ilk defa yaptığım bir makarnayı çöpe attım. aslında ziyan olur diye onu ya yerim ya da yediririm ama baktım çocuklar yemiyo eşimde yoktu dedim ben bunu yemeyim zaten güzel olmamış
Kıs allah iyiliğinizi versin ya bari bi poşet içine ayrı koyup çöpün yanına bırakaydınız kediler felan yerdi

Senin kalori oranın çok az canım ben gayet normal standart yiyorum

Acayip azim gördüm sende 2 saat spor ne demek maşallah

Çok sağol canım patates havuç soğan falan çok yakışıyor kemik suyuna biliyorum sadece sıkılmasın diye bir çok çorbaya eklemek istiyorum sanırım aynı şekilde etkisini gösterir sebze, ezogelin, domates, mercimek, yoğurt gibi normal su yerine kemik suyu koyacağım hepİlik ayrıca sormam gerek tüh keşke atmasaydım yağını attım gitti bak içinde vitaminler Kelle paçayı eşime danışacağım içerim diyorsa alıp yaparım artık el mecburMaşallah annene kuzum nasıl iyi gelmiş bakman nasıl ayaklanmış hemen Rabbim bir daha göstermesin çok geçmiş olsunGüneşi sanırım beraber yürüyüş yaparsak alabilir eşim diğer vitaminleri de yiyeceklerinden alır diye düşünüyorum sürekli süt, yoğurt, peynir tüketiyor kalsiyum açısından sıkıntı olmaz gibi kuru yemiş ıspanak türevleri de bol bol yedirmeye çabalıyorum meyve desen günde portakal, elma, mandalina, kivi, muz 1 er tane muhakkak yiyor mevsimine göre değişir artık bunlardagerisini de kendi dikkat edecek artıkİyileşsin diğer kolunu da ben kıracağım hamile kalırsam bütün nazı o zaman yapacağım ona

zaten öylesi sen yaklaşmasan da gelir bulur ya. boşver canım sen estağfurullah de kendi kendine yatışırsın.

Sinirli yürüyüşünü yirim kız senin. Hızurununkaçıran amiri gelip toplaşıp yolamaya geliriz biz sen sıkma canını

Gelin gelin
gelmezseniz tek başıma dalıcam çünkü

Patlama canım yaaaa sabır sabır. Belki sınavındır
Sınav canım sınav biliyorum
Allahım alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin bu sınavdan

olsun kız iyi tarafından sinirlenince daha hızlı yürürsün daha çok kalori yakarsın
hızlı yürüdüğüm doğru valla
evet iyi tarafından bakmak iyi hissettirdi

Bende artık dibini görmüyorum tencerelerin kaldı mı yemiyorlar mı mecburen Allah affetsin atıyorum bahçemizde kedi falanda yok iner sitenin bahçesine dökerdim ama

Kız kelle paçayı sen yapamazsın zor diye biliyorum. Bi de kokar falan. Ben yapamazdım galiba ama senden korkulur elinden gelmeyen yok maşallah. Haftada 1 bi lokantadan falan alın içsin. Paket yaptırır eve getirirsin çorbayı. Sana zahmeti olmaz.
Maşallah canım bu güzel bakılmaya iyileşmezse zaten :) aynen rövanşını hamilelikte alırsın aman sağlıklar yerinde olsun da huzur da keyif de naz da o zaman çekilir :) ee kolay gelsin nehir hanımcığım o zaman :)

ay aklıma gelmedi değil aslında da burda o kadar çok köpek varki alışınca gitmiyolar çocuklar dışarı çıkamıyo. bak ne kadar çok şey düşünüyorum.
Köpek yiyo mu ki ay hiç dikkat etmemişim benim ilgi alanıma kediler giriyo ya köpek makarna yer mi haberim yok inan ki bizim burda pek sokak köpeği yok. Kediler var hep. Ondan sebep olsa gerek.
Neyse kapatın şu makarna konusunu hasretim zati kendilerine yiyemiyom nasıl özledim salçalı naneli makarnayı ahhh

İçmezmiş sordum canım midem almaz diyor kemikle ilikle idare edeceğiz artıkbana bakar mısın yani daha 1 senelik evli değilim kelle paça yaparım dedim ki nefret ederim kokusundan

Hamilelikte görür o Kilo alacak gibi iyi oldu alsın 3-4 kilo daha alması gerekiyordu zatiSağol canımcım gel yardımlarını alırım seve seve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…