♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111 Yemek Günlüğüm

Bugün, Cuma 15 Nisan 2016

Kahvaltı : 250 kalori
Yeşil Zeytin-10 g (2 tane)
Beyaz Ekmek-1 dilim
Bal-1/2 yemek kaşığı
[URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2277149298&dt=16906']Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
[URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2277149300&dt=16906']Ceviz-10 g (2 tane)
[/URL][/URL]

Öğle Yemeği 362 kalori
Mercimek Çorbası-200 g
Tavuk Budu-1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)

toplam:612 kalori (45 k.hidrat)

Kalorin fazla geldi niye öyle ki çok fazla bir şey yememişsin canım tavuk budunun kalorisinden emin misin o derece yüksek değil ki sankiProteinin yüksek gelecek akşamı güzel kapatırsan canım

Kalorin fazla geldi niye öyle ki çok fazla bir şey yememişsin canım tavuk budunun kalorisinden emin misin o derece yüksek değil ki sankiProteinin yüksek gelecek akşamı güzel kapatırsan canım
bilmiyorumki aslında 2 parça vardı , tabi kemiğiyle, seçeneklerde kemiği çıkarılış diyoya bende bende 2 kemiği çıkarılmış,burdaki 1 küçük parça eder diye öyle hesap yaptım
akşama,tarhana çorbası+barbunya (dondururucuya konanlardan)+karnıbahar+makarna+yeşillik salata olcak
makarna hariç azar azar yerim
onlarıda aşağı yukarı hesap ettim akşam yemeğim:400 kalori ediyo toplamda 1009 kalori (84,60 k.hidrat)

Bu tavuk niye bu kadar fazla ki hiç anlamam minik şeyler ya Akşamın çok sağlıklı bugünde bizim burada patlıcan kızartması mercimek çorbası vardı pek sağlıksız beslendim akşama hafif atıştırmam gerek

öyle çıktı,olsun boşver azsa benim karımadır,daha çok olmasında
bizimde dün vardı patılıcan musakka,suyunu süze süze yedim,bide cacık vardı
işyerinde olunca mecbur yiyiyoruz, bizde bide tatlı vardı onu hiç almadım bile tabağıma

Evet senin karına tabi canımKızartmaydı bu sadece musakka da değildi neyse mecburdum pilavı yemek istemedimTatlı almaman mesela senin için çok güzel demek ki bu psikolojideyiz kazanıyoruz
merhaba kızlaar
öğlen ne yazıkk ki fazla kaçırdıım
bir tabak güveç ( patates,patlican,soğan,kabak gibi sebzeler ve çok az et)
birde bir porsiyon bulgur pilavıı

Çok abartı değil canım bulgur pilavının kalorisi çok değil güzel bir lif kaynağı üzülme tok tutar seniGüveç dün akşam yedim bende sonuçta zararlı bir şey değil ona da üzülmeni gerektirecek bir şey yok

evet canım ama bulguru biraz fazla kaçırdıımm o yüzden kendimi suçlu hissediyorum şimdi, birde 4 5 tane küp şeklinde patates de yemişimdiirr
amanınn 4-5tane küp küp patates haa
kız ne olcak ondan,o kadar bozma moralini, akşam daha hafif yersin, havalar güzelse orda, akşam eşinide oğlunuda al şöyle bir turlayın, yakarsın o patatesleri

amanınn 4-5tane küp küp patates haa
kız ne olcak ondan,o kadar bozma moralini, akşam daha hafif yersin, havalar güzelse orda, akşam eşinide oğlunuda al şöyle bir turlayın, yakarsın o patatesleri
demi akşam güzel bir yürüyüş yapalım parka çıkııpp
ay asıl benim korkum o değiil
been aslında hafta sonundan korkuyorummm yine bir sürü şey yicem diye
şu iki günü bi atlatabilseemm

aslında kedilerin yediği herşeyi yiyebiliyolar canım ben de köpekkoliğim bi bahçem olsa hemen koyacam bi tane ama yokki

demi akşam güzel bir yürüyüş yapalım parka çıkııpp
ay asıl benim korkum o değiil
been aslında hafta sonundan korkuyorummm yine bir sürü şey yicem diye
şu iki günü bi atlatabilseemm

aynı sorun bendede oluyo, bide sanırım misafirim geliyo yatılı, sanırım değil biri kesin geldi bile de diğeride yarın gelebilir, artık pişirir pişirir yeriz

kuzum sen o evi kapat en iyisi dağlara çık bu ne sürekli birileri geliyo çok sabırlısın valla

ohooo eşim çok sever misafiri, sülaleside çok sever, hafta içi gelemezlerse hafta sonu mutlaka ziyaret ederler,oda olmadı biz gideriz, eşim habire biri gelsin yada biz gidelim modunda

ohooo eşim çok sever misafiri, sülaleside çok sever, hafta içi gelemezlerse hafta sonu mutlaka ziyaret ederler,oda olmadı biz gideriz, eşim habire biri gelsin yada biz gidelim modunda
Allah kolaylık versin Begüş insanı yoruyor yıpratıyor sürekli misafir gelip gitmesi senin gitmem arada soluklanmak ister insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…