İnsan neye alışmıyor ki değil mi bazen sesinin çıkması güzel alıyorsun yine hıncını
Çok zor işin canım Allah kolaylık versin ben evliliğin ilk zamanları hep misafir ağırladım bir zaman bayılacaktımdün akşam işten geldikten sonra,işlerimi bitirip oturduğumda saat 23:03 tü,yinede boş durmadım, oturduğum yerden ceviz ayıkladım, bu akşam misafir var yine oturmak yok, yani görüyo halimi gerçi görmek le anlamak farklı ama anlaması içinde arada çemkiriyorum işte
İçmezmiş sordum canım midem almaz diyor kemikle ilikle idare edeceğiz artıkbana bakar mısın yani daha 1 senelik evli değilim kelle paça yaparım dedim ki nefret ederim kokusundan
Hamilelikte görür oKilo alacak gibi iyi oldu alsın 3-4 kilo daha alması gerekiyordu zati Sağol canımcım gel yardımlarını alırım seve seve
[URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2277149296&dt=16906'][URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2277149298&dt=16906']nehirnil111 Yemek Günlüğüm
Bugün, Cuma 15 Nisan 2016
Kahvaltı : 250 kalori
Yeşil Zeytin-10 g (2 tane)
Beyaz Ekmek-1 dilim
Bal-1/2 yemek kaşığı
[URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2277149298&dt=16906']Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g[/URL]
[URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2277149296&dt=16906'][URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2277149298&dt=16906'][URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2277149300&dt=16906']Ceviz-10 g (2 tane)[/URL][/URL]
[URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2277149298&dt=16906']
Öğle Yemeği 362 kalori
[URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2277395338&dt=16906']Mercimek Çorbası-200 g
Tavuk Budu-1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)
toplam:612 kalori (45 k.hidrat)[/URL][/URL][/URL]
kız çok sorunlu bir şey yok. fazla da kaçmış olsa arada bir olur öyle. sen çok güzel gidiyorsun zaten şuan. moral bozma.merhaba kızlaar
öğlen ne yazıkk ki fazla kaçırdıım
bir tabak güveç ( patates,patlican,soğan,kabak gibi sebzeler ve çok az et)
birde bir porsiyon bulgur pilavıı
ohh maşallah çok şükür yaptın spor namına bir şeyGonulSenligim öğlen 1 saat ağır tempıolu yürüyüş
Bacaklarım ağrımış resmen
şimdi de otur çalış yani bu güzel havada
akşam da yarım saat hızlı tempo yürüyüş
ohh bugün iyi oldu ya
enerjim geldi valla
bahçeli müstakil ev olunca köpek kaçınılmaz kız zaten. her insanın hayalidir . olmazsa olmaz. ben de bahçeli evim olsa köpeğim olsun isterim :)aslında kedilerin yediği herşeyi yiyebiliyolar canım ben de köpekkoliğim bi bahçem olsa hemen koyacam bi tane ama yokki
ayyy evlilikten gözüm korkuyo ama benimdün akşam işten geldikten sonra,işlerimi bitirip oturduğumda saat 23:03 tü,yinede boş durmadım, oturduğum yerden ceviz ayıkladım, bu akşam misafir var yine oturmak yok, yani görüyo halimi gerçi görmek le anlamak farklı ama anlaması içinde arada çemkiriyorum işte
| + | + | + | + | |||
| - | + | + | - | |||
| / | + | + | + | |||
| + | + | |||||
| + | + | + | + | |||
@lollapolusa | + | + | + | + | |||
@beyaz lotus | + | + | + | ||||
| - | - | + | - | + | ||
| + | - | - | + | |||
|
Valla ya ne desen haklısın
aşktan cesaret geldi sana onu bi farkettim de şey etmeyeyim dedim kocişim iyileşsin yeterki onu da yaparım bunu da yaparım tavrın olunca uyarayım dedimdi
birbirimize yardım etcez kuzu burası gönül birliği oldu
canım yediklerin güzel. kalori miktarına takılmıyorum yediklerin faydalı olduğu için. ama o 1 dilim ekmek çok batıyo bana ya
kız çok sorunlu bir şey yok. fazla da kaçmış olsa arada bir olur öyle. sen çok güzel gidiyorsun zaten şuan. moral bozma.
ohh maşallah çok şükür yaptın spor namına bir şey
bahçeli müstakil ev olunca köpek kaçınılmaz kız zaten. her insanın hayalidir . olmazsa olmaz. ben de bahçeli evim olsa köpeğim olsun isterim :)
ayyy evlilikten gözüm korkuyo ama benimben sevdiğimle daha çok vakit geçircem diye evleniyom . ee işler güçler totom anca gece 11 de yer görcekse ne anladım ben o işten ben tam oturacam adam uykum geldi dicek
farkettiysen bir şey demiyorumValla ya ne desen haklısın
bi de spor olayını ortaya atan benim yani
aman he ye sabah ekmeğini hemn de hıh yaptı yao bir dilim ekmek ama sabah tikatini çekim,başkada gün içinde yemiyorum, onuda bırakamam yoksa zeytin peynir doyurmuyo beni
evlilikten korkma,başta alıştır eşini, benim eşim ve oğlum eve geldiklerinde güzellik uykusu çekmeden akşam yemeğine oturmazlar, yine eşim arada uyumaz ama oğlum hergün düzenli uyur, onlar uyurken bende yemek telaşında oluyorum, uyandıktan sonra yemek yiyoz,sen eşini baştan alıştırırsan sana yardımcı olması konusunda rahat edersin
ben oturupta dizi izlediğimi pek bilmem,genelde telefonda açarım peşimde dolanır sesini dinlerimzaten oturcağım vakit yorgunluktan uyuya kalırım,yıllardır böyle alıştım bunada
aşktan cesaret geldi sana onu bi farkettim de şey etmeyeyim dedim kocişim iyileşsin yeterki onu da yaparım bunu da yaparım tavrın olunca uyarayım dedimdi
birbirimize yardım etcez kuzu burası gönül birliği oldu
canım yediklerin güzel. kalori miktarına takılmıyorum yediklerin faydalı olduğu için. ama o 1 dilim ekmek çok batıyo bana ya
aman aman sus ,ben söyledim çemkirdi banaEvet herşeyi siper ettim mübarekSağol kuzu
Evet Begüşün o 1 dilim ekmekte çok gözüme batıyor hep orada gözüm
aman he ye sabah ekmeğini hemn de hıh yaptı ya
heee baştan şartları ona göre uydur diyosun. nasıl alışılırsa öyle gider tabi. mesaj alındıyani benimki derli toplu titizdir ona güvenerek bana çok iş çıkarmaz gibi geliyor ama tabi evlenince görcez gerçeği baktım durum bildiğim gibi değil höyyyttttt derim baştan kızarım sonra öperim
Evet herşeyi siper ettim mübarekSağol kuzu
Evet Begüşün o 1 dilim ekmekte çok gözüme batıyor hep orada gözüm
aman he ye sabah ekmeğini hemn de hıh yaptı ya
heee baştan şartları ona göre uydur diyosun. nasıl alışılırsa öyle gider tabi. mesaj alındıyani benimki derli toplu titizdir ona güvenerek bana çok iş çıkarmaz gibi geliyor ama tabi evlenince görcez gerçeği baktım durum bildiğim gibi değil höyyyttttt derim baştan kızarım sonra öperim
ayyyy kıyamaaaaammmmanaamm bunlar el birlik olmuş ekmama göz koymuşlardiyetisyenim günde 6 dene yi dedi naberr
makarna pilav yok zaten 1dilimime bişi demeyin be heee noluurrr nütffeennn
Valla ya bu hafta çok fazla geldiler banafarkettiysen bir şey demiyorumbu hafta bi hallerin var senin sağdan soldan geliyorlar belli , elleşmiyorum haftaya toparlanırsın diye ummaktayım
Banada söylemişti evet neyse sessizce köşemize çekilelimaman aman sus ,ben söyledim çemkirdi banasabah yiyorum onu karışma dedi höykürdü ,hıh yaptı
Bugün demiyorum çünkü bende cıss şeyler yidimanaamm bunlar el birlik olmuş ekmama göz koymuşlardiyetisyenim günde 6 dene yi dedi naberr
makarna pilav yok zaten 1dilimime bişi demeyin be heee noluurrr nütffeennn
oyyyy maşallah maşallah aman allah ağzınızın tadını bozmasın hiçValla ya bu hafta çok fazla geldiler banasen de ses etmemekle iyi ettin
Hayret dicem kocayla hiç kavga etmedik
akşam işten çıktığımda aradım
küçük bi çemkiriş oldu ama
ikimizde uzatmadık
o işten geldiğinde yine sevgi pıtırcığıydık
Allahım sen koru
begüş 1 ,sen 2 dondurma sezonunu açtınız bakıyorumBanada söylemişti evet neyse sessizce köşemize çekilelimBunu diyen ben şuanda çektirmek gibi olmasın magnumu hunharca götürüyorum arkadaş özellikle almış ne yapıyım
Banada söylemişti evet neyse sessizce köşemize çekilelimBunu diyen ben şuanda çektirmek gibi olmasın magnumu hunharca götürüyorum arkadaş özellikle almış ne yapıyım
Bugün demiyorum çünkü bende cıss şeyler yidim
oyyyy maşallah maşallah aman allah ağzınızın tadını bozmasın hiçbaşkasına olan bozukluğunun hıncını eşinden çıkarmaman iyi olmuş canım aferin sana kıs :)
begüş 1 ,sen 2 dondurma sezonunu açtınız bakıyorum
ben haziran temmuzdan evvel yiyemem yaa . midem hassas üşütünce 2-3 gün bozuyo kendini.
eh afiyet olsun bakalım. sen koruma aşamasındasın ama sen yiyebilersin
Ben kışın bile yerim hiç farketmez bana üstüne ılık su içiyorum hasta etmiyor benibegüş 1 ,sen 2 dondurma sezonunu açtınız bakıyorum
ben haziran temmuzdan evvel yiyemem yaa . midem hassas üşütünce 2-3 gün bozuyo kendini.
eh afiyet olsun bakalım. sen koruma aşamasındasın ama sen yiyebilersin
ohh afiyet olsun,arada oluyo yaaa bende açtım sezonu ama çok korkutuyo bu benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?