- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
sorma sezon açıldı,hele eşim ve oğlum tam bir dondurma delisidir, dondurmasız akşamımız olmaz
ben yiyebilemem demi
neler duyuyoruz,helaliyle kurduğumuz yuvalarımızda hayırlı geçim,mutluluk,huzur versin Allah herkese, kimsenin ağzının tadı bozulmasın (AMİN)Valla ya bu hafta çok fazla geldiler banasen de ses etmemekle iyi ettin
Hayret dicem kocayla hiç kavga etmedik
akşam işten çıktığımda aradım
küçük bi çemkiriş oldu ama
ikimizde uzatmadık
o işten geldiğinde yine sevgi pıtırcığıydık
Allahım sen koru
bencede ohoooo,diyeti bozcaklar yaa ufff pufffsen yiyebilemezsinçok kalorili ya onlar yakacak bizi valla diyeti bozacaklar
haftada 1 ye ,her akşam yersen ohhoooo
Amiiin canımmmoyyyy maşallah maşallah aman allah ağzınızın tadını bozmasın hiçbaşkasına olan bozukluğunun hıncını eşinden çıkarmaman iyi olmuş canım aferin sana kıs :)
Amin canımneler duyuyoruz,helaliyle kurduğumuz yuvalarımızda hayırlı geçim,mutluluk,huzur versin Allah herkese, kimsenin ağzının tadı bozulmasın (AMİN)
eşlerimizi zaten çok seviyoruz, hep te sevelim
ohh afiyet olsun,arada oluyo yaaa bende açtım sezonu ama çok korkutuyo bu benii
sorma sezon açıldı,hele eşim ve oğlum tam bir dondurma delisidir, dondurmasız akşamımız olmaz
ben yiyebilemem demi
Ben kışın bile yerim hiç farketmez bana üstüne ılık su içiyorum hasta etmiyor beniDikkatli olmam gerek ama korumalıyım
Beni de korkutuyor 250 kaloriyi cukk diye aldım
bencede ohoooo,diyeti bozcaklar yaa ufff pufff
bide ramazande ne gider bee ohh misss
yaa sakın yok öyle pişirip pişirip yemeekaynı sorun bendede oluyo, bide sanırım misafirim geliyo yatılı, sanırım değil biri kesin geldi bile de diğeride yarın gelebilir, artık pişirir pişirir yeriz
ya bide regl im eli kulağında pazartesi bilemedin salı olur,şimdiden başladı şişliği, karnım acıkmaya başladı ama karnım o kadar gergin ki çatlayıvercem, pazartesi aynı çıksam dua ederim heraldeyaa sakın yok öyle pişirip pişirip yemeek
bak pazartesi fazla çıkarsaan hesaplaşırız heee
dikkat ediyorsuun kendinee lütfeeenn yook öylee kendini salmaakk
hem ben seni biliyoruuumm eminim ki dikkatli olacaksıınn
kıyamam yaa,Allah yardımcınız (-ımız) olsun,hepimizinAmiiin canımmm
Sana burda bak staj yaptırıyoruz
bunları iyi değerlendir
Amin canım
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
Herkes binbir zorlukla kuruyor yuvasını
bizimki de öyle oldu
kötü bişey düşününce bile ağlayasım geliyo
Allahım ne zor kurduk sen toparla diyorum
Neden bu kadar duygusalım la ben
şimdi bile ağlıcam
Valla yaakıyamam yaa,Allah yardımcınız (-ımız) olsun,hepimizin
sen baya duygusala bağlamışsın belli,bu akşam eşinide al şöylllee bir başbaşa turlayın romantik takılın
hee o zaman güzel bir film izleyin başbaşa,pazara ne planı var kız piknik mi?Valla yaa
bilmesem hamileyim dicem resmen hormonlar tavan
planı pazar gününe saklıyoruz inşallah bi sorun olmazsa
haftaiçi akşamları geç geliyor koca
Ben piknik istiyorum canımhee o zaman güzel bir film izleyin başbaşa,pazara ne planı var kız piknik mi?
mevsimsel olabilir yada senin k.valde durumlarından olabilir, insanın düzeni bozulunca farkında olmadan duygularıda değişiyo
Amiiin canımmm
Sana burda bak staj yaptırıyoruz
bunları iyi değerlendir
Amin canım
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
Herkes binbir zorlukla kuruyor yuvasını
bizimki de öyle oldu
kötü bişey düşününce bile ağlayasım geliyo
Allahım ne zor kurduk sen toparla diyorum
Neden bu kadar duygusalım la ben
şimdi bile ağlıcam
Pazartesi inşallah bomba gibi geleceğimsorma kız sizlerden bir şeyler kapıyorum ben de. iyi oluyor bana da değerini bilmem mi . cevher değerinde bana burası
kıs hakkaten senin duygular baya coştu. mevsim değişikliği ve içinde bulunduğum durum etkiledi heralde.
bana da oluyo çünkü bazen çok kötü bi ruh hali yaapazar günü eşinle güzelce geçir vaktini iyi gelir biraz :)
İyi gaz veriyoruz değil mi bahanemiz de hazır cicimLütfen birbirinizi gazlamayınız
dondurmanın kalorisini yakmak için uğraşırsınız sonra
Valla yaİyi gaz veriyoruz değil mi bahanemiz de hazır cicim
ay hadi bakim inşallahPazartesi inşallah bomba gibi geleceğim
kendimi buna motive ediyorum şu anda
Bu ruh hallerinin hepsini yaşıcam ptesi
Valla ya
o kadar dondurma da sevmem ama insanı özendiriyorsunuz
Dinlen canım arada gerekiyor insana bizimde arkadaşlar eşimi görmeye geleceklermiş eve gidip makarna salatası yapıcığimay bugün hiiiiççç spor yapasım yok ya. başım falan ağrıyo. galiba bugün dinlenme günü yapıcam . bilgi verem didim
mesela bu uygun mu bebişimay hadi bakim inşallah
pazartesi asortik bi giriş yap topiğe
Yemedim de illa aldıracaaağnız yaniDondurma sevilmez mi kız sen hiç Magnumun bademlisini yedin miyemediysen çok şey kaçırdın demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?