♥haftalık kilo verme yarışması♥

Dinlen canım arada gerekiyor insana bizimde arkadaşlar eşimi görmeye geleceklermiş eve gidip makarna salatası yapıcığim
he kız içimden geldi kendime izin verdim ne de olsa spor tablosunu ben yapıyorum torpilliyim kendimden
makarna salatası afiyet olsun şekerim

mesela bu uygun mu bebişim

Yemedim de illa aldıracaaağnız yani
aklıma düşürdünüz sonunda bravo
daha da şatafat istiyom pazartesi günü banane
bak ya ayarttılar seni de ama gerçekten çok güzel magnum bademli

korumaya geçen hatunlar maşallah ne güzel yiyonuz yaaaa

Olmadı eşine verirsin canım o yer çok aşırı tatlı değil tabi Magnum ağır bir dondurmadır ama acayip kriz önleyici bir şey 250 kaloricik
kız sus diyeti geçtim bu ayda yiyemiyom ben canımı istetme şimdi nutella kavanozuna kafamı sokarım evde yok gerçi ama üşenmem gider alırım sonra sokarım

kız sus diyeti geçtim bu ayda yiyemiyom ben canımı istetme şimdi nutella kavanozuna kafamı sokarım evde yok gerçi ama üşenmem gider alırım sonra sokarım
Ahahha gülme krizine girdim burada Ben yidim rahatladım siz bana bakmayın günahıma sizi de davet ediyorum ki bahanem olsun

Ahahha gülme krizine girdim burada Ben yidim rahatladım siz bana bakmayın günahıma sizi de davet ediyorum ki bahanem olsun
sen gülme krizine girerken bizi de tatlı krizine sok rahatla dondurma çok sevmeyen kızı bile ayarttın be helal olsun sana

kız vicdanım rahat etmedi benim ya ben spor yapmaya gidiyom
okuyodum da inanmıyodum yaaa ,spor yapmayınca içim rahat etmiyor, o kadar alışkanlık oluyo diye. bende o alışkanlık hiç olmuyodu mesela. bu sefer nasıl oldu anlamadım ben de

Olmadı eşine verirsin canım o yer çok aşırı tatlı değil tabi Magnum ağır bir dondurmadır ama acayip kriz önleyici bir şey 250 kaloricik
Belli belli yasak olmasa bu kadar sevmezsiniz

daha da şatafat istiyom pazartesi günü banane
bak ya ayarttılar seni de ama gerçekten çok güzel magnum bademli

korumaya geçen hatunlar maşallah ne güzel yiyonuz yaaaa
Kanıma girdiler ankaamm
Yakında kalori hesapları ile yine karşınızda olabilirim

sen gülme krizine girerken bizi de tatlı krizine sok rahatla dondurma çok sevmeyen kızı bile ayarttın be helal olsun sana

Git canım git yap sen sporunu
gelinliğin içinde kuğu gibi olacaksın
bunu düşün

iyi cabuk gelışıyomuş aman ıyı.

video yokmu yaw
canım sen tavrından hiç tavız verme.

şehır içimi şehır dışımı.ahkkında hayırlı olsun canım.

bir çay kaşığı atıyorum zaten canım onu da bırakcam önce reglin bitmesi gerekiyo. halen gözüm dönmüş gibi tatlı arıyorum ama yemiyorum
e süperr

bence çok guzel afiyet olsun

merhaba kızlaar
öğlen ne yazıkk ki fazla kaçırdıım
bir tabak güveç ( patates,patlican,soğan,kabak gibi sebzeler ve çok az et)
birde bir porsiyon bulgur pilavıı
kızz üzüldügünde bumu..hepside çok faydalı şeylerr

yarasın

demi akşam güzel bir yürüyüş yapalım parka çıkııpp
ay asıl benim korkum o değiil
been aslında hafta sonundan korkuyorummm yine bir sürü şey yicem diye
şu iki günü bi atlatabilseemm
aynı ben.hayırlısıyla hafta sonu biteydı kazasız belesız

aynı sorun bendede oluyo, bide sanırım misafirim geliyo yatılı, sanırım değil biri kesin geldi bile de diğeride yarın gelebilir, artık pişirir pişirir yeriz
cumartesı benımde var misafir.napıcam.inşallh yemem

kuzum sen o evi kapat en iyisi dağlara çık bu ne sürekli birileri geliyo çok sabırlısın valla
ahh diyet yaparken kımse gelmeyecek kımseye gıtmeme istegın çok artıyo

Banada söylemişti evet neyse sessizce köşemize çekilelimBunu diyen ben şuanda çektirmek gibi olmasın magnumu hunharca götürüyorum arkadaş özellikle almış ne yapıyım

wayyy ye bakalım..nede olsa çöp gıbısınız

bende açmadım henuz..ah ben bi açarsam.baş edemem kendımden..sureklı yerım.cesaret edemıyom.hem az daha beklıyım ben.

sorma sezon açıldı,hele eşim ve oğlum tam bir dondurma delisidir, dondurmasız akşamımız olmaz
ben yiyebilemem demi

Dondurma sevilmez mi kız sen hiç Magnumun bademlisini yedin mi yemediysen çok şey kaçırdın demektir
çok yedım kızz hatırlatma

amiiiiiin

kızlar hepinize iyi geceler yatın uyuyun gayri bugünkü menümü veriyim
sabah: 10 gr. süzme peynir+5 tane siyah zeytin+bir domates+1 salatalık
ara: 3 kuru kayısı+şekersiz nescafe+bir tane keçi boynuzu
öğlen: iki yemek kaşığı et sote(bir yemek kaşığı zeytinyağında yaptım)+bir kase yoğurt
akşam: dört kaşık patlıcan yemeği+2 kaşık pirinç pilavı
kaçamak: 4 kare bitter+şekersiz nescafe
toplam: 701 kcal inşallah doğru hesaplamışımdır.
50 dk. hızlı tempo yürüyüş -273

nehirnil111 GonulSenligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…