- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kendine bir ödül ver ve o dondurma ye ye ye gitsin bendensin kızmesela bu uygun mu bebişim
Yemedim de illa aldıracaaağnız yani
aklıma düşürdünüz sonunda bravo
Kız bana çok tatlı geliyor sevmiyorum pek ama hatrınız için bu haftasonu yiyeyim bariKendine bir ödül ver ve o dondurma ye ye ye gitsin bendensin kız
Olmadı eşine verirsin canım o yer çok aşırı tatlı değil tabi Magnum ağır bir dondurmadır ama acayip kriz önleyici bir şey 250 kaloricikKız bana çok tatlı geliyor sevmiyorum pek ama hatrınız için bu haftasonu yiyeyim bari
he kız içimden geldi kendime izin verdimDinlen canım arada gerekiyor insana bizimde arkadaşlar eşimi görmeye geleceklermiş eve gidip makarna salatası yapıcığim
mesela bu uygun mu bebişim
Yemedim de illa aldıracaaağnız yani
aklıma düşürdünüz sonunda bravo
kız susOlmadı eşine verirsin canım o yer çok aşırı tatlı değil tabi Magnum ağır bir dondurmadır ama acayip kriz önleyici bir şey 250 kaloricik
Ahahha gülme krizine girdim buradakız susdiyeti geçtim bu ayda yiyemiyom ben canımı istetme şimdi nutella kavanozuna kafamı sokarım evde yok gerçi ama üşenmem gider alırım sonra sokarım
Ahahha gülme krizine girdim buradaBen yidim rahatladım siz bana bakmayın günahıma sizi de davet ediyorum ki bahanem olsun
Belli belli yasak olmasa bu kadar sevmezsinizOlmadı eşine verirsin canım o yer çok aşırı tatlı değil tabi Magnum ağır bir dondurmadır ama acayip kriz önleyici bir şey 250 kaloricik
Kanıma girdiler ankaammdaha da şatafat istiyom pazartesi günü banane
bak ya ayarttılar seni deama gerçekten çok güzel magnum bademli
korumaya geçen hatunlar maşallah ne güzel yiyonuz yaaaa
Ahahha gülme krizine girdim buradaBen yidim rahatladım siz bana bakmayın günahıma sizi de davet ediyorum ki bahanem olsun
sen gülme krizine girerken bizi de tatlı krizine sok rahatla dondurma çok sevmeyen kızı bile ayarttın be helal olsun sana
Git canım git yap sen sporunukız vicdanım rahat etmedi benim ya ben spor yapmaya gidiyom
okuyodum da inanmıyodum yaaa ,spor yapmayınca içim rahat etmiyor, o kadar alışkanlık oluyo diye. bende o alışkanlık hiç olmuyodu mesela. bu sefer nasıl oldu anlamadım ben de
Kanıma girdiler ankaamm
Yakında kalori hesapları ile yine karşınızda olabilirim
ayyy evettt hemencik gittim valla bu gazlaaaGit canım git yap sen sporunu
gelinliğin içinde kuğu gibi olacaksın
bunu düşün
İnşallah inşallahaman ha sakın . olduğun kiloda kal daha sıkılaşma yapıcan yani inşallah ,kısmetse,nasipse ,çok şükür ,amin
ayyy evettt hemencik gittim valla bu gazlaaa
iyi cabuk gelışıyomuş aman ıyı.Maşallah sana nasıl güzel bu sporlar böyle canım
Canım 2 hafta sonra kontrol var sanırım 3 haftaya kadar dirseğe inecek alçı şimdi kolunun üstüne kadar sarılı çünkü 2 hafta sonrada bileğine inecek sonrada çıkacak inşallah hafiften egzersiz yaparak kullanmaya başlayacak
Sabah tartıldım 50.5 geldim canım dün gece 12 de içim yandı dondurma yedim düşünama öncelik hep eşimi yedirmek olduğundan pek yediğimden bir şey anlamıyorum sanırım bu durum bana yarar çok kilo almam
Cümlemizden razı olsun canım eşim o benim zaten birbirimize bakmazsak kim bakar bizeAmin cümlemizin inşallah Babannesi de hep diyor bebek gibi bakıyorsun nasıl takdir ettim seni diye eltime de söylemiş hastalık zamanı gözlemledim nasıl davranacak Nehir diye o kadar iyi bakıyor ki hiç gözümüz arkadda değil demiş Allah razı olsun Şimdi bir sürü çorba tarifi aldım kemik suyuna et suyuna hep yapacağım kemikleri için o çok iyi geliyormuş bir de bol bol magnezyum kalsiyum tarzı yiyecekler yiyecek Akşam 7 gibi evde oluyorum aynı rutin devam ediyorum yemeğimi yapıyorum yediriyorum falan zaten kendi de yemeye başladı herşeyini ufaktan çok şükür ki sol kolu oldu sağ olsaydı daha da zordu işimiz
Kızlar forumda birinin yorumunu gördüm paylaşıyorum egzersizlerimize extra bunu da katalım
BASENLERİM ERİDİ GİTTİ
hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neyse eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu
yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoozaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar
canım sen tavrından hiç tavız verme.İşyerinden yeterince soğuğum canım biliyorsun
Amire ben yaklaşmıyorum
hatta onunla hiç işim yok
kendisi geliyor bizim odaya muhatap olmuyorum ya düşün
oda arkadaşım ( erkek ) o konuşuyor
saçma sapan yerlerde abcde hanım bilmem ne bilmem ne cıvık cıvık bişey söylüyor
yahu belli ediyorum
hazetmiyorum adam senden diye bağırıyor yüz ifadem aslında
ama yok değişik
oda arkadaşıma da dedim
farkında biliyor sevmediğimi ama neden bana bulaşıyor anlamıyorum dedim
evli barklı insanım
o da öyle
çocuğu oldu yeni
karısı doğum izninde, hiç tanışmadık henüz
karısı ile aynı ünvana sahibim
diyorum yol yapıyor karısı ile iyi anlaşayım diye mi acaba
yani başka yere de çekmek istemiyorum ama inan ki çok rahatsız oluyorum hareketlerinden
şehır içimi şehır dışımı.ahkkında hayırlı olsun canım.aynen öyle de işte seviyesizliklere zor tahammül ediyorum ben de
yaşlandım resmen 5 senede şurada ya
bu arada tayin istedim
2 ay gibi bi sürede sonuçlanacak
biraz imkansız bi tayin gibi ama
dua edin :)
hakkımızda hayırlısı artık
e süperrbir çay kaşığı atıyorum zaten canım onu da bırakcam önce reglin bitmesi gerekiyo. halen gözüm dönmüş gibi tatlı arıyorum ama yemiyorum
bence çok guzel afiyet olsunnehirnil111 Yemek Günlüğüm
Bugün, Cuma 15 Nisan 2016
Kahvaltı : 250 kalori
Yeşil Zeytin-10 g (2 tane)
Beyaz Ekmek-1 dilim
Bal-1/2 yemek kaşığı
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Ceviz-10 g (2 tane)
Öğle Yemeği 362 kalori
Mercimek Çorbası-200 g
Tavuk Budu-1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış)
toplam:612 kalori (45 k.hidrat)
kızz üzüldügünde bumu..hepside çok faydalı şeylerrmerhaba kızlaar
öğlen ne yazıkk ki fazla kaçırdıım
bir tabak güveç ( patates,patlican,soğan,kabak gibi sebzeler ve çok az et)
birde bir porsiyon bulgur pilavıı
yarasınGonulSenligim öğlen 1 saat ağır tempıolu yürüyüş
Bacaklarım ağrımış resmen
şimdi de otur çalış yani bu güzel havada
akşam da yarım saat hızlı tempo yürüyüş
ohh bugün iyi oldu ya
enerjim geldi valla
aynı bendemi akşam güzel bir yürüyüş yapalım parka çıkııpp
ay asıl benim korkum o değiil
been aslında hafta sonundan korkuyorummm yine bir sürü şey yicem diye
şu iki günü bi atlatabilseemm
cumartesı benımde var misafir.napıcam.inşallh yememaynı sorun bendede oluyo, bide sanırım misafirim geliyo yatılı, sanırım değil biri kesin geldi bile de diğeride yarın gelebilir, artık pişirir pişirir yeriz
ahh diyet yaparken kımse gelmeyecek kımseye gıtmeme istegın çok artıyokuzum sen o evi kapat en iyisi dağlara çık bu ne sürekli birileri geliyo çok sabırlısın valla
Banada söylemişti evet neyse sessizce köşemize çekilelimBunu diyen ben şuanda çektirmek gibi olmasın magnumu hunharca götürüyorum arkadaş özellikle almış ne yapıyım
bende açmadım henuz..ah ben bi açarsam.baş edemem kendımden..sureklı yerım.cesaret edemıyom.hem az daha beklıyım ben.oyyyy maşallah maşallah aman allah ağzınızın tadını bozmasın hiçbaşkasına olan bozukluğunun hıncını eşinden çıkarmaman iyi olmuş canım aferin sana kıs :)
begüş 1 ,sen 2 dondurma sezonunu açtınız bakıyorum
ben haziran temmuzdan evvel yiyemem yaa . midem hassas üşütünce 2-3 gün bozuyo kendini.
eh afiyet olsun bakalım. sen koruma aşamasındasın ama sen yiyebilersin
sorma sezon açıldı,hele eşim ve oğlum tam bir dondurma delisidir, dondurmasız akşamımız olmaz
ben yiyebilemem demi
çok yedım kızz hatırlatmaDondurma sevilmez mi kız sen hiç Magnumun bademlisini yedin miyemediysen çok şey kaçırdın demektir
amiiiiiinValla ya bu hafta çok fazla geldiler banasen de ses etmemekle iyi ettin
Hayret dicem kocayla hiç kavga etmedik
akşam işten çıktığımda aradım
küçük bi çemkiriş oldu ama
ikimizde uzatmadık
o işten geldiğinde yine sevgi pıtırcığıydık
Allahım sen koru
neee dondurmadamı yasak yoksa sen yiyemiyosan ben nasıl yiycem imdat
sorma sezon açıldı,hele eşim ve oğlum tam bir dondurma delisidir, dondurmasız akşamımız olmaz
ben yiyebilemem demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?