♥haftalık kilo verme yarışması♥

sen gülme krizine girerken bizi de tatlı krizine sok rahatla dondurma çok sevmeyen kızı bile ayarttın be helal olsun sana

Benim diyetten önce yemek yememi görsen oturur karşımda 1 porsiyon daha yemek yerdin o kadar iştahla keyifle yerim ki aklın şaşarHerkes söyler bana bunu yani

Git canım tabi spor candır bende bugün toplarımı şişireyim evi temizledikten sonra dün akşam accuk fazla kaçırdım da sabah + çıktım felaket şekilde hemde

Belli belli yasak olmasa bu kadar sevmezsiniz

Yasaklar cezbedicidir
iyi cabuk gelışıyomuş aman ıyı.

wayyy ye bakalım..nede olsa çöp gıbısınız
Ameliyat oldu ya canım o sebeple sanırım alçıyla zaten imkanı yok olmazmış olsa da aylarca kalması gerekirdi herhalde

Nerem çöp kız 50-51 kilodan çöp mü olur

neee dondurmadamı yasak yoksa sen yiyemiyosan ben nasıl yiycem imdat nehirnil111

Yasak tabi ne sandın kız Ama masum gibi arada kaçamak olabilür sütlü tatlılardan

Çok iyi canım menün akşam ki pilavını sevmedim ama patlıcan yemeğine devam etseydin daha iyiydi sanki

Güzel canım kalorin karbonhidratın bildiğin gibi azıcık fazla ne yapacaksın herşeyde var o oran önemli olan sağlıklı gıdalardan almak olsun
evet canım k.hidratım fazla ama akşam dediğim gibi yedim
tarhana çorbası,karnıbahar,yeşillik salata,bide barbunya fasulye yedim yemeği 6 da yedim 7 dede çilek yedim aslında yemeseydim 15 k.hidrat kardaydım,ama ondan sonra ağzıma lokma sürmedim,8,30 dada spora başladım 1 saat eliptik yaptım

Bence zararlı bir durum yok canım gönlünü ferah tut sağlıklı şeyler yemişsin ve erken bitirmişsin yemeği sporun bile var bana bak akşam çiğ köfte kola makarna salatasını götürdüm dondurmadan sonra düşün sporum da yok eşime geçmiş olsuna gelen getiriyor dondurmaları çiğ köfteleri ya puffBugün ev işi yapacağım bol bol akşama da pilates toplarını şişireceğim az toparlanma zamanı geldi

ya gelen giden olunca malesef istemeden de olsa yeniyo işte,sen şişir o topları bir an önce başla pilatese gerçekten,fazla salma :))

ya gelen giden olunca malesef istemeden de olsa yeniyo işte,sen şişir o topları bir an önce başla pilatese gerçekten,fazla salma :))
Eşimde bir yere kadar yiyor bir de onun zaten sağlıklı şeyler yemesi gerek çiğ köfte falan ona kar etmez karnını şişirmesin diye ben sahipleniyorumEvet şişireceğim ama eşim hep tv karşısında nasıl aç videomu yapmalıyım diyeceğim bilmiyorum

bazen fadakarlık zarar verebiliyor işte, sen o zararlı şeyleri işyerine getirip dağıt arkadaşlarına :))
sen videoları tvde mi açıyosunun? pc yokmu ?

şeytan dürttü diyelim canım dikkat ediyorum ama genelde

bazen fadakarlık zarar verebiliyor işte, sen o zararlı şeyleri işyerine getirip dağıt arkadaşlarına :))
sen videoları tvde mi açıyosunun? pc yokmu ?
Tv den you tubeyi açıp yapıyorum büyük ekranda çok iyi oluyor canım pc var ama ufak ekran o şekilde sevmiyorum bir de çalışma odamız ufak orada spor yapmak çok sıkış tepiş olur ütü masası elektrik süpürgesi falanda var o odamda
şeytan dürttü diyelim canım dikkat ediyorum ama genelde

Ahh o şeytan ah o nefis nasıl güzel dürtüyor

dün akşam ki misafirimi güzelce yolcu ettim, ama bittimi tabiki hayırrr
bu akşam yeni bir misafirim var ama yatılı değilmiş yemeğe (balık yapıcam) geliyor yanlız ca, bunada şükür
içimden de yengeç dansı yapıyorum o dereceyim, muhtemel pazar kahvaltısında gelcek 2 kişi var ama kesin değil şuanda,gelirlerse pazartesi söylerim
zaten ben onları misafirden saymıyorum artık, hepsi evimizin birer parçası oldu, onlarsız yaşayamıyorum, birini 1 hafta görmesem acillik olcam

Ay canım dün işyerinde acayip yoğundum hiç giremedim bende bu sabah tartıldım veeeee bende 64.5 çıktım tam tamına çok mutluyum heheyetttt

Vaay 1 rakip daha çok süper canım açıkçası ben bu hafta gayet krndimi sıkmadan relax bi diyet yaptım sabah bende 64.5 çıktım süperiz kızlar bakalım pazartesi nolucazz

sorun sende değil o sürekli gelen kalın kafalılarla anlayışsız kocanda insan hiç demezmi karımla başbaşa kalıyım diye.

sorun sende değil o sürekli gelen kalın kafalılarla anlayışsız kocanda insan hiç demezmi karımla başbaşa kalıyım diye.

çok alışmış birlikte olmaya görüşmeye, eşimde öyle karşı tarafta öyle, arada başbaşa kalıyoruz tabi, atladıkları hafta sonlarımız oluyo arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…