yok uyandırmıyorum, zaten arada kesintler olmasa başedemezdim heraldeiyi sen uyandırma bari de o zamanlar size kalsın
Tatlıyla bıle kalorın çok ıyı tebrıkler şekerkızlar hepinize iyi geceler yatın uyuyun gayri bugünkü menümü veriyim
sabah: 10 gr. süzme peynir+5 tane siyah zeytin+bir domates+1 salatalık
ara: 3 kuru kayısı+şekersiz nescafe+bir tane keçi boynuzu
öğlen: iki yemek kaşığı et sote(bir yemek kaşığı zeytinyağında yaptım)+bir kase yoğurt
akşam: dört kaşık patlıcan yemeği+2 kaşık pirinç pilavı
kaçamak: 4 kare bitter+şekersiz nescafe
toplam: 701 kcal inşallah doğru hesaplamışımdır.
50 dk. hızlı tempo yürüyüş -273
nehirnil111 GonulSenligim
Canım mısır en guzeli. Koca paket yemedıysen tabiKızlar bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama dun benımkıyle ıs cıkısı sınema yaptık patlamış mısır yedım
50 kılo çöp olmuyomu kızBenim diyetten önce yemek yememi görsen oturur karşımda 1 porsiyon daha yemek yerdin o kadar iştahla keyifle yerim ki aklın şaşarHerkes söyler bana bunu yani
Git canım tabi spor candır bende bugün toplarımı şişireyim evi temizledikten sonra dün akşam accuk fazla kaçırdım da sabah + çıktım felaket şekilde hemde
Yasaklar cezbedicidir
Ameliyat oldu ya canım o sebeple sanırım alçıyla zaten imkanı yok olmazmış olsa da aylarca kalması gerekirdi herhalde
Nerem çöp kız 50-51 kilodan çöp mü olur
Yasak tabi ne sandın kızAma masum gibi arada kaçamak olabilür sütlü tatlılardan
Çok iyi canım menün akşam ki pilavını sevmedim ama patlıcan yemeğine devam etseydin daha iyiydi sanki
Misafır yeme duzenıni çok bozuyor maalesefya gelen giden olunca malesef istemeden de olsa yeniyo işte,sen şişir o topları bir an önce başla pilatese gerçekten,fazla salma :))
Haha kız hadı gozun aydındün akşam ki misafirimi güzelce yolcu ettim, ama bittimi tabiki hayırrr
bu akşam yeni bir misafirim var ama yatılı değilmiş yemeğe (balık yapıcam) geliyor yanlız ca, bunada şükür
içimden de yengeç dansı yapıyorum o dereceyim, muhtemel pazar kahvaltısında gelcek 2 kişi var ama kesin değil şuanda,gelirlerse pazartesi söylerim
zaten ben onları misafirden saymıyorum artık, hepsi evimizin birer parçası oldu, onlarsız yaşayamıyorum, birini 1 hafta görmesem acillik olcam
Oo sende çok ıyısın kıloları çok yakın olan yeşilelmam sen ben üçümüzüz . Korusak barı verdıgımızıVaay 1 rakip daha çok süper canım açıkçası ben bu hafta gayet krndimi sıkmadan relax bi diyet yaptım sabah bende 64.5 çıktım süperiz kızlar bakalım pazartesi nolucazz
Kızlar nasılsınız. Küçügümü uyutuyom şimdi uyusun akşam misafır için hazırlık yapıcam. Çokta yorgunum. Hafta sonuda erkenden kalkmak çok yoruyo beni
açma canım boşver daha var zaman . şimdiden açma :)bende açmadım henuz..ah ben bi açarsam.baş edemem kendımden..sureklı yerım.cesaret edemıyom.hem az daha beklıyım ben.
güzel spor yapmışsın beğendimbugunkü menün
sabah
2 dılım ekmek,peynır
domates,salatalık
az bal,yeşil çay
öglen misafirlikteydım
1 dilim revani
2 kurabiye
1 börek
akşam
1kase yogurt
GonulSenligim sporum
45dk.leslie
1 saat tempolu yuruyuş
ayyy sinemadaki mısırlarda çok yağlı ve tuzlu oluyo. ama lezzetli de oluyorlar. neyse kuzu telafi edersin sıkma canını. ama bir iki gün ödemin olabilir. o mısırlar çok tuzlu oluyor çünkü.Kızlar bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama dun benımkıyle ıs cıkısı sınema yaptık patlamış mısır yedım
anam senin çıkacağın fazladan ne olurBenim diyetten önce yemek yememi görsen oturur karşımda 1 porsiyon daha yemek yerdin o kadar iştahla keyifle yerim ki aklın şaşarHerkes söyler bana bunu yani
Git canım tabi spor candır bende bugün toplarımı şişireyim evi temizledikten sonra dün akşam accuk fazla kaçırdım da sabah + çıktım felaket şekilde hemde
nehirnil111 cim dünkü kalorim:1161 (k.hidrat:120)
bu sabah 281 kalori,29 k.hidrat
GonulSenligim cım cuma akşamı sporum:1 saat eliptik
bahane yapma pc den yap. küçük müçük. eşin iyileşene kadar idare etEşimde bir yere kadar yiyor bir de onun zaten sağlıklı şeyler yemesi gerek çiğ köfte falan ona kar etmez karnını şişirmesin diye ben sahipleniyorumEvet şişireceğim ama eşim hep tv karşısında nasıl aç videomu yapmalıyım diyeceğim bilmiyorum
kaydettim canım teşkür ediyorum
maşallah canım kötü değil teşkür ediyorum :)
| + | + | + | + | + | - | |
| - | + | + | - | ? | ? | ? |
| / | + | + | + | + | + | |
| + | + | ? | ? | ? | ? | ? |
| + | + | + | + | ? | ? | ? |
| + | + | + | + | + | + | + |
@beyaz lotus | + | + | + | ? | ? | ? | ? |
| - | - | + | - | + | ? | ? |
| + | - | - | + | + | - | ? |
|
İyiyiz canım geçmiş olsun inşallah bütün derslerden geçmişsindirYarin büyük gün kızlar. Hepinizi özledim. Iki gecedir hic uyumadim. Stres vs kilo da aldım. Bu sabah 79.800 çıktım
GonulSenligim canim yarın spora başlıyorum mekik egzersiz oyun havaları tepinmeleri ve her gün mecburi yürüyüş . Ayni zamanda bahar temizliği biran önce Zayıflamak icin elimden geleni yapcam.
@ begum75su321 miraycan84 N naz5403 minerva1988 ............. nasilsiniz kizlar durtme niyetiyle etiketledim
156 cm canım o yüzden çöp gibi durmuyorum50 kılo çöp olmuyomu kızoluyo tabi . Boy kaç
anam senin çıkacağın fazladan ne oluriki güne iner yine.
bahane yapma pc den yap. küçük müçük. eşin iyileşene kadar idare etya da söyle bey efendi 1 saat müsaade versin gitsin pc de takılsın
nehirnil111
cuma kalorim : 805
cumartesi kalorim : 1000
dün spor yapmadım kızlar. dinlenme günü yaptım spor için. nişanlımla dışardaydım çünkümeve geldiğimde de ayaklarım bacaklarım sızlıyordu yorgunluktan. spor falan yapmadım yani
bugün kısmetse yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?