♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tatlıyla bıle kalorın çok ıyı tebrıkler şeker

Kızlar bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama dun benımkıyle ıs cıkısı sınema yaptık patlamış mısır yedım
Canım mısır en guzeli. Koca paket yemedıysen tabi

50 kılo çöp olmuyomu kız oluyo tabi . Boy kaç

ya gelen giden olunca malesef istemeden de olsa yeniyo işte,sen şişir o topları bir an önce başla pilatese gerçekten,fazla salma :))
Misafır yeme duzenıni çok bozuyor maalesef

Haha kız hadı gozun aydın

Vaay 1 rakip daha çok süper canım açıkçası ben bu hafta gayet krndimi sıkmadan relax bi diyet yaptım sabah bende 64.5 çıktım süperiz kızlar bakalım pazartesi nolucazz
Oo sende çok ıyısın kıloları çok yakın olan yeşilelmam sen ben üçümüzüz . Korusak barı verdıgımızı

Kızlar nasılsınız. Küçügümü uyutuyom şimdi uyusun akşam misafır için hazırlık yapıcam. Çokta yorgunum. Hafta sonuda erkenden kalkmak çok yoruyo beni

Kızlar nasılsınız. Küçügümü uyutuyom şimdi uyusun akşam misafır için hazırlık yapıcam. Çokta yorgunum. Hafta sonuda erkenden kalkmak çok yoruyo beni

ben iyiyim canım sağol, Allah sana kolaylık versin, ne pişircen misafirine?
ben bu akşamkine tarhana çorbası (dünden vardı)+balık+bolyeşillikli salata yapıcam
bende dün 11,30 da yattım sabahın 6 sında kalktım,2 makine çamaşır yıkanmıştı dün akşam, sabah onları astım,etrafı toparladım,işe geldim akşamada misafir var işte,bugün spor yapamam artıkın

bende açmadım henuz..ah ben bi açarsam.baş edemem kendımden..sureklı yerım.cesaret edemıyom.hem az daha beklıyım ben.
açma canım boşver daha var zaman . şimdiden açma :)

güzel spor yapmışsın beğendim

Kızlar bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama dun benımkıyle ıs cıkısı sınema yaptık patlamış mısır yedım
ayyy sinemadaki mısırlarda çok yağlı ve tuzlu oluyo. ama lezzetli de oluyorlar. neyse kuzu telafi edersin sıkma canını. ama bir iki gün ödemin olabilir. o mısırlar çok tuzlu oluyor çünkü.

anam senin çıkacağın fazladan ne olur iki güne iner yine.

nehirnil111 cim dünkü kalorim:1161 (k.hidrat:120)
bu sabah 281 kalori,29 k.hidrat

GonulSenligim cım cuma akşamı sporum:1 saat eliptik

teşekkür ederim sporun için

bahane yapma pc den yap. küçük müçük. eşin iyileşene kadar idare et ya da söyle bey efendi 1 saat müsaade versin gitsin pc de takılsın

nehirnil111

cuma kalorim : 805
cumartesi kalorim : 1000

dün spor yapmadım kızlar. dinlenme günü yaptım spor için. nişanlımla dışardaydım çünküm eve geldiğimde de ayaklarım bacaklarım sızlıyordu yorgunluktan. spor falan yapmadım yani
bugün kısmetse yapıcam inşallah

Yarin büyük gün kızlar. Hepinizi özledim. Iki gecedir hic uyumadim. Stres vs kilo da aldım. Bu sabah 79.800 çıktım
GonulSenligim canim yarın spora başlıyorum mekik egzersiz oyun havaları tepinmeleri ve her gün mecburi yürüyüş . Ayni zamanda bahar temizliği biran önce Zayıflamak icin elimden geleni yapcam.

@ begum75 su321 miraycan84 N naz5403 minerva1988 ............. nasilsiniz kizlar durtme niyetiyle etiketledim

Günaydın Kızlar;
10.04.2016:55.00
11.04.2016: 55.60
12.04.2016: 55.30
13.04.2016: 55.20
14.04.2016: 55.70
18.04.2016: 55.80 Sizleri hiç şaşırtmıyorum dimi
Şaka maka cumartesi sabah 54.90 ı gördüm kızım hasta hafta sonu onun için çok şey hazırladım ve kendim yedim

İyiyiz canım geçmiş olsun inşallah bütün derslerden geçmişsindir
Benim kızım biraz hasta bahar nezlesi grip öksürük karışmış durumda

50 kılo çöp olmuyomu kız oluyo tabi . Boy kaç
156 cm canım o yüzden çöp gibi durmuyorum
anam senin çıkacağın fazladan ne olur iki güne iner yine.

bahane yapma pc den yap. küçük müçük. eşin iyileşene kadar idare et ya da söyle bey efendi 1 saat müsaade versin gitsin pc de takılsın

51 çıktım bu sabah sürekli ayaktaydım hafta sonu arada bana direnç versin diye revanidir börektir yedim vallahi kendime zaman ayıramadım ki düzgün yiyeyim neyse 1-2 haftaya toparlarız inşallah şu gelip görme işlerini misafir eksik olmuyor eşim sebebiyle

Öyle yapacağım artık canım eşimi 1 saat hadi pc ye git desem sanırım sevinir ama bileği ağrıyor kıyamıyorumPc den yaparım da çalışma odamız ufak topun üzerine çok kısıtlı olur hareketlerim bu sefer ayağımı uzatacağım elektrik süpürgesine çarpacağım falan

Kalorilerin harika canım dışarıdaymışsın hareket halinde o da spor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…