♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın hayırlı haftalar herkese yorgun bir Nehir var burada Cumartesi 2 de öğle yemeğini yiyip işe başlayan akşam 10 da bayılan pazar günü 10 da kalkıp akşam 5 buçuğa kadar yine ayakta olan bir NilCumartesi full temizlik yaptım halıları sildim evi temizledim yemeklerimi hallettim sonra bayılmışım Pazar günü kalktım misafirlere yiyecekler hazırladım geldiler gittiler sonra yine bayılmışım bütün hafta sonu böyle geçti sanırım oturduğum rakamlar uyuduğum saatlerdir sadece

Neredesin canım özlettin kendini gel artık

sbeden
geçen hafta 60.3
bu hafta 59.7
-600
Şükürler olsun psikolojik sınırımı geçtim 59 lara indim oğlana 56 ile hamile kalmıştım o bile çok geliyordu bana çünkü evlenene kadar hep 48 dim, hamile kaldığımdan beri de hiç 50 li kiloları görmemiştim oğlan 7 yaşını geçti şimdi görüyorum :)

07papatya @almina_14 begum75
kızlaar ben bu hafta bildirim yapmicam hafta sonu çok kötü geçirdim
ama siz tam gaz devam edin lütfeeen ve pazartesi görüşücez mutlaka ona göree pes etmek yok

yine pikniklerdeydin demi seni gidi seni, bende dün piknikteydim insan açık havada yedikçe yiyiyo, doyduğunu anlamıyo yaa

kıyamam yaa, ne yorulmuşsun kız, bu akşam eve gidince yat dinle bari?
eşinin eli nasıl oldu?

senle ben topiğin yüz karaları

açma canım boşver daha var zaman . şimdiden açma :)

güzel spor yapmışsın beğendim
evet sporu ıyı yapınca bende sevınıyorum.

kaydettim canım teşkür ediyorum

maşallah canım kötü değil teşkür ediyorum :)

sagol canım.misafıre koşturacagım dıye zaten epey spor yaptım sayılır

kızz oda spor :9 ıyı etmışsın tabı.

eline saglık canım.

hadı gozun aydın bitti sınavların biraz dınlen.kafan rahatlasın.nasıl gectı snavlar

azda olsa gıdıyo işte ne guzel.tebrıkler

sbeden

geçen hafta 85,6
bugün 85,9
fark + 300
hafta sonu kaçamagımı.fark çok yok dert etme

tebrık ederım canım çok guzel.sınırı gecmışsın herhal :)

canım olsun o boyada kılon çok guzel.zayıfısn işte :))

neden bu kadar yuklendın kız.çok yorucu gecmış ya

tebrık ederım canım.kırmışsın kılo çizgini.tebrık ederım :))

yeşilelma ne oldu neden gıdıyosun..madem buralardasın neden yazmıyosun.olmaz gel.tam ögun yazamasanda buraya gel yaz.bi sıkıntın varsada kabuguna çekılmek yerıne paylaşmak yadadışarda daha aktıf olmak daha moralini düzeltır..çekilerek degıl..hadi bakim gel buraya..

07papatya @almina_14 begum75
kızlaar ben bu hafta bildirim yapmicam hafta sonu çok kötü geçirdim
ama siz tam gaz devam edin lütfeeen ve pazartesi görüşücez mutlaka ona göree pes etmek yok
hepımızın pek ıyı gecmedı hafta sonu ama olsun toparlar verırız yıne.ki sen çok azımlı bı kızsın.kesın tartılmışsındır sen :))

yine pikniklerdeydin demi seni gidi seni, bende dün piknikteydim insan açık havada yedikçe yiyiyo, doyduğunu anlamıyo yaa
yok kuzum pikniğe gitmediik keşke öyle olsaa
cumartesi günü kayınvalidem gözleme yapmış çok ısrar etti yiyin diye
azcık tadına bakim dedim yedim tabi gerisi geldi e tabi onunla bitse birde
madem diyeti bozdum yicem dedim bende ne bulursam yedim
pazar günüde eşimle bi mantı yaptıık offff sorma ben nasıl yediimm ki
şimdide acısı çıkıyo pişmanıımmm malesefff ama napiim ya
oldu bir kere hep kaynanamın yüzündeen o bozduurdu bana
şimdi bu hafta toparlamaya çalışcaam pazartesi de devam ediceeem
offf begüş yaaaaa ne güzel gidiyorduummm

pazara da bi ''-'' atıver, sabah kahvaltıya diye bi çıktım evden bi ara uğradım (az bi işim vardı) sonra yine çıktım saat 10 du eve girdim,spor yapamadım
@DisiAnka

burdaaayım canıım
hafta sonum çok kötü geçti yazdım biraz önce bak okursuun yukarda
şimdi de pişmanlığını yaşıyorum bu hafta onu toparlamaya çalışcaam
yine buralardayım ama yarışdan bu hafta kendimi geri çekiyorummm

Teşekkür ederim canım. bu spor tablosunda herkes aynı sporumu yapıyor, ne kadar ne yapınca artı koyuyorsun, iyice anlayım bana uygunsa bende katılmak isterim mümkünse

kız dellenme.ne yapalım yedıysen..bana biri saç tavada börek yapsa emın ol tıkınana kadar yerım.çok özledım valla.mantı haftasonu bende misafıre yaptım ama yemedım.bayılırım mantıya..şu 60 kıloyu bi gorsem bi guncuk bende yıyıp içicem.inan hepımız yapıyoruz senın şuan yedıklerın yag degıl bılıyosun ödem şiş.bi kaç gun dıkkat et hemen gıder..üzüldügün bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…