Yarin büyük gün kızlar. Hepinizi özledim. Iki gecedir hic uyumadim. Stres vs kilo da aldım. Bu sabah 79.800 çıktım
@DisiAnka canim yarın spora başlıyorum mekik egzersiz oyun havaları tepinmelerive her gün mecburi yürüyüş . Ayni zamanda bahar temizliği biran önce Zayıflamak icin elimden geleni yapcam.
@ begum75 @su321 @deniz3344 @naz5403 @minerva1988 ............. nasilsiniz kizlar durtme niyetiyle etiketledim
Günaydıın kızlaarr
sbeden canım ben bugün bildirim yapmicam ve bu hafta için izin istiyorum
bu hafta sonu çok kötü iki gün geçirdim ve bu haftada öyle olacaak
yine buralarda olcam sizi takip edicem fazla aktif olamam ama
İnşallah haftaya eski kilomla geri dönebiliriim
07papatya @almina_14 begum75
kızlaar ben bu hafta bildirim yapmicam hafta sonu çok kötü geçirdim
ama siz tam gaz devam edin lütfeeen ve pazartesi görüşücez mutlaka ona göree pes etmek yok
Günaydın hayırlı haftalar herkese yorgun bir Nehir var buradaCumartesi 2 de öğle yemeğini yiyip işe başlayan akşam 10 da bayılan pazar günü 10 da kalkıp akşam 5 buçuğa kadar yine ayakta olan bir Nil Cumartesi full temizlik yaptım halıları sildim evi temizledim yemeklerimi hallettim sonra bayılmışım Pazar günü kalktım misafirlere yiyecekler hazırladım geldiler gittiler sonra yine bayılmışım bütün hafta sonu böyle geçti sanırım oturduğum rakamlar uyuduğum saatlerdir sadece
İyiyiz canım geçmiş olsun inşallah bütün derslerden geçmişsindir
Benim kızım biraz hasta bahar nezlesi grip öksürük karışmış durumda
Günaydın Kızlar;
10.04.2016:55.00
11.04.2016: 55.60
12.04.2016: 55.30
13.04.2016: 55.20
14.04.2016: 55.70
18.04.2016: 55.80 Sizleri hiç şaşırtmıyorum dimi
Şaka maka cumartesi sabah 54.90 ı gördüm kızım hasta hafta sonu onun için çok şey hazırladım ve kendim yedim
evet sporu ıyı yapınca bende sevınıyorum.açma canım boşver daha var zaman . şimdiden açma :)
güzel spor yapmışsın beğendim
kaydettim canım teşkür ediyorum
maşallah canım kötü değil teşkür ediyorum :)
kızz oda spor :9 ıyı etmışsın tabı.nehirnil111
cuma kalorim : 805
cumartesi kalorim : 1000
dün spor yapmadım kızlar. dinlenme günü yaptım spor için. nişanlımla dışardaydım çünkümeve geldiğimde de ayaklarım bacaklarım sızlıyordu yorgunluktan. spor falan yapmadım yani
bugün kısmetse yapıcam inşallah
eline saglık canım.[th]SPOR[/th]
@DisiAnka + + + + + - @minerva1988 - + + - ? ? ? 07papatya / + + + + + sbeden + + ? ? ? ? ? @standby + + + + ? ? ? @lollapolusa + + + + + + + @beyaz lotus + + + ? ? ? ? @abcde_123 - - + - + ? ? begum75 + - - + + - ? @fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td]/[/td]
[td]/[/td]
[td]/[/td]
[td]/[/td]
[td]+[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
hadı gozun aydın bitti sınavların biraz dınlen.kafan rahatlasın.nasıl gectı snavlarYarin büyük gün kızlar. Hepinizi özledim. Iki gecedir hic uyumadim. Stres vs kilo da aldım. Bu sabah 79.800 çıktım
@DisiAnka canim yarın spora başlıyorum mekik egzersiz oyun havaları tepinmelerive her gün mecburi yürüyüş . Ayni zamanda bahar temizliği biran önce Zayıflamak icin elimden geleni yapcam.
@ begum75 @su321 @deniz3344 @naz5403 @minerva1988 ............. nasilsiniz kizlar durtme niyetiyle etiketledim
azda olsa gıdıyo işte ne guzel.tebrıkler
hafta sonu kaçamagımı.fark çok yok dert etme
tebrık ederım canım çok guzel.sınırı gecmışsın herhal :)Günaydın Kızlar;
10.04.2016:55.00
11.04.2016: 55.60
12.04.2016: 55.30
13.04.2016: 55.20
14.04.2016: 55.70
18.04.2016: 55.80 Sizleri hiç şaşırtmıyorum dimi
Şaka maka cumartesi sabah 54.90 ı gördüm kızım hasta hafta sonu onun için çok şey hazırladım ve kendim yedim
canım olsun o boyada kılon çok guzel.zayıfısn işte :))156 cm canım o yüzden çöp gibi durmuyorum
51 çıktım bu sabah sürekli ayaktaydım hafta sonu arada bana direnç versin diye revanidir börektir yedim vallahi kendime zaman ayıramadım ki düzgün yiyeyim neyse 1-2 haftaya toparlarız inşallah şu gelip görme işlerini misafir eksik olmuyor eşim sebebiyle
Öyle yapacağım artık canım eşimi 1 saat hadi pc ye git desem sanırım sevinir ama bileği ağrıyor kıyamıyorumPc den yaparım da çalışma odamız ufak topun üzerine çok kısıtlı olur hareketlerim bu sefer ayağımı uzatacağım elektrik süpürgesine çarpacağım falan
Kalorilerin harika canım dışarıdaymışsın hareket halinde o da spor yani
neden bu kadar yuklendın kız.çok yorucu gecmış yaGünaydın hayırlı haftalar herkese yorgun bir Nehir var buradaCumartesi 2 de öğle yemeğini yiyip işe başlayan akşam 10 da bayılan pazar günü 10 da kalkıp akşam 5 buçuğa kadar yine ayakta olan bir Nil Cumartesi full temizlik yaptım halıları sildim evi temizledim yemeklerimi hallettim sonra bayılmışım Pazar günü kalktım misafirlere yiyecekler hazırladım geldiler gittiler sonra yine bayılmışım bütün hafta sonu böyle geçti sanırım oturduğum rakamlar uyuduğum saatlerdir sadece
tebrık ederım canım.kırmışsın kılo çizgini.tebrık ederım :))sbeden
geçen hafta 60.3
bu hafta 59.7
-600
Şükürler olsun psikolojik sınırımı geçtim 59 lara indim oğlana 56 ile hamile kalmıştım o bile çok geliyordu bana çünkü evlenene kadar hep 48 dim, hamile kaldığımdan beri de hiç 50 li kiloları görmemiştim oğlan 7 yaşını geçti şimdi görüyorum :)
yeşilelma ne oldu neden gıdıyosun..madem buralardasın neden yazmıyosun.olmaz gel.tam ögun yazamasanda buraya gel yaz.bi sıkıntın varsada kabuguna çekılmek yerıne paylaşmak yadadışarda daha aktıf olmak daha moralini düzeltır..çekilerek degıl..hadi bakim gel buraya..Günaydıın kızlaarr
sbeden canım ben bugün bildirim yapmicam ve bu hafta için izin istiyorum
bu hafta sonu çok kötü iki gün geçirdim ve bu haftada öyle olacaak
yine buralarda olcam sizi takip edicem fazla aktif olamam ama
İnşallah haftaya eski kilomla geri dönebiliriim
hepımızın pek ıyı gecmedı hafta sonu ama olsun toparlar verırız yıne.ki sen çok azımlı bı kızsın.kesın tartılmışsındır sen :))07papatya @almina_14 begum75
kızlaar ben bu hafta bildirim yapmicam hafta sonu çok kötü geçirdim
ama siz tam gaz devam edin lütfeeen ve pazartesi görüşücez mutlaka ona göree pes etmek yok
yok kuzum pikniğe gitmediik keşke öyle olsaayine pikniklerdeydin demi seni gidi seni, bende dün piknikteydim insan açık havada yedikçe yiyiyo, doyduğunu anlamıyo yaa
[th]SPOR[/th]
@DisiAnka + + + + + - @minerva1988 - + + - ? ? ? 07papatya / + + + + + sbeden + + ? ? ? ? ? @standby + + + + ? ? ? @lollapolusa + + + + + + + @beyaz lotus + + + ? ? ? ? @abcde_123 - - + - + ? ? begum75 + - - + + - ? @fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td]/[/td]
[td]/[/td]
[td]/[/td]
[td]/[/td]
[td]+[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
Teşekkür ederim canım. bu spor tablosunda herkes aynı sporumu yapıyor, ne kadar ne yapınca artı koyuyorsun, iyice anlayım bana uygunsa bende katılmak isterim mümkünseevet sporu ıyı yapınca bende sevınıyorum.
sagol canım.misafıre koşturacagım dıye zaten epey spor yaptım sayılır
kızz oda spor :9 ıyı etmışsın tabı.
eline saglık canım.
hadı gozun aydın bitti sınavların biraz dınlen.kafan rahatlasın.nasıl gectı snavlar
azda olsa gıdıyo işte ne guzel.tebrıkler
hafta sonu kaçamagımı.fark çok yok dert etme
tebrık ederım canım çok guzel.sınırı gecmışsın herhal :)
canım olsun o boyada kılon çok guzel.zayıfısn işte :))
neden bu kadar yuklendın kız.çok yorucu gecmış ya
tebrık ederım canım.kırmışsın kılo çizgini.tebrık ederım :))
yeşilelma ne oldu neden gıdıyosun..madem buralardasın neden yazmıyosun.olmaz gel.tam ögun yazamasanda buraya gel yaz.bi sıkıntın varsada kabuguna çekılmek yerıne paylaşmak yadadışarda daha aktıf olmak daha moralini düzeltır..çekilerek degıl..hadi bakim gel buraya..
hepımızın pek ıyı gecmedı hafta sonu ama olsun toparlar verırız yıne.ki sen çok azımlı bı kızsın.kesın tartılmışsındır sen :))
kız dellenme.ne yapalım yedıysen..bana biri saç tavada börek yapsa emın ol tıkınana kadar yerım.çok özledım valla.mantı haftasonu bende misafıre yaptım ama yemedım.bayılırım mantıya..şu 60 kıloyu bi gorsem bi guncuk bende yıyıp içicem.inan hepımız yapıyoruz senın şuan yedıklerın yag degıl bılıyosun ödem şiş.bi kaç gun dıkkat et hemen gıder..üzüldügün bu olsunburdaaayım canıım
hafta sonum çok kötü geçti yazdım biraz önce bak okursuun yukarda
şimdi de pişmanlığını yaşıyorum bu hafta onu toparlamaya çalışcaam
yine buralardayım ama yarışdan bu hafta kendimi geri çekiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?