♥haftalık kilo verme yarışması♥

kıyamam yaa, ne yorulmuşsun kız, bu akşam eve gidince yat dinle bari?
eşinin eli nasıl oldu?
Eve gidince yemek yapacağım canım yine 9-10 gibi anca dinlenme moduna geçebilirimDaha iyi canım ara sıra ağrısı oluyor ama normal o da
canım olsun o boyada kılon çok guzel.zayıfısn işte :))

neden bu kadar yuklendın kız.çok yorucu gecmış ya

Sağol canım olabildiği kadar işte

Ne yapalım canım bugünler eşimin durumundan böyle geçecek artık buna da şükür

@DisiAnka bu tablodaki sporu sorcam sana canım. herkes aynı sporu mu yapıyor. ben okumamışım demekki her zaman giremiyorum, ne kadar hangi sporu yapınca artı koyuyorsun, bana uyarsa belki bende katılırım kabul ederseniz tabi

rica ederım canım..dişianka söylerde.sanırım sporda bı şart yok .herkes farklı sporda yapabılır muhım olan hareket :)

öyle tabi dogru dıyosun.

şu haftasonu hepımızın dengesini bozuyo.dert etme toparlarsın

ohoooo,sen hemen pes ettin olmadıki, ben napayım 1,5 ay yerimde saydım şimdi yine sayıyorum, bitek kilo verirken yarışılmıyo canım,alsanda versende,yerinde saysanda burda olcan ki istikrarın sürsün
kaç geldin bugün söyle bakalım??

canım özledik senisınavların nasıl geçti?
artık dön aramıza yaaa sensiz olmuyo burası

bu arada bugünkü kilom 61,8, geçen hafta 62,1 di
sbeden

tebrık ederım almila.kız öp başına koy regly le çok az şişmişsin.benım nerdeyse 1 kılo farkedıyı..çok guzel.

tamam canım diyet konusunda motivasyon problemim yok sayılır da bildim bilesi bu spor işine alışamadım.
spora bi başla muhakak devam etmek isteyeceksın emın ol

kız bende kötü bişe oldu sandım o benim her hafta sonu olan olağan şeyim yok öyle izin sana söyle bakiim kilonu

şu haftasonu hepımızın dengesini bozuyo.dert etme toparlarsın
Yok canım takmıyorum
ben diyeti bıraktım
36 beden pantolona girdim yetti o bana
şimdi sıkılaşma aşamasına geldim
misafirim vardı
benim gitmem gereken yerler vardı o nedenle artı çıktım
normalde 54,7 çıkıyordum
sporla atarım onu da inşallah :)

bu arada bugünkü kilom 61,8, geçen hafta 62,1 di
sbeden
Canımmm süperrr inişe geçti kiloonn :)
tebrik ederim
devam devam devammmm :)

yok kızzz, ben ona aynı gözüyle bakıyorum çünkü 62,1 kende, 3 gün wc ye çıkamamıştım, 200-300 gram oynamalar bu wc den dolayı olabiliyo, su dengesi/wc dengesi işte, kandırıyor biraz.

bugün regl oldum, kilo verebilirsem bu sürede pazartesi belli olur

rap rap rap yerimde sayıyorum kızama bugün regl oldum ben genelde regl bitimlerinde kilo verebiliyorum asıl haftaya belli olur bakalım verebilirsem oda
Evet bitince birden düşüyorsun orası güzel oluyor, bende arada 3 gün yerimde sayıyorum sonra biraz iniyor düzenli bişey yok. bu arada şunu farkettim bir hafta çok az veriyorum, bir hafta iyi veriyorum döngüm böyle herhalde benim. ayrıca az yediğimde sanırım vücut korkuyor depolamaya başlıor, bir gün arkadaşlara gidiyorum orda koyuyorlar birşeyler ısrar edince tatlıdan yiyorum, eve geliyorum bütün gece vicdan azabı çekiyorum, sabah kalkıyorum kaç gündür düşmediğim halde o gün düşmüşüm, dikkat ettim tatlı yeyince ertesi gün düşüyor, sanırım vücut diyorki bu gene sapıttı yeycek depolamaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…