- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Eve gidince yemek yapacağım canım yine 9-10 gibi anca dinlenme moduna geçebilirimkıyamam yaa, ne yorulmuşsun kız, bu akşam eve gidince yat dinle bari?
eşinin eli nasıl oldu?
canım olsun o boyada kılon çok guzel.zayıfısn işte :))
neden bu kadar yuklendın kız.çok yorucu gecmış ya
Hayırdır canım bi problemmi oldu özelden yazabilirsin istersen07papatya bayan_balon begum75
kızlaar ben bu hafta bildirim yapmicam hafta sonu çok kötü geçirdim
ama siz tam gaz devam edin lütfeeen ve pazartesi görüşücez mutlaka ona göree pes etmek yok
rica ederım canım..dişianka söylerde.sanırım sporda bı şart yok .herkes farklı sporda yapabılır muhım olan hareket :)07papatya yanlışlıkla etiketlemişim seni pardon canım. spor yapınca bende seviniyorum ama yapamıyorum her zaman bu arada. teşekkür ederim kısmı sanaydı, tablo ile ilgili kısmı yanlışlıkla sana yazmışım
öyle tabi dogru dıyosun.Eve gidince yemek yapacağım canım yine 9-10 gibi anca dinlenme moduna geçebilirimDaha iyi canım ara sıra ağrısı oluyor ama normal o da
Sağol canım olabildiği kadar işte
Ne yapalım canım bugünler eşimin durumundan böyle geçecek artık buna da şükür
şu haftasonu hepımızın dengesini bozuyo.dert etme toparlarsın
tamam canım diyet konusunda motivasyon problemim yok sayılır da bildim bilesi bu spor işine alışamadım.rica ederım canım..dişianka söylerde.sanırım sporda bı şart yok .herkes farklı sporda yapabılır muhım olan hareket :)
üzülme herkesin öyle oluyor kadınlığın cilvelerisbeden @yesilelmamm 07papatya begum75 nehirnil111 @deniz3344 @DisiAnka
64,7 yim bugün halbuki ctesi 64,5 tim çünkü regl oldum dün gece şişim oyüzden yoksa hafta sonu pek bişe yemedim
yok kuzum pikniğe gitmediik keşke öyle olsaa
cumartesi günü kayınvalidem gözleme yapmış çok ısrar etti yiyin diye
azcık tadına bakim dedim yedim tabi gerisi geldi e tabi onunla bitse birde
madem diyeti bozdum yicem dedim bende ne bulursam yedim
pazar günüde eşimle bi mantı yaptıık offff sorma ben nasıl yediimm ki
şimdide acısı çıkıyo pişmanıımmm malesefff ama napiim ya
oldu bir kere hep kaynanamın yüzündeen o bozduurdu bana
şimdi bu hafta toparlamaya çalışcaam pazartesi de devam ediceeem
offf begüş yaaaaane güzel gidiyorduummm
Yarin büyük gün kızlar. Hepinizi özledim. Iki gecedir hic uyumadim. Stres vs kilo da aldım. Bu sabah 79.800 çıktım
@DisiAnka canim yarın spora başlıyorum mekik egzersiz oyun havaları tepinmelerive her gün mecburi yürüyüş . Ayni zamanda bahar temizliği biran önce Zayıflamak icin elimden geleni yapcam.
@ begum75 @su321 @deniz3344 @naz5403 @minerva1988 ............. nasilsiniz kizlar durtme niyetiyle etiketledim
tebrık ederım almila.kız öp başına koy regly le çok az şişmişsin.benım nerdeyse 1 kılo farkedıyı..çok guzel.sbeden @yesilelmamm 07papatya begum75 nehirnil111 @deniz3344 @DisiAnka
64,7 yim bugün halbuki ctesi 64,5 tim çünkü regl oldum dün gece şişim oyüzden yoksa hafta sonu pek bişe yemedim
spora bi başla muhakak devam etmek isteyeceksın emın oltamam canım diyet konusunda motivasyon problemim yok sayılır da bildim bilesi bu spor işine alışamadım.
ben dünde 61,8 dim bugünde, ve bu sabah bende regl oldum, şişlik yok ne hikmetse ama ayaklarım buz gibi kanım çekildi resmen,bide mide bulantım varsbeden @yesilelmamm 07papatya begum75 nehirnil111 @deniz3344 @DisiAnka
Normalde dönecektir o zaman canım canını sıkma regl dönemi sonuçtasbeden @yesilelmamm 07papatya begum75 nehirnil111 @deniz3344 @DisiAnka
kız bende kötü bişe oldu sandım o benim her hafta sonu olan olağan şeyim yok öyle izin sana söyle bakiim kilonuyok kuzum pikniğe gitmediik keşke öyle olsaa
cumartesi günü kayınvalidem gözleme yapmış çok ısrar etti yiyin diye
azcık tadına bakim dedim yedim tabi gerisi geldi e tabi onunla bitse birde
madem diyeti bozdum yicem dedim bende ne bulursam yedim
pazar günüde eşimle bi mantı yaptıık offff sorma ben nasıl yediimm ki
şimdide acısı çıkıyo pişmanıımmm malesefff ama napiim ya
oldu bir kere hep kaynanamın yüzündeen o bozduurdu bana
şimdi bu hafta toparlamaya çalışcaam pazartesi de devam ediceeem
offf begüş yaaaaane güzel gidiyorduummm
Yok canım takmıyorumşu haftasonu hepımızın dengesini bozuyo.dert etme toparlarsın
Canımmm süperrr inişe geçti kiloonn :)
yok kızzz, ben ona aynı gözüyle bakıyorum çünkü 62,1 kende, 3 gün wc ye çıkamamıştım, 200-300 gram oynamalar bu wc den dolayı olabiliyo, su dengesi/wc dengesi işte, kandırıyor biraz.Yok canım takmıyorum
ben diyeti bıraktım
36 beden pantolona girdim yetti o bana
şimdi sıkılaşma aşamasına geldim
misafirim vardı
benim gitmem gereken yerler vardı o nedenle artı çıktım
normalde 54,7 çıkıyordum
sporla atarım onu da inşallah :)
Canımmm süperrr inişe geçti kiloonn :)
tebrik ederim
devam devam devammmm :)
begum75 bulamadım seni ne kadar vermişin kuzum
Evet bitince birden düşüyorsun orası güzel oluyor, bende arada 3 gün yerimde sayıyorum sonra biraz iniyor düzenli bişey yok. bu arada şunu farkettim bir hafta çok az veriyorum, bir hafta iyi veriyorum döngüm böyle herhalde benim. ayrıca az yediğimde sanırım vücut korkuyor depolamaya başlıor, bir gün arkadaşlara gidiyorum orda koyuyorlar birşeyler ısrar edince tatlıdan yiyorum, eve geliyorum bütün gece vicdan azabı çekiyorum, sabah kalkıyorum kaç gündür düşmediğim halde o gün düşmüşüm, dikkat ettim tatlı yeyince ertesi gün düşüyor, sanırım vücut diyorki bu gene sapıttı yeycek depolamaya gerek yokrap rap rap yerimde sayıyorum kızama bugün regl oldum ben genelde regl bitimlerinde kilo verebiliyorum asıl haftaya belli olur bakalım verebilirsem oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?