Evet bitince birden düşüyorsun orası güzel oluyor, bende arada 3 gün yerimde sayıyorum sonra biraz iniyor düzenli bişey yok. bu arada şunu farkettim bir hafta çok az veriyorum, bir hafta iyi veriyorum döngüm böyle herhalde benim. ayrıca az yediğimde sanırım vücut korkuyor depolamaya başlıor, bir gün arkadaşlara gidiyorum orda koyuyorlar birşeyler ısrar edince tatlıdan yiyorum, eve geliyorum bütün gece vicdan azabı çekiyorum, sabah kalkıyorum kaç gündür düşmediğim halde o gün düşmüşüm, dikkat ettim tatlı yeyince ertesi gün düşüyor, sanırım vücut diyorki bu gene sapıttı yeycek depolamaya gerek yok
amaa çok pişmanıım kuzuum yaakız dellenme.ne yapalım yedıysen..bana biri saç tavada börek yapsa emın ol tıkınana kadar yerım.çok özledım valla.mantı haftasonu bende misafıre yaptım ama yemedım.bayılırım mantıya..şu 60 kıloyu bi gorsem bi guncuk bende yıyıp içicem.inan hepımız yapıyoruz senın şuan yedıklerın yag degıl bılıyosun ödem şiş.bi kaç gun dıkkat et hemen gıder..üzüldügün bu olsun
geçmiş olsun canım, kendini o kadar yorma, önce sağlık.Günaydın hayırlı haftalar herkese yorgun bir Nehir var buradaCumartesi 2 de öğle yemeğini yiyip işe başlayan akşam 10 da bayılan pazar günü 10 da kalkıp akşam 5 buçuğa kadar yine ayakta olan bir Nil Cumartesi full temizlik yaptım halıları sildim evi temizledim yemeklerimi hallettim sonra bayılmışım Pazar günü kalktım misafirlere yiyecekler hazırladım geldiler gittiler sonra yine bayılmışım bütün hafta sonu böyle geçti sanırım oturduğum rakamlar uyuduğum saatlerdir sadece
söylemiceeeeemmmohoooo,sen hemen pes ettin olmadıki, ben napayım 1,5 ay yerimde saydım şimdi yine sayıyorum, bitek kilo verirken yarışılmıyo canım,alsanda versende,yerinde saysanda burda olcan ki istikrarın sürsün
kaç geldin bugün söyle bakalım??
söylemiceeemmmkız bende kötü bişe oldu sandım o benim her hafta sonu olan olağan şeyim yok öyle izin sana söyle bakiim kilonu
ben anlamam, eksiğiyle fazlasıyla ne çıktıysa söyleyecen,aldıysan aldın verdiysen verdin,cezamı ödüyoruz sanki kızamaa çok pişmanıım kuzuum yaa
hafta sonunu güzel geçirebilseydiim şu andaa hepinizi ben geçmiştiim
bu hafta toparliim de kendimii tekrar sahalara dönceeemm
Aslaa pes etmiyoruumm
söyleyemezkisöylemiceeemmm
sen söyleee
O zaman haftaya esas belli olacak canımyok kızzz, ben ona aynı gözüyle bakıyorum çünkü 62,1 kende, 3 gün wc ye çıkamamıştım, 200-300 gram oynamalar bu wc den dolayı olabiliyo, su dengesi/wc dengesi işte, kandırıyor biraz.
bugün regl oldum, kilo verebilirsem bu sürede pazartesi belli olur
Sağol canım bugünlerde böyle olacak artık ne yapalım toparlarız 1-2 haftaya kadargeçmiş olsun canım, kendini o kadar yorma, önce sağlık.
Teşekkür ederimgeçmiş olsun deniz
Evet yaaa iyi ki çalışıyoruz da hafta içi toparlıyoruz evde olsak işimiz iş
senle ben topiğin yüz karaları
O zaman haftaya esas belli olacak canım
aaman regl döneminde oluyorsa tatlı krizlerine dikkat o zaman
demi demi, evde olsak yanmışız bizEvet yaaa iyi ki çalışıyoruz da hafta içi toparlıyoruz evde olsak işimiz iş
Çocuklara diye yapar yapar yerizdemi demi, evde olsak yanmışız biz
25 Nisan a ben de bir sonuç bekliyorumevet canım,25 nisandaki sonuç göstercek vermeye başladım mı yoksa yine yerimde mi sayıyorum
uffff evet yaa şu tatlı krizleri ve migrenim tutcak yine, zor bi hafta olcak benim için
Geçmiş olsun canım.Teşekkür ederim
Evet yaaaa
ciddi misin deniz?
Teşekkür ederim peditus veriyorum antibiyotik alsam dedim de doktora götürsem daha iyi olacakGeçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?