♥haftalık kilo verme yarışması♥

öyle düşünme,yani kilo versemde işe yaramayacak deme, bazı yerler zor bazıları daha çabuk gider, sen güzel veriyosun kilo emin ol,o sorunlu yerlerinden de gidiyo ama daha yavaş gidiyo, sen armut tipliydin demi, sana her türlü spor gider, yürüyüş, bisiklet, evde video açıp egzersiz yapabilirsin,kilo verdikçe basenlerinde küçülür,üzülme sakın

fotoda kalça ölçümünü göstermiş,ölçüyü tam totodan alcan,her iki fotodada var,

basende ise totonun altından,yani bu fotoda 3 numarayla gösterilen yerden ölçü alacan, tam burdan ölçersen arkadada totonun alt kısmı yani bitiş yerine geliyo

umarım anlatabildim canım

D Dema79

Son düzenleme:
ama utanıyoruummm kendimdeennn
sanki yediğim mantılar karnımdaan beni cimcikliyorrr
ayy nasıl bi hale düştüüm yaa
tamm söylüyoruummmm 66,3 oldu muuu ne haldeyim düşün yani

ama utanıyoruummm kendimdeennn
sanki yediğim mantılar karnımdaan beni cimcikliyorrr
ayy nasıl bi hale düştüüm yaa
tamm söylüyoruummmm 66,3 oldu muuu ne haldeyim düşün yani

söylediim kız senden mi korkcaaamm
gurur duyuyoruum midem deki mantılarlaa

kız nolcak söyleyince, bak söyledin noldu şimdi kendini daha kötü hissettin demi buda toparlanmanda yardımcı olur merak etme, eğer onlar gerçekten hafta sonu kaçamağının kilosuysa çarşambaya dönersin eski haline üzülme ve lütfen burdan kopma,bildirimlerini yap, motiven artsınki kilo vermeye devam et

sana katılıyorum, o zaman insan daha bi çeki düzen veriyo kendine,benimde visnelipastam a demek istediğim o, şimdi giderse bu kadar sıkı tutamayabilir, kalsınki dikkat etsin
ben de aynı fikirdeyim canım da benim acilen bi şeyler yapmam lazım beguş 81 de takıldım gitmiyo yürüyüşe falan da çıkıyorum ama kaç haftadır yerimde sayıyorum yeşilelmamm duymasın bugün de komşularla gün yapıcaz yani pasta börek olcak. sen spora başladın mı?

teşekkür ederim canım, tabloyu kaydettim. evet armut tipiyim anlaşılan benim basenlerim ve belim büyük. göğüs yönünden 36 bedenim belden şuan bilmiyorum 40 olabilirim ölçmem gerek, basen 38 gibi. akşam ölçüp yarın yazcam sana

spor yapmıyosan acilen başlamalısın,bende takıldım gitmiyo ama ben spor yapıyorum zaten canım, 9 ekimde başlamıştım diyet+spora o zamandan beri düzenli olmasada spor hayatımda var.

bugün gün var demek çok tehlikeli,napıcan?????yani şöyle bir önerim var, tabağını kendin hazırlayabilirsen iyi olur, her şeyden alma,aldıkların ufak olsun, akşamada hafif geçir, mesela salata yada tarçınlı süt gibi

bide yediklerini paylaşırsan günlük olarak,sorumluluk hissedip daha dikkatli yersin canım

yaz kız yaz, merak ettim bende,
üst beden küçük müş gerçekten, sen diyet+bölgesel egzersiz yap,sadece egzersizle gitmez o armut tip

öyle yapcan zaten canım spor olarak şimdilik sadece yürüyüş yapabiliyorum en azından sabahları daha dinç kalkıyorum ama pilatese başlamayı düşünüyorum işe yarıyodu geçen sene. bugün sabah bir tane kepekli tost yedim mesela. öğlen salata falan olursa mutlaka en çok onu alırım bi de mutlaka tatlı gelir burda öyle bir adet var. bunların haricinde diğerlerine de dokunmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…