kızlar basenle kalça arasındaki fark nedir neresi basen neresi kalça, ben anlayamıyorum nerem geniş benimordan anlaycam. basene başka kalçaya başka hareketlermi lazım acaba, hangi hareketleri yapmam gerek. aslında benim şuan diyet yapmasam bile olur orantısızlık var onu düzene koymalıyım. yoksa on kiloda versem işe yaramaycak.
bi de ben varım beni niye unuttun kız halen yerimde sayıyorum
senle ben topiğin yüz karaları
geçmiş olsun canım benim kesmezse doktora götürürsün eczaneler antibiyotiği reçetesiz vermiyolar artık.Teşekkür ederim peditus veriyorum antibiyotik alsam dedim de doktora götürsem daha iyi olacak
Evet yaaaa
aaaaaaaaaaaa kaçıncı olcak?Evet yaaaa
bi de ben varım beni niye unuttun kız halen yerimde sayıyorum
ama utanıyoruummm kendimdeennnben anlamam, eksiğiyle fazlasıyla ne çıktıysa söyleyecen,aldıysan aldın verdiysen verdin,cezamı ödüyoruz sanki kızcesurca söyle,bu hafta aldım çekiliyorum, haftaya verince gelirim yok kaçak oynamayalım
söylediim kız senden mi korkcaaammsöyleyemezki
ama utanıyoruummm kendimdeennn
sanki yediğim mantılar karnımdaan beni cimcikliyorrr
ayy nasıl bi hale düştüüm yaa
tamm söylüyoruummmm 66,3 oldu muuune haldeyim düşün yani
söylediim kız senden mi korkcaaamm
gurur duyuyoruum midem deki mantılarlaa
olsun canım söyleyince en azından bu hafta daha çok dikkat ediyosun.ama utanıyoruummm kendimdeennn
sanki yediğim mantılar karnımdaan beni cimcikliyorrr
ayy nasıl bi hale düştüüm yaa
tamm söylüyoruummmm 66,3 oldu muuune haldeyim düşün yani
ay noldu buralarda ben yokkenEvet yaaaa
sana katılıyorum, o zaman insan daha bi çeki düzen veriyo kendine,benimdeolsun canım söyleyince en azından bu hafta daha çok dikkat ediyosun.
ben de aynı fikirdeyim canım da benim acilen bi şeyler yapmam lazım beguş 81 de takıldım gitmiyo yürüyüşe falan da çıkıyorum ama kaç haftadır yerimde sayıyorum yeşilelmamm duymasınsana katılıyorum, o zaman insan daha bi çeki düzen veriyo kendine,benimdevisnelipastam a demek istediğim o, şimdi giderse bu kadar sıkı tutamayabilir, kalsınki dikkat etsin
teşekkür ederim canım, tabloyu kaydettim. evet armut tipiyim anlaşılan benim basenlerim ve belim büyük. göğüs yönünden 36 bedenim belden şuan bilmiyorum 40 olabilirim ölçmem gerek, basen 38 gibi. akşam ölçüp yarın yazcam sanaöyle düşünme,yani kilo versemde işe yaramayacak deme, bazı yerler zor bazıları daha çabuk gider, sen güzel veriyosun kilo emin ol,o sorunlu yerlerinden de gidiyo ama daha yavaş gidiyo, sen armut tipliydin demi, sana her türlü spor gider, yürüyüş, bisiklet, evde video açıp egzersiz yapabilirsin,kilo verdikçe basenlerinde küçülür,üzülme sakın
fotoda kalça ölçümünü göstermiş,ölçüyü tam totodan alcan,her iki fotodada var,
basende ise totonun altından,yani bu fotoda 3 numarayla gösterilen yerden ölçü alacan, tam burdan ölçersen arkadada totonun alt kısmı yani bitiş yerine geliyo
umarım anlatabildim canım
D Dema79
ben de aynı fikirdeyim canım da benim acilen bi şeyler yapmam lazım beguş 81 de takıldım gitmiyo yürüyüşe falan da çıkıyorum ama kaç haftadır yerimde sayıyorum yeşilelmamm duymasınbugün de komşularla gün yapıcaz yani pasta börek olcak. sen spora başladın mı?
teşekkür ederim canım, tabloyu kaydettim. evet armut tipiyim anlaşılan benim basenlerim ve belim büyük. göğüs yönünden 36 bedenim belden şuan bilmiyorum 40 olabilirim ölçmem gerek, basen 38 gibi. akşam ölçüp yarın yazcam sana
öyle yapcan zaten canım spor olarak şimdilik sadece yürüyüş yapabiliyorum en azından sabahları daha dinç kalkıyorum ama pilatese başlamayı düşünüyorum işe yarıyodu geçen sene. bugün sabah bir tane kepekli tost yedim mesela. öğlen salata falan olursa mutlaka en çok onu alırım bi de mutlaka tatlı gelir burda öyle bir adet var. bunların haricinde diğerlerine de dokunmam.spor yapmıyosan acilen başlamalısın,bende takıldım gitmiyo ama ben spor yapıyorum zaten canım, 9 ekimde başlamıştım diyet+spora o zamandan beri düzenli olmasada spor hayatımda var.
bugün gün var demekçok tehlikeli,napıcan?????yani şöyle bir önerim var, tabağını kendin hazırlayabilirsen iyi olur, her şeyden alma,aldıkların ufak olsun, akşamada hafif geçir, mesela salata yada tarçınlı süt gibi
bide yediklerini paylaşırsan günlük olarak,sorumluluk hissedip daha dikkatli yersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?